Napi horoszkóp 2022. január 22.: Különös látomásokat, álmokat jeleznek a bolygók

Különös és furcsa álmokat, látomásokat jeleznek a bolygók szombatra. Ugyanakkor a türelem is nagyon fontos lesz, mert most könnyen félreérthetünk másokat, és mások is félreérthetik a mondandónkat. Legyünk egyenesek, precízek! Napi horoszkóp az Astroneten. The post Napi horoszkóp 2022. január 22.: Különös látomásokat, álmokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: új és szokatlan ismeretségek, váratlan szerelmek tűnhetnek fel a hétvégén

ASTRONET A Hold és a Neptunusz szembenállása érzékenyebbé tehet, az Uránusz pedig gondoskodik a váratlan fordulatokról. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja: új és szokatlan ismeretségek, váratlan szerelmek tűnhetnek fel a hétvégén appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

ASTRONET A Nap a Vízöntőbe lép, és nagyon fontos felismeréseket mutat meg nekünk. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben appeared first on Astronet.hu.

Heti angyalhoroszkóp: az égiek választ adnak a kérdéseinkre

ASTRONET Olyan élmények érhetnek most minket, amelyek választ adnak egy sor kérdésre, amelyek mostanában felmerültek. Heti angyalhoroszkóp. The post Heti angyalhoroszkóp: az égiek választ adnak a kérdéseinkre appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

ASTRONET Nagyon érdekes nap lesz a hétfő, erős mentális, pszichés energiákkal. Ma olyasmit is megérthetünk, ami egyébként rejtve van a szemünk elől. Napi horoszkóp hétfőre. The post Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét appeared first on Astronet.hu.

Ez a négy csillagjegy hatalmas változásokon megy keresztül 2022-ben

ASTRONET Lehet, hogy biztonságra és nyugalomra törekszel, vagy épp ellenkezőleg, imádod, ha nagy fordulatszámon pörög az élet. De ha a következő négy csillagjegybe tartozol, akkor nagy változásokkal kell szembenézned 2022-ben, akár akarod, akár nem. The post Ez a négy csillagjegy hatalmas változásokon megy keresztül 2022-ben appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 14.: a Mérleg megnyitja a lelkét, a Rák békét teremt

ASTRONET Sorsfordító események történhetnek, de ezek jelentősége főként később mutatkozik meg. A retrográd Merkúr nagy felismeréseket hozhat nekünk. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. január 14.: a Mérleg megnyitja a lelkét, a Rák békét teremt appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 3 csillagjegynek 2022 elhozza az igaz szerelmet

ASTRONET Három csillagjegynek idén nagy boldogságban lesz része: 2022-ben találkoznak a valódi lelki társukkal, igaz szerelmükkel. The post Ennek a 3 csillagjegynek 2022 elhozza az igaz szerelmet appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 11.: a Halak másodikból az első lesz, a Nyilas félelmei alaptalanok

ASTRONET A Mars és a Neptunusz fényszöge befolyásol minket erőteljesen kedden, és megzavarja a tisztánlátást, ugyanakkor indulatossá is tehet. Hogyan kerüld el a buktatókat? A napi horoszkópból kiderül. The post Napi horoszkóp 2022. január 11.: a Halak másodikból az első lesz, a Nyilas félelmei alaptalanok appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. január 10-16.: Régi témák, régi szerelmek bukkannak fel

ASTRONET Január második hetében a Vénusz bolygó mellett a Merkúr is retrográdba fordul, s régi témákat hozhat újra fel. Érdemes minden múltbeli sérelmet, problémát megbeszélni és elengedni. Az is lehetséges, hogy régi szerelmek bukkannak fel... Heti horoszkóp a 2022. január 10-16-i hétre az Astroneten. The post Heti horoszkóp 2022. január 10-16.: Régi témák, régi szerelmek bukkannak fel appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 8.: A Kos lelkes, a Skorpió a gondolatait rendezi

ASTRONET Szombaton igazi kikapcsolódást jeleznek a bolygók. Jó kedvre, vidámságra, és sok energiára számíthattok a napi horoszkóp szerint. Igaz, a türelemben is próbára tehetnek most az égiek benneteket. Tudatossággal könnyen legyőzhettek minden akadályt. The post Napi horoszkóp 2022. január 8.: A Kos lelkes, a Skorpió a gondolatait rendezi appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb a Tigris évében a kínai horoszkóp szerint

ASTRONET A kínai újév, a Víz Tigris éve február elsején veszi kezdetét, és igencsak intenzívnek ígérkezik. Nézd meg, kinek alakul a legszerencsésebben az újév a kínai asztrológia szerint! The post Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb a Tigris évében a kínai horoszkóp szerint appeared first on Astronet.hu.

A Bak olyan társra vágyik, aki megtanítja a bizalomra – szerelmi horoszkóp

ASTRONET Nem könnyű a Baknak kapcsolatot létesíteni: szerető szívű és szeretetre vágyik, ám jól megméri, hogy kivel barátkozik, kit enged magához közel. The post A Bak olyan társra vágyik, aki megtanítja a bizalomra – szerelmi horoszkóp appeared first on Astronet.hu.

