Napi horoszkóp 2023. december 6.: Jó híreket hoz a Mikulás

Mindenkinek tartogat kellemes meglepetéseket a Mikulás szerdán. S hogy mi mindent rejt a zsákja? Ezt most a horoszkópból tudhatod meg... Csodaszép napot mára! The post Napi horoszkóp 2023. december 6.: Jó híreket hoz a Mikulás appeared first on Astronet.hu.

Nagy téli szerelmi horoszkóp: ezt jelzik a bolygók a következő hónapokra

ASTRONET 2023 decembertől 2024 február végéig fokozatosan bezáródnak régi ajtók. Azaz egyre csökken az esélye régi érzelmek feléledésének, kibékülésnek, újrakezdésnek. Ez egyesek számára rossz hír, míg mások számára eljött az idő, hogy végre előre, tovább lépjenek. The post Nagy téli szerelmi horoszkóp: ezt jelzik a bolygók a következő hónapokra appeared first on Astronet.hu.

Rák éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon mit hoz a Rák jegyében születetteknek az új esztendő? Mire számíthatnak a szerelem és párkapcsolat terén, a munkájukban és karrierjükben, és mire figyeljenek a leginkább, hogy megőrizzék az egészségüket? Éves horoszkóp 2024-re! The post Rák éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

A Gyógyítás angyala vigyáz ránk december 3. és 7. között

ASTRONET Hahasiah, a gyógyítás angyala a december 3. és 7. között született Nyilasok őrangyala, és Ő felügyeli ezt a néhány napos időszakot. The post A Gyógyítás angyala vigyáz ránk december 3. és 7. között appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. december 2.: Nagyon vidám szombat

ASTRONET Kifejezetten vidám napra számíthat mindenki a szombati horoszkóp szerint. Most tényleg nem érdemes a négy fal között tölteni az időt. Egyszerűen muszáj kimozdulni, és jó hangulatú társasággal élvezni a napot, az estét. The post Napi horoszkóp 2023. december 2.: Nagyon vidám szombat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. december 1.: A Kos nagy eredményeket ér el, a Bika nagy lépést tesz

ASTRONET Az év utolsó hónapjának első napja nagyszerű lehetőségeket tartogat mindenkinek. A péntekkel így nemcsak a hétvége közelsége okoz örömet, hanem valami más is. Vajon mit jeleznek a bolygók? The post Napi horoszkóp 2023. december 1.: A Kos nagy eredményeket ér el, a Bika nagy lépést tesz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 30.: Az Oroszlán kritikát kap, a Szűz nemet mond csütörtökön

ASTRONET A csütörtök is nagyon érzelmes napnak ígérkezik. Könnyen lehet, hogy az építő kritikát is nagyon bántónak érezhetjük. Sértődés helyett érdemes alaposan kibeszélni a miérteket, hiszen azonnal fény derül a félreértésekre is. The post Napi horoszkóp 2023. november 30.: Az Oroszlán kritikát kap, a Szűz nemet mond csütörtökön appeared first on Astronet.hu.

Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában

ASTRONET A Vénusz sok szenvedélyt, sőt, egyeseknek érzelmi hullámvasutat jelez, a Mars a Nyilasban szintén extra energiákat hoz. Az biztos, hogy az év utolsó hónapja sem lesz eseménytelen, de az ünnepekre szívben, lélekben is készen állunk majd az elcsendesedésre. Decemberi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában appeared first on Astronet.hu.

Az Irgalom angyala vigyáz ránk november 28. és december 2 között

ASTRONET Daniel, az irgalom és kommunikáció angyala a november 28. és december 2. között születettek őrangyala, és Ő felügyeli ezt a néhány napos időszakot. The post Az Irgalom angyala vigyáz ránk november 28. és december 2 között appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. november 27-december 3.: az Ikrek Hold világos beszédet, a Rák Hold mély érzéseket jelez

ASTRONET A hétfői Ikrek telihold feszültsége után hamar oldódik a hangulat. S mi minden vár ránk a folytatásban? Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2023. november 27-december 3.: az Ikrek Hold világos beszédet, a Rák Hold mély érzéseket jelez appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 26.: már érezhetjük a telihold feszültségét…

ASTRONET Vasárnap koncentráljunk a pihenésre, és ne tulajdonítsunk túl nagy jelentőséget a vitáknak - a hétfői telihold már érezteti a hatását. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 26.: már érezhetjük a telihold feszültségét… appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 25-december 1.: Érzelmi hullámvasút ez a hét

ASTRONET Amilyen csodás hétvége vár a párokra és a párkeresőkre, pontosan olyan problémás lesz a hét első napja. Mintha minden a visszájára fordulna. Az Ikrek telihold mellett ugyanis még három másik fényszög nehezíti mindenki életét. Keddtől szerencsére visszatér a boldogság... The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 25-december 1.: Érzelmi hullámvasút ez a hét appeared first on Astronet.hu.

