SwimSeal™ fülcsepp: új dimenzió a víz alatti fülvédelemben

Az emberi fül rendkívül érzékeny szerv, amely folyamatosan ki van téve külső hatásoknak. A víz, a szél és más irritáló tényezők mind kihívást jelentenek számára. Úszás közben vagy akár egyszerű medencézés során is könnyen érintkezhet a nedvességgel és a kórokozókkal, amelyek fertőzéseket és külső hallójárat gyulladást okozhatnak. Ezek a problémák bármely évszakban előfordulhatnak, hiszen a pangó víz megnyitja az utat a baktériumok számára a meglazult bőrön keresztül. SwimSeal™ fülcsepp ezen érzékeny terület védelmére jött létre. The post SwimSeal™ fülcsepp: új dimenzió a víz alatti fülvédelemben appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 28.: a Ráknak váratlan pillanatokat, a Nyilasnak eredményt hoz a kedd

ASTRONET Kedden már a Vízöntő jegyében jár a Hold, ami váratlanul kipattanó, szuper ötleteket jelez, ezeket érdemes megvalósítani. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2024. május 28.: a Ráknak váratlan pillanatokat, a Nyilasnak eredményt hoz a kedd appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2024. május 27-június 2.: A problémák hétvégére szertefoszlanak

ASTRONET A csodaszép hétfőt követően ismét gyűlnek a viharfellegek. A hét során több nehéz tanítást, tapasztalatot, konfliktusos helyzetet jeleznek a bolygók. A legjobb, ha bölcsen hátralépsz és kimaradsz a vitákból. A hétvégéd így egészen biztosan újra nagyszerű lesz. The post Heti horoszkóp 2024. május 27-június 2.: A problémák hétvégére szertefoszlanak appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 25-31.: Felhőtlen öröm és vidámság

ASTRONET Az utolsó májusi hétvége a gyermeknappal együtt felhőtlen vidámságot és örömet tartogat. Érdemes minél többet mosolyognod, mert a munkanapok aztán már nem lesznek ennyire könnyedek. Szerelmi horoszkóp párt keresőknek és párban élőknek! The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 25-31.: Felhőtlen öröm és vidámság appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 24.: a Rák megvédi magát, a Mérleg segít valakin

ASTRONET Pénteken már enyhül a telihold feszültsége, és újra könnyedebb a hangulat, de azért a Nyilas Hold még hozhat vitákat. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 24.: a Rák megvédi magát, a Mérleg segít valakin appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az Ikrek havában

ASTRONET Május 20-án a Nap belépett az Ikrek jegyébe, ami hatalmas szerencsét jelez 4 csillagjegynek. Ráadásul csütörtökön a Vénusz, vasárnap pedig a Jupiter követik, amik csak fokozza számukra a különleges energiákat. The post Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az Ikrek havában appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 21.: A Rák őszinte válaszokat kap, a Nyilas bölcsen dönt

ASTRONET Keddel kezdődik az újabb munkahét. Az ünnepeket követően nem lesz igazán könnyű visszarázódni a hétköznapokba. A horoszkóp javaslatai ugyanakkor most is támogatnak a legjobb döntésekben. The post Napi horoszkóp 2024. május 21.: A Rák őszinte válaszokat kap, a Nyilas bölcsen dönt appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 20.: Vidámságot hoz a Pünkösd hétfő

ASTRONET Vidám hangulatban telik a pünkösdi ünnep második napja. Hétfőn a Nap jegyet vált, és a cserfes és önfeledt Ikrek jelébe lép. Innentől felpörögnek az események, nagyon sok fontos hírt, információt hallhatsz. Persze, tölts minél több időt a szabadban. The post Napi horoszkóp 2024. május 20.: Vidámságot hoz a Pünkösd hétfő appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 19.: Pünkösd vasárnap a békét, a nyugalmat keresd!

ASTRONET Pünkösd vasárnapon lesznek olyan bolygóállások az égen, amelyek megzavarhatják a felhőtlen nyugalmat. Mégis, az ünnep első napján a legjobb, ha a békére, a nyugalomra törekszel. A Mérleg Hold segít benne. The post Napi horoszkóp 2024. május 19.: Pünkösd vasárnap a békét, a nyugalmat keresd! appeared first on Astronet.hu.

Pünkösdi hosszú hétvégi horoszkóp 2024. május 18-20.: Békés és boldog ünnepet!

ASTRONET Nagyon békés és boldog pünkösdi hétvégét és ünnepeket jeleznek a bolygók. Ha lehetséges töltsd a pároddal, a barátokkal az időt. A közös program feltölti a testet és a lelket egyaránt. Áldott és boldog pünkösdi ünnepeket kívánunk! The post Pünkösdi hosszú hétvégi horoszkóp 2024. május 18-20.: Békés és boldog ünnepet! appeared first on Astronet.hu.

