Hogyan olvashatunk a jelekben?

Jelek kísérik az életünket. Számok és betűk, adatok és információk vesznek körül minket születésünk pillanata óta. A neveknek és a jeleknek azonban a közismerten túl sokkal mélyebb, lényegibb olvasatai is vannak. The post Hogyan olvashatunk a jelekben? appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 27-február 2.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 27-február 2. appeared first on Astronet.hu.

A Hold segítő hatásai az állatövi jegyekben

ASTRONET Érdemes figyelemmel kísérni és tudatosan alkalmazni azt a lehetőséget, hogy a Hold két és fél naponként jegyet vált. A jegynek megfelelő házban ugyanis felveszi az adott hely energiáit és ezt sugározza tovább. The post A Hold segítő hatásai az állatövi jegyekben appeared first on Astronet.hu.

Január 24-én lesz az év első Újholdja!

ASTRONET Az év első Újholdja az egész esztendőt befolyásolja: azok az életterületek fogják meghatározni a 2020-as évet, amelyek most fókuszba kerülnek! Lássuk, mit hoz az egyes csillagjegyeknek a Vízöntő-újhold. The post Január 24-én lesz az év első Újholdja! appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja – január 18-19.

ASTRONET Mutatjuk, mit hoz a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja – január 18-19. appeared first on Astronet.hu.

Halak éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET     Halak A 11. életterületet érinti a Szaturnusz-Plútó konjukció, ez a csoportosulásokat jelzi. Idén élettapasztalatokban The post Halak éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Engedjünk a változásnak! – Plútó-Szaturnusz konjukció

ASTRONET Ez a tranzit arra kényszerít bennünket, hogy erőfeszítéseinket vonjuk meg az életünk azon területeiről, amelyek már nem működnek jól, nem szolgálják a fejlődésünket. Lássuk, hogyan hat az egyes csillagjegyekre! The post Engedjünk a változásnak! – Plútó-Szaturnusz konjukció appeared first on Astronet.hu.

Nyilas éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Anyagi kiegyensúlyozottságot hoz ez az év a jegy szülötteinek! The post Nyilas éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Zsálya, kakukkfű, kamilla – torokfájás ellen

ASTRONET A következő gyógynövények enyhítik a panaszokat! The post Zsálya, kakukkfű, kamilla – torokfájás ellen appeared first on Astronet.hu.

Felszabadító változások – az Uránusz előre indul!

ASTRONET 2020. január 10-én az Uránusz előre indul, és komoly változásokat hoz az életünkbe! The post Felszabadító változások – az Uránusz előre indul! appeared first on Astronet.hu.

Programozd át a jövőd!

ASTRONET Az új év kezdete a fogadalmak ideje. De hogyan tehetjük a változásokat tartóssá? Paulinyi Tamás pszi-kutatóval arról beszélgettünk, hogyan befolyásolhatjuk a sorsunkat a tudat erejével! The post Programozd át a jövőd! appeared first on Astronet.hu.

Mi várható 2020-ban a számmisztika szerint?

ASTRONET A numerológus szerint különleges év lesz a következő, és bizony sok kihívással kell majd megküzdenünk! The post Mi várható 2020-ban a számmisztika szerint? appeared first on Astronet.hu.

Rák éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Mit hoz az idei év a Rák jegy szülötteinek? Mutatjuk! The post Rák éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Ikrek éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Mit hoz az Ikreknek 2020? Mutatjuk! The post Ikrek éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Kos éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Lássuk, mit hoz a következő esztendő a Kos jegy szülötteinek! The post Kos éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint: december 23-29.

ASTRONET Általános heti horoszkóp minden csillagjegy szülöttének. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint: december 23-29. appeared first on Astronet.hu.

Népszerű énekesek mesélnek a karácsonyi emlékeikről

ASTRONET A Life televízió idén karácsonykor beköltözik minden család nappalijába. The post Népszerű énekesek mesélnek a karácsonyi emlékeikről appeared first on Astronet.hu.

