A kristályok mágiája: gyógyítanak, erősítenek, védenek!

A gyógyító kövek, kristályok története egészen az ókorig nyúlik vissza – számos kultúrában hittek az erejükben! The post A kristályok mágiája: gyógyítanak, erősítenek, védenek! appeared first on Astronet.hu.

Égből pottyant segítők – erről ismerheted fel a fényküldötteket!

ASTRONET Sokan hisznek benne, hogy köztünk járnak: a fénymunkások azok a lelkek, akik már születésük előtt vállalták azt a sorsfeladatot, hogy egész életükben mások segítségére lesznek. Na de miről ismerhetjük fel őket? The post Égből pottyant segítők – erről ismerheted fel a fényküldötteket! appeared first on Astronet.hu.

Étkezz az öt elem konyhája szerint!

ASTRONET A hagyományos kínai gyógyászat szerint az egészséges étkezés az öt elem egyensúlyán alapszik. Nem kell bonyolult praktikákra vagy hozzávalókra gondolni, a következő alapelveket mindenkinek könnyű betartani! The post Étkezz az öt elem konyhája szerint! appeared first on Astronet.hu.

„Túlélőkert” kicsiben és nagyban – tippek a természetgyógyásztól, 1. rész

ASTRONET Varju Beáta új sorozatából megismerheted, mit érdemes ültetni az ablakpárkánytól a balkonon át, a kis és nagy kertekbe. The post „Túlélőkert” kicsiben és nagyban – tippek a természetgyógyásztól, 1. rész appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: március 28-29.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: március 28-29. appeared first on Astronet.hu.

Chuck Norris a számok tükrében

ASTRONET 80 éves a karate-világbajnok és színész – lássuk, mit mutatnak a számai. The post Chuck Norris a számok tükrében appeared first on Astronet.hu.

Az egyszerűség útja vezet a megvilágosodáshoz?

ASTRONET A tudat természetes állapotához el kell engednünk gondolataink, érzéseink, vágyaink folyamatosan kavargó illúzióit. The post Az egyszerűség útja vezet a megvilágosodáshoz? appeared first on Astronet.hu.

Te melyik asztrológiai életszakaszban jársz?

ASTRONET Az asztrológia szerint az élet felosztható 7 éves ciklusokra. Mi a feladatod a jelenlegi periódusban? The post Te melyik asztrológiai életszakaszban jársz? appeared first on Astronet.hu.

Írd át a jövőd a grafoterápiával!

ASTRONET A grafoterápia a viselkedéstudomány egyik ága. A kézírás sajátosságainak megváltoztatásával segíti a harmonikus énkép kialakítását. The post Írd át a jövőd a grafoterápiával! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 16-22.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 16-22. appeared first on Astronet.hu.

Lehetőség a változásra – a Szaturnusz jegyet vált

ASTRONET A Szaturnusz 2020. március 22-én átlép a Vízöntő jegyébe, és ott is marad július 2-ig, de már most is érezhetjük ennek a tranzitnak az előszelét. The post Lehetőség a változásra – a Szaturnusz jegyet vált appeared first on Astronet.hu.

Ránctalanító krém előbb-utóbb mindenkinek kell

ASTRONET A fiatalok hajlamosak magától értetődőnek venni, hogy szép, sima a bőrük, de sokszor elfelejtik meghálálni ezt az igenis értékes adottságot. Mert ez egyáltalán nem ennyire természetes, sőt, vannak, akik már a húszas éveikben is állandóan küzdenek a különféle bőrproblémákkal. The post Ránctalanító krém előbb-utóbb mindenkinek kell appeared first on Astronet.hu.

Álomfejtés a gyakorlatban

ASTRONET A következő, megfejtésre váró álomleírásokat küldtétek nekünk. Segítünk az értelmezésükben! The post Álomfejtés a gyakorlatban appeared first on Astronet.hu.

Kérd és megadatik: a vonzás törvénye és a pozitív gondolkodás

ASTRONET Az ezoterikus világnézet egyik alappillére az a hit, hogy a tudatunk teremti a valóságot. Na de hogyan vonzzuk be a boldogságot az életünkbe? The post Kérd és megadatik: a vonzás törvénye és a pozitív gondolkodás appeared first on Astronet.hu.