Ikrek hava: 1 éves születésnapi horoszkóp az Ikrek jegyűeknek

ASTRONET Május 20-án a Nap az Ikrek jegyébe lép, és megkezdődik az Ikrek hava. Ebből az alkalomból 1 éves születésnapi horoszkópot készítettünk az Ikrek jegyűeknek. Annyit máris elárulhatunk, hihetetlen lehetőségek várnak rájuk... The post Ikrek hava: 1 éves születésnapi horoszkóp az Ikrek jegyűeknek appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 4 csillagjegynek élete legjobb nyara következik 2024-ben

ASTRONET Hatalmas energiák hatnak ránk idén nyáron. 2024 május 26-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép az Ikrekbe. A Plútó a Vízöntőben szeptemberig hoz nagy sorsfordulatokat. 4 csillagjegy életében ezek a folyamatok nagyon szerencsés eseményeket indítanak el, számukra életük legjobb nyara következik. The post Ennek a 4 csillagjegynek élete legjobb nyara következik 2024-ben appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 14.: a Szűz a megérzéseire figyeljen, a Kos jó hírt kap

ASTRONET Kedden már az Oroszlán jegyében jár a Hold egész nap, ami nagy lendületet ad. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. május 14.: a Szűz a megérzéseire figyeljen, a Kos jó hírt kap appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2024. május 13-19.: Izgalmas, mozgalmas napok jönnek

ASTRONET Ezen a májusi héten meglehetősen sok változást jeleznek a bolygók. Amolyan jövés-menés zajlik az égen. Jegyet vált a Merkúr, illetve nagy erejű bolygók állnak össze. Mindez pedig nagyszerű lehetőségeket, új lendületet adhat mindenkinek. The post Heti horoszkóp 2024. május 13-19.: Izgalmas, mozgalmas napok jönnek appeared first on Astronet.hu.

Bölcsesség és Győzelem angyala védelmez minket május 11. és 15. között

ASTRONET Lauvuel, a Bölcsesség és Győzelem angyala a május 11. és 15.- e között született Bikák őrangyala, és ennek a néhány napos periódusnak a protektora. The post Bölcsesség és Győzelem angyala védelmez minket május 11. és 15. között appeared first on Astronet.hu.

Május 10-én van Aksaya Tritiya, az év legsikeresebb napja

ASTRONET A védikus asztrológia szerint idén május 10-én van Aksaya Tritiya, ami a hindu vallás egyik legkedvezőbb napja. Fodor Kata, vaisnava teológus írásából megtudhatjuk, hogyan használhatjuk a legjobban ezeket a szerencsés energiákat. The post Május 10-én van Aksaya Tritiya, az év legsikeresebb napja appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 9.: az Ikrek tervezze meg a lépéseit, a Mérleg jó tanácsokat ad

ASTRONET Csütörtökön a Kos jegyében járó Mars nagy lendületet ad, és sikerül beindítani az ügyeinket. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. május 9.: az Ikrek tervezze meg a lépéseit, a Mérleg jó tanácsokat ad appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 4 csillagjegynek az életébe boldogságot hoz a Bika újhold

ASTRONET Május 8-án újhold lesz a Bika jegyében. Az újhold aktiválja a változás és újrakezdés energiáit, és mivel a harmonikus Bika jegyében jön létre, a boldogság megtalálása kerül a fókuszba - ráadásul nagyon konkrét és egyértelmű módon. 4 csillagjegynek boldogságot hoz az életébe a Bika újhold. The post Ennek a 4 csillagjegynek az életébe boldogságot hoz a Bika újhold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 7.: a Mérleg észrevesz valamit, amit más nem, a Skorpió megállíthatatlan

ASTRONET A Hold és a Vénusz együttáll a Bika jegyében kedden, ami egy nagyon kedvező, harmonikus együttállás. Sokunknak hoz ez örömteli fejleményeket. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 7.: a Mérleg észrevesz valamit, amit más nem, a Skorpió megállíthatatlan appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 6.: a Vízöntőt meglepetés éri, az Oroszlán áttör egy falat

ASTRONET A Hold a Kos jegyében van, ahol a Mars is - nagyon szenvedélyessé tesz ez az energia. Napi horoszkóp következik a hétfői napra. The post Napi horoszkóp 2024. május 6.: a Vízöntőt meglepetés éri, az Oroszlán áttör egy falat appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 4-10.: a szerdai újholdnál megtalálhatjuk a közös nevezőt

ASTRONET Új fordulatokat jeleznek a következő napok, de a szerdai újhold segít megtalálni ezekkel kapcsolatosan is a közös nevezőt. Heti szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 4-10.: a szerdai újholdnál megtalálhatjuk a közös nevezőt appeared first on Astronet.hu.

Hétvégi horoszkóp 2024. május 4-5.: Meghatottság, öröm

ASTRONET Az első májusi hétvége kétségtelenül a meghatottság és az örömteli pillanatok jegyében telik. Előbb a középiskolai ballagás csalhat könnyeket a szemedbe, majd az anyák napja. Ha teheted, mindenképpen köszöntsd fel személyesen vagy legalább telefonon az édesanyádat, nagymamádat. Hálásak lesznek érte. The post Hétvégi horoszkóp 2024. május 4-5.: Meghatottság, öröm appeared first on Astronet.hu.

