Korlátozásokat vezetnek be Csárdaszálláson

A magas energiaárak miatt a csárdaszállási önkormányzat is kénytelen különféle korlátozásokat bevezetni.

Csak a földszintet fűtik a méhkeréki gondozási központban

BEOL Minden intézményben keresik azokat az észszerű megoldásokat, amelyekkel spórolni tudnak.

Távolról érkezett a rengeteg adomány

SONLINE Évtizedekre nyúlik vissza a németországi Sinsheim és a dél-somogyi Barcs városának kapcsolata. Idén ismét nagylelkűségükről tettek tanúbizonyságot a német testvérváros lakói, hiszen elképesztő mennyiségű adományt küldtek barcsi rászoruló gyerekeknek.

Bácsalmáson mesejátékot mutatott be az óvodai színtársulat – galériával

BAON Szombaton délután mutatták be az Elveszett a Mikulás című mesejátékot a művelődési ház színpadán.

Rengetegen nyertek milliókat az ötös lottón - a Jokert is elvitték

SONLINE Jövő héten több mint egymilliárd forint lesz a tét.

Rengetegen nyertek milliókat az ötös lottón - a Jokert is elvitték

BEOL Jövő héten több mint egymilliárd forint lesz a tét.

Megállapodott az olajárplafonról az EU és a G7, Magyarország mentességet kapott

SZOLJON Az Európai Unió és a G7-csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról, miután az EU-tagországok a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban jóváhagyták az intézkedés unión belüli végrehajtását - közölte az Európai Bizottság szombaton.

Megállapodott az olajárplafonról az EU és a G7, Magyarország mentességet kapott

HEOL Az Európai Unió és a G7-csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról, miután az EU-tagországok a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban jóváhagyták az intézkedés unión belüli végrehajtását - közölte az Európai Bizottság szombaton.

Az egri karácsonyi vásár is bekerült a videós kedvcsinálóba

HEOL Budapest, Debrecen és Sopron mellett az egri advent is népszerűsíti a magyarországi ünnepi vásárokat

Egy adventi gyertya is okozott már tragédiát

BAMA Volt, mikor egy csillagszóró miatt kapott lángra egy fenyő, illetve az is előfordult, hogy egy adventi gyertya lángja miatt égett le egy családi ház.

Több mint 216 mázsa halat telepítettek a megyei vizekbe csak novemberben

BEOL Több mint 216 mázsa halat telepített a Körösvidéki Horgász Egyesület Szövetsége (KHESZ) novemberben az által kezelt horgászvizekbe.

Egy szál bugyiban mutogatja meztelen combjait Szőke Zsuzsi

SZOLJON A Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsi a táncos műsor oszlopos tagjaként vált népszerűvé, eddig minden évadban láthatta a közönség.

Egy szál bugyiban mutogatja meztelen combjait Szőke Zsuzsi

HEOL A Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsi a táncos műsor oszlopos tagjaként vált népszerűvé, eddig minden évadban láthatta a közönség.

Egy szál bugyiban mutogatja meztelen combjait Szőke Zsuzsi

BAMA A Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsi a táncos műsor oszlopos tagjaként vált népszerűvé, eddig minden évadban láthatta a közönség.

Kivégezte a Kaszásokat a Panthers

BAMA Nagyon simán, a az Óbudai Kaszások pontjainak több, mint a dupláját dobva nyert a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata az NB I. B. Piros-csoportjának 12. fordulójában.

Tavaly ilyenkor hópaplan borította a Mátrát, most várat magára az első havazás Heves megyében

HEOL Legtöbbször már októberben leesett az első hó, most december első napjaiban is csak reménykedünk. Hozhatna havat a Mikulás.

Dr. Molnár Beáta: ebben a válságos időszakban is hatalmas mennyiségű adományt sikerült összegyűjteni

SZOLJON Dr. Molnár Beátával, a CONTACT MKSZ elnökével beszélgettünk a civil szervezetek szociális, segítő szerepéről, karácsonyi adománygyűjtő akciójukról, rászorulók segítéséről és ezzel kapcsolatos megható élményeikről, valamint a tapasztalt visszaélési kísérletekről. Szó volt arról is, hogyan változott a rászorulók összetétele a pandémia és a jelenlegi válság kapcsán.

Jól teljesítettek a vendégek az Északi csoportban

BAON Egyetlen mérkőzés kivételével szombaton délután a megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában is lezárult az őszi idény. Sokat ugyanakkor nem kell várni az őszi végeredményre, vasárnap délutánra, miután a Jakabszállás–Fülöpszállás mérkőzést is megvívták, teljes lesz a tabella.