Angyalhoroszkóp 2022: vegyük észre a csodákat az életünkben

ASTRONET Az új esztendő nagyon jó energiákkal köszönt ránk. Most rajtunk a sor: vegyük észre az angyalok segítő jelenlétét az életünkben. Nézd meg, mit üzennek neked 2022-re! The post Angyalhoroszkóp 2022: vegyük észre a csodákat az életünkben appeared first on Astronet.hu.

Január 2.: az év első újholdja megmutatja, mire kell koncentrálnod 2022-ben!

ASTRONET 2022-es évet egy Szuperholddal indítjuk a Bak jegyében. Kiváló alkalmat kínál ez a következő pár napban az új célok kitűzésére és a jó energiák bevonzására! The post Január 2.: az év első újholdja megmutatja, mire kell koncentrálnod 2022-ben! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 2.: Merj nagyot álmodni vasárnap!

ASTRONET Január 2-án, vasárnap a Bak jelében lesz újhold, ami azt jelenti, hogy itt az ideje a tervezésnek, az új célok kitűzésének. Merjetek nagyot álmodni, mert mostantól bármit elérhettek, bármit megvalósíthattok! Napi horoszkóp az Astroneten. The post Napi horoszkóp 2022. január 2.: Merj nagyot álmodni vasárnap! appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: az újév első hétvégéjére csupa jót mutat a horoszkóp

ASTRONET Ennél kedvezőbb nem is lehetne: a Bak újholddal valóra válthatjuk mindazt, amit Szilveszterkor eltervezünk! A hétvége horoszkópja 2022 első hétvégéjére. The post A hétvége horoszkópja: az újév első hétvégéjére csupa jót mutat a horoszkóp appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 31.: Csodaszép szilveszter!

ASTRONET Csodaszép szilvesztert jeleznek a bolygók. Nagyon jó hangulatban búcsúztathatjuk az óévet, és köszönthetjük 2022-t. S amikor jó hangulatban kezdődik valami, az igazán jó dolgokat sejtet a jövőre nézve is! Napi horoszkóp az Astroneten! The post Napi horoszkóp 2021. december 31.: Csodaszép szilveszter! appeared first on Astronet.hu.

Szerelmi horoszkóp 2022

ASTRONET Vajon mit jeleznek a bolygók az új évre a csillagjegyeknek a szerelemben? Izgalmas és nagyon boldog lehetőségeket, ennyit máris elárulhatunk. Minden részlet a szerelmi horoszkóp 2022-ben! The post Szerelmi horoszkóp 2022 appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 28.: A Bika szerencsés, a Mérleg érzelmes kedden

ASTRONET Kötekedős, vitatkozós napot jeleznek a bolygók keddre. Szerencsére a feszültség olyan gyorsan eltűnik, ahogy jött. Szóval, nem érdemes senkivel sem összeveszni. A legjobb, ha elengeditek a negatív mondatokat a fületek mellett. Napi horoszkóp! The post Napi horoszkóp 2021. december 28.: A Bika szerencsés, a Mérleg érzelmes kedden appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 27.: A Nyilas különleges üzenetet kap, a Halak meg valamit jót

ASTRONET Karácsony után közvetlenül nagyon pozitív energiák hatnak mindenkire. Úgy tűnik, az ünnepekkel még nem ért véget a meglepetések sora, hétfőn is történhet valami igazán jó... Napi horoszkóp az Astroneten! The post Napi horoszkóp 2021. december 27.: A Nyilas különleges üzenetet kap, a Halak meg valamit jót appeared first on Astronet.hu.

Jupiter a Halak jelébe lép és csodás fordulatot hoz az életünkbe

ASTRONET A nagy szerencse bolygója, a Jupiter december 29-én a Halak jelébe lép, és bámulatosan sikeres időszakot vetít elénk. Vajon mi mindenben támogatja a csillagjegyeket? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek. The post Jupiter a Halak jelébe lép és csodás fordulatot hoz az életünkbe appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 24.: Áldott és békés szenteste

ASTRONET A pénteki izgalmak után nagyon békés és boldog lehet a szenteste. A legfontosabb, hogy legyetek magatokkal és mindenki mással is a lehető legtürelmesebbek, akkor nem lehet baj, és minden a lehető legjobban alakul. Áldott és nagyon békés szentestét kívánunk! The post Napi horoszkóp 2021. december 24.: Áldott és békés szenteste appeared first on Astronet.hu.

Tarot jóslás 2022: mi lesz az életfeladatot az új évben?

ASTRONET 2022. a Jupiter éve, a lehetőségek esztendeje. Vajon milyen új életfeladatot tűz eléd ki a sors? Mi lesz a meghatározó témája a következő ciklusnak? A Tarot ősi lapjai felfedik előtted a jövőt. The post Tarot jóslás 2022: mi lesz az életfeladatot az új évben? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 21.: a Skorpió napja a szeretetről szól, a Kos leküzdi az akadályokat

ASTRONET Sok erőt és kitartást ad nekünk a mai napon a mások iránt érzett szeretet, a gondoskodás vágya. Napi horoszkóp következik december 21-re. The post Napi horoszkóp 2021. december 21.: a Skorpió napja a szeretetről szól, a Kos leküzdi az akadályokat appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. december 20-26.: Felejthetetlen karácsony