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

ASTRONET A Merkúr, a kommunikáció planétája május 15-én átlép a higgadt Bikába, majd 26-án az év egyik legmeghatározóbb asztrológiai eseménye következik be: a Jupiter, a nagy szerencse bolygója jegyet vált, és az Ikrek jegyében folytatja útját. Hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre? Május havi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 1.: a Szűz hallgasson a megérzéseire, a Bak kapcsolódjon ki

ASTRONET Május elsejére jó hangulatot jelez a Vízöntő Hold. Arra viszont figyelni kell, hogy a Plútó okozhat féltékenységet... Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2024. május 1.: a Szűz hallgasson a megérzéseire, a Bak kapcsolódjon ki appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 30.: A Szűz jól teljesít, az Ikrek megkönnyebbül kedden

ASTRONET Április utolsó napja pazar lehet, és nemcsak a holnapi ünnep okán. A Mars lendületet, energiát ad mindenkinek. Lelkesek, céltudatosak leszünk egész nap. The post Napi horoszkóp 2024. április 30.: A Szűz jól teljesít, az Ikrek megkönnyebbül kedden appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 29.: a Kos rászánja magát a lépésre, a Nyilast fellelkesíti egy ügy

ASTRONET Hétfőn már a Bak jegyében jár a Hold, ami szuper, praktikus hozzáállást ad, a Merkúr pedig már előre halad, ami elhárítja előlünk az akadályokat. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 29.: a Kos rászánja magát a lépésre, a Nyilast fellelkesíti egy ügy appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 27-május 3.: Jókedv és felhőtlen boldogság

ASTRONET Minden szépet és jót jeleznek most a bolygók a szerelemben, a párkeresésben. Úgy érezheted, végre helyére kerülnek a dolgok... The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 27-május 3.: Jókedv és felhőtlen boldogság appeared first on Astronet.hu.

Hétvégi horoszkóp 2024. április 27-28.: Fontos felismerések, örömteli lehetőségek

ASTRONET Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók az utolsó áprilisi hétvégére. Használd az alkalmat töltődésre, jókedvere, lazításra, vidámságra. Most a pozitív és optimista emberek társaságában érdemes tölteni az időt. The post Hétvégi horoszkóp 2024. április 27-28.: Fontos felismerések, örömteli lehetőségek appeared first on Astronet.hu.

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

ASTRONET Az angyalok feladata, hogy gyógyítsák, vezessék és védelmezzék az embereket. Most a Fény angyalai üzennek nekünk. Májusi angyalhoroszkóp 2024. The post Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk appeared first on Astronet.hu.

Április 24.: Szent György napja, az igazi tavasz kezdete

ASTRONET Április 24-én, Szent György napján a mártírhalált halt sárkányölő lovagra emlékezünk, kinek legendás története összeforrt a sötétség felett győzedelmeskedő hit fogalmával, és számtalan népi hiedelemmel. A Szent György-nap Európa szerte inkább ősi pásztorünnepnek tekinthető, a néphagyomány ettől a naptól számítja az igazi tavasz kezdetét. Idán pedig a Skorpió telihold is épp erre a dátumra esik... The post Április 24.: Szent György napja, az igazi tavasz kezdete appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

ASTRONET Hétfőn még a harmonikus Mérlegből indul a hold, majd átlép a Skorpióba, és szerdán ebben a szenvedélyes jegyben lesz telihold. Hogyan hat mindez ránk? Heti holdhorozskp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2024. április 22-28.: A telihold sem könnyíti meg az életedet

ASTRONET Ez a hét nem lesz mentes a feszültségektől. S nemcsak a szerdai telihold jelzi a konfliktusok lehetőségét, hanem további bolygószembenállások is. A legbölcsebb, amit tehetsz, ha nem engedsz a provokációnak, és megőrzöd a nyugalom mellett a lelki békédet. The post Heti horoszkóp 2024. április 22-28.: A telihold sem könnyíti meg az életedet appeared first on Astronet.hu.

A jó szándék jelei

ASTRONET A jó szándék és jóakarat az egyik legmagasabb rezgésszintű energia. Másokhoz való pozitív hozzáállásunk azonban nem pusztán az érzelmeinkben kell, hogy megnyilvánuljon, hanem cselekedeteinknek is tükrözniük kell belső hajtóerőnket. The post A jó szándék jelei appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 19.: a Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri

ASTRONET Pénteken a Nap a Bika jegyébe lép, ami jó hír, de a retrográd Merkúr továbbra is okoz bonyodalmakat. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. április 19.: a Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. május 27-június 2.: a fogyó Hold segít a fogyásban, tisztulásban, elengedésben

ASTRONET A hétkezdéshez éppen jól jön a Bak Hold hatékonysága, hét közepén pedig a Vízöntő Hold hoz oldottabb hangulatot. S mi minden vár ránk a folytatásban? Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. május 27-június 2.: a fogyó Hold segít a fogyásban, tisztulásban, elengedésben appeared first on Astronet.hu.