November 24-én a Mars a Nyilasba lép: ez az a szikra, amire vártunk

ASTRONET Pénteken a Mars a Nyilasba lép, és innentől semmi sem elég, ugyanakkor mindenben megláthatjuk a lehetőséget. A Mars-Nyilas vad, optimista és vidám, és ez most bizony mindannyiunkra hatással lesz. És bizony ez az a szikra, amire vártunk, ami beindítja a dolgokat körülöttünk. Horoszkóp a 12 csillagjegynek. The post November 24-én a Mars a Nyilasba lép: ez az a szikra, amire vártunk appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet a Nyilas havában

ASTRONET A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a bőségről, fejlődésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól. November 22-én a Nap, majd 24-én a Mars is a Nyilasba lép, és így igazán a gázpedálra lépünk - különösen ez a négy szerencsés csillagjegy, aki bármit elérhet ebben az időszakban. The post Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet a Nyilas havában appeared first on Astronet.hu.

A 7 fő erény

ASTRONET A 7 főbűnt a Bibliából ismerjük. Ennek „ ellenszereként” alakult ki a 7 mennyei erény, melyek utat mutatnak egy lelkileg tisztább élethez. The post A 7 fő erény appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. november 20-26.: a Halak Hold érzelmessé, a Kos Hold energikussá tesz

ASTRONET A héten mindenől bőven jut: érzésekből és szenvedélyből is. A hétvégén pedig a telihold közelsége hozhat feszültséget. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2023. november 20-26.: a Halak Hold érzelmessé, a Kos Hold energikussá tesz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 19.: az Ikrek megsejti, mit akar titkolni a másik, a Szűznek szép napja lesz

ASTRONET Vasárnap négy fényszögből kettő harmonikus, kettő pedig diszharmonikus. Lehet némi feszültség, de segítő hatások is bőven érvényesülnek. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2023. november 19.: az Ikrek megsejti, mit akar titkolni a másik, a Szűznek szép napja lesz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 18.: a Bika segít valakin, a Halak szinte olvas a másik gondolataiban

ASTRONET Szombaton a Nap és a Mars együttállása magabiztossá tehet sokunkat, és nagy lendületet ad a hétvégének. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 18.: a Bika segít valakin, a Halak szinte olvas a másik gondolataiban appeared first on Astronet.hu.

November 16. – a Tolerancia nemzetközi világnapja

ASTRONET A tolerancia napját 1996 óta ünneplik világszerte, az UNESCO szervezet kezdeményezésére. Ez a nap a különböző kultúrák megismerésének és elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet, mely alapfeltétele a társadalmi szintű toleranciának és empátiának. The post November 16. – a Tolerancia nemzetközi világnapja appeared first on Astronet.hu.

A rontástól és átkoktól való beteges félelem

ASTRONET Mindannyian érezhettük már úgy elhúzódó rossz időszakokok megélésekor, hogy minden bizonnyal valamiféle külső negatív erő a rossz szériánk okozója -  mi több, talán rontás áldozatává váltunk. Ám az átoktól való állandó félelem súlyos szorongásos betegséggé is ki tudja nőni magát, és ekkor már komoly pánikreakciók jellemzik. The post A rontástól és átkoktól való beteges félelem appeared first on Astronet.hu.