Pelé szervezete nem reagál a kezelésekre, már csak a fájdalmait tudják enyhíteni

SONLINE Brazil sajtóértesülések szerint a 82 éves Pelé, a brazilok legendás labdarúgója élete végéig palliatív kezelést kap, mert szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Pelé szervezete nem reagál a kezelésekre, már csak a fájdalmait tudják enyhíteni

BEOL Brazil sajtóértesülések szerint a 82 éves Pelé, a brazilok legendás labdarúgója élete végéig palliatív kezelést kap, mert szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Egyedülálló módon támogatja a művészeket az Opel Művészeti Galéria

KEMMA Több mint húsz évvel ezelőtt, az épület tervezésekor már gondoltak arra, hogy kialakítanak egy olyan teret, ahová a tehetséges művészek elhelyezhetik alkotásaikat. A szalonnyitástól pedig már csaknem ötvenen mutatkoztak be az Opel Művészeti Galérián 2002-től.

Sima vereséget szenvedtek a tatabányai pólós lányok

KEMMA A tatabányai női vízilabdacsapat hazai medencében kapott ki az FTC-től az élvonalbeli bajnokság 6. fordulójában.

Megnyílt az adventi vásár Balatonlellén

SONLINE Hagyományosan idén is megnyitotta kapuit az adventi vásár Balatonlellén, a BL Yacht Clubban. Ezen a hétvégén már a jégpálya is várta a csúszni vágyókat, de gasztropikniken is kényeztethették ízlelőbimbóikat szombaton.

Bőszénfán a kicsik és a nagyok ünnepvárását is segítik

SONLINE Mézeskalács díszítésre várták a a bőszénfai gyerekeket a helyi önkormányzat épületébe szombat délelőtt Bőszénfán. Ezzel azonban nem ért véget az ünnepváró program, mert délután még meglepetés is várta a gyerekeket.

A magabiztos egri győzelem az újonc ellen

HEOL A Tigra-ZF-Eger esélyeshez méltóan, meggyőző fölénnyel nyert a vendég KSI ellen.

December 13-ig bárki küldhet díszt a Sándor-palota karácsonyfájára

SONLINE Novák Katalin köztársasági elnök arra buzdít mindenkit, díszítsük együtt a palota karácsonyfáját.

December 13-ig bárki küldhet díszt a Sándor-palota karácsonyfájára

BEOL Novák Katalin köztársasági elnök arra buzdít mindenkit, díszítsük együtt a palota karácsonyfáját.

Hagyományos emlékülésen ápolták a hagyományokat a Tatabányai Múzeumban

KEMMA Nyolcadik alkalommal szervezte meg a Tatabányai Múzeum és a Szabadtéri Bányászati Múzeum Alapítvány a Szent Borbála hagyományőrző emlékülést. Az ipar- és bányászattörténeti és néprajzi témákon túl az idén művészet és irodalomtörténeti témákkal is bővítették a programot.

Rászorulóknak gyűjtenek ajándékokat Békéscsabán

BEOL A Békéscsabai Turisztikai Egyesület adománygyűjtő akciót hirdetett, melyhez idén a Csabagyöngye Kulturális Központ is csatlakozott.

Érvényesült a papírforma, Hollandia az első negyeddöntős

SONLINE A holland válogatott érvényesítette a papírformát, 3-1-re legyőzte szombaton az amerikai csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, ezzel elsőként jutott a legjobb nyolc közé.

Újra használható a körforgalom a 67-esen

SONLINE Ahogy arról korábban beszámoltunk, a látrányi elkerülőút építése miatt november 3. után részlegesen lezárták a M7-es autópálya és a 67-es főút csomópontját.Mostanra elkészült a turbó körforgalom a 67. sz. főút és az M7 autópálya déli oldali alcsomópontjában.A NIF Zrt. tájékoztatása szerint a körforgalom használhatóvá vált, így az M7 autópálya előzőleg lezárt két csomóponti ága újból megnyitásra kerül.Az M7 autópálya és a 67. sz. főút csomópontja (135-ös jelzésű) december 3-tól ismét teljes mértékben használható.

A Röfifesztiválra eljött az igazi Mikulás is Makláron

HEOL Tizenharmadik alkalommal rendezték meg szombaton a maklári Röfifesztivált. Az eseményre – melynek részeként a katolikus templom előtti téren meggyújtották a második adventi gyertyát – nagyon sokan, többnyire családostól voltak kíváncsiak.