A Szabadság angyala védelmez minket május 26. és 31. között

ASTRONET Mebahel, a Szabadság angyala a május 26. és 31. között született Ikrek jegyűek őrangyala, és az ő fennhatósága alá tartozik ez a néhány napos időszak. The post A Szabadság angyala védelmez minket május 26. és 31. között appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 25.: a Szűz izgalmas hírt kap, a Bakra változás vár

ASTRONET Nagyon intenzív hét ez a mostani, és a szombati nap sem kivétel. Izgalmas beszélgetéseket és inspirációt jelez a horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 25.: a Szűz izgalmas hírt kap, a Bakra változás vár appeared first on Astronet.hu.

Jupiter az Ikrekben: jön a szerencsés változás

ASTRONET A Nagy Szerencse bolygója, a Jupiter 2024. május 26-án az Ikrek jegyébe lép, és szerencsés fordulatokat jelez szinte mindenkinek. Hogy kinek és mit jelent ez az egy évig tartó változás, kiderül a különleges horoszkópból. The post Jupiter az Ikrekben: jön a szerencsés változás appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 22.: erős intuíciót hoz a Skorpió Hold

ASTRONET A telihold előtti napon a Hold a Skorpióban jár, és nagyon erős megérzéseket hoz. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. május 22.: erős intuíciót hoz a Skorpió Hold appeared first on Astronet.hu.

A Hűség és Megbékélés angyala védelmez minket május 21. és 25. között

ASTRONET Yezalel, a Hűség és Megbékélés angyala a máj. 21. és 25. között született Ikrek jegyűek őrangyala, és ennek a néhány napos periódusnak a védelmezője.  The post A Hűség és Megbékélés angyala védelmez minket május 21. és 25. között appeared first on Astronet.hu.

Pünkösd: az egyik legjelentősebb keresztény ünnep

ASTRONET Húsvét után 50 nappal van Pünkösd, mely a Karácsony és Húsvét után a harmadik legjelentősebb keresztény ünnepnek tekinthető. De valójában mire is emlékezünk meg e két napon, mely idén május 19-20-ra esik? The post Pünkösd: az egyik legjelentősebb keresztény ünnep appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 18-24.: Boldogság után viharfelhők

ASTRONET A pünkösdi hosszú hétvége nagyszerűen alakul a bolygók szerint. Ám az ünnepek utáni hétre a horoszkóp már rázósabb napokat jelez a pároknak és a párkeresőknek. Legyél résen! The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 18-24.: Boldogság után viharfelhők appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 17.: az Ikrek fontos üzenetet, a Rák jó hírt kap

ASTRONET Feszültséget keltő hatások érnek minket, de a Szűz Hold segít fókuszáltnak maradni. Napi horoszkóp péntekre. The post Napi horoszkóp 2024. május 17.: az Ikrek fontos üzenetet, a Rák jó hírt kap appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 16.: a Vízöntő elemében van, a Rák menjen a saját feje után

ASTRONET Csütörtökön a Merkúr már a higgadt Bikában jár, és higgadttá teszi a gondolkodásunkat. Napi horoszkóp következik mindne csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. május 16.: a Vízöntő elemében van, a Rák menjen a saját feje után appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 15.: az Oroszlánnak fordulatot, az Ikreknek jó ötletet hoz a szerda

ASTRONET A Merkúr ma lép a Bika jegyébe, és higgadtságot, megfontoltságot hoz a gondolkodásunkba, kommunikációnkba, amitől könnyebbé válik az együttműködés. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 15.: az Oroszlánnak fordulatot, az Ikreknek jó ötletet hoz a szerda appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. május 13-19.: Pünkösdre jókedvet hoz a Mérleg Hold

ASTRONET Hétfőn napközben jegyet vált a Hold, az érzékeny Rák jegyéből lép át a határozott Oroszlánba. S mi mindent tartogat a folytatás? Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. május 13-19.: Pünkösdre jókedvet hoz a Mérleg Hold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 12.: a Bikára izgalmas találkozás, a Vízöntőre flört vár

ASTRONET A vasárnap meglepő fordulatokat hozhat, amik hosszú távon is hatnak majd az életünkre. Napi horoszkóp következik minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2024. május 12.: a Bikára izgalmas találkozás, a Vízöntőre flört vár appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 11.: a Skorpió változtat a véleményén, a Kos felvillanyozódik

ASTRONET Szombaton új híreket kaphatunk, ami kedvező irányban befolyásolják az eseményeket, és jó hangulatú napnak nézünk elébe. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 11.: a Skorpió változtat a véleményén, a Kos felvillanyozódik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 10.: izgalmas találkozása lesz a Halaknak, a Skorpió nyerhet valamit

ASTRONET A pénteki nap nagyon szerencsésen alakul, köszönhetően a kedvező fényszögeknek. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 10.: izgalmas találkozása lesz a Halaknak, a Skorpió nyerhet valamit appeared first on Astronet.hu.

