Napi horoszkóp 2021. április 12.: az akadályok ellenére se adjuk fel az álmainkat!

A mai Kos-újhold a segítségünkre lesz abban is, hogy új fejezetet nyithassunk az életünkben. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. április 12.: az akadályok ellenére se adjuk fel az álmainkat! appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. április 12-18.: Új lehetőségeket hoz a Kos újhold

ASTRONET Új lehetőségeket hoz a Kos újhold ezen az áprilisi héten. Ráadásul már hétfőn elindul az új kezdet mindenkinél. Vajon mi mindenre számíthattok? A heti horoszkóp minden fontos részletet megmutat. The post Heti horoszkóp 2021. április 12-18.: Új lehetőségeket hoz a Kos újhold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 10.: döntéshelyzetben hallgassunk a szívünkre!

ASTRONET Ha ezenkívül a megérzéseinkre is támaszkodunk, ráérezhetünk a történésekre. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. április 10.: döntéshelyzetben hallgassunk a szívünkre! appeared first on Astronet.hu.

A Föld csakráin összpontosulnak a gyógyító energiák

ASTRONET Már az ókorban tudták, hogy ahol a Föld energiavonalai csomópontot képeznek, azok szent helyek. A csakrapontok közül egy pedig éppen Magyarországon található. The post A Föld csakráin összpontosulnak a gyógyító energiák appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 3 jegynek április lesz a legromantikusabb hónap 2021-ben

ASTRONET A Nap és a Vénusz a szenvedélyes Kos jegyében jár, felerősödnek a szerelemi energiák, de három jegynek különösen sok romantikát tartogat ez a hónap. Te köztük vagy? The post Ennek a 3 jegynek április lesz a legromantikusabb hónap 2021-ben appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 6.: A Nyilasnak kompromisszumot kell kötnie kedden

ASTRONET A Nyilasnak kompromisszumot kell kötnie a saját érdekében, a Halak pedig az egész életére kiható döntést hozhat. Picit döcögősen indul a húsvét után hét a napi horoszkóp szerint. The post Napi horoszkóp 2021. április 6.: A Nyilasnak kompromisszumot kell kötnie kedden appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. április 5-11.: Sok örömet jeleznek a bolygók

ASTRONET A húsvéttal induló újabb héten sem lehet okunk panaszra. A heti horoszkóp és a bolygók nagyon sok örömet, és pozitív lehetőséget jeleznek mindenkinek. The post Heti horoszkóp 2021. április 5-11.: Sok örömet jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 3.: A Bika szerelemre talál, a Szűz komoly felismerést tesz szombaton

ASTRONET A Bika szerelemre, új érzelmekre találhat szombaton, míg a Szűz komoly felismeréseket tesz egy barátot illetően. S mi minden vár a többiekre? A napi horoszkóp fellebbenti a részleteket. The post Napi horoszkóp 2021. április 3.: A Bika szerelemre talál, a Szűz komoly felismerést tesz szombaton appeared first on Astronet.hu.

Áprilisi tarot jóslás: a tűz ereje ég bennünk

ASTRONET Április elején a Nap és a Vénusz is az életerőt, a tüzet, a kezdeteket szimbolizáló Kos jegyében áll. Megsokszorozódnak erőink, amivel álljuk a próbákat, a kihívásokat. The post Áprilisi tarot jóslás: a tűz ereje ég bennünk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 31.: hallgassunk ma a belső hangra

ASTRONET A Hold a Skorpióban jár, a megérzéseink biztosan nem visznek tévútra. Napi horoszkóp következik szerdára minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 31.: hallgassunk ma a belső hangra appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp március 30.: higgyünk a jóban!