ASTRONET A bolygók jelzése szerint felejthetetlen karácsonyra számíthat mindenki. A meghitt és békés ünnepléshez fontos lesz az elfogadás, a megértés, a türelem, az önzetlenség. Heti horoszkóp a karácsonyi hétre! Nagyon boldog ünnepeket mindenkinek! The post Heti horoszkóp 2021. december 20-26.: Felejthetetlen karácsony appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 18.: A Kos romantikus, a Vízöntő optimista szombaton

ASTRONET A bolygók állása szerint nyugodt és kiegyensúlyozott napra számíthatunk szombaton. Ideális lehetőségekre számíhat mindenki a karácsonyi készülődés vége felé járva is. Most már valóban egyenesbe fordul minden... Napi horoszkóp az Astroneten. The post Napi horoszkóp 2021. december 18.: A Kos romantikus, a Vízöntő optimista szombaton appeared first on Astronet.hu.

VarázsLiget nyílik a Városligetben!

ASTRONET VarázsLigetté változik a budapesti Vajdahunyad Vára előtti terület. Varázslatos programok és számtalan karácsonyi finomság várja a gyerekeket. The post VarázsLiget nyílik a Városligetben! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 16.: Sikert és kihívásokat is hozhat a csütörtök

ASTRONET Sikert és számos kihívást is jeleznek a bolygók csütörtökre. Előbbiből szerencsére jóval több lehet, viszont utóbbi kimerítőnek tűnik. Napi horoszkóp minden csillagjegynek az Astroneten! The post Napi horoszkóp 2021. december 16.: Sikert és kihívásokat is hozhat a csütörtök appeared first on Astronet.hu.

Nyilas horoszkóp 2022 – szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Milyen évre számíthatnak 2022-ben a Nyilasok? Annyi bizonyos, hogy mozgalmas és különleges lesz. Néha ugyan mélyponton, máskor pedig a fellegekben érezhetik magukat, de összességében nem lehet okuk panaszra. Nyilas horoszkóp 2022 az Astronet oldalán! The post Nyilas horoszkóp 2022 – szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Sorsszerű fordulatokat jeleznek a bolygók a hétre

ASTRONET Ez egy nagyon eseménydús hétnek tűnik: több bolygó is jegyet vált, a Vénusz megkezdi retrográd mozgását és az Ikrek telihold beragyogja az eget. The post Sorsszerű fordulatokat jeleznek a bolygók a hétre appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. december 13-19.: Az Ikrek telihold rávilágít arra, ami igazán fontos

ASTRONET Az Ikrek telihold sok mindenre rávilágíthat ezen a héten. A Vénusz bolygó retrográd mozgásba kezd a Bak jelében, és visszahoz valakit vagy valamit a múltból. Heti horoszkóp minden csillagjegynek! The post Heti horoszkóp 2021. december 13-19.: Az Ikrek telihold rávilágít arra, ami igazán fontos appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 11.: Új élményeket hoz a szombat

ASTRONET Igaz, hogy ez a mostani szombat munkanap lesz, de a bolygók szerint senkinek sem lehet oka keseregni. Az ünnepek felé közeledve ez a nap lehetőség a célok megvalósítására. Napi horoszkóp következik! The post Napi horoszkóp 2021. december 11.: Új élményeket hoz a szombat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 10.: Az Ikrek optimista, a Bak szerelmes lesz

ASTRONET Pénteken nagyon különleges napot jeleznek a bolygók. A Vénusz a megfontolt Bak jelében a nagy átalakulásokat sejtető Plútóval áll együtt. Hosszú távú és komoly kapcsolatok szövődhetnek a napokban. Felkészültetek? Napi horoszkóp következik péntekre! The post Napi horoszkóp 2021. december 10.: Az Ikrek optimista, a Bak szerelmes lesz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

ASTRONET Meglepő fordulatokat, változásokat jeleznek a bolygók péntekre. Érdemes lesz most nyitott szemmel és nyitott füllel járni, mert olyasmit sodorhat az utunkba a sors, amiről eddig csak álmodtunk. Napi horoszkóp az Astroneten. The post Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken appeared first on Astronet.hu.

Az új utak embere: a Vízöntő semmilyen kategóriába sem fér bele

ASTRONET A Vízöntő az útkereső, az igazi idealista. A Vízöntőben megvan az erő és a bátorság ahhoz, hogy ne álljon be a sorba, mindig a saját, egyéni útját járja. Nagy szüksége van a világnak a Vízöntő energiára: olyan egyedi gondolkodás ez, ami kimozdítja a dolgokat a megszokott sémákból, holtpontról. The post Az új utak embere: a Vízöntő semmilyen kategóriába sem fér bele appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

ASTRONET A Rák telihold igazán gyógyító hatással lesz ránk a mai napon: feszültségként is jelentkezhet ez a hatás, de utólag a helyükre kerülnek majd a dolgok. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. január 17-23.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók a hétre

ASTRONET Váratlan fordulatokat, lehetőségeket jeleznek a bolygók a harmadik januári hétre. Fontos, hogy ragadjátok meg az alkalmat, mert ami eddig nem sikerült, az végre zöld utat kaphat. Heti horoszkóp az Astroneten! The post Heti horoszkóp 2022. január 17-23.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók a hétre appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 15.: Parás hangulatot jeleznek a bolygók szombatra

ASTRONET Nem könnyű szombaton kikerülni a vitás helyzeteket, de a napi horoszkóp javaslata szerint mindenképpen érdemes. Ha megfogadjátok a javaslatokat, a szombatot követően vasárnap már csodásan alakul minden... The post Napi horoszkóp 2022. január 15.: Parás hangulatot jeleznek a bolygók szombatra appeared first on Astronet.hu.