A Bölcsesség angyala segít minket november 13. és 17. között

ASTRONET Asaliah az őrangyala a november 13. és 17. között született Skorpióknak, és az Ő védelme alatt áll ez a néhány napos periódus. The post A Bölcsesség angyala segít minket november 13. és 17. között appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 13.: a Skorpió újhold új kezdeteket jelez

ASTRONET Hétfőn újhold lesz a Skorpió jegyében, ami nagy belső átalakulást és új tervek megszületését jelzi. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2023. november 13.: a Skorpió újhold új kezdeteket jelez appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 11-17.: Feszült hétvégét követően pompás hét vár ránk

ASTRONET A hétvégén bizony ott a vita, a konfliktus lehetősége. Most igazán fontos lehet, hogy bármit mondunk ki, bármire reagálunk, vegyünk előtte néhány mély lélegzetet. Amiatt is érdemes megfogadni ezt a javaslatot, mert a következő hét már nagyszerűen alakul. De ehhez tényleg fontos, hogy figyeljünk a társunkra és magunkra. The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 11-17.: Feszült hétvégét követően pompás hét vár ránk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 10.: a Bika koncentráljon a jóra, a Halak szerencsés

ASTRONET A péntek reggel sokaknak indul fáradtan, de délutánra kedvező hatást mutatnak az égi folyamatok. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2023. november 10.: a Bika koncentráljon a jóra, a Halak szerencsés appeared first on Astronet.hu.

Ariel, a Titkok feltárásának angyala vigyáz ránk november 8. és 12. között

ASTRONET Ariel, az egyik legnagyobb hatalommal bíró arkangyal a november 8. és 12. között született Skorpiók és ennek az időszaknak a patrónusa, aki különleges képességeivel támogatja ezt a néhány napos periódust. Uralkodó bolygói a Nap és a Vénusz. The post Ariel, a Titkok feltárásának angyala vigyáz ránk november 8. és 12. között appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 7.: a Skorpió kényes helyzetbe kerül, a Halak fontos lépést tesz

ASTRONET Kedden váratlan bonyodalmak adódhatnak szinte mindannyiunk életében, de szerencsés hatások is segítenek minket. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2023. november 7.: a Skorpió kényes helyzetbe kerül, a Halak fontos lépést tesz appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. november 6-12.: Szerencsés fordulatok

ASTRONET Ez a novemberi hét ismét tartogat jót és kevésbé jó lehetőségeket. Ám a végén mégis szerencsésnek érezhetjük magunkat a több pozitív hatásnak köszönhetően. Ez lebegjen mindenki szeme előtt... The post Heti horoszkóp 2023. november 6-12.: Szerencsés fordulatok appeared first on Astronet.hu.

Sehaliah, a hosszú élet angyala vigyáz ránk november 3 és 7 között

ASTRONET Sehaliah őrangyal védelme alatt áll a november 3. és 7. közötti időszak, és Ő segíti az ebben a néhány napban születetteket - fő tulajdonságait kölcsönözve a Skorpió jegyűeknek. Uralkodó bolygója a Nap. The post Sehaliah, a hosszú élet angyala vigyáz ránk november 3 és 7 között appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja november 4-5.: hoz néhány kihívást a következő két nap…

ASTRONET 2 nap alatt 5 diszharmonikus fényszög: igazán kihívást jelent majd a béke és a jó hangulat megőrzése, de sok tudatossággal sikerülhet. A hétvége horoszkópja Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja november 4-5.: hoz néhány kihívást a következő két nap… appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 2.: a Rák életébe segítő erők érkeznek, a Szűz hatalmi játszmába keveredik

ASTRONET A Halakra csütörtökön visszahat a jó, amit másokkal tesz, az Ikrek közelebb kerül valakihez. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 2.: a Rák életébe segítő erők érkeznek, a Szűz hatalmi játszmába keveredik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 1.: a Kos segít másoknak, az Ikreknek spirituális élményei lesznek

ASTRONET Mindenszentek napján fokozottan érezhetjük az angyalok jelenlétét, és több csillagjegynek is spirituális élményei lehetnek. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2023. november 1.: a Kos segít másoknak, az Ikreknek spirituális élményei lesznek appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. október 30-november 5.: az Ikrek Hold nyitottá tesz, a Rák Hold mély érzéseket ébreszt

ASTRONET Hétfőn délutántól az érdeklődő Ikrek jegyében jár a Hold, Halottak napján pedig átlép az érzelmes Rák jegyébe, ami előhozza a régi emlékeket. Heti holdhoroszkóp következik. The post Heti holdhoroszkóp 2023. október 30-november 5.: az Ikrek Hold nyitottá tesz, a Rák Hold mély érzéseket ébreszt appeared first on Astronet.hu.