Játssz Barátok közt Sülve-főve szakácskönyvért!

ASTRONET Játékszabályzat The post Játssz Barátok közt Sülve-főve szakácskönyvért! appeared first on Astronet.hu.

Bőrtípusnak megfelelő éjszakai arckrém

ASTRONET Az egészséges életmód felé mutató tendenciák arra késztetik a hölgyeket, hogy ne csak a táplálkozásra, hanem a kozmetikumokra is más szemmel tekintsenek! The post Bőrtípusnak megfelelő éjszakai arckrém appeared first on Astronet.hu.

A Szaturnusz és a Plútó együttállása: sorsfordító változásokat hoznak a bolygók

ASTRONET A két bolygó nagy erejű találkozása a következő időszak legjelentősebb asztrológiai eseménye, amelynek hatását már most is érezhetjük! The post A Szaturnusz és a Plútó együttállása: sorsfordító változásokat hoznak a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: december 7-8.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: december 7-8. appeared first on Astronet.hu.

A piramisok ősi rejtélye

ASTRONET Az egyiptomi piramisok rejtélye mind a mai napig foglalkoztatja a tudósokat. A monumentális építmények léte ugyanis számos kérdést felvet, amelyekre máig nincs egyértelmű magyarázat! The post A piramisok ősi rejtélye appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 2-8.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek a hétre! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 2-8. appeared first on Astronet.hu.

Milyen lehetőségeket jelent a Mesterszám? – Leonardo DiCaprio a számmisztika szerint

ASTRONET A világhírű színészt senkinek sem kell bemutatni… Kiss Zoltán Zéro numerológus elemzi a számait. The post Milyen lehetőségeket jelent a Mesterszám? – Leonardo DiCaprio a számmisztika szerint appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – november 25-december 1.

ASTRONET Általános horoszkóp Ipacs Andrea asztrológus tollából. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – november 25-december 1. appeared first on Astronet.hu.

Hallgass a megérzéseidre!

ASTRONET Egyes emberek az átlagnál nagyobb valószínűséggel előre megéreznek, illetve megálmodnak eseményeket. The post Hallgass a megérzéseidre! appeared first on Astronet.hu.

A Tarot-kártya titkai: A Torony, a Csillag, a Hold és a Nap

ASTRONET Folytatjuk Varju Beáta „mini” Tarot-tanfolyamát a soron következő lapokkal! The post A Tarot-kártya titkai: A Torony, a Csillag, a Hold és a Nap appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint – november 11-17.

ASTRONET Ipacs Andrea előrejelzése minden csillagjegy szülöttének. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint – november 11-17. appeared first on Astronet.hu.

Rejtélyes teremtmények nyomában

ASTRONET Mindenki hallott már a Loch Ness-i szörnyről vagy a Himalája titokzatos óriásáról, a jetiről. De vajon igazak lehetnek a leírások, vagy csak az élénk képzelet és az illúzió szüleményei? Nos, biztos magyarázat nincs, csak teóriák... The post Rejtélyes teremtmények nyomában appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – november 4-10.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – november 4-10. appeared first on Astronet.hu.

Az új kor küszöbén járunk? 2. rész

ASTRONET A New Age mozgalom korszakos lehetőséget rejt magában: képes lehet arra, hogy kellő belátással, türelemmel és bölcsességgel meghatározó pedagógusa legyen a felsőbb osztályba lépő emberiségnek. The post Az új kor küszöbén járunk? 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Friss arculat, saját gyártású műsorok, pozitív életérzés és igényes szórakoztatás – megújult a Life Televízió

ASTRONET Friss arculattal, saját gyártású műsorokkal, pozitív életérzés közvetítésével és az igényes szórakoztatás céljával újult meg a Life Televízió 2019. október 14-én. The post Friss arculat, saját gyártású műsorok, pozitív életérzés és igényes szórakoztatás – megújult a Life Televízió appeared first on Astronet.hu.