Kínai szerencsenapok 2022: ezeken a napokon működik a vonzás törvénye!

ASTRONET A Tigris évében a változás a kulcsszó, sokan élhetünk meg sorsfordító eseményeket. Eközben a szerencse is mellénk áll, főként, ha jól időzítünk. Nézd meg, mely napok lesznek a legszerencsésebbek a kínai horoszkóp szerint. The post Kínai szerencsenapok 2022: ezeken a napokon működik a vonzás törvénye! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 12.: a Nap és a Hold fényszöge felerősíti a szerelem energiáit

ASTRONET A szerda remek napnak ígérkezik, kedvező energiákkal. Egy kicsit tegyük félre a problémákat, és kössünk békét a világgal. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2022. január 12.: a Nap és a Hold fényszöge felerősíti a szerelem energiáit appeared first on Astronet.hu.

Jót is, de nehézséget is jeleznek a bolygók a hétre

ASTRONET A Merkúr hátrálni kezd: újra előkerülhetnek olyan problémák, amiket a múltban nem sikerült lezárnunk. Jó hír viszont, hogy most esélyünk lesz végleg megoldani őket! The post Jót is, de nehézséget is jeleznek a bolygók a hétre appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 9.: A Vízöntő újratervez, a Halak új felismerést tesz

ASTRONET A Nap és a retrográd Vénusz együtt áll vasárnap a Bak jelében. Ez pedig azt is jelzi, hogy fontos múltbéli témák kerülhetnek ismét napvilágra. Az is lehetséges, hogy felbukkan egy régi kedves ismerős... Napi horoszkóp vasárnapra az Astroneten! The post Napi horoszkóp 2022. január 9.: A Vízöntő újratervez, a Halak új felismerést tesz appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: a Vénusz és a Nap együttállása sok érzelmet és örömet hoz

ASTRONET A Hold a tüzes Kosban jár, a Mars fényszögében, ami sok lendületet ad, a Nap-Vénusz együttállás pedig sok érzelmet, romantikát és boldogságot. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: a Vénusz és a Nap együttállása sok érzelmet és örömet hoz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 6.: különleges rezgései vannak ennek a napnak

ASTRONET A Hold a Halak jegyében együttáll a Jupiterrel, emiatt nagyon különleges rezgései vannak ennek a napnak, és váratlan, pozitív fordulatok adódhatnak. Napi horoszkóp csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. január 6.: különleges rezgései vannak ennek a napnak appeared first on Astronet.hu.

Éves horoszkóp 2022: a boldogság idejét jelzik a bolygók

ASTRONET 2022 a Jupiter éve lesz. Ez a planéta az asztrológia szerint afféle fényjelzőként működik, miközben az optimizmust, a szerencsét és az örömöt terjeszti a kozmoszban. Nagy éves horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Éves horoszkóp 2022: a boldogság idejét jelzik a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 4.: a véletlen a Skorpió kezére játszik, a Vízöntő győz

ASTRONET Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.) A napi horoszkóp szerint ha valamit el akarsz érni, azért egyedül kell The post Napi horoszkóp 2022. január 4.: a véletlen a Skorpió kezére játszik, a Vízöntő győz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 3.: A legjobb nap a tervekhez, az új célokhoz

ASTRONET Igazán céltudatosan és határozott lendülettel vághattok neki a 2022-es esztendőnek. Az új év első munkanapján érdemes előre tekinteni, és kicsit a jövővel is foglalkozni. A nagy célok napja a hétfő. Napi horoszkóp az Astroneten! The post Napi horoszkóp 2022. január 3.: A legjobb nap a tervekhez, az új célokhoz appeared first on Astronet.hu.

Januári szerelmi horoszkóp 2022: az érzések forróak

ASTRONET Január ugyan az év leghidegebb hónapjának számít, ám az érzelmek nem hűlnek ki, sőt, épp ellenkezőleg, felforrósodnak. Persze, nem mindenkinél. De mindenkinek jelez valami igazán jót a januári szerelmi horoszkóp. Íme! The post Januári szerelmi horoszkóp 2022: az érzések forróak appeared first on Astronet.hu.

Karrier horoszkóp 2022 – munka, pénz és sikerek

ASTRONET Gyönyörűséges és nagyon szerencsés évnek ígérkezik a bolygók szerint 2022. De vajon mi minden vár a csillagjegyekre a munkában, a karrierben, a pénzügyekben az új esztendő során? A karrier horoszkóp 2022 összefoglalja legfontosabb tudni valókat. The post Karrier horoszkóp 2022 – munka, pénz és sikerek appeared first on Astronet.hu.

Ezt jelzi a számmisztika 2022-re!