Élet az élet után? A reinkarnáció tana

ASTRONET Sokan a buddhizmushoz társítják, holott a legtöbb vallásban megjelenik a reinkarnáció és a karma fogalma. Manapság pedig minden eddiginél több kutatási eredmény áll a rendelkezésünkre, amelyek a halál utáni létezést hivatottak bizonyítani. The post Élet az élet után? A reinkarnáció tana appeared first on Astronet.hu.

Törékeny díva: Brittany Murphy horoszkópelemzése

ASTRONET Életének tragikusan fiatalon lett vége, túladagolás következtében. Horoszkópjából világosan látszik az érzelmi biztonság hiánya, és az is, hogy mi okozta személyiségének labilitását. The post Törékeny díva: Brittany Murphy horoszkópelemzése appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: február 22-23.

ASTRONET Általános előrejelzés Ipacs Andrea asztrológustól! The post A hétvége horoszkópja: február 22-23. appeared first on Astronet.hu.

A tárgyaknak múltja van?

ASTRONET Vajon az élettelen tárgyaknak is van bennük élő múltja? Lehetséges, hogy mindennapos tárgyi környezetünk cseppet sem élettelen? The post A tárgyaknak múltja van? appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: február 15-16.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: február 15-16. appeared first on Astronet.hu.

Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea!

ASTRONET A „Férfi titkok Várkonyi Andinál” február 15-én indul a Life Tv-n! The post Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea! appeared first on Astronet.hu.

Rod Stewart számmisztikai képlete megmutatja a siker titkát!

ASTRONET 75 éves a világhírű énekes-dalszerző! The post Rod Stewart számmisztikai képlete megmutatja a siker titkát! appeared first on Astronet.hu.

Hol van a túlvilág?

ASTRONET Az életbe visszahozott klinikai halottak beszámolói szerint a halál pillanatában kiszállunk, utazásra indulunk a testünkből. De hová? Hol van a Túlvilág valójában? The post Hol van a túlvilág? appeared first on Astronet.hu.

A Merkúr rövidesen hátrálni kezd – így hat ez a csillagjegyekre!

ASTRONET Ipacs Andrea cikkéből megtudhatjuk, mire kell figyelnünk a következő időszakban, hogy elkerüljük a buktatókat! The post A Merkúr rövidesen hátrálni kezd – így hat ez a csillagjegyekre! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! Február 3-9.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! Február 3-9. appeared first on Astronet.hu.

Hogyan olvassunk a minket körülvevő jelekből? 2. rész

ASTRONET Jelek kísérik az életünket. Számok és betűk, adatok és információk vesznek körül minket születésünk pillanata óta. A neveknek és a jeleknek azonban a közismerten túl sokkal mélyebb, lényegibb olvasatai is vannak. The post Hogyan olvassunk a minket körülvevő jelekből? 2. rész appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: január 25-26.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: január 25-26. appeared first on Astronet.hu.

A Hold segítő hatásai az állatövi jegyekben

ASTRONET Érdemes figyelemmel kísérni és tudatosan alkalmazni azt a lehetőséget, hogy a Hold két és fél naponként jegyet vált. A jegynek megfelelő házban ugyanis felveszi az adott hely energiáit és ezt sugározza tovább. The post A Hold segítő hatásai az állatövi jegyekben appeared first on Astronet.hu.

Virtuális Valóságok? – az álmok, a számítástechnika és az éber tudat, 2. rész

ASTRONET Az Agykontroll, vagy a tudatos álmok színhelyei mintha már most is többet tudnának nyújtani a VR-nél. Ami ezekben az utakban biztonságosabb – és sokaknak éppen azért kevésbé csábító – az az, hogy szintjeiknek megnyílása belső fejlődésünkhöz kötődik. The post Virtuális Valóságok? – az álmok, a számítástechnika és az éber tudat, 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Mit mutatnak James Watt számai?

ASTRONET Feltaláló, fizikus, a gőzgép tökéletesítője. Nevét őrzi a teljesítmény metrikus mértékegysége, a watt. The post Mit mutatnak James Watt számai? appeared first on Astronet.hu.