Erre lehetetlen felkészülni – együttállások a Bikában 2024.05.13-tól

ASTRONET Olyan bolygóegyüttállások lesznek, amelyek mindenkit megviselnek. Muszáj rugalmasnak, optimistának és ébernek lenni. Elsősorban a pénz világában, másodsorban ingatlan ügyekben, harmadsorban egészségügyi területen. És még sorolhatnám, de majd minden jegynél egyesével szó lesz erről. The post Erre lehetetlen felkészülni – együttállások a Bikában 2024.05.13-tól appeared first on Astronet.hu.

Az illóolaj az asztrológia tükrében

ASTRONET Az illóolaj nem csupán aromaterápiás eszköz, hanem a különféle változatok mély spirituális jelentőséggel is bírnak, amelyek kiválóan kapcsolódnak az asztrológiai tanításokhoz. Ebben az írásban bemutatjuk, hogyan használhatjuk az egyes illóolaj típusokat a csillagjegyek jellemzőinek kiegyensúlyozására, asztrológiai tranzitok alatti támogatásra, és hogyan integrálhatjuk őket a mindennapi életünkbe az asztrológiai ismereteink alapján. The post Az illóolaj az asztrológia tükrében appeared first on Astronet.hu.

Sikermágia: varázslatos praktikák ballagóknak

ASTRONET A mágia abban is a segítségünkre lehet, hogy gyermekünket támogassuk a fontos próbatételek során. Iszet boszorkány elárulta, milyen lehetőségeink vannak a spiritualitás terén. The post Sikermágia: varázslatos praktikák ballagóknak appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek

ASTRONET Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók az első május héten. A szerda Bika újhold páratlan alkalom, hogy elkezdhess valami újat, új célokat tűzz magadnak, s ha kell felülbíráld a korábbiakat. Csodás hét vár rád, érdemes alaposan átgondolni a horoszkóp javaslatait. The post Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek appeared first on Astronet.hu.

IPL szőrtelenítő – megéri?

ASTRONET Mindennapi vagy tartós szőrtelenítés? A jó idő beköszöntével ez a kérdés bizony egyre fontosabbá válik. A tartós szőrtelenítés megoldása a villanófényes szőrtelenítő technológiák fejlődésével egyre könnyebben érhető el, már nem csak a kozmetikai szalonokban, hanem otthon is. A Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítő készüléke adta kényelem, biztonság és személyre szabott hatékonyság felveszi a versenyt a kozmetikusok nyújtotta kezelésekkel is. The post IPL szőrtelenítő – megéri? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 3.: a Szűznél valaki kezdeményez, a Skorpió jó hírt kaphat

ASTRONET A pénteki napon két szuper fényszög is hat ránk: a Plútó-Mars fényszöge és a Hold-Vénusz kapcsolódása. Jól tudunk koncentrálni, és a kapcsolataink is szuperül alakulnak. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 3.: a Szűznél valaki kezdeményez, a Skorpió jó hírt kaphat appeared first on Astronet.hu.

Májusi pénzhoroszkóp 2024.: bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

ASTRONET Május nagy részében együttáll a Jupiter (Nagy szerencse bolygója) és a Vénusz (Kis szerencse planétája), ami csak évente egyszer történik meg, és az ígéretek szerint rengeteg áldást hoz magával. A Jupiter a hónap végén pedig jegyet vált, és átlép az Ikrekbe, ami komoly fodulatokat jelez. The post Májusi pénzhoroszkóp 2024.: bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz appeared first on Astronet.hu.

Május 1.: Beltane, kelta termékenység- és szerelemünnep

ASTRONET Május elsején ünnepeljük Beltane-t, a kelták termékenység és szerelemünnepét, mely egyben a napos évszak eljövetelét is jelzi. The post Május 1.: Beltane, kelta termékenység- és szerelemünnep appeared first on Astronet.hu.

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

ASTRONET Egy bolygó akkor tudja a legerősebben érvényesíteni erejét, mikor a saját jegyébe lép: most mindkét szerelmet jelző planéta "hazatér". Hétfőn a Vénusz lép a Bikába, kedden a Mars a Kosba. Elemi szintű energiák lépnek működésbe, és hatványozottan érezni fogjuk, ha működik az a bizonyos kémia! De nemcsak jót hoz ez az időszak: a Kos Mars hajlamos az impulzív viselkedésre, tehát ha kirobban a feszültség valami miatt, az nagyot fog szólni... Lássuk, hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre! The post A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók

ASTRONET Ezen a héten nagyszerű változásokat jelez a horoszkóp. Saját jegyébe lép ugyanis a Vénusz és a Mars bolygó is, és innentől segítenek mindenkinek, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki a lehetőségekből. Különleges időszak kezdődik... The post Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés

ASTRONET A Hold, ami közvetlenül befolyásolja a közérzetünket, hangulatunkat, kedvező és nehezítő fényszöget is kap szombaton. Épp ilyen vegyes lehet a napunk is! Nézd meg, rád hogyan hatnak az égi folyamatok. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés appeared first on Astronet.hu.