ASTRONET Vajon mit jelez a számmisztika az új évre? Mi minden vár ránk, s milyen energiák hatnak 2022-ben? Annyit elárulhatunk, a szerelem, a párkapcsolat, a család különösen fontos értékekké válnak... The post Ezt jelzi a számmisztika 2022-re! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 29.: Az év egyik legkülönlegesebb napja a mai

ASTRONET Kétségtelenül az év egyik legkülönlegesebb napja a mai. Szerdán a nagy szerencse bolygója, a Jupiter a saját jelébe, a Halakba lép, s innentől csodaszép lehetőségeket hoz mindenkinek. Vajon mit jelez a horoszkóp szerdára? Íme a részletek! The post Napi horoszkóp 2021. december 29.: Az év egyik legkülönlegesebb napja a mai appeared first on Astronet.hu.

Szikla a hullámtörésben: a Bak a védelmezés, a felősségvállalás és akarat jegye

ASTRONET A Bak a Föld elem legtitokzatosabb jegye. Szorgalmas, dolgos, ambiciózus – ám a lelke mélyén egy útkereső, az élet színpadának nagy rendezője. The post Szikla a hullámtörésben: a Bak a védelmezés, a felősségvállalás és akarat jegye appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. december 27-2022. január 2.: Nagyon boldog új évet kívánunk!

ASTRONET Rendkívül különleges ez a hét, hiszen egyszerre búcsúzik 2021, és kezdődik a reményekkel teli 2022-es év. Minden okotok megvan a bizakodásra. Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Nem mellesleg, most érdemes tervezni és új célokat kitűzni. Boldog új évet kívánunk! The post Heti horoszkóp 2021. december 27-2022. január 2.: Nagyon boldog új évet kívánunk! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 25.: Csodaszép karácsonyt!

ASTRONET Karácsony első napján minden adott a jókedvhez, a vidám hangulathoz. Persze lesznek, akik a meghatódottságtól ejtenek örömkönnyeket. A lényeg, hogy boldogan és elégedetten tölthetitek az ünnepet. Napi horoszkóp! The post Napi horoszkóp 2021. december 25.: Csodaszép karácsonyt! appeared first on Astronet.hu.

Decsember 23.: a Szaturnusz Uránusz fényszöge megmutatja az idei év tanulságait

ASTRONET A Szaturnusz Uránusz fényszöge december 23-án lesz pontos az idei évben harmadjára és utoljára. Megmutatja, hogy mit akart tanítani nekünk a próbatételeken, nehézségeken keresztül. The post Decsember 23.: a Szaturnusz Uránusz fényszöge megmutatja az idei év tanulságait appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 22.: A Vízöntő használja a humorát, a Kos élvezi a karácsonyi pezsgést

ASTRONET Pörgős napra számíthattok szerdán. Sajnos a vita és a feszültség sem kerülhető el így karácsonyhoz közeledve, de most mégis a békesség, a nyugalom megőrzése a legfontosabb. Az idegeskedés nem segít, egy mosoly, egy kedves szó annál inkább. Napi horoszkóp szerdára! The post Napi horoszkóp 2021. december 22.: A Vízöntő használja a humorát, a Kos élvezi a karácsonyi pezsgést appeared first on Astronet.hu.

A Nap és Jupiter fényszöge gondoskodik a boldogságunkról a karácsonyi hét kezdetén

ASTRONET Nagyon szerencsésen indul karácsony hete, csütörtökön azonban legyünk óvatosak, a Szaturnusz-Uránusz fényszöge kiélez minden konfliktust! A szenteste a szeretteink körében békében telik, áldást küldenek felénk az égiek. The post A Nap és Jupiter fényszöge gondoskodik a boldogságunkról a karácsonyi hét kezdetén appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 19.: Parás vitákat jelez az Ikrek telihold

ASTRONET Az Ikrek jelében lesz a telihold advent negyedik vasárnapján. A telihold mindenkor feszültséget is hozhat, ezért most különösen érdemes figyelni magunkra és a többiekre is. Nem érdemes feleslegesen vitákba szállni senkivel sem. A békesség mindig kifizetődőbb... Napi horoszkóp az Astroneten. The post Napi horoszkóp 2021. december 19.: Parás vitákat jelez az Ikrek telihold appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja december 18-19.: sorsszerű változások következnek

ASTRONET A Vénusz retrográdba vált, a Plútó fényszögében: ez sorsszerű találkozásokat jelez. Ráadásul lesz egy telihold is az Ikrekben, amitől végképp a tetőfokára hág a hangulat! A hétvége horoszkópja. The post A hétvége horoszkópja december 18-19.: sorsszerű változások következnek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 17.: Vitákat, feszültséget jeleznek a bolygók péntekre

ASTRONET Vitákat, feszült helyzeteket jeleznek a bolygók péntekre. Pedig most épp az lenne a legfontosabb, hogy letegyük a fegyvert. Kedves szóval, figyelemmel sokkal többet érhetünk el, mint a konfliktusok keresésével. Napi horoszkóp! The post Napi horoszkóp 2021. december 17.: Vitákat, feszültséget jeleznek a bolygók péntekre appeared first on Astronet.hu.