ASTRONET Lássuk meg a konfliktusokban rejlő lehetőségeket, és bízzunk benne, hogy jóra fordulnak a dolgaink. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp március 30.: higgyünk a jóban! appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. március 29-április 4.: Minden jól alakul a húsvéti nagyhéten

ASTRONET A bolygók is támogatnak és segítenek a húsvéti nagyhéten. Ugyan a heti horoszkóp szerint feladat akad bőven, de mindennel időben végezhetsz, hogy aztán már csak az ünnepekre figyelhess. Nagyon boldog húsvétot kívánunk! The post Heti horoszkóp 2021. március 29-április 4.: Minden jól alakul a húsvéti nagyhéten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 27.: figyeljünk a jelekre

ASTRONET Őrizzük meg a nyitottságunkat és figyeljünk a jelekre, az univerzum üzeneteire. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 27.: figyeljünk a jelekre appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: a Mérleg telihold a kapcsolatainkra van nagy hatással

ASTRONET A Mérleg telihold hatására értékes felismeréseink lesznek, és a kapcsolataink is megújulnak. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja: a Mérleg telihold a kapcsolatainkra van nagy hatással appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 25.: hagyjunk teret a spontaneitásnak

ASTRONET A kapkodással csak ellentétes hatást érnénk el, az a jó, ha ma tudjuk az elengedést és a türelmet gyakorolni. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. március 25.: hagyjunk teret a spontaneitásnak appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 24.: a mai nap a teremtő álmoké

ASTRONET Most körvonalazódhatnak előttünk a közeljövő tervei, de a megvalósítással még várnunk kellene. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. március 24.: a mai nap a teremtő álmoké appeared first on Astronet.hu.

A Mérleg-telihold teszi varázslatossá a hetet

ASTRONET Bár sok megoldandó problémával szembesülünk a héten, a hét zárása csodálatos lesz, köszönhetően a Mérleg-teliholdnak. Általános heti horoszkóp Ipacs Andrea asztrológustól. The post A Mérleg-telihold teszi varázslatossá a hetet appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 21.: ma meglátjuk a dolgok színét és fonákját

ASTRONET Ez pedig segít a mélyebb megértésben, a lelki fejlődésben. Napi horoszkóp következik vasárnapra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 21.: ma meglátjuk a dolgok színét és fonákját appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja március harmadik hetére

ASTRONET A kedvező bolygóállások segítenek minket abban, hogy megtaláljuk az örömöt, a harmóniát, a békét a kapcsolatainkban. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja március harmadik hetére appeared first on Astronet.hu.

A gránát felébreszti a szerelmet, felerősíti a vitalitást

ASTRONET Pálmai Ildikó számára az ásványi ékszerek készítése több mint munka: igazi hivatás, szerelem. Lássuk, mit „tud” az egyik kedvence, a gránát! The post A gránát felébreszti a szerelmet, felerősíti a vitalitást appeared first on Astronet.hu.

Wellness-tippek harmóniában a Holddal

ASTRONET A Hold nemcsak a nők hormonális ciklusát befolyásolja, de azt is meghatározza, mikor hogyan ápolhatjuk leghatékonyabban a testünket., és mikor mit igényel a szervezetünk. Nézd meg, most, a növő Hold idején mi a leghasznosabb! The post Wellness-tippek harmóniában a Holddal appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 16.: most meg kell harcolnunk a vágyott dolgokért

ASTRONET Legyen szó szerelemről, vagy karrierről, most érdemes kezdeményezni, és küzdeni azért, amire vágyunk. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2021. március 16.: most meg kell harcolnunk a vágyott dolgokért appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. március 15-21.: Felpörgeti a szerelmet a Kosba lépő Vénusz

ASTRONET A szerelem, a szépség, a kis szerencse bolygója az aktív és energikus Kos jelébe lép ezen a héten. Ez pedig azt is jelenti, hogy jócskán felpörög a csillagjegyek szerelmi élete. The post Heti horoszkóp 2021. március 15-21.: Felpörgeti a szerelmet a Kosba lépő Vénusz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 13.: az újrakezdés energiáit hozza az újhold

ASTRONET Most érdemes változtatni, ha valamivel nem vagyunk elégedettek, mert az újhold meghatározza a következő időszak alakulását is. Napi horoszkóp következik szombatra! The post Napi horoszkóp 2021. március 13.: az újrakezdés energiáit hozza az újhold appeared first on Astronet.hu.

Karmahoroszkóp: mi az életfeladatod a csillagjegyed szerint?

ASTRONET A karma horoszkópból megismerheted a csillagjegyed szerinti életfeladatodat, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz! The post Karmahoroszkóp: mi az életfeladatod a csillagjegyed szerint? appeared first on Astronet.hu.

Halak szerelmi horoszkóp – hogyan éli meg a párkapcsolatot?