Vízöntő éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET A magánéletében komoly változásokat hozhat a következő esztendő. The post Vízöntő éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 13-19.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek január 13-19-ig! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 13-19. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: január 11-12.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: január 11-12. appeared first on Astronet.hu.

Skorpió éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Szenvedélyes időszakot jeleznek a bolygók! The post Skorpió éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Mérleg éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Sokat profitálhat az idei évből a jegy szülötte! The post Mérleg éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 6-12.

ASTRONET A hét elején sok feszültséggel számolhatunk, de a hét második felében már kedvezőbb bolygóállások segítenek minket. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 6-12. appeared first on Astronet.hu.

Csakragyógyászat: így töltődj fel energiával!

ASTRONET A csakrák felelnek a testi-lelki egészségünkért. Akár alul-, akár túlműködnek, kezelni kell őket. Most megismerheted a legegyszerűbb technikákat! The post Csakragyógyászat: így töltődj fel energiával! appeared first on Astronet.hu.

Mit hoz a jövő? A dobókockákkal megjósolhatod!

ASTRONET Csak három dobókockára van szükséged, és választ kaphatsz a kérdéseidre! The post Mit hoz a jövő? A dobókockákkal megjósolhatod! appeared first on Astronet.hu.

Társbérlő a koponyában – a többszörös személyiség a parapszichológia szerint, 2. rész

ASTRONET Ha a tudat határozza meg a valóságot, mi a helyzet a többszörös személyiségekkel? The post Társbérlő a koponyában – a többszörös személyiség a parapszichológia szerint, 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Társbérlő a koponyában – a többszörös személyiség a parapszichológiában

ASTRONET Ha igaz, hogy a tudat teremti a valóságot, mi a helyzet a többszörös személyiségek esetében? Paulinyi Tamás írásában a személyiség, a tudat és a valóság kapcsolatát vizsgálja. The post Társbérlő a koponyában – a többszörös személyiség a parapszichológiában appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 22-29.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegy szülöttének. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 22-29. appeared first on Astronet.hu.

Mit árul el rólad az arcformád?

ASTRONET A főbb személyiségjegyek is kiolvashatóak az arc formájából! The post Mit árul el rólad az arcformád? appeared first on Astronet.hu.

Az egyszerűség dicsérete – gondolatok a megvilágosodásról

ASTRONET A megvilágosodás tudatállapota elől ugyanis csak és kizárólag önmagunk zárjuk el önmagunkat... Paulinyi Tamás írásában arra keresi a választ, hogyan juthatunk közelebb ehhez! The post Az egyszerűség dicsérete – gondolatok a megvilágosodásról appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: március 14-15.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: március 14-15. appeared first on Astronet.hu.

Új magazin a sportimádóknak

ASTRONET Új, dupla magazinnal rukkolt ki a Csupasport: 100 oldalon szabadidős interjúk, érdekességek, míg 16 oldalon az amatőrök eredményei jelennek meg. The post Új magazin a sportimádóknak appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 9-15.

ASTRONET A hét legfontosabb bolygóállásai Ipacs Andrea asztrológustól. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 9-15. appeared first on Astronet.hu.

Misztikus dátumok – az ősi naptárak rejtélyei

ASTRONET Vajon milyen célból és hogyan születtek meg az emberiség ősi naptárai? Tarts velünk egy izgalmas „körútra”! The post Misztikus dátumok – az ősi naptárak rejtélyei appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 2-8.

ASTRONET Általános előrejelzés Ipacs Andrea asztrológus tollából! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 2-8. appeared first on Astronet.hu.

Mit jelez a test belső órája? – a kínai szervóra működése

ASTRONET Mindig hajnali kettőkor ébred fel? Nem véletlen! Ahogy az sem, ha rendre hasonló időpontokban fájdul meg a feje. Ismerje meg a kínai szervóra működését! The post Mit jelez a test belső órája? – a kínai szervóra működése appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – február 24-március 1.

ASTRONET Általános előrejelzés a hétre Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – február 24-március 1. appeared first on Astronet.hu.