Dumfries volt a nyerőember, Hollandia a világbajnokság első negyeddöntőse

TEOL Az Afrika-kupa és az Ázsia-kupa győztese után az Egyesült Államok „személyében” az Arany-kupa címvédőjét is legyőzte Hollandia (2–1).

10 milliós árcsökkenés Szakadáton: még mindig ez a kedvenc házunk!

TEOL Egy mára 10 millió forintos árcsökkenés mellett, 392 millióért kínált tornácos ingatlan továbbra is nagyon kedves a szívünknek. Mivel a vételár alapvetően 950 000 euró, így az érdeklődőknek érdemes követni a mindenkori valuta árfolyamot. Egy biztos, mi 2 hónapja is és most is bármikor szívesen beköltöznénk a Szakadáton álló szépségbe!

A palánkok alatt nyerte meg az oroszlányi csatát az ASE

TEOL Az Atomerőmű SE 95–90-re legyőzte idegenben az oroszlányiakat a férfi NB I 10. fordulójában, s ezzel szezonbeli ötödik győzelmét jegyezte.

Dr. Nágl Katalin és Jackl Károly vehette át az idén a Bánhidáért Emlékérmet

KEMMA A közösség érdekében tevékenykednek.

Rengetegen nyertek milliókat az ötös lottón - a Jokert is elvitték

TEOL Jövő héten több mint egymilliárd forint lesz a tét.

Rengetegen nyertek milliókat az ötös lottón - a Jokert is elvitték

KEMMA Jövő héten több mint egymilliárd forint lesz a tét.

Rengetegen nyertek milliókat az ötös lottón - a Jokert is elvitték

BAON Jövő héten több mint egymilliárd forint lesz a tét.

Megállapodott az olajárplafonról az EU és a G7, Magyarország mentességet kapott

SONLINE Az Európai Unió és a G7-csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról, miután az EU-tagországok a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban jóváhagyták az intézkedés unión belüli végrehajtását - közölte az Európai Bizottság szombaton.

Megállapodott az olajárplafonról az EU és a G7, Magyarország mentességet kapott

BEOL Az Európai Unió és a G7-csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról, miután az EU-tagországok a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban jóváhagyták az intézkedés unión belüli végrehajtását - közölte az Európai Bizottság szombaton.

Levadászta a Sólymokat az NKA Pécs

BAMA Végig fölényben játszott a Nagykőrösi Sólymok otthonában az NKA Pécs férfikosárlabda-csapata az NB I. B. Piros-csoportjának 12. fordulójában, így megérdemelt sikert követően térhet haza az éllovas.

Összeomlott Kozármislenyben a KNKSE

BAON A sereghajtó Kecskeméti NKSE az 5. helyen álló Kozármisleny vendége volt szombaton a női kézilabda NB I/B-ben, a 11. fordulóban. Az első játékrészben többé-kevésbé működött a Kecskemét támadójátéka a jó erőkből álló Kozármisleny ellen, ám a második játékrészben osztálykülönbség volt a két gárda között, így a hazaiak – ilyen fölénnyel is – megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Kiss Virág vezérletével a PEAC nyerte a KSC elleni pécsi rangadót

TEOL Egy végletekig kiélezett csatában a házigazda pécsiek legyőzték a gyengébb dobóformát kifogó KSC-t a női kosárlabda-bajnokság 10. fordulójában.

Egy szál bugyiban mutogatja meztelen combjait Szőke Zsuzsi

SONLINE A Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsi a táncos műsor oszlopos tagjaként vált népszerűvé, eddig minden évadban láthatta a közönség.

Egy szál bugyiban mutogatja meztelen combjait Szőke Zsuzsi

BEOL A Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsi a táncos műsor oszlopos tagjaként vált népszerűvé, eddig minden évadban láthatta a közönség.

Cukormentes finomságokkal érkezett a Mikulás

BEOL Nagy sikerrel, telt ház előtt tartotta meg megyei szintű Mikulás-napi rendezvényét a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért szombaton a telekgerendási művelődési házban.

Nagy elismerés érte, életműdíjat kapott Kászpári Károly pék

TEOL Életműdíjat kapott november végén a tengelici pék.

Az Algyő lefékezte a tartalékos Orosházát

BEOL Négy veretlen mérkőzés után maradt alul újra a másodosztályban az ONKC.

Százak perdültek táncra a Viharsarki Táncháztalálkozón - galériával

BEOL Sok száz érdeklődő és fellépő részvételével ötödik alkalommal rendezték meg a Viharsarki Táncháztalálkozót szombaton a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban.