ASTRONET Érzékeny, empatikus, gondoskodó. Hogyan éli meg a Halak a párkapcsolatot? Halak szerelmi horoszkóp következik. The post Halak szerelmi horoszkóp – hogyan éli meg a párkapcsolatot? appeared first on Astronet.hu.

Arab horoszkóp – hogyan véded meg magad?

ASTRONET Hogyan állsz helyt a mindennapok küzdelmeiben? Az arab horoszkóp szerint mindenkihez tartozik egy fegyver a születési dátuma alapján. The post Arab horoszkóp – hogyan véded meg magad? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 8.: a megérzéseink segítenek utat találni

ASTRONET Muszáj rugalmasan hozzáállnunk a problémákhoz, hogy megoldást találhassunk rájuk. Napi horoszkóp következik hétfőre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 8.: a megérzéseink segítenek utat találni appeared first on Astronet.hu.

Márciusi horoszkóp: 3 csillagjegy sok örömre számíthat

ASTRONET Március csodás lehetőségeket tartogat a bolygók és a horoszkóp szerint. Főleg három csillagjegynek. Vajon te is köztük vagy? És mi mindenre számíthatsz? The post Márciusi horoszkóp: 3 csillagjegy sok örömre számíthat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 5.: a Nyilas-hold miatt megsokszorozódik a belső erőnk

ASTRONET Nagy elszántsággal kezdünk bele a megoldandó feladatokba, és összezárunk, segítünk másoknak. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. március 5.: a Nyilas-hold miatt megsokszorozódik a belső erőnk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 4.: a Skorpió ne éljen vissza az erejével!

ASTRONET Az Ikrek pedig fókuszálja egy dologra hatalmas energiáit. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 4.: a Skorpió ne éljen vissza az erejével! appeared first on Astronet.hu.

Ezeket kerüld el, ha nem akarod feldühíteni az Oroszlánt

ASTRONET A csillagjegyek királya, ez nem vitás, de ha dühös, egészen ki tud vetkőzni magából. Cikkünkből megtudhatod, miért is ne bántsd az alvó oroszlánt! The post Ezeket kerüld el, ha nem akarod feldühíteni az Oroszlánt appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza március első hete az asztrológus szerint

ASTRONET Érzelmileg sok feszültséggel kell számolnunk, de a Mars az Ikrekbe lép, és sok jó megoldáshoz vezet bennünket. Általános heti horoszkóp következik. The post Ezt hozza március első hete az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Tervszerűség van a véletlenekben is! – a szinkronicitás elve

ASTRONET Különös véletlenek, egybeesések, rejtélyes összefüggések. Vajon rávilágítanak az univerzum tervszerűségére? Ezt írja le a szinkronicitás elve. The post Tervszerűség van a véletlenekben is! – a szinkronicitás elve appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 11.: bevonzhatjuk a jót az életünkbe

ASTRONET A változás az élet része, és ha hiszünk a pozitív fejleményekben, annak előbb vagy utóbb, de meg fog nyilvánulni a teremtő ereje. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. április 11.: bevonzhatjuk a jót az életünkbe appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja április második hetére

ASTRONET Izgalmas hétvége elé nézünk, amikor fontos, hogy a pozitív érzéseinkre fókuszáljunk. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja április második hetére appeared first on Astronet.hu.

Nyugtatnak, erősítenek és gyógyítanak: a 7 legjobb stresszűző illóolaj

ASTRONET Az aromaterápia segít megteremteni a testi-lelki egyensúlyt. A következő 7 gyógynövény illóolaja a legjobb a stressz leküzdéséhez. The post Nyugtatnak, erősítenek és gyógyítanak: a 7 legjobb stresszűző illóolaj appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 7.: a Skorpióra munkahelyi szerelem, az Oroszlánra győzelem vár

ASTRONET A Vízöntő attól kap dicséretet, akitől eddig hiába várta. Napi horoszkóp következik szerdára minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. április 7.: a Skorpióra munkahelyi szerelem, az Oroszlánra győzelem vár appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint április 5-11.