A Tarot kártya titkai – a Nagyárkánum XII., XIII., XIV., XV. lapjai

ASTRONET Folytatjuk Varju Beáta a „mini” Tarot-tanfolyamát a soron következő lapokkal! The post A Tarot kártya titkai – a Nagyárkánum XII., XIII., XIV., XV. lapjai appeared first on Astronet.hu.

Mit árul el az aura?

ASTRONET Bár a tudomány számára ingoványos területnek bizonyul az aura-vizsgálat, a múltban kétségek nélkül fogadták el létezését, ma pedig már fényképen is rögzíteni tudjuk aktuális állapotát! The post Mit árul el az aura? appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: január 25-26.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: január 25-26. appeared first on Astronet.hu.

A Hold segítő hatásai az állatövi jegyekben

ASTRONET Érdemes figyelemmel kísérni és tudatosan alkalmazni azt a lehetőséget, hogy a Hold két és fél naponként jegyet vált. A jegynek megfelelő házban ugyanis felveszi az adott hely energiáit és ezt sugározza tovább. The post A Hold segítő hatásai az állatövi jegyekben appeared first on Astronet.hu.

Virtuális Valóságok? – az álmok, a számítástechnika és az éber tudat, 2. rész

ASTRONET Az Agykontroll, vagy a tudatos álmok színhelyei mintha már most is többet tudnának nyújtani a VR-nél. Ami ezekben az utakban biztonságosabb – és sokaknak éppen azért kevésbé csábító – az az, hogy szintjeiknek megnyílása belső fejlődésünkhöz kötődik. The post Virtuális Valóságok? – az álmok, a számítástechnika és az éber tudat, 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Mit mutatnak James Watt számai?

ASTRONET Feltaláló, fizikus, a gőzgép tökéletesítője. Nevét őrzi a teljesítmény metrikus mértékegysége, a watt. The post Mit mutatnak James Watt számai? appeared first on Astronet.hu.

Vízöntő éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET A magánéletében komoly változásokat hozhat a következő esztendő. The post Vízöntő éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 13-19.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek január 13-19-ig! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 13-19. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: január 11-12.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: január 11-12. appeared first on Astronet.hu.

Skorpió éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Szenvedélyes időszakot jeleznek a bolygók! The post Skorpió éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Mérleg éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Sokat profitálhat az idei évből a jegy szülötte! The post Mérleg éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 6-12.

ASTRONET Komoly kihívásokkal kell megküzdenünk ezen a héten! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 6-12. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: január 4-5.

ASTRONET   Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született: Mivel a Tüzes Mars a The post A hétvége horoszkópja: január 4-5. appeared first on Astronet.hu.

Az álmok a parapszichológia szerint – 2. rész

ASTRONET Hol járunk álmainkban? A parapszichológia új megközelítéssel magyarázza az éjszaka látott képsorokat! The post Az álmok a parapszichológia szerint – 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 30-január 5.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 30-január 5. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: december 28-29.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: december 28-29. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: december 21-22.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: december 21-22. appeared first on Astronet.hu.

Mi tesz boldoggá a számmisztika szerint?

ASTRONET Mire kell figyelned, hogy sikeresebb lehess, hogy magadból a legjobbat add a világnak? The post Mi tesz boldoggá a számmisztika szerint? appeared first on Astronet.hu.

A csodatételek a parapszichológia szerint

ASTRONET A csodák léte - bár a tudomány nem ismeri el - a parapszichológia módszereivel bizonyítható. The post A csodatételek a parapszichológia szerint appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: december 14-15.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek Ipacs Andrea tollából! The post A hétvége horoszkópja: december 14-15. appeared first on Astronet.hu.

Nagy éves horoszkóp 2020.

ASTRONET Éves horoszkóp minden csillagjegynek 2020-ra! The post Nagy éves horoszkóp 2020. appeared first on Astronet.hu.

Budapesté lehet Európa legszebb karácsonyi vására!