Pelé szervezete nem reagál a kezelésekre, már csak a fájdalmait tudják enyhíteni

TEOL Brazil sajtóértesülések szerint a 82 éves Pelé, a brazilok legendás labdarúgója élete végéig palliatív kezelést kap, mert szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Pelé szervezete nem reagál a kezelésekre, már csak a fájdalmait tudják enyhíteni

KEMMA Brazil sajtóértesülések szerint a 82 éves Pelé, a brazilok legendás labdarúgója élete végéig palliatív kezelést kap, mert szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Pelé szervezete nem reagál a kezelésekre, már csak a fájdalmait tudják enyhíteni

BAON Brazil sajtóértesülések szerint a 82 éves Pelé, a brazilok legendás labdarúgója élete végéig palliatív kezelést kap, mert szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Nem sok babér termett a tatabányai férfi pólósoknak a Hajdúságban

KEMMA A Tatabányai Vízmű SE másodosztályú férfi vízilabdacsapata sima vereséget szenvedett a bajnokesélyes Debrecen otthonában, a bajnokság 11. fordulójában.

Árokba hajtott egy autó az 53-as főúton, Soltvadkert térségében

BAON A tűzoltók Pirtó és Soltvadkert között végzik a mentést, az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Ő maradna, azonban a szurkolók azonnal elzavarnák

BAMA Németország leszerepelt az idei világbajnokságon, a szurkolók pedig úgy vélekednek, hogy valakinek felelnie kell a szégyenteljes szereplésért.

Kézműves és sütivásár a sportcsarnokban

KEMMA A Benedek Iskola Gyermekeiért Közalapítvány karácsonyi kézműves és sütivásárt szervez december 3-án.

December 13-ig bárki küldhet díszt a Sándor-palota karácsonyfájára

TEOL Novák Katalin köztársasági elnök arra buzdít mindenkit, díszítsük együtt a palota karácsonyfáját.

December 13-ig bárki küldhet díszt a Sándor-palota karácsonyfájára

KEMMA Novák Katalin köztársasági elnök arra buzdít mindenkit, díszítsük együtt a palota karácsonyfáját.

December 13-ig bárki küldhet díszt a Sándor-palota karácsonyfájára

BAON Novák Katalin köztársasági elnök arra buzdít mindenkit, díszítsük együtt a palota karácsonyfáját.

Két autó ütközött az M25-ösön, mentők is a helyszínen

HEOL A baleset Füzesabony térségében, az Eger felé vezető oldalon történt.

Földutcákat aszfaltoznának Eleken

BEOL Hétvégén sem áll meg az élet, szombaton ugyanis elkezdődött egy tervezői munka Eleken – adta hírül Szelezsán György polgármester.

Magyar népmeséket mondtak a körzet iskoláinak kisdiákjai

KEMMA A komáromi Feszty Árpád Általános Iskolában rendezték meg a körzeti mesemondó versenyt, két év kihagyás után. A megmérettetésen huszonkilenc kisdiák vett részt.

Remek mérkőzésen jutott negyeddöntőbe Hollandia

KEMMA A holland válogatott jutott be elsőként a legjobb nyolc közé a katari labdarúgó-világbajnokságon, miután a szombati nyolcaddöntőben 3-1-re verték az Egyesült Államokat.

Szolnoki siker az UVSE otthonában

SZOLJON Végig vezetve, négygólos győzelmet aratott a Szolnoki Dózsa vízilabdacsapata a fővárosban, az UVSE otthonában az élvonalbeli bajnokság 6. fordulójában.

Sima győzelemmel jutottak a legjobb nyolc közé a hollandok

HEOL A holland válogatott jutott elsőként negyeddöntőbe a katari labdarúgó-világbajnokságon, mivel a szombati nyolcaddöntőben 3-1-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát.

Óvodások ismerkedtek az iskolával

SONLINE Kaposvár Mikulás játszóházat szerveztek a leendő elsősöknek a Kodály Zoltán Központi Általános Iskolában pénteken. Az eseménynek az intézmény tornaterme adott helyet. Az óvodások különféle kézműves foglalkozáson és sportversenyen vehettek részt, valamint megismerhették a tanítókat és az iskolát. A nyíltnappal egybekötött játszóházat minden évben megszervezik. Ma.G. 

A város az építményadókból tud plusz bevételre szert tenni

TEOL Három témát tárgyalt a paksi képviselő-testület.