Bak horoszkóp 2022 – szerelem, karrier, egészség

ASTRONET A sors kegyeltjének érezheti magát a Bak az új esztendőben. Vajon mi vár a Bak szülöttekre a szerelemben, a párkapcsolatban, munkában, karrierben, egészségben? Az Astronet éves horoszkópjából kiderül. Bak horoszkóp 2022! The post Bak horoszkóp 2022 – szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 14.: A Bika átértékeli az életét, a Halak új lehetőséget kap

ASTRONET Újabb kihívásokat tartogat a keddi nap. Karácsony felé közeledve valójában ezen nem is kell meglepődni. A napi horoszkóp javaslatait ugyanakkor most is érdemes átgondolni. The post Napi horoszkóp 2021. december 14.: A Bika átértékeli az életét, a Halak új lehetőséget kap appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 13.: Indul az utolsó hajrá…

ASTRONET Mély lélegzet, indul a karácsony előtti utolsó hajrá! Ez a hét, és vele együtt a hétfő mindenki elé sok feladatot támaszt. Vajon boldogultok vele? Napi horoszkóp! The post Napi horoszkóp 2021. december 13.: Indul az utolsó hajrá… appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 12.: Az Ikrek színt vall, a Bak elérzékenyül advent harmadik vasárnapján

ASTRONET Advent harmadik vasárnapja ismét különleges lehetőségeket hoz. Lesz, aki meghatódik, és lesz, aki szerelmet vall valakinek. Vajon mire számíhatnak a jegyek ezüst vasárnap? A napi horoszkópból kiderülnek a részletek. The post Napi horoszkóp 2021. december 12.: Az Ikrek színt vall, a Bak elérzékenyül advent harmadik vasárnapján appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: mély érzésekre, elcsendesülésre vágyunk advent harmadik hétvégéjén

ASTRONET A Vénusz és a Plútó együttállását a Halak Hold aktiválja, és nyitottá tesz a szerelem, az intimitás, a harmónia megélésére. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: mély érzésekre, elcsendesülésre vágyunk advent harmadik hétvégéjén appeared first on Astronet.hu.

Mérleg horoszkóp 2022 – Szerelem, karrier, egészség OK

ASTRONET Szerelem, párkapcsolat A Mérleg Levegő-jegy – alapvetően meghatározza a karakterét, hogy minden mögött az eszmeiséget keresi. The post Mérleg horoszkóp 2022 – Szerelem, karrier, egészség OK appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegy, akinek csodás időszakot jelez a szerelemben a Vízöntő hava

ASTRONET A Vízöntő olyan jegy, ami az önmagunkba vetett hitet és a választás szabadságát képviseli. Jó hatással van minden kapcsolatra, de három csillagjegynek különösen kedvező lesz a szerelemben. The post 3 csillagjegy, akinek csodás időszakot jelez a szerelemben a Vízöntő hava appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

ASTRONET Érdekes, elgondolkoztató tapasztalatokat hozhat a szerdai nap. Új megvilágításba kerülnek a dolgok. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap appeared first on Astronet.hu.

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

ASTRONET Nagy energiák érvényesülnek a héten: az év első teliholdja lesz a Rák jegyében, a Nap jegyet vált, az Uránusz pedig előreindul. Fontos változásokat jelez az általános heti horoszkóp szerint. The post Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 16.: A Bika kimondja, amit gondol, a Halak bizonyít vasárnap

ASTRONET A vasárnap kifejezetten békésnek, nyugodtnak és örömtelinek látszik a bolygók és a napi horoszkóp jelzése szerint. Olvassátok el a legfontosabb tudnivalókat az Astroneten! The post Napi horoszkóp 2022. január 16.: A Bika kimondja, amit gondol, a Halak bizonyít vasárnap appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: olyan felismeréseink lesznek, amik a fejlődésünket szolgálják

ASTRONET A Plútó hatására nemcsak boldog pillanatok, hanem feszültségek is lesznek a hétvégén, de még ezek is a lelkifejlődésünket szolgálják. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: olyan felismeréseink lesznek, amik a fejlődésünket szolgálják appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 13.: a Kosnak lényegi felismerései lehetnek, az Ikrek csábít

ASTRONET A Skorpió előtt is váratlan felismerések mutatkoznak meg, a Halak egy ellenségből szövetségest csinál. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2022. január 13.: a Kosnak lényegi felismerései lehetnek, az Ikrek csábít appeared first on Astronet.hu.

Heti angyalhoroszkóp: a béke felé vezet az utunk ezen a héten

ASTRONET Ezen a héten minden esemény a megbékélés irányába mutat, azt szolgálják még a nehézségek is, hogy megteremthessük a nyugalmunkat. Heti angyalhoroszkóp. The post Heti angyalhoroszkóp: a béke felé vezet az utunk ezen a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 10.: a Bika elemében van, a Rák közel kerül valakihez

ASTRONET Kissé fáradtan indul ez a hét, jobb ma nem erőltetni a dolgokat, és csak annyit végezni, amit nagyon muszáj. Fókuszáljunk inkább az apró örömökre! Napi horoszkóp hétfőre. The post Napi horoszkóp 2022. január 10.: a Bika elemében van, a Rák közel kerül valakihez appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 3 csillagjegynek igazi boldogságban telik a január