A Harcosok angyala vigyáz ránk október 29 és november 2 között

ASTRONET Yelahiah, a Harcosok angyala vigyáz az október 29. és november 2. között születettekre, és az Ő felügyelete alá tartozik ez a néhány napos periódus. A Skorpió zodiákus jegyet képviseli, uralkodó bolygói a Nap és a Mars. The post A Harcosok angyala vigyáz ránk október 29 és november 2 között appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. október 28-november 3.: Civakodós hétvége, érzelmes hét

ASTRONET A több feszítő fényszög mellett a teliholdnak és a részleges holdfogyatkozásnak tudható be, hogy ez a hétvége sajnos kevésbé szól a harmóniáról, mint a feszültségről és a civakodásról. Ugyanakkor a bolygók szerint október utolsó két napja csodaszépen alakul, éppen ezért is kár lenne a hétvégével megmérgezni a kedvező lehetőségeket... The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. október 28-november 3.: Civakodós hétvége, érzelmes hét appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. december 5.: Szuper lehetőségeket hoz a kedd

ASTRONET Kedden nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Nyugodt, kiegyensúlyozott és kifejezetten sikeres napra számíthat mindenki. Mit jelez a napi horoszkóp? Íme! The post Napi horoszkóp 2023. december 5.: Szuper lehetőségeket hoz a kedd appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. december 4.: A Rák átlépne egy határt, a Szűz rendkívül precíz hétfőn

ASTRONET Hétfőre érdemes minden precizitást, nagyobb figyelmet igénylő feladatot időzíteni. Persze az is fontos, hogy ne vessz el a részletekben. Ezt leszámítva nagyon nagy lépést tehetsz előre. The post Napi horoszkóp 2023. december 4.: A Rák átlépne egy határt, a Szűz rendkívül precíz hétfőn appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. december 3.: Nagyon meghitt lehet az első adventi vasárnap

ASTRONET Nagyon meghitt, szeretetteljes és békés lehet az első adventi vasárnap. Amellett, hogy meggyújtjátok az első gyertyát az adventi koszorún, mindenképpen töltsetek közösen időt a szeretteitekkel. The post Napi horoszkóp 2023. december 3.: Nagyon meghitt lehet az első adventi vasárnap appeared first on Astronet.hu.

Ikrek éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Ha valakik, akkor az Ikrek jegyűek egészen különleges és nagyon szerencsés évre számíthatnak 2024-ben. Minden kívánságukat valóra válthatják, ha igazán ügyesek. Érdemes élni a lehetőségekkel. Éves horoszkóp szerelem, párkapcsolat, egészség, karrier, munka vonatkozásában. The post Ikrek éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Decemberi pénzhoroszkóp 2023: Sorsfordító idők jönnek

ASTRONET Kivételes asztrológiai folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában. December 1-jétől a Merkúr a gyakorlatias Bakban jár, ami egyértelmű helyzeteket teremt a pénzügyekben. Letisztázódnak most olyan kérdések, amikkel hónapok óta nem tudtuk dűlőre jutni. Van részünk bőven felforgató hatásokban is: a Mars a Nyilas jegyében egy hatalmas energiabomba, a Vénusz a Skorpióban pedig szintén erőteljes energiákat ébreszt, ami biztos, hogy senkit sem hagy érintetlenül. The post Decemberi pénzhoroszkóp 2023: Sorsfordító idők jönnek appeared first on Astronet.hu.

A karma feloldódása – honnan tudhatjuk, hogy teljesítettük karmikus leckéinket?

ASTRONET Életutunk során folyamatosan tanulunk, életfeladataink megoldása elengedhetetlen a szellemi fejlődésünkhöz. Vannak azonban olyan elhúzódó idejű, visszatérő helyzetek és lelki problémák, melyek egy korábban rendszeresen ismételt, helytelen viselkedésből keletkeztek, amiből nem tanultunk: ezt nevezzük „ rossz karmának”. The post A karma feloldódása – honnan tudhatjuk, hogy teljesítettük karmikus leckéinket? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 29.: Az Ikrek észreveszi a hibákat, a Skorpió megérzései elsőrangúak

ASTRONET Szerdán az érzékeny és empatikus Rák jegyében jár a Hold. S ez a bolygóállás valójában mindenkit nagyon érzékennyé, szentimentálissá tehet. Most könnyebben elsírhatjuk magunkat. Nem baj, épp ideje megengedni az örömkönnyeket (is). The post Napi horoszkóp 2023. november 29.: Az Ikrek észreveszi a hibákat, a Skorpió megérzései elsőrangúak appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 28.: Minden jó, ha a vége jó