ASTRONET A hét remekül indul, ám csütörtökön és pénteken sok kitartásra lesz szükségünk. A hét végül szerencsésen, örömtelien zárul. Általános heti horoszkóp következik. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint április 5-11. appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 4.: A húsvét vasárnap jó lehetőségeket hoz mindenkinek

ASTRONET A húsvét vasárnap fordulatokat, új lehetőségeket tartogat a csillagjegyeknek. A napi horoszkópból kiderül, vajon mi mindenre számíthattok húsvét első napján. The post Napi horoszkóp 2021. április 4.: A húsvét vasárnap jó lehetőségeket hoz mindenkinek appeared first on Astronet.hu.

Áprilisi szerelmi horoszkóp: fellángolnak az érzelmek

ASTRONET A legszeszélyesebb tavaszi hónap alaposan felkavarja az érzelmeket. Az áprilisi szerelmi horoszkóp szerint fellángol a szerelem. Aki társa vágyik, megérkezik az ideális partner az életébe, akinek már van párkapcsolata, elmélyülnek az érzések... The post Áprilisi szerelmi horoszkóp: fellángolnak az érzelmek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 1.: A Kos nagyot álmodik, az Oroszlán hangulata kiszámíthatatlan

ASTRONET A csütörtöki napi horoszkóp szerint a Kos nagyot mer álmodni, az Oroszlán hangulata viszont nagyon kiszámíthatatlan lehet egész nap. S hogy mi vár a többi csillagjegyre? Asztrológusunk természetesen mindenkinek választ ad. The post Napi horoszkóp 2021. április 1.: A Kos nagyot álmodik, az Oroszlán hangulata kiszámíthatatlan appeared first on Astronet.hu.

A Kos és a párkapcsolat – szerelmi horoszkóp

ASTRONET A Kosnak, tűz elemű jegyként, az átlagosnál több szenvedélyre, izgalomra van szüksége, cserébe viszont igazán csábító szerető, aki mellett egy percig sem lehet unatkozni. The post A Kos és a párkapcsolat – szerelmi horoszkóp appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a húsvéti nagyhét az asztrológus szerint!

ASTRONET A hét elején a kreativitásunk, a hétvégén pedig a praktikus és vidám oldalunk kerül előtérbe. Általános heti horoszkóp következik húsvétra Ipacs Andrea asztrológustól. The post Ezt hozza a húsvéti nagyhét az asztrológus szerint! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 28.: rátalálhatunk a belső békénkre

ASTRONET Ne hagyjuk, hogy mások letérítsenek az utunkról, amin haladunk. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. március 28.: rátalálhatunk a belső békénkre appeared first on Astronet.hu.

12 asztrológiai archetípus, 12 férfi története

ASTRONET 12 asztrológiai karaktert, archetípust, 12 férfit választott Vámos Miklós Apák könyve című története megírásához. A különleges és rendkívül népszerű regény 20 évfordulóját ünnepli... The post 12 asztrológiai archetípus, 12 férfi története appeared first on Astronet.hu.

Hogyan éled meg a szerelmet? A kézírásod elárulja!

ASTRONET A grafológia a kézírás elemzésével a személyiség mélyebb rétegeibe enged betekintést. A következő négy betű fontos dolgokat árul el rólad. The post Hogyan éled meg a szerelmet? A kézírásod elárulja! appeared first on Astronet.hu.

Kos-nő – amit még te sem tudtál rólam

ASTRONET Milyen valójában a Kos nő? Milyennek látja a világot, és hogyan reagál az őt érő ingerekre? És főként hogyan viszonyul a férfiakhoz, a párkapcsolathoz? The post Kos-nő – amit még te sem tudtál rólam appeared first on Astronet.hu.

Inka madárhoroszkóp – Te melyik típusba tartozol?

ASTRONET A Napmadár független személyiség, a Galamb békekedvelő természet, a Héja mindig kiáll az igazáért. Rád igazak a jellemzők? Az inka madárhoroszkóp megmutatja! The post Inka madárhoroszkóp – Te melyik típusba tartozol? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 22.: utat találhatunk a változáshoz

ASTRONET Ehhez azonban fontos, hogy egy kicsit befelé figyeljünk, a belső hangra, ami megmutatja a helyes irányt. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. március 22.: utat találhatunk a változáshoz appeared first on Astronet.hu.