A hatodik érzék az érzékeken túli észlelés megtestesülése

ASTRONET Előfordult már, hogy megérezted a közeledő veszélyt? Vagy hogy eszedbe jutott egy barátod, majd pár perc múlva az illető hívott telefonon? Akkor te is megtapasztaltad már ennek a rejtélyes képességnek a létét... The post A hatodik érzék az érzékeken túli észlelés megtestesülése appeared first on Astronet.hu.

A Hold segítő hatásai – Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió

ASTRONET A Holddal való együtt áramlás hozzásegít bennünket egy sikeresebb, természetesebb és harmonikusabb élet megéléséhez. The post A Hold segítő hatásai – Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió appeared first on Astronet.hu.

Ezek a legromantikusabb csillagjegyek

ASTRONET Február 14-én ünnepeljük a szerelmeseket. Mennyire romantikus a párod? Mivel járhatsz a kedvében? Horoszkópunkból megtudhatod! The post Ezek a legromantikusabb csillagjegyek appeared first on Astronet.hu.

Melyik ajurvedikus típusba tartozol?

ASTRONET Fáradt és stresszes vagy, de semmi sem segít? A ajurvedikus gyógyítók szerint, a megoldás a személyes dosha-ban rejlik, azaz a testtípusodban. The post Melyik ajurvedikus típusba tartozol? appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – február 10-16.

ASTRONET Eseménydús hét elébe nézünk Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – február 10-16. appeared first on Astronet.hu.

Ezért olyan egészséges a zeller

ASTRONET A téli szezon egyik kedvence kevés kalóriát tartalmaz, magas a rosttartalma, és tele van magnéziummal, kálciummal. The post Ezért olyan egészséges a zeller appeared first on Astronet.hu.

Te melyik őselemhez tartozol?

ASTRONET A távol-keleti tanítás szerint mindenkihez tartozik egy őselem, amely a párkapcsolatára, hivatására, egészségére egyaránt hat. The post Te melyik őselemhez tartozol? appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: február 1-2.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: február 1-2. appeared first on Astronet.hu.

Hogyan olvashatunk a jelekben?

ASTRONET Jelek kísérik az életünket. Számok és betűk, adatok és információk vesznek körül minket születésünk pillanata óta. A neveknek és a jeleknek azonban a közismerten túl sokkal mélyebb, lényegibb olvasatai is vannak. The post Hogyan olvashatunk a jelekben? appeared first on Astronet.hu.

Ezek a legfontosabb vitaminok

ASTRONET Lássuk, milyen élelmiszereket kell fogyasztanod, hogy erős legyen az immunrendszered! The post Ezek a legfontosabb vitaminok appeared first on Astronet.hu.

Kínai horoszkóp 2020

ASTRONET Január 25-én kezdődik a Patkány éve, ami izgalmas helyzeteket és fordulatos eseményeket hozhat mindannyiunk életébe! The post Kínai horoszkóp 2020 appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 20-26.

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus szerint izgalmas hét vár ránk! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 20-26. appeared first on Astronet.hu.

Van még mit megfejteni a világ titkaiból!

ASTRONET A következő tárgyakkal, leletekkel kapcsolatban csak teóriák léteznek, a tudomány máig nem tudott elfogadható magyarázatot adni a létükre. The post Van még mit megfejteni a világ titkaiból! appeared first on Astronet.hu.

Virtuális Valóságok? – az álmok, a számítástechnika és az éber tudat

ASTRONET A VR a valóságról kialakult teljes értékrendünket is felboríthatja. The post Virtuális Valóságok? – az álmok, a számítástechnika és az éber tudat appeared first on Astronet.hu.

Bak éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Nagyon meghatározó év lesz az ön számára 2020! The post Bak éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Kínai horoszkóp 2020

ASTRONET Január 25-én kezdődik a Patkány éve, ami izgalmas helyzeteket és fordulatos eseményeket hozhat mindannyiunk életébe! The post Kínai horoszkóp 2020 appeared first on Astronet.hu.

Christina – Fényként született ikrek

ASTRONET Az édesanya, Bernadette szemszögéből olvashatjuk el Christina és Elena történetét, akik életfeladata, hogy fényt és békét közvetítsenek az embereknek. The post Christina – Fényként született ikrek appeared first on Astronet.hu.