ASTRONET Az év kezdet sokaknak nehézkesen alakul. Több bolygó is retrográd, ami visszafogja az energiák áramlását. Van azonban 3 csillagjegy, akik a javukra tudják fordítani ezeket az energiákat! The post Ennek a 3 csillagjegynek igazi boldogságban telik a január appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 7.: a Halak égi üzenetet kap, az Ikrek vigyázzon a pletykálkodókkal

ASTRONET A Hold együttáll a Neptunusszal a Halak jegyében, ez egyrészt nyitottá tesz az univerzum erőire, másrészt érzékenyebbek is lehetünk, és könnyen be is csaphatnak minket. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. január 7.: a Halak égi üzenetet kap, az Ikrek vigyázzon a pletykálkodókkal appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 6.: különleges rezgései vannak ennek a napnak

ASTRONET A Hold a Halak jegyében együttáll a Jupiterrel, emiatt nagyon különleges rezgései vannak ennek a napnak, és váratlan, pozitív fordulatok adódhatnak. Napi horoszkóp csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. január 6.: különleges rezgései vannak ennek a napnak appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 5.: a Mérleg fontos kérdéseket tisztáz, a Nyilas új fejezetet nyit

ASTRONET A Hold együttáll a Jupiterrel a Halak jegyében szerdán, ez egy nagyon kedvező energia, sok jó dolog elindítója lehet. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. január 5.: a Mérleg fontos kérdéseket tisztáz, a Nyilas új fejezetet nyit appeared first on Astronet.hu.

Mély érzéseket, békés hangulatot jeleznek a bolygók az újév első hetére

ASTRONET Nagy sorsfordító események nincsenek, csendes hétnek nézünk elébe, de az érzelmek terén sok szép megélést jeleznek a bolygók. The post Mély érzéseket, békés hangulatot jeleznek a bolygók az újév első hetére appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. január 3-9.: Újdonságokkal indul az első januári hét

ASTRONET Nagyon izgalmasan és lendületesen indul 2022 első munkahete. Érdemes tervezni, új célokat kitűzni, hiszen ezzel az energiával most bármilyen újdonságba könnyű lesz belekezdeni. Heti horoszkóp az Astroneten! The post Heti horoszkóp 2022. január 3-9.: Újdonságokkal indul az első januári hét appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. január 1.: Amilyen az év első napja, olyan lesz az egész év

ASTRONET Azt mondják, amilyen az év első napja, pontosan olyan lesz összességében az egész évünk. Vagyis, ha boldogan, vidám társaság közepette töltitek január első napját, egész évben sok örömre, boldog pillanatra számíthattok. Napi horoszkóp az Astroneten! Boldog új évet mindenkinek! The post Napi horoszkóp 2022. január 1.: Amilyen az év első napja, olyan lesz az egész év appeared first on Astronet.hu.

Lilith, a Fekete Hold: a horoszkópban felfedi a személyiség árnyoldalát

ASTRONET Az asztrológiában Lilith a mindannyiunkban megbúvó sötét oldalt, az árnyék birodalmát testesíti meg. Vegytisztán sosem valósul meg, de hajlamként ott van mindenkiben. Nézd meg, hol állt a születésedkor, mert ez megmutatja, mivel kell óvatosnak lenned! The post Lilith, a Fekete Hold: a horoszkópban felfedi a személyiség árnyoldalát appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 30.: Milyen volt az idei év?

ASTRONET 2021 utolsó előtti napján érdemes picit visszatekinteni az egész évre, számot venni, visszaemlékezni a pozitív és örömteli eseményekre, és persze a nehézségekre is. Az összegzéssel egyúttal le is zárhatjuk az évet, hogy aztán két nap múlva újult energiákkal indulhassunk neki 2022-nek. Napi horoszkóp! The post Napi horoszkóp 2021. december 30.: Milyen volt az idei év? appeared first on Astronet.hu.

Januári horoszkóp 2022: bámulatosan szép hónapot jeleznek a bolygók

ASTRONET A bolygók jelzése szerint úgy tűnik, káprázatosan kezdődik 2022 és vele együtt az első hónap. Milyen új lehetőségek várnak a csillagjegyekre? Mit jelez számukra a januári horoszkóp? Minden fontos részlet az Astroneten! The post Januári horoszkóp 2022: bámulatosan szép hónapot jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A Bak újhold erőteljes energiáival köszönt ránk az újév a héten

ASTRONET Szerdán belép a Jupiter a Halakba, ami csodálatos lehetőségekkel ajándékoz meg, az újhold pedig meghatározza a következő év legfontosabb témáit. Általános heti horoszkóp. The post A Bak újhold erőteljes energiáival köszönt ránk az újév a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 26.: Meghitt és vidám is karácsony másnapja

ASTRONET Lesznek, akiknek vidáman és nagyon viccesesen alakul karácsony másnapja, másoknak meghitt pillanatokat ígér az ünnep folytatása. Bárhogyan is történjen, emlékezetes lesz! Napi horoszkóp vasárnapra az Astroneten! The post Napi horoszkóp 2021. december 26.: Meghitt és vidám is karácsony másnapja appeared first on Astronet.hu.