A Nap és a Vénusz a tüzes Kos jegyébe lép, és felerősíti a szerelmet, a szenvedélyt

ASTRONET Március 21-től a Nap és a Vénusz együtt állnak, majdnem egy hónapig - ráadásul a szenvedélyes Kos jegyében, ami Ipacs Andrea asztrológus szerint sokunk számára elhozza a nagy szerelmet! The post A Nap és a Vénusz a tüzes Kos jegyébe lép, és felerősíti a szerelmet, a szenvedélyt appeared first on Astronet.hu.

Kreatív energiák: tavaszi megújulás a DIY jegyében

ASTRONET Ismét színes, informatív és inspiráló lapszámmal jelentkezik a DIY mozgalom tagjai körében már jól ismert Újra! Magazin. The post Kreatív energiák: tavaszi megújulás a DIY jegyében appeared first on Astronet.hu.

Virághoroszkóp – ki illik hozzád a szerelemben?

ASTRONET A virághoroszkóp a születési nap alapján sorolja a személyiséget az egyes virágjegyekbe. Nézd meg, te melyikbe tartozol, és ki illik hozzád a szerelemben a virághoroszkóp szerint! The post Virághoroszkóp – ki illik hozzád a szerelemben? appeared first on Astronet.hu.

Így meditálj a csillagjegyed szerint!

ASTRONET Az asztrológia szerint a csillagjegytől függ, hogyan kell meditálnunk ahhoz, hogy energetikailag, testileg és lelkileg is feltöltődjünk. Meditációs horoszkópunk következik. The post Így meditálj a csillagjegyed szerint! appeared first on Astronet.hu.

A Halak érzékenysége és a Kos tüzes energiái dominálnak a héten!

ASTRONET Izgalmas hét elébe nézünk, mert a Nap, a Merkúr és a Vénusz is jegyet vált. Általános heti horoszkóp következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post A Halak érzékenysége és a Kos tüzes energiái dominálnak a héten! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 14.: maradjunk az őszinteség útján

ASTRONET A Mérleg vegye észre, hogy mennyire szeretik, az Oroszlán ne ragaszkodjon a függetlenségéhez. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. március 14.: maradjunk az őszinteség útján appeared first on Astronet.hu.

Varázslatossá teszi a hétvégét a Halak-újhold!

ASTRONET Intuíció, fantázia, erős megérzések - ezt hozza a hétvégén a Halak-újhold. A hétvége horoszkópja következik minden csillagjegynek. The post Varázslatossá teszi a hétvégét a Halak-újhold! appeared first on Astronet.hu.

Erőteljes hatással van ránk az Ikrekben járó Mars

ASTRONET A Mars az Ikreken áthaladva sok energiát ad, de felveszi a jegy kettős, ellentmondásos jellegét. Nézd meg, hogyan hat a csillagjegyedre! The post Erőteljes hatással van ránk az Ikrekben járó Mars appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 10.: a Bika választás elé kerül, a Mérlegnek váratlan segítsége lesz

ASTRONET Ha változást szeretnénk az életünkben, akkor magunkkal kell kezdenünk. Napi horoszkóp következik szerdára minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 10.: a Bika választás elé kerül, a Mérlegnek váratlan segítsége lesz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 9.: a sorsfordító döntések ideje ez

ASTRONET Bármit is határozzunk el, az alapvetően befolyásolja a következő időszakot. Gondoljunk végig mindent higgadtan! Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2021. március 9.: a sorsfordító döntések ideje ez appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. március 8-14.: Új lehetőségeket jeleznek a bolygók

ASTRONET A legfrissebb heti horoszkóp különleges és új lehetőségeket jelez a csillagjegyeknek. Vajon mi minden vár a következő napokban? És ugye élsz a remek alkalommal? The post Heti horoszkóp 2021. március 8-14.: Új lehetőségeket jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 6.: most az együttműködés lehet a kulcs a kapcsolatainkhoz

ASTRONET Ha kell, szorítsuk háttérbe az egónkat, mert most igazán szükség van az együttműködésre. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. március 6.: most az együttműködés lehet a kulcs a kapcsolatainkhoz appeared first on Astronet.hu.