Szűz éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Lássuk, mit hoz az idei év a jegy szülötteinek! The post Szűz éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: április 4-5.

ASTRONET Általános előrejelzés Ipacs Andrea asztrológus tollából! The post A hétvége horoszkópja: április 4-5. appeared first on Astronet.hu.

Te melyik személyes évedben jársz? A számmisztikai képletedből kiderül!

ASTRONET Az életünknek, a személyiségfejlődésünk rövidebb-hosszabb szakaszai vannak. Ezek közül a személyes év az egyik legfontosabb. The post Te melyik személyes évedben jársz? A számmisztikai képletedből kiderül! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 30-április 5.

ASTRONET Általános előrejelzés Ipacs Andrea asztrológus tollából. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 30-április 5. appeared first on Astronet.hu.

A fejlődés útja – Al Pacino horoszkópja

ASTRONET Al Pacino a filmtörténelem egyik legnagyobb színészegyénisége. A Nap-Szaturnusz konjukció alapjaiban határozza meg személyiségét. The post A fejlődés útja – Al Pacino horoszkópja appeared first on Astronet.hu.

A Hold segítő hatásai a természetgyógyászatban – Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

ASTRONET Varju Bea sorozatában azt mutatja be, hogyan használhatjuk pozitív módon a Hold energiáit az egyes jegyekben! The post A Hold segítő hatásai a természetgyógyászatban – Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: március 21-22.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: március 21-22. appeared first on Astronet.hu.

Tudat- és szemléletváltás: Jupiter-Plútó konjunkció

ASTRONET Ez az együttállás nagy reformokat hoz el, olyan tudat- és szemléletváltást, amely hosszú távon a javunkat szolgálja majd. The post Tudat- és szemléletváltás: Jupiter-Plútó konjunkció appeared first on Astronet.hu.

Harvey Weinstein, a botrányos filmproducer a számmisztika szerint

ASTRONET A világ egyik legbefolyásosabb embere volt a filmiparban, nemrég 23 év börtönre ítélték. Egy rendbeli erőszakos szexuális bűncselekmény és egy rendbeli nemi erőszak elkövetése miatt találták bűnösnek. The post Harvey Weinstein, a botrányos filmproducer a számmisztika szerint appeared first on Astronet.hu.

Nagy tavaszi horoszkóp

ASTRONET Karrier, szerelem, pénzügyek? Lássuk, mit tartogatnak az egyes csillagjegyeknek a következő hónapok! The post Nagy tavaszi horoszkóp appeared first on Astronet.hu.

Ma van az év első tízmilliószoros napja

ASTRONET Március 9: Szűz-telihold és az év első dharmacsakra napja. Fontos, hogy ma a jó dolgokra koncentráljunk az életünkben! The post Ma van az év első tízmilliószoros napja appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: március 7-8.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: március 7-8. appeared first on Astronet.hu.

Hozd a legjobb formád! – divattippek csillagjegyek szerint

ASTRONET Csillagjegyed megmutatja, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet az adottságaidból, milyen öltözködési stílus, mely árnyalatok állnak a legjobban! The post Hozd a legjobb formád! – divattippek csillagjegyek szerint appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: február 29-március 1.

ASTRONET Általános előrejelzés Ipacs Andrea asztrológustól a hétvégére! The post A hétvége horoszkópja: február 29-március 1. appeared first on Astronet.hu.

A hét napjainak angyalai

ASTRONET Melyik angyal uralma alatt áll a mai nap? The post A hét napjainak angyalai appeared first on Astronet.hu.

A tárgyaknak lelke van?

ASTRONET Lehetséges, hogy mégsem teljesen élettelen az, amit mi annak gondolunk? The post A tárgyaknak lelke van? appeared first on Astronet.hu.

Mit mutatnak Richard Ramirez, a sátánista sorozatgyilkos számai?

ASTRONET A számokban megmutatkozik a későbbi életút! The post Mit mutatnak Richard Ramirez, a sátánista sorozatgyilkos számai? appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – február 17-23.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – február 17-23. appeared first on Astronet.hu.

A túlvilági lét lehetőségei, 2. rész.