ASTRONET Keddre kifejezetten érvényes a mondás: Minden jó, ha a vége jó. Lehetséges, hogy reggel még kilátástalannak tűnhetnek bizonyos dolgok, de estére kiderül, hogy minden a lehető legjobban alakult... The post Napi horoszkóp 2023. november 28.: Minden jó, ha a vége jó appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 27.: Nagyon nehéz napot hoz az Ikrek telihold

ASTRONET Nagyon nem lesz könnyű a hétfői napot feszültség és viták nélkül átvészelni. Nemcsak az Ikrek telihold jelzi a konfliktusok lehetőségét, hanem még további három nehéz fényszög. A türelem, a kitartás próbája a mai. The post Napi horoszkóp 2023. november 27.: Nagyon nehéz napot hoz az Ikrek telihold appeared first on Astronet.hu.

November 25.: az Aura világnapja

ASTRONET A megemlékezést 2002 óta minden évben november negyedik szombatján tartják Cynthia Sue Larson kezdeményezésére, aki a kvantumfizika területén elért tapasztalatai és ismeretei alapján egyre szerteágazóbban osztotta meg az emberekkel az aurával kapcsolatos felfedezéseit. The post November 25.: az Aura világnapja appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2023. november 25-26.: békésnek ígékezik a következő két nap

ASTRONET November utolsó hétvégéje végre nyugalomban telik. S mi mindent jelent ez az egyes csillagjegyeknek? A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja 2023. november 25-26.: békésnek ígékezik a következő két nap appeared first on Astronet.hu.

A Felemelkedés angyala vigyáz ránk november 23. és 27 között

ASTRONET Vehuel, a Felemelkedés Angyala a november 23. és 27. között született Nyilasok őrangyala, és az Ő felügyelete alá tartozik ez a néhány napos időszak. The post A Felemelkedés angyala vigyáz ránk november 23. és 27 között appeared first on Astronet.hu.

1 éves horoszkóp a Nyilasoknak – november 22-én kezdetét veszi a Nyilas hava

ASTRONET A Nyilas jegyében születtél? A Nap november 22-én a jegyedbe lép, és közeleg a születésnapod, amivel egy új egyéves ciklus indul el az életedben. Mi jellemez a csillagjegyed szerint, és mi vár rád a következő esztendőben? Székelyhidi Ágnes asztrológus írásából megtudhatod! The post 1 éves horoszkóp a Nyilasoknak – november 22-én kezdetét veszi a Nyilas hava appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 21.: a Bak ma utat tör magának, a Halak győzedelmeskedik

ASTRONET A Mérlegnek kedden gyorsan kell reagálnia, a Szűznek nehezére esik elviselni valakit. Napi horoszkóp következik a keddi napra. The post Napi horoszkóp 2023. november 21.: a Bak ma utat tör magának, a Halak győzedelmeskedik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 20.: a Rák átlát a szitán, a Bak gondolja meg kétszer is

ASTRONET A Kos most inkább ne hagyja, hogy felidegesítsék, a Halak alkalmazkodjon a másikhoz. Napi horoszkóp következik a hétfői napra. The post Napi horoszkóp 2023. november 20.: a Rák átlát a szitán, a Bak gondolja meg kétszer is appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 18-24.: Végre visszatér a jó hangulat

ASTRONET Nagy változások zajlanak az égen a következő napokban: a Nap és a Mars bolygó is a Nyilas jegyébe lép, feltüzelve a kapcsolatokat, fellobbantva az érzelmeket. Végre ismét úgy érezhetjük, hogy minden a helyére került. Jókedv, optimizmus a következő hetek jelszava. The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 18-24.: Végre visszatér a jó hangulat appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2023. november 18-19.: kikapcsolódásra, pihenésre tökéletes ez a két nap

ASTRONET Vegyes hatások érvényesülnek a hétvégén, vasárnap 4 fényszögből 2 harmonikus, 2 diszharmonikus - ez a hétvége most tényleg a kikapcsolódásnak, pihenésnek kedvez. Horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja 2023. november 18-19.: kikapcsolódásra, pihenésre tökéletes ez a két nap appeared first on Astronet.hu.