Márciusi tarot jóslás: szerelem, remény, az új élet lehetősége

ASTRONET Elérkezett a tavasz első hónapja, ami bár a kollektív eseményeket nézve mindannyiunknak hoz kihívásokat, de a reményt, a szerelmet, az új élet lehetőségét is magában hordozza. The post Márciusi tarot jóslás: szerelem, remény, az új élet lehetősége appeared first on Astronet.hu.

Gyors, változékony energiák: a Mars az Ikrek jegyébe lép!

ASTRONET A Mars március 4-én belép az Ikrek jegyébe. Az Ikrek levegős és változó minőségű, illékony energiákat hív életre, a Mars a tűz erejével hat, így ez a bolygóállás izgalmas periódust jelez. The post Gyors, változékony energiák: a Mars az Ikrek jegyébe lép! appeared first on Astronet.hu.

Márciusi szerelmi horoszkóp: felébrednek az érzelmek

ASTRONET Az első tavaszi hónap csodás lehetőségeket hoz a csillagjegyeknek a szerelemben. Vajon mi mindenre számíthatsz? Olvasd el a márciusi szerelmi horoszkópot. The post Márciusi szerelmi horoszkóp: felébrednek az érzelmek appeared first on Astronet.hu.

Kollektív tudat a parapszichológia szerint

ASTRONET Hogyan hatunk egymásra, és arra, hogy éppen milyen szerepet játszunk a másik előtt? A kollektív tudat-elmélete szerint mindannyian kapcsolódunk egymáshoz egy tudati térben. The post Kollektív tudat a parapszichológia szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 1.: a Vízöntő járja a saját útját!

ASTRONET Az Ikrek életében egy futó kaland szenvedéllyé mélyülhet, a Halakat a sors türelemre tanítja. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. március 1.: a Vízöntő járja a saját útját! appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegynek szuper lehetőséget hoz a Kos újhold

ASTRONET A hétfői Kos-újhold mindannyiunk életében új fejezetet nyithat, de három csillagjegyre különleges erővel hat. Te köztük vagy? The post 3 csillagjegynek szuper lehetőséget hoz a Kos újhold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 9.: a Nyilas életében kibontakozhat a szerelem, az Ikrek ma igazi angyal

ASTRONET A Halak pedig jól teszi, ha nem veri nagydobra a terveit. Napi horoszkóp következik péntekre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. április 9.: a Nyilas életében kibontakozhat a szerelem, az Ikrek ma igazi angyal appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 8.: ma csupa jóra használhatjuk az energiáinkat

ASTRONET Ne féljünk a változástól, mert most pozitív irányba sodornak az események. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. április 8.: ma csupa jóra használhatjuk az energiáinkat appeared first on Astronet.hu.

Rajzolj egy virágot, megmondom ki vagy!

ASTRONET A spontán rajzok elemzésével a személyiség mélyebb rétegeibe nyerhet bepillantást. Színes ceruzákat elő, indulhat az alkotás! The post Rajzolj egy virágot, megmondom ki vagy! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 5.: A Rák megértő, a Mérleg hezitál húsvét hétfőn

ASTRONET A Mérlegnek fontos döntést kell hoznia, míg a Rák különösen megértő a párjával, a környezetével. A napi horoszkóp javaslatai minden csillagjegynek! The post Napi horoszkóp 2021. április 5.: A Rák megértő, a Mérleg hezitál húsvét hétfőn appeared first on Astronet.hu.

A húsvéti hétvégére békességet, szeretetet jeleznek a bolygók

ASTRONET A bolygók segítenek benne, hogy az örömre, a hála érzésére fókuszálhassunk, és ez csodálatossá teszi az ünnepet. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post A húsvéti hétvégére békességet, szeretetet jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. április 2.: Különleges a húsvéti nagypéntek

ASTRONET Különlegesen alakul a napi horoszkóp szerint húsvét nagypéntekje. Az ünnepre mindenkinek jeleznek valami igazán fontos és lélekemelő lehetőséget a bolygók. The post Napi horoszkóp 2021. április 2.: Különleges a húsvéti nagypéntek appeared first on Astronet.hu.

Szerencsés napok áprilisban a horoszkóp szerint

ASTRONET Minden hónapban vannak kifejezetten pozitív és sajnos nehezebb, tanító napok is. Szerencsés napok áprilisban is lesznek, ahogyan picit problémásabb időpontok is. A horoszkópból kiderülnek a részletek. The post Szerencsés napok áprilisban a horoszkóp szerint appeared first on Astronet.hu.