Hosszabbításban győzött a KTE Kaposváron

BAON Szombaton este hat napon belül a harmadik bajnoki mérkőzését vívta meg a Duna Aszfalt–DTKH Kecskemét a férfi kosárlabda NB I. A csoportjában, az alapszakasz 10. fordulójában. A végig szoros és küzdelmes kaposvári összecsapást hosszabbításban nyerte meg Forray Gábor csapata.

Rengetegen nyertek milliókat az ötös lottón - a Jokert is elvitték

SZOLJON Jövő héten több mint egymilliárd forint lesz a tét.

Rengetegen nyertek milliókat az ötös lottón - a Jokert is elvitték

HEOL Jövő héten több mint egymilliárd forint lesz a tét.

Megállapodott az olajárplafonról az EU és a G7, Magyarország mentességet kapott

TEOL Az Európai Unió és a G7-csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról, miután az EU-tagországok a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban jóváhagyták az intézkedés unión belüli végrehajtását - közölte az Európai Bizottság szombaton.

Megállapodott az olajárplafonról az EU és a G7, Magyarország mentességet kapott

KEMMA Az Európai Unió és a G7-csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról, miután az EU-tagországok a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban jóváhagyták az intézkedés unión belüli végrehajtását - közölte az Európai Bizottság szombaton.

Megállapodott az olajárplafonról az EU és a G7, Magyarország mentességet kapott

BAON Az Európai Unió és a G7-csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról, miután az EU-tagországok a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban jóváhagyták az intézkedés unión belüli végrehajtását - közölte az Európai Bizottság szombaton.

Sószóró adaptereket szereztek be Békésen

BEOL Két új sószóró vontatható adapterrel bővült a BKSZ Kft. gépparkja.

Forró italok és kézműves portékák a Betyár Csárdában

SONLINE Kézművesekkel telt meg a somogysárdi Betyár Csárda szombaton. Hagyománnyá vált, hogy a karácsonyi ünnepek előtt helyi és környékbeli alkotók itt mutatják be munkáikat.

Egy szál bugyiban mutogatja meztelen combjait Szőke Zsuzsi

TEOL A Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsi a táncos műsor oszlopos tagjaként vált népszerűvé, eddig minden évadban láthatta a közönség.

Egy szál bugyiban mutogatja meztelen combjait Szőke Zsuzsi

KEMMA A Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsi a táncos műsor oszlopos tagjaként vált népszerűvé, eddig minden évadban láthatta a közönség.

Egy szál bugyiban mutogatja meztelen combjait Szőke Zsuzsi

BAON A Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsi a táncos műsor oszlopos tagjaként vált népszerűvé, eddig minden évadban láthatta a közönség.

A világbajnoksággal befejezte pályafutását

BAMA Harminchét esztendősen befejezi pályafutását a katari labdarúgó-világbajnokságtól búcsúzó costa ricai középpályás, Bryan Ruiz.

Sorban nyílnak a korcsolyapályák a Balatonon

SONLINE Megnyitott szombaton a jégpálya Balatonbogláron. Az érdeklődők találkozhattak a Mikulással, Süsüvel, a sárkánnyal, a hokis gyerekek bemutatót tartottak és a fővárosból érkező műkorcsolyázók is bemutatkoztak. 

Örömmámorban úsznak: egy végletekig kiélezett, fordulatos rangadót nyert meg az NKA Universitas PEAC

BAMA Mindig nehéz visszarázódni a bajnokságba egy szünetet követően, főleg akkor, ha épp egy rangadóval folytatódik a sorozat. Nos, az NKA Universitas PEAC női élvonalbeli kosárlabdacsapatának ez nem jelentett különösebb gondot, ugyanis parádés győzelmet aratott hazai környezetben a Szekszárd ellen.

Átadták a felújított Piknik Parkot Bácsbokodon – galériával

BAON A Bácsbokodi Német Nemzetiségi Önkormányzat a Vidékfejlesztési Program keretében közel 10 millió forintot pályázott a Bácsbokodi Piknik park projekt megvalósítására. Az átadást december másodikán tartották, ahova ellátogatott Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselője. Kovács László polgármester és a honatya köszöntését követően a gyermeksereg birtokba vette a Piknik Parkot.