Tízmilliószoros napok 2024-ben: ezek a legfontosabb tudnivalók

ASTRONET A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Érdemes máris feljegyezni, mikor lesznek 2024-ben ezek a különleges, szent dátumok. The post Tízmilliószoros napok 2024-ben: ezek a legfontosabb tudnivalók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 15.: a Kos előtt új ajtó tárul ki, a Rák szerencsés

ASTRONET A Nyilas életébe változást hozhat egy új ötlet, a Halak inspirációt kap. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2023. november 15.: a Kos előtt új ajtó tárul ki, a Rák szerencsés appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 14.: a Mérleg égi segítséget, a Vízöntő jeleket kap

ASTRONET A Skorpió egy kapcsolata változáson megy keresztül, a Halak pozitív megerősítést kap. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2023. november 14.: a Mérleg égi segítséget, a Vízöntő jeleket kap appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. november 13-19.: Ez a hét egészen különleges lesz…

ASTRONET Egészen különleges lehetőségeket jeleznek most a bolygók. Csodaszép napokra számíthatunk ugyanis a második novemberi héten. Érdemes élni a kínálkozó, s talán vissza nem térő lehetőségekkel. S hogy mi mindenre számíthattok? A heti horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek. The post Heti horoszkóp 2023. november 13-19.: Ez a hét egészen különleges lesz… appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 11.: az Oroszlánt meglepetés éri, a Nyilas szerencsés

ASTRONET Szombaton erőteljesen hat ránk a Mars-Uránusz szembenállás. Gondoljuk meg, minek tulajdonítunk jelentőséget, és ne hagyjuk magunkat provokálni! Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2023. november 11.: az Oroszlánt meglepetés éri, a Nyilas szerencsés appeared first on Astronet.hu.

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

ASTRONET A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. The post 2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 8.: az Ikrek segít valakin, a Kos változások elé néz

ASTRONET Szerdán a Vénusz belép a Mérleg jegyébe, ami mindannyiunknak kedvező, erős bolygóállás. Napi horoszkóp következik a szerdai napra. The post Napi horoszkóp 2023. november 8.: az Ikrek segít valakin, a Kos változások elé néz appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. november 6-12.: a Szűz Hold szorgalmassá, precízzé és kritikussá tesz, a Mérleg Hold jó ízlést ad

ASTRONET Az Oroszlán jegyéből indul a Hold, de kedden már átlép a Szűzbe, és segít hatékonyan végezni a feladatainkat. Mi vár ránk a folytatásban? A heti holdhoroszkópból kiderül! The post Heti holdhoroszkóp 2023. november 6-12.: a Szűz Hold szorgalmassá, precízzé és kritikussá tesz, a Mérleg Hold jó ízlést ad appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 5.: a Mérleg bárkit levesz a lábáról, a Nyilas a középpontba kerül

ASTRONET Vasárnap még lehetnek feszültségek a kapcsolatainkban, de ezeket elkerülhetjük, ha inkább a közös programokra fókuszálunk. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 5.: a Mérleg bárkit levesz a lábáról, a Nyilas a középpontba kerül appeared first on Astronet.hu.

2023. november 4.: az év utolsó tízmilliószoros napja

ASTRONET A tibeti buddhisták, legfontosabb ünnepeiket dharmacsakra napoknak, avagy a Nagy Buddha napoknak nevezik, amelyekből négyet tartanak számon. Ezek a különleges erejű napokon a gondolatok, cselekedetek ereje tízmilliószoros erővel hat. November 4-ére esik a 2023-as év utolsó tízmilliószoros, teremtő napja. The post 2023. november 4.: az év utolsó tízmilliószoros napja appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 3.: a Bika örül, az Oroszlán a középpontba kerül

ASTRONET A Nyilas őrizze meg a higgadtságát, a Bak most húzza meg a határait. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2023. november 3.: a Bika örül, az Oroszlán a középpontba kerül appeared first on Astronet.hu.

Novemberi angyalhoroszkóp 2023.: ezt üzeni neked az őrangyalod a következő hónapra

ASTRONET Az őrangyalod mindig melletted van, még akkor is, ha nem érzékeled a jelenlétét. Ha gond van, akkor kérés nélkül is segít, de ha jó szerencsére, sorsfordulatra vágysz, te magad is behívhatod. Olvasd el, mit üzen neked novemberre! The post Novemberi angyalhoroszkóp 2023.: ezt üzeni neked az őrangyalod a következő hónapra appeared first on Astronet.hu.