ASTRONET Mától lehet szavazni az Advent Bazilikára! The post Budapesté lehet Európa legszebb karácsonyi vására! appeared first on Astronet.hu.

Jupiter-horoszkóp 2020.

ASTRONET Az asztrológusok a Jupiter a nagy szerencse bolygója: a pozitív fordulópontokról, a véletlenszerűnek tűnő eseményekről és a nagyszerű lehetőségekről gondoskodik az életünkben. December 2-án belépett a Bak jegyébe. Lássuk, hogyan hat ez ránk! The post Jupiter-horoszkóp 2020. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: november 30-december 1.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: november 30-december 1. appeared first on Astronet.hu.

Úton az egészség felé – az alternatív gyógyászaté a jövő?

ASTRONET Hogyan lehet értelmezni az alternatív gyógyászat megdöbbentő eredményeit a parapszichológia szerint? Paulinyi Tamás pszi-kutató írásában erre keresi a választ! The post Úton az egészség felé – az alternatív gyógyászaté a jövő? appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: november 23-24.

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus előrejelzése a következő két napra. The post A hétvége horoszkópja: november 23-24. appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint – november 18-24.

ASTRONET A hét általános horoszkópja minden csillagjegy szülöttének! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint – november 18-24. appeared first on Astronet.hu.

Csodatevő sámánok és varázslók a pszi világában

ASTRONET Vajon valóban képesek voltak a sámánok a nekik tulajdonított csodatételekre, varázslatokra? The post Csodatevő sámánok és varázslók a pszi világában appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: november 9-10.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: november 9-10. appeared first on Astronet.hu.

Aranyosi Péter humoristasimogatót tart az otthontalan emberekért

ASTRONET Hat népszerű humorista Hajdu Steve vezetésével először áll össze, hogy rendhagyó stand up show keretében felhívja a figyelmet a hajléktalan embereket veszélyeztető téli időszakra. A jótékonysági célú stand up estet a Menhely Alapítvány és a Fedél Nélkül utcalap szervezi 2019.11.06-án 19.00 órától Budapesten az ELLÁTÓházban. The post Aranyosi Péter humoristasimogatót tart az otthontalan emberekért appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: november 2-3.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: november 2-3. appeared first on Astronet.hu.

A Nap a Skorpió jegyében jár – ismerjük meg a jegy szülötteit!

ASTRONET A Skorpió az Állatöv legellentmondásosabb személyisége: mélység és magasság, szerelem és gyűlölet, széles skálán mozognak az érzelmei, és az is, ahogyan megéli az életét. The post A Nap a Skorpió jegyében jár – ismerjük meg a jegy szülötteit! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – október 28-november 3.

ASTRONET Általános horoszkóp Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – október 28-november 3. appeared first on Astronet.hu.

Egy különleges sors a bolygók tükrében – Bill Gates horoszkópja

ASTRONET A világ egyik legbefolyásosabb emberének horoszkópjában egy Jupiter-Plútó együttállás mutatja a küldetéstudatot! The post Egy különleges sors a bolygók tükrében – Bill Gates horoszkópja appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – október 21-27.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek Ipacs Andrea asztrológustól. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – október 21-27. appeared first on Astronet.hu.

Ezek a legfontosabb vitaminok

ASTRONET Lássuk, milyen élelmiszereket kell fogyasztanod, hogy erős legyen az immunrendszered! The post Ezek a legfontosabb vitaminok appeared first on Astronet.hu.

Kínai horoszkóp 2020

ASTRONET Január 25-én kezdődik a Patkány éve, ami izgalmas helyzeteket és fordulatos eseményeket hozhat mindannyiunk életébe! The post Kínai horoszkóp 2020 appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 20-26.

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus szerint izgalmas hét vár ránk! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – január 20-26. appeared first on Astronet.hu.

Van még mit megfejteni a világ titkaiból!