Fesd pirosra a falad és vonzd be a csí-t!

ASTRONET Legyél sikeresebb és gazdagabb - könnyű azt mondani, igaz? Eláruljuk: mindehhez nem kell mást tenned, csak átrendezned a lakásodat, a többi jön magától! The post Fesd pirosra a falad és vonzd be a csí-t! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 29.: a Mérleg-Hold szelíd energiái segítenek minket

ASTRONET Harmonikusan tudunk kötődni másokhoz, és ez kiegyensúlyozottá teszi a kapcsolatainkat. Napi horoszkóp következik hétfőre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 29.: a Mérleg-Hold szelíd energiái segítenek minket appeared first on Astronet.hu.

Áprilisi horoszkóp: minden egyre jobban alakul

ASTRONET Az áprilisi horoszkóp szerint végre egyre jobban alakul minden a csillagjegyek életében. Könnyebbséget, sikert, boldogságot jeleznek a bolygók. The post Áprilisi horoszkóp: minden egyre jobban alakul appeared first on Astronet.hu.

12 asztrológiai archetípus, 12 férfi története

ASTRONET 12 asztrológiai karaktert, archetípust, 12 férfit választott Vámos Miklós Apák könyve című története megírásához. A különleges és rendkívül népszerű regény 20 évfordulóját ünnepli... The post 12 asztrológiai archetípus, 12 férfi története appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 26.: új utakra találhatunk, ha a megérzéseinket követjük

ASTRONET Sok a változás és a bizonytalanság, de a belső hang, az intuíciónk segít eligazodni a világban és a kapcsolatainkban. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. március 26.: új utakra találhatunk, ha a megérzéseinket követjük appeared first on Astronet.hu.

Szerelmi tarot jóslás a Kos havára

ASTRONET A Kos a zodiákus nullpontja, a kezdet, ahonnan minden útjára indul. Mi vár rád a Kos havában? A tarot jóslás megmutatja, hogyan alakul a szerelmi életed! The post Szerelmi tarot jóslás a Kos havára appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 23.: fókuszáljunk az érzéseinkre, a kapcsolatainkra

ASTRONET A Hold a Rák jegyében jár, és ez kedvez mindenféle kapcsolatunknak, kötődésünknek. Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 23.: fókuszáljunk az érzéseinkre, a kapcsolatainkra appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. március 22-28.: Sok lesz most a pletyka…

ASTRONET Nagyon meg kell gondolnod, kinek mit mondasz el, kinek hiszel, mert a heti horoszkóp szerint nagyon sok téves információ keringhet a levegőben. Szóval, semmilyen pletykának nem érdemes bedőlni... The post Heti horoszkóp 2021. március 22-28.: Sok lesz most a pletyka… appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 20.: semmi sem történik véletlenül

ASTRONET Lépjünk egyet hátra, és adjunk teret a spontaneitásnak, és hogy maguktól alakulhassanak a dolgok az életünkben. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. március 20.: semmi sem történik véletlenül appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 19.: hagyjuk kifelé áramolni a pozitív energiákat

ASTRONET Most különösen fontos, hogy elfogadóan, segítőkészen viszonyuljunk másokhoz, akkor ránk is visszaáramlanak a pozitív energiák. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. március 19.: hagyjuk kifelé áramolni a pozitív energiákat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 18.: az Ikreknek meg kell tanulnia bízni a sorsban

ASTRONET A Halaknak pedig még egy kicsit türelmesnek kell lennie érzelmi kérdésekben. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 18.: az Ikreknek meg kell tanulnia bízni a sorsban appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 17.: a Rákot a csalhatatlan megérzései vezérlik

ASTRONET A Vízöntő ne hagyja, hogy érzelmileg zsarolják, a Nyilas pedig jobb, ha a békére törekszik. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. március 17.: a Rákot a csalhatatlan megérzései vezérlik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 15.: a Kos-hold felerősíti a vágyainkat, akaratunkat

ASTRONET Pedig most épp az lenne a jó, ha egy kicsit engedni tudnánk az elvárásainkból, és megértőek lennénk. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. március 15.: a Kos-hold felerősíti a vágyainkat, akaratunkat appeared first on Astronet.hu.