November 1. Samhain, a kelta újév kezdete

ASTRONET Ami a köztudatban Halloween éjszakaként él, az a keltáknál és a wicca boszorkányoknál, illetve több pogány kultúrában is az óesztendő búcsúztatását és az újév köszöntését jelenti. The post November 1. Samhain, a kelta újév kezdete appeared first on Astronet.hu.

Novemberi horoszkóp 2023.: komoly változások jönnek

ASTRONET November elején a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. Feszültséget és segítő hatásokat is jócskán jeleznek az égi folyamatok. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A novemberi horoszkópból minden kiderül! The post Novemberi horoszkóp 2023.: komoly változások jönnek appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. október 30-november 5.: Nagyszerűen indul, és kevésbé jól végződik a hét

ASTRONET Az október csodálatosan búcsúzik, míg a november érzelmekkel telve indul. Ám a hétvége sajnos újra nem úgy alakulhat, ahogyan szeretnénk. Nehéz fényszögek nehézségeket jeleznek. Türelemmel, megértéssel, empátiával ezúttal is kikerülhetitek a konfliktushelyzeteket. The post Heti horoszkóp 2023. október 30-november 5.: Nagyszerűen indul, és kevésbé jól végződik a hét appeared first on Astronet.hu.

A Bika telihold és a részleges holdfogyatkozás mély átalakulást hoz

ASTRONET A felismerések, amelyekben most részesülsz, már kapcsolódnak az új tervekhez is, amelyeket majd az új esztendőben valósítasz meg. Ez a varázslatos telihold a Bikában remek lehetőséget kínál az elengedésre és a kompromisszumra. The post A Bika telihold és a részleges holdfogyatkozás mély átalakulást hoz appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. december 4-10.: a Szűz Hold segít koncentrálni, a Mérleg Hold együttműködővé tesz

ASTRONET Ezen a héten a pontos és praktikus Szűz jegyétől halad a Hold, a művészi Mérlegen át a szenvedélyes Skorpióig. S hogyan hat ez ránk a mindennapokban? Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2023. december 4-10.: a Szűz Hold segít koncentrálni, a Mérleg Hold együttműködővé tesz appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. december 4-10.: Nagyszerű hét vár mindenkire

ASTRONET A bolygók és a horoszkóp szerint nagyszerű hétre számíthattok. Épp a legjobbkor jön a magabiztosság, a stabilitás, a higgadtság az ünnepek felé közeledve. A hétvége sajnos már nem alakul ennyire jól. Addig viszont felkészülhettek mindenre. The post Heti horoszkóp 2023. december 4-10.: Nagyszerű hét vár mindenkire appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 2-8.: Végre lehet szusszanni egy kicsit

ASTRONET A nyugodt és kiegyensúlyozott hétvégét pompás napok követik a bolygók és a horoszkóp szerint. Végre egy picit mindenki lelassul, és szó szerint is lehet szusszanni. A lehető legjobbkor jön. És figyelem: vasárnap már az első adventi gyertyát gyújtjuk a koszorúkon! The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 2-8.: Végre lehet szusszanni egy kicsit appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2023. december 2-3.: kezdődik a visszaszámlálás…

ASTRONET Bizony, ez már Advent első hétvégéje! Kezdődhet a készülődés, a visszaszámlálás. S mi mindent jeleznek az égi folyamatok a következő napokra? A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja 2023. december 2-3.: kezdődik a visszaszámlálás… appeared first on Astronet.hu.

November 30.: Szent András napja – különleges energiák, izgalmas jóslások

ASTRONET November 30-án Szent András apostolra, Jézus első tanítványára emlékezünk. Szent András napja több okból kifolyólag is különös fontossággal bír. The post November 30.: Szent András napja – különleges energiák, izgalmas jóslások appeared first on Astronet.hu.

Bika éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Nagyszerű évre számíthat mindenki, aki a Bika jegyében született az éves horoszkóp szerint. S hogy mi várhat rájuk a párkapcsolatban, párkeresésben, a munkájukban, karrierjükben? És mire figyeljenek, hogy megőrizhessék az egészségüket? Minden kérdésre választ ad a horoszkóp. The post Bika éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Ez a karmikus küldetése a Nyilasnak a jegy jellemzése szerint

ASTRONET A jegy szimbóluma a kentaur, a mitológiai alak, aki félig ló, félig ember. Mindig egy távoli, látóhatáron túli célra lövi ki nyilát. Az élet megértésének vágya hajtja előre, rendkívül spiritális beállítottságú jegy. S mi a karmikus küldetése, életfeladata a jegy szülöttének? A Nyilas jellemzése következik. The post Ez a karmikus küldetése a Nyilasnak a jegy jellemzése szerint appeared first on Astronet.hu.