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

ASTRONET Cahatel, az Isteni Áldás angyala az április 26. és 30. között született Bikák őrangyala, és ennek a néhány napos periódusnak a védelmezője. The post Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök

ASTRONET A napi horoszkóp szerint csütörtökön a Skorpió telihold feszültsége már enyhül, de az erős intuíció és megérzések maradnak. Napi horoszkóp minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

ASTRONET Felforgató erővel bír, de beteljesülést is hoz az április 24-ei Skorpió telihold - ennek a 4 csillagjegynek biztosan! The post Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 22.: az Ikrek békét köt, a Skorpió a belső hangot kövesse

ASTRONET Az új hét izgalmas fejleményekkel veszi kezdetét. A Nap már a Bika jegyében jár, Hold a Mérlegben, és erősen érezzük a Jupiter-Uránusz együttállás hatását. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 22.: az Ikrek békét köt, a Skorpió a belső hangot kövesse appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 21.: nagy felismerések, sorsszerű fordulatok

ASTRONET Vasárnap pontos a Jupiter-Uránusz együttállás. A mai napon olyan események veszik kezdetüket, amik nagy hatással lesznek ránk, akkor is, ha csak később mutatják meg jelentőségüket. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 21.: nagy felismerések, sorsszerű fordulatok appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 20.: az Ikreknek fontos felismeréseket hoz a szombat, a Mérleg menjen biztosra

ASTRONET Szombaton már erőteljesen érzékelhetjük a vasárnapi Jupiter-Uránusz együttállás hatását, de a Szűz Hold segít higgadtan kezelni a dolgokat. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 20.: az Ikreknek fontos felismeréseket hoz a szombat, a Mérleg menjen biztosra appeared first on Astronet.hu.

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

ASTRONET 2024. április 21-én Jupiter és Uránusz együttáll a Bikában. Legutóbb 1941-ben találkozott a Jupiter az Uránusszal a Bikában. Alapszabály az asztrológiában: minél ritkább egy konstelláció, annál nagyobb jelentőséggel bír. Most olyan felismeréseink lehetnek, amik a biztos alapot rendítik meg, és ezzel adnak új esélyt. Legyünk tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, sem egyéni, sem kollektív szinten... Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.  The post Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21. appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 27.: a Nyilas sikeres, a Kos békét köt

ASTRONET A hétfői nap jól, szerencsésen alakul, és igazán nagy fordulatszámon pörög mindenki. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 27.: a Nyilas sikeres, a Kos békét köt appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 26.: az Ikrek szerencsés, a Szűz izgalmas nap elébe néz

ASTRONET Vasárnap az év egyik legjobban várt asztrológiai eseménye következik be. A Jupiter az Ikrek jegyébe lép. A napi horoszkóp szerint izgalmas fordulatok jönnek. The post Napi horoszkóp 2024. május 26.: az Ikrek szerencsés, a Szűz izgalmas nap elébe néz appeared first on Astronet.hu.

Hétvégi horoszkóp 2024. május 25-26.: Az év egyik legfontosabb változása jön el

ASTRONET Az utolsó májusi hétvége nemcsak a gyereknap okán lesz igazán különleges. Az év egyik legfontosabb változása zajlik az égen: a nagy szerencse bolygója, az Ikrek jegyébe lép. Vajon mit jelez a hétvégére a horoszkóp? The post Hétvégi horoszkóp 2024. május 25-26.: Az év egyik legfontosabb változása jön el appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 23.: nagyon különleges nap a mai

ASTRONET Soroljuk is, mitől olyan különleges a csütörtök: ma van az év második tízmilliószoros napja, telihold van a Nyilas jegyében, és ma lép be a Vénusz az Ikrek jegyébe. The post Napi horoszkóp 2024. május 23.: nagyon különleges nap a mai appeared first on Astronet.hu.