ASTRONET A testelhagyást követő élmények még jobban megrendítik a valóságról, a térről és az időről alkotott fogalmainkat. The post A túlvilági lét lehetőségei, 2. rész. appeared first on Astronet.hu.

Lelki harmónia a kristályok erejével

ASTRONET Ezek a természetgyógyászok által is használt gyógyító ásványok megmutatják, hogyan hozhat ismét harmóniát az életébe. The post Lelki harmónia a kristályok erejével appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: február 8-9.

ASTRONET Remek hétvége vár ránk Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: február 8-9. appeared first on Astronet.hu.

Rajzolj egy házat, megmondom, ki vagy!

ASTRONET Ezzel az egyszerű módszerrel betekintést nyerhet személyisége rejtett részeibe is... The post Rajzolj egy házat, megmondom, ki vagy! appeared first on Astronet.hu.

Te melyik őselemhez tartozol?

ASTRONET A távol-keleti tanítás szerint mindenkihez tartozik egy őselem, amely a párkapcsolatára, hivatására, egészségére egyaránt hat. The post Te melyik őselemhez tartozol? appeared first on Astronet.hu.

Tízmilliószoros napok 2020-ban – Így teljesülhetnek a kívánságaid!

ASTRONET A dharmacsakra napokon a gondolatok, cselekedetek hatása megsokszorozódik, és bevonzhatjuk életünkbe a vágyott dolgokat. Na de hogyan kívánjunk, hogy teljesüljön is? The post Tízmilliószoros napok 2020-ban – Így teljesülhetnek a kívánságaid! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 27-február 2.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 27-február 2. appeared first on Astronet.hu.

A Hold segítő hatásai az állatövi jegyekben

ASTRONET Érdemes figyelemmel kísérni és tudatosan alkalmazni azt a lehetőséget, hogy a Hold két és fél naponként jegyet vált. A jegynek megfelelő házban ugyanis felveszi az adott hely energiáit és ezt sugározza tovább. The post A Hold segítő hatásai az állatövi jegyekben appeared first on Astronet.hu.

Január 24-én lesz az év első Újholdja!

ASTRONET Az év első Újholdja az egész esztendőt befolyásolja: azok az életterületek fogják meghatározni a 2020-as évet, amelyek most fókuszba kerülnek! Lássuk, mit hoz az egyes csillagjegyeknek a Vízöntő-újhold. The post Január 24-én lesz az év első Újholdja! appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja – január 18-19.

ASTRONET Mutatjuk, mit hoz a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja – január 18-19. appeared first on Astronet.hu.

Halak éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET     Halak A 11. életterületet érinti a Szaturnusz-Plútó konjukció, ez a csoportosulásokat jelzi. Idén élettapasztalatokban The post Halak éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Engedjünk a változásnak! – Plútó-Szaturnusz konjukció

ASTRONET Ez a tranzit arra kényszerít bennünket, hogy erőfeszítéseinket vonjuk meg az életünk azon területeiről, amelyek már nem működnek jól, nem szolgálják a fejlődésünket. Lássuk, hogyan hat az egyes csillagjegyekre! The post Engedjünk a változásnak! – Plútó-Szaturnusz konjukció appeared first on Astronet.hu.

Nyilas éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Anyagi kiegyensúlyozottságot hoz ez az év a jegy szülötteinek! The post Nyilas éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Zsálya, kakukkfű, kamilla – torokfájás ellen

ASTRONET A következő gyógynövények enyhítik a panaszokat! The post Zsálya, kakukkfű, kamilla – torokfájás ellen appeared first on Astronet.hu.

Felszabadító változások – az Uránusz előre indul!

ASTRONET 2020. január 10-én az Uránusz előre indul, és komoly változásokat hoz az életünkbe! The post Felszabadító változások – az Uránusz előre indul! appeared first on Astronet.hu.

Programozd át a jövőd!

ASTRONET Az új év kezdete a fogadalmak ideje. De hogyan tehetjük a változásokat tartóssá? Paulinyi Tamás pszi-kutatóval arról beszélgettünk, hogyan befolyásolhatjuk a sorsunkat a tudat erejével! The post Programozd át a jövőd! appeared first on Astronet.hu.