ASTRONET A következő tárgyakkal, leletekkel kapcsolatban csak teóriák léteznek, a tudomány máig nem tudott elfogadható magyarázatot adni a létükre. The post Van még mit megfejteni a világ titkaiból! appeared first on Astronet.hu.

Virtuális Valóságok? – az álmok, a számítástechnika és az éber tudat

ASTRONET A VR a valóságról kialakult teljes értékrendünket is felboríthatja. The post Virtuális Valóságok? – az álmok, a számítástechnika és az éber tudat appeared first on Astronet.hu.

Bak éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Nagyon meghatározó év lesz az ön számára 2020! The post Bak éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Kínai horoszkóp 2020

ASTRONET Január 25-én kezdődik a Patkány éve, ami izgalmas helyzeteket és fordulatos eseményeket hozhat mindannyiunk életébe! The post Kínai horoszkóp 2020 appeared first on Astronet.hu.

Christina – Fényként született ikrek

ASTRONET Az édesanya, Bernadette szemszögéből olvashatjuk el Christina és Elena történetét, akik életfeladata, hogy fényt és békét közvetítsenek az embereknek. The post Christina – Fényként született ikrek appeared first on Astronet.hu.

Szűz éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Lássuk, mit hoz az idei év a jegy szülötteinek! The post Szűz éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Oroszlán éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Virágzó időszak vár a jegy szülötteire! The post Oroszlán éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

A legjobb házilag elkészíthető szépítőszerek – krém, bőrradír, hajpakolás

ASTRONET Nem kell méregdrága készítményeket vásárolnunk, otthon is remek bőrradírokat, pakolásokat készíthetünk! The post A legjobb házilag elkészíthető szépítőszerek – krém, bőrradír, hajpakolás appeared first on Astronet.hu.

Hol járunk álmainkban? – a pszichológiai és parapszichológiai megközelítései

ASTRONET Az álmok az ősidőktől kezdve egy másik, láthatatlan világ megragadását ígérték a beavatottak számára.. Lássuk, mi a parapszichológia álláspontja! The post Hol járunk álmainkban? – a pszichológiai és parapszichológiai megközelítései appeared first on Astronet.hu.

Bika éves horoszkóp 2020-ra

ASTRONET Mutatjuk, mit hoz a Bikáknak a következő év! The post Bika éves horoszkóp 2020-ra appeared first on Astronet.hu.

Hihetetlen életenergia – Cher horoszkópja

ASTRONET Nehéz gyermekkor, töretlen sikerszéria, soha alább nem hagyó lendület… A világhírű énekesnő horoszkópját Ipacs Andrea asztrológus elemezte! The post Hihetetlen életenergia – Cher horoszkópja appeared first on Astronet.hu.

A Végítélet és az Univerzum lapjai – a Tarot kártya titkai

ASTRONET Elérkeztünk a Tarot kártya sorozatunk utolsó részéhez. Most a két utolsó Crowley Tarot Nagyárkánum következik, amelyet egy jól használható kirakási rendszer és annak értelmezése követ! The post A Végítélet és az Univerzum lapjai – a Tarot kártya titkai appeared first on Astronet.hu.

Misztikus jelképek

ASTRONET A különféle geometriai alakzatoknak és szimbólumoknak régen gyógyító erőt tulajdonítottak, és sokan ma is úgy gondolják, hogy különleges rezgésekkel és energiákkal bírnak ezek az ősi jelképek. The post Misztikus jelképek appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 16-22.

ASTRONET Általános heti horoszkóp minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 16-22. appeared first on Astronet.hu.

Donald Trump a számmisztika szerint

ASTRONET Az USA 45. elnöke igazán megosztó személyiség. Lássuk, mit mutatnak a számai! The post Donald Trump a számmisztika szerint appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 9-15.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 9-15. appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza 2020 az asztrológus szerint!

ASTRONET Melyek a legfontosabb bolygóállások a következő esztendőben? Milyen új kihívásokkal kell megbirkóznunk, és milyen lehetőségek nyílnak meg előttünk? The post Ezt hozza 2020 az asztrológus szerint! appeared first on Astronet.hu.