Május 23. tízmilliószoros nap és Nyilas telihold: hatalmas teremtő energiák

ASTRONET A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk – méghozzá tízmilliószoros erővel. Május 23-án lesz az év második ilyen napja, amikor ráadásul Nyilas telihold is lesz! The post Május 23. tízmilliószoros nap és Nyilas telihold: hatalmas teremtő energiák appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. május 20-26.: a Nyilas telihold szenvedélyt hoz

ASTRONET A hét elején a Mérlegben jó hangulatot, aztán a Skorpióba átlépve mély érzéseket hoz a Hold. Csütörtökön pedig telihold lesz a Nyilasban, ami alaposan felkorbácsolja az indulatokat. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. május 20-26.: a Nyilas telihold szenvedélyt hoz appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2024. május 20-26.: Nagy változások jönnek

ASTRONET A pünkösd hétfővel kezdődő hét nagyon különleges változásokat tartogat. Nemcsak a Nap lép az Ikrek jegyébe, és kezdődik az Ikrek hava, de követi a Vénusz és a Jupiter bolygó is nagyon szerencsés lehetőségeket jelezve... The post Heti horoszkóp 2024. május 20-26.: Nagy változások jönnek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 18.: az Ikreknek csodás napja lesz, a Nyilas felvillanyozódik

ASTRONET Szombaton dupla bolygóegyüttállás lesz a Bikában, Vénusz-Uránusz és Nap-Jupiter, ami hozhat izgalmas fejleményeket. Napi horoszkóp következik a hosszú hétvége első napjára. The post Napi horoszkóp 2024. május 18.: az Ikreknek csodás napja lesz, a Nyilas felvillanyozódik appeared first on Astronet.hu.

A Menedék angyala vigyáz ránk május 16. és 20. között

ASTRONET Hahaiah, a Menedék angyala a május 16. és 20. között született Bikák őrangyala, és ennek a periódusnak az őrzője. The post A Menedék angyala vigyáz ránk május 16. és 20. között appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 16.: a Vízöntő elemében van, a Rák menjen a saját feje után

ASTRONET Csütörtökön a Merkúr már a higgadt Bikában jár, és higgadttá teszi a gondolkodásunkat. Napi horoszkóp következik mindne csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. május 16.: a Vízöntő elemében van, a Rák menjen a saját feje után appeared first on Astronet.hu.

Idén május 15-re esik Buddha születésnapja – különleges energiák hatnak a szakrális napon

ASTRONET 2024-ben a Gergely naptár szerint május 15-re esik a Buddha, vagyis Gautama Sziddhártha herceg születésének emléknapja. Ezen a szent napon megvilágosodására és megboldogulására is emlékezünk. Mint minden ilyen szakrális időpont, különleges energiákkal bír ez a nap is. The post Idén május 15-re esik Buddha születésnapja – különleges energiák hatnak a szakrális napon appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 13.: a Szűz irányít, az Ikrek új ismeretséget köt

ASTRONET Hétfőn lendületesen kezdjük a hetet, de aztán lesz egy-két hirtelen fordulat. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. május 13.: a Szűz irányít, az Ikrek új ismeretséget köt appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 11-17.: Nyugodt hétvége után jönnek a kihívások

ASTRONET Kiegyensúlyozott, békés hétvégére számíthatnak a párok és a párt keresők. Hétfőtől ugyanakkor jócskán felpörögnek az események minden tekintetben. A horoszkóp javaslatai segítenek felkészülni minden eshetőségre. The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 11-17.: Nyugodt hétvége után jönnek a kihívások appeared first on Astronet.hu.

Hétvégi horoszkóp 2024. május 11-12.: Most kell lassítani

ASTRONET A második májusi hétvége leginkább a pihenésnek, lazításnak kedvez. Legalább az egyik napot érdemes a feltöltődésre szánni. Ehhez a vizes programok tökéletes lehetőséget kínálnak. Engedd meg magadnak a nyugalom pillanatait. The post Hétvégi horoszkóp 2024. május 11-12.: Most kell lassítani appeared first on Astronet.hu.

Idén május 9-én van Áldozócsütörtök, vagyis Jézus mennybemenetelének napja

ASTRONET Húsvét mellett az egyik legjelentősebb keresztény emléknapnak tekinthető, melynek dátuma minden évben más napra esik: nagyszombat után 40, Pünkösd előtt 10 nappal ünnepeljük. The post Idén május 9-én van Áldozócsütörtök, vagyis Jézus mennybemenetelének napja appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 8.: a Kos újrakezd valamit, a Mérlegnek szerencsés napja lesz

ASTRONET A Mars a Kos jegyében hatalmas lendületet ad a napra, a Vénusz-Hold együttállás pedig harmonikus kapcsolódásokat mindenfajta viszonyunkban. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 8.: a Kos újrakezd valamit, a Mérlegnek szerencsés napja lesz appeared first on Astronet.hu.