Karácsonyi hétvégi horoszkóp: áldást küldenek az égiek felénk

ASTRONET Meghitt pillanatokat és értékes felismeréseket hoz az ünnepi hétvége. Csodálatos élményekben lesz részünk! A karácsonyi hétvégi horoszkóp következik. The post Karácsonyi hétvégi horoszkóp: áldást küldenek az égiek felénk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 23.: Csütörtökön csak jó dolgok várnak

ASTRONET Csütörtön, egyetlen nappal szenteste előtt, csupa jó várhat mindenkire. Lesz, akinek a munkahelyén okoz örömet váratlanul valaki vagy valami, mások a magánéletükben számíthatnak boldog pillanatokra. Napi horoszkóp az Astroneten. The post Napi horoszkóp 2021. december 23.: Csütörtökön csak jó dolgok várnak appeared first on Astronet.hu.

Mi a mantrád 2022-ben a csillagjegyed szerint?

ASTRONET Az ősi vallások mindegyike hitt a szavak, a gondolat teremtőerejében – ezen alapulnak a buddhista mantrák is. Lássuk, melyik mantrát ismételgesd 2022-ben, hogy bevonzd a jót az életedbe! The post Mi a mantrád 2022-ben a csillagjegyed szerint? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 20.: Hétfőn minden jó, minden békés

ASTRONET Hétfőn nagyon békésen és nyugodtan indul a hét. Szerencsére az előző napi feszültség már teljesen a múltté. Érdemes ma a családra is figyelni a munka mellett. Ha pedig a szabadságotokat kezdhetitek meg, a karácsonyi készülődés lázában éghettek. Napi horoszkóp december 20-ra. The post Napi horoszkóp 2021. december 20.: Hétfőn minden jó, minden békés appeared first on Astronet.hu.

A retrográd Vénusz szembesít a tudatalatti félelmeinkkel és gyógyulást hoz

ASTRONET Kapcsolatainkban sérülünk és kapcsolatainkban gyógyulunk. A Vénusz a Bak jegyében retrográd, ami megvilágíthatja a hatalmi kérdéseket a párkapcsolatban, és a tudatallatti félelmekkel is szembesít. Ugyanakkor gyógyulást és megújulást jelent mindannyiunknak. The post A retrográd Vénusz szembesít a tudatalatti félelmeinkkel és gyógyulást hoz appeared first on Astronet.hu.

Halak horoszkóp 2022 – szerelem, karrier, egészség

ASTRONET A nagy szerencse bolygója, a Jupiter a Halak jelében jár 2022-ben, ez pedig azt is jelenti, hogy a Halak jegyűeket a sors, a szerencse egész évben a tenyerén hordozza. Halak horoszkóp 2022 az Astroneten! The post Halak horoszkóp 2022 – szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Vízöntő horoszkóp 2022 – szerelem, karrier, egészség

ASTRONET A Vízöntők szerelemre találhatnak az új évben. De vajon mi mindenre számíthatnak még? Mit tartogatnak számukra a bolygók és a sors 2022-re? Az Astronet éves horoszkópjából minden fontos részletre fény derül. Vízöntő horoszkóp 2022! The post Vízöntő horoszkóp 2022 – szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. december 15.: A Rák előre tekint, a Szűz megtalálja a megoldást

ASTRONET Advent kellős közepén értékes tapasztalatokat gyűjthetünk. Vajon mit jelez a horoszkóp a szerdai napra? Az Astronet napi horoszkópjából megismerhetjük a legfontosabb üzeneteket. The post Napi horoszkóp 2021. december 15.: A Rák előre tekint, a Szűz megtalálja a megoldást appeared first on Astronet.hu.

Ki lesz az őrangyalod 2022-ben a horoszkópod szerint?

ASTRONET Mindannyiunknak van egy őrangyala, aki óvja lépteinket, és akihez védelemért, segítségért fordulhatunk az egész esztendő során. The post Ki lesz az őrangyalod 2022-ben a horoszkópod szerint? appeared first on Astronet.hu.

Adventi horoszkóp: így lesz valóban meghitt és ragyogó a Szenteste

ASTRONET Milyen fa illik a Koshoz? Milyen menüsort állít össze a Bak? Adventi horoszkópunkból megtudhatod, mivel remekelhetsz az ünnepekkor. The post Adventi horoszkóp: így lesz valóban meghitt és ragyogó a Szenteste appeared first on Astronet.hu.

Skorpió horoszkóp 2022 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon milyen évre számíthatsz 2022-ben, ha a Skorpió jelében születtél? Az Astronet éves horoszkópjából megtudhatod, mi minden vár rád a szerelemben, a párkapcsolatban, karrierben, egészségben. The post Skorpió horoszkóp 2022 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Mérleg horoszkóp 2022 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon milyen évre számíthatnak 2022-ben azok, akik a Mérleg jelében születtek? Mi jeleznek a bolygók a szerelemben, a párkapcsolati témákban, a karrierben, az egészségben? Annyit máris elárulhatunk, hogy kedvező fordulatokat! Íme az Astronet éves horoszkópja a Mérlegeknek! The post Mérleg horoszkóp 2022 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Szűz horoszkóp 2022 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon mi mindenre számíthatnak a Szűz jegyűek az új esztendőben? Párkapcsolat, szerelem, karrier és munka, egészség témában minden fontos részletet megtudhattok az Astronet éves horoszkópjából. The post Szűz horoszkóp 2022 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.