Az Astronet nagy tavaszi szerelmi horoszkópja

ASTRONET Izgalmas flörtök, szenvedélyes éjszakák, nagy egymásra találás? Vajon mit hoz az idei tavasz a csillagjegyeknek? Az Astronet nagy tavaszi szerelmi horoszkópjából mindenre fény derül! The post Az Astronet nagy tavaszi szerelmi horoszkópja appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 12.: találjuk meg a lehetőséget a váratlanban!

ASTRONET Remek lehetőségeink adódhatnak ma, és a kapcsolatainkon is jobbíthatunk. Napi horoszkóp következik péntekre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 12.: találjuk meg a lehetőséget a váratlanban! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 11.: a Halak-hold miatt meglátjuk az életben a jót is, nemcsak a nehezet

ASTRONET Fontos is, hogy a figyelmünket a szépre, az örömtelire fókuszáljuk. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. március 11.: a Halak-hold miatt meglátjuk az életben a jót is, nemcsak a nehezet appeared first on Astronet.hu.

Mivel lehet kikészíteni a Szűz jegyűeket?

ASTRONET Általában türelmes és kedves, épp ezért mindenkit meglep, ha sikerül feldühíteni. Márpedig ha egy Szűz dühös, az minden, csak nem vicces… The post Mivel lehet kikészíteni a Szűz jegyűeket? appeared first on Astronet.hu.

Az asztrológus szerint sok érzelmet, romantikát hoznak a Halakban álló bolygók

ASTRONET Igazi Halak-szezon a mostani, a bolygók érzelmessé tesznek, és felerősítik a megérzéseinket. A hét általános horoszkópja következik Ipacs Andreától. The post Az asztrológus szerint sok érzelmet, romantikát hoznak a Halakban álló bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 7.: a belső béke megtalálása legyen a célunk

ASTRONET Ma a rosszat is jóra tudjuk fordítani, mert mindenben meglátjuk a fejlődés lehetőségét. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. március 7.: a belső béke megtalálása legyen a célunk appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja március első hetére

ASTRONET A mostani nehéz helyzetben még nagyobb hangsúly kerül a kapcsolatainkra Ipacs Andrea asztrológus szerint! A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja március első hetére appeared first on Astronet.hu.

Rajzolj egy házat, és kiderül, ki vagy!

ASTRONET A spontán készült rajzokban a legfőbb személyiségjegyek tükröződnek. Az, hogy hogyan használja ki a teret, mennyire törekszik realizmusra, vagy a papír melyik oldalán helyezkednek el a fontosabb szimbólumok, mind-mind árulkodó jel lehet. The post Rajzolj egy házat, és kiderül, ki vagy! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 3.: a Hold a Skorpióban jár, a megérzéseink most nem tévednek!

ASTRONET Hallgass az intuíciódra, és ha valamivel kapcsolatban úgy érzed, óvatosnak kell lenned, tegyél is úgy. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. március 3.: a Hold a Skorpióban jár, a megérzéseink most nem tévednek! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. március 2.: vegyük észre a mindennapok csodáit!

ASTRONET Sok múlik ma azon, hogy észrevegyük, mi az, amiért hálásak lehetünk a sorsnak. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2021. március 2.: vegyük észre a mindennapok csodáit! appeared first on Astronet.hu.

Mindannyian kapcsolódunk egymáshoz a pszi-kutató szerint

ASTRONET Mindannyian sokféle szerepet játszunk. Vagy nem is szerepek ezek, hanem az útkeresésünk egyes megállói? Paulinyi Tamás pszi-kutató a pszi-kutatás módszereivel keresi a kérdésre a választ. The post Mindannyian kapcsolódunk egymáshoz a pszi-kutató szerint appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. március 1-7.: Jó hírekkel indul a tavasz

ASTRONET Úgy tűnik, hamarosan megérkezik a várva várt tavasz. A heti horoszkóp és a bolygók szerint már ezen az első márciusi héten is kedvező lehetőségek várnak mindenkire. The post Heti horoszkóp 2021. március 1-7.: Jó hírekkel indul a tavasz appeared first on Astronet.hu.