Pelé szervezete nem reagál a kezelésekre, már csak a fájdalmait tudják enyhíteni

SZOLJON Brazil sajtóértesülések szerint a 82 éves Pelé, a brazilok legendás labdarúgója élete végéig palliatív kezelést kap, mert szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Pelé szervezete nem reagál a kezelésekre, már csak a fájdalmait tudják enyhíteni

HEOL Brazil sajtóértesülések szerint a 82 éves Pelé, a brazilok legendás labdarúgója élete végéig palliatív kezelést kap, mert szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Pelé szervezete nem reagál a kezelésekre, már csak a fájdalmait tudják enyhíteni

BAMA Brazil sajtóértesülések szerint a 82 éves Pelé, a brazilok legendás labdarúgója élete végéig palliatív kezelést kap, mert szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Meg is motozták az ételfutárt - hökkent meg olvasónk

BAMA Gyermekem 19 éves egyetemista, a tanulás mellett ételfutárként dolgozik. Az éjszakai műszakokat szereti, ekkor van leginkább ideje a munkára. Csütörtök hajnalban a Siklósi úti gyorsétterem előtt megállították a rendőrök, és – mint mesélte – úgy viselkedtek vele, mintha bűnöző lenne. Megszondáztatták, amivel nem is lett volna probléma. 

Berobbant a Nyitott Balaton a tónál

SONLINE Sikeresnek tartja a Nyitott Balaton elnevezésű kampányt a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ), amelynek célja az volt, hogy megmutassa, milyen sokszínű a balatoni régió turisztikai kínálata ősszel is – közölte Éskovács Péter, a kampány sajtótanácsadója.

Megemlékezést szerveznek Kóbor halálának évfordulójára

TEOL 78 éves korában meghalt az Omega alapító frontembere.

Üdvözlőlapokkal is megköszönhetik a fényeket a kertvárosiak

SZOLJON December 24-ig minden nap felvillan az ünnepi fény a városrész valamelyik portáján

December 13-ig bárki küldhet díszt a Sándor-palota karácsonyfájára

SZOLJON Novák Katalin köztársasági elnök arra buzdít mindenkit, díszítsük együtt a palota karácsonyfáját.

December 13-ig bárki küldhet díszt a Sándor-palota karácsonyfájára

HEOL Novák Katalin köztársasági elnök arra buzdít mindenkit, díszítsük együtt a palota karácsonyfáját.

December 13-ig bárki küldhet díszt a Sándor-palota karácsonyfájára

BAMA Novák Katalin köztársasági elnök arra buzdít mindenkit, díszítsük együtt a palota karácsonyfáját.

Támogatja a családokat a magyarbánhegyesi önkormányzat

BEOL Tizennégy témát tűzött napirendjére a magyarbánhegyesi képviselő-testület hétfőn.

Ezt is érdemes megcsodálni

BAMA Felkerült hazánk hivatalos turisztikai oldalára, a csodasmagyarorszag.hu-ra a drávaszabolcsi rovartani kiállítás. A tárlat bemutatja a Dráva mente jellegzetes bogárfajait és földünk összes trópusi tájegységéről származó rovarfajokat (döntően Sár József baranyai entomológus térségi, afrikai és dél-amerikai gyűjteményét), valamint a Dráva mente néhány gerincesállat-preparátumát. 

Aggasztó hírek a brazil válogatottról

BAMA Csoportelsőként jutott tovább Brazília, így Dél-Korea ellen léphet majd pályára a nyolcaddöntőben, azonban nem túl rózsás a helyzet.

Majsán idén is megtelt az Adventi Udvar – galériával

BAON A karácsony előtti időszak egyik legnépszerűbb összejövetelévé vált az Adventi Udvar elnevezésű jótékonysági rendezvény Kiskunmajsán.

A pályaválasztás és a verbális erőszak is téma lesz a tatabányai iskolákban

KEMMA A tanulókat hasznos és gazdag programok várják az év végéhez közeledve az oktatási intézményekben.

Könyörtelenül kihasználták a helyzeteket a hollandok, így szertefoszlott az amerikai álom

BAMA Álomszerűen indult a nyolcaddöntő a holland válogatott számára, ugyanis már a 10. percben Depay révén meg is szerezte a vezetést. Ezt követően próbált magasabb fokozatra kapcsolni USA, de ellenfele védelme sokkal jobban zárt. Ráadásul az első játékrész hosszabbításában Blind is beköszöntött, így megnyugtató előnnyel vonulhatott pihenőre Hollandia.

Szijjártó Péter: sikerült megvédenünk hazánk energiaellátásának biztonságát

TEOL Az olajársapka alól Magyarország mentességet harcolt ki, de a Brüsszel által erőltetett intézkedés így is fájni fog az európai gazdaságnak.