Az Isteni Kegyelem angyala védelmez minket május 6. és 10. között

ASTRONET Aladiah, az Isteni Kegyelem angyala a május 6. és 10. között született Bikák őrangyala, és ennek a néhány napos időszaknak a védelmezője. The post Az Isteni Kegyelem angyala védelmez minket május 6. és 10. között appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. május 6-12.: a Bika újhold a konkrét lépéseknek kedvez

ASTRONET A Kos Holdnál gyorsan, és rövid távon tudunk nagy energiákat mozgosítani, keddtől a Bika Holdnál pedig az alapos, ám nagyon prakikus és gyakorlatias megközelítés lesz a nyerő. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. május 6-12.: a Bika újhold a konkrét lépéseknek kedvez appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 5.: a Rák meghatódik, a Skorpió nagy hatással van valakire

ASTRONET Vasárnap Anyák napját ünnepeljük, reméljük sokunknak része lesz szép pillanatokban. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. május 5.: a Rák meghatódik, a Skorpió nagy hatással van valakire appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 4.: az Oroszlán célhoz ér, a Halak csak saját magára hallgasson

ASTRONET Szombaton érzékenyebbek lehetünk a szokásosnál, mert három bolygó is víz elemű jegyben van: a Hold, a Szaturnusz és a Neptunusz. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2024. május 4.: az Oroszlán célhoz ér, a Halak csak saját magára hallgasson appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. május 2.: a Bikát a megérzései vezetik, a Vízöntő maradjon kívül a vitákon

ASTRONET A Hold a Vízöntőben jár még napközben, és este lép csak át a Halakba. Mire számíthatsz a csillagjegyed szerint csütörtökön? Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. május 2.: a Bikát a megérzései vezetik, a Vízöntő maradjon kívül a vitákon appeared first on Astronet.hu.

Az Irgalmasság Angyala védelmez minket május 1. és 5. között

ASTRONET Haziel, az Irgalmasság angyala a május 1. és 5. között született Bikák őrangyala, és ennek az időszaknak a védelmezője. The post Az Irgalmasság Angyala védelmez minket május 1. és 5. között appeared first on Astronet.hu.

Április 30.: Az Őszinteség világnapja

ASTRONET Április 30. igazán különleges nap, ugyanis az Őszinteség nemzetközi világnapját ünnepeljük ekkor. Ez alkalomból sorra vesszük azt is, hogyan osztályozhatjuk a kisebb-nagyobb hazugságokat! The post Április 30.: Az Őszinteség világnapja appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. április 29-május 5.: a Vízöntő Hold vidám ünnepet jelez

ASTRONET A hét elején a Bak Hold tesz hatékonnyá, majd átlép a Vízöntőbe, és vidámságot hoz a szerdai ünnepnapra. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. április 29-május 5.: a Vízöntő Hold vidám ünnepet jelez appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 28.: a Halak szerelmes, a Mérleg jókedvű

ASTRONET Egymásra való odafigyelés, jó hangulat az egyik oldalon, másrészt viszont hirtelen kipattanó konfliktusok - ez jellemezheti a vasárnapot. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2024. április 28.: a Halak szerelmes, a Mérleg jókedvű appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

ASTRONET Hetek óta küzdöttünk a retrográd Merkúr okozta hátráltatásokkal. És most vége, április 26-án végre direktbe fordul a Kos jegyében. 4 csillagjegynek ezzel új időszámítás veszi kezdetét - és csakis a pozitív értelemben! The post Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

ASTRONET Pénteken reggel még a Skorpióból indul, de már délelőtt átlép a Nyilasba a Hold, és jókedvet, optimizmust hoz, elfújja a viharfelhőket. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 24.: a Skorpió új periódust kezd, a Halak bevonzza, amire vágyik

ASTRONET Továbbra is érezzük a Jupiter-Uránusz együttállás hatását, és a mai telihold szintén egy nagyon erőteljes energia. Pihenjünk, relaxáljunk, és figyeljünk a megérzéseinkre. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2024. április 24.: a Skorpió új periódust kezd, a Halak bevonzza, amire vágyik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. április 23.: a Szűz jól teszi, ha kételkedik, a Mérleg ügyes

ASTRONET A Merkúr hátrálása kedden is alaposan megkavarhatja a dolgokat, szerencsére a Mérleg Hold segít a helyzeteket tisztázni. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. április 23.: a Szűz jól teszi, ha kételkedik, a Mérleg ügyes appeared first on Astronet.hu.

A Türelem angyala védelmez minket április 21. és 25. között

ASTRONET Achaiah, a Türelem angyala az április 21. és 25. között született Bikák őrangyala, és ennek a néhány napos időszaknak a patrónusa. The post A Türelem angyala védelmez minket április 21. és 25. között appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

ASTRONET Nem egyszerű ezen a héten elkerülni a konfliktusokat, pedig most mindennél fontosabb lenne megőrizni a békét, a harmóniát. A horoszkóp támogat a bölcs döntésekben. The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

ASTRONET Nagy erejű bolygók nagy erejű változásokat jeleznek. Mindenkinek más és más életterületen. S hogy mire érdemes a leginkább odafigyelned? Természetesen a horoszkóp most is segít ebben. The post Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A Belső gyermek a horoszkópban

ASTRONET A Belső Gyermek a személyiségünk magva, a középpont, amire rárakódtak a tapasztalás rétegei, és így alakult ki a személyiségünk. A horoszkópodban a Hold helyzete mutatja meg. Lépj kapcsolatba vele, és találd meg a boldogságot! The post A Belső gyermek a horoszkópban appeared first on Astronet.hu.

Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Süti tájékoztató | Süti beállítások