A próféták tanításai és csodái parapszichológiai szemszögből

ASTRONET Közelegnek a karácsonyi ünnepek, közeleg Karácsony szentestéje, a keresztény világ legjelentősebb születésnapi megemlékezése. The post A próféták tanításai és csodái parapszichológiai szemszögből appeared first on Astronet.hu.

A jövő az alternatív gyógyászaté?

ASTRONET A teljes ember vizsgálata, lelki problémáival, sorsával együtt, segíthet a betegségek igazi okainak felderítésében. The post A jövő az alternatív gyógyászaté? appeared first on Astronet.hu.

A tisztánlátás ajándéka – a Neptunusz előre indul

ASTRONET A Neptunusz 2019. november 28-án, 5 hónapos retrográd mozgása után végre előre indul. The post A tisztánlátás ajándéka – a Neptunusz előre indul appeared first on Astronet.hu.

Jóslás, babonák és jeles napok december közepéig

ASTRONET Az emberek többsége ugyan csak legyint, ha átszalad előtte egy fekete macska, de akadnak olyanok is, akik azonnal megteszik a szükséges „óvintézkedéseket”, hogy elkerülje őket a baj. Lássuk, milyen szerencsehozó praktikák kötődnek a most következő időszakhoz! The post Jóslás, babonák és jeles napok december közepéig appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: november 16-17.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: november 16-17. appeared first on Astronet.hu.

Bill Gates a számmisztika szerint

ASTRONET A világ 2. leggazdagabb embere, a Microsoft alapítója és tulajdonosa. Lássuk, mit mutat a numeroszkópja! The post Bill Gates a számmisztika szerint appeared first on Astronet.hu.

Ki is ő valójában? Conchita Wurst horoszkópja

ASTRONET Az osztrák transzvesztita énekes a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese lett. Igazi megosztó személyiség, identitáskeresését pedig a horoszkópja is jelzi. The post Ki is ő valójában? Conchita Wurst horoszkópja appeared first on Astronet.hu.

Sámánok a pszi világában

ASTRONET Sok leírás maradt a Sámánok felemelkedéséről, lebegéséről, valamint hirtelen eltűnésükről, megjelenésükről is. Természetes, hogy mindezeket a jelenségeket sokan lehetetlennek tartják, hiszen létük teljes fizikai képtelenségnek tűnik. De valóban az? The post Sámánok a pszi világában appeared first on Astronet.hu.

Gondold újra! Retrográd Merkúr a Skorpióban

ASTRONET 2019. október 31-én megkezdi hátrálását a Merkúr a Skorpió jegyében, a retrográd szakasz november 21-ig tart. The post Gondold újra! Retrográd Merkúr a Skorpióban appeared first on Astronet.hu.

Új kor küszöbén? Gondolatok a New Age mozgalomról

ASTRONET A New Age – magyarul Új Kor – mozgalom, a XX. század második felétől igyekszik azon, hogy egy olyan ökumenikus formába sorolja, tömörítse azokat a törekvéseket, amelyek átvezetik a láthatóan ideológiai kátyúba jutott emberiséget egy toleránsabb, teljesebb létfelfogás felé. The post Új kor küszöbén? Gondolatok a New Age mozgalomról appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: október 26-27.

ASTRONET   Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született: Ez a hétvége nem a The post A hétvége horoszkópja: október 26-27. appeared first on Astronet.hu.

Egy különleges sors a csillagok tükrében: Bill Gates horoszkópja

ASTRONET A világ egyik legbefolyásosabb emberének horoszkópjában egy Jupiter-Plútó együttállás mutatja a különleges sorsot! The post Egy különleges sors a csillagok tükrében: Bill Gates horoszkópja appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: október 19-20.

ASTRONET Ipacs Andrea előrejelzése a hétvégére minden csillagjegynek! The post A hétvége horoszkópja: október 19-20. appeared first on Astronet.hu.