Kos éves horoszkóp 2024.: szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Közeledik az év vége, és bizony már alig több mint egyetlen hónap választ el az új esztendőtől. Vajon milyen új évre számíthatnak 2024-ben a Kos jegy szülöttei? Karrier és munka, szerelem és párkapcsolat, illetve egészség témában minden fontos információt megtudhattok az éves horoszkópból. The post Kos éves horoszkóp 2024.: szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. november 27-december 3.: Nagyon nehéz hétfőt követően csodás hét vár

ASTRONET Talán ennél nehezebben nem is kezdődhetne egyetlen hét sem. Már korareggel telihold lesz, ezen túl pedig három igencsak nehéz fényszög jelzi a feszültségeket, a vitákat, a nézeteltéréseket. Ember legyen a talpán, aki higgadt tud maradni. Mégis mindenképpen érdemes megőrizni a nyugalmat, a béketűrést, mert keddtől egyre csodálatosabban alakul minden. Minek elrontani egy csodaszép hetet, nem igaz? The post Heti horoszkóp 2023. november 27-december 3.: Nagyon nehéz hétfőt követően csodás hét vár appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 25.: a Szűz nyerő helyzetben van, a Vízöntő meghívást kap

ASTRONET Kedvező bolygóállások segítenek minket, és a kalandvágyunk is felébred a Nyilasban járó bolygók miatt. Viszont a hétfői telihold hatását is érezhetjük már ma... Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2023. november 25.: a Szűz nyerő helyzetben van, a Vízöntő meghívást kap appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 24.: a Skorpió elemében van, a Mérleg kerülő úton ér célt

ASTRONET Pénteken a kreatív megoldásoké a főszerep! Most sok minden sikerülhet, ha hajlandóak vagyunk új módszerekkel is kísérletezni. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 24.: a Skorpió elemében van, a Mérleg kerülő úton ér célt appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 23.: az Ikreknek meglepő élményei lesznek, a Skorpiónak pedig erős megérzései

ASTRONET A Vízöntő életében teremtő energiák érvényesülnek csütörtökön. S mi mindent tartogat ez a nap a többi csillagjegynek? Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2023. november 23.: az Ikreknek meglepő élményei lesznek, a Skorpiónak pedig erős megérzései appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 22.: a Bika jó példát mutat, a Skorpió ügyes

ASTRONET A Halaknak tisztába kell kerülnie a saját érzéseivel, hogy dönteni tudjon. S mi mindent jelez a horoszkóp a többi csillagjegynek? Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2023. november 22.: a Bika jó példát mutat, a Skorpió ügyes appeared first on Astronet.hu.

Ez a személyes éved következik 2024-ben

ASTRONET A számmisztika szerint az emberi élet kilenc periódusos ciklusban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év egy fejlődési szakasz része. Nézd meg, 2024-ben melyik személyes éved következik! The post Ez a személyes éved következik 2024-ben appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. november 20-26.: Egyre pompásabban alakul minden…

ASTRONET Egyre jobb lehetőségeket jeleznek a bolygók mindenkinek. Úgy tűnik, végre fellélegezhetünk az elmúlt hetek, hónapok nehézségeit követően. S vajon mi minden jót jelez a heti horoszkóp? Íme! The post Heti horoszkóp 2023. november 20-26.: Egyre pompásabban alakul minden… appeared first on Astronet.hu.

Az Igaz szeretet angyala vigyáz ránk november 18 és 22 között

ASTRONET Mihael őrangyal a november 18. és 22. között született Skorpiók segítője, és ez a néhány napos időszak is az Ő felügyelete alá tartozik. The post Az Igaz szeretet angyala vigyáz ránk november 18 és 22 között appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 17.: az Ikrek ne higgyen el mindent elsőre, a Vízöntő elégedett

ASTRONET A Nyilas körül összerendeződnek a dolgok, a Halak döntéshelyzetben hallgasson a szívére. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 17.: az Ikrek ne higgyen el mindent elsőre, a Vízöntő elégedett appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 16.: a Vízöntő áldást kap, az Oroszlán túlságosan őszinte

ASTRONET Az Ikrek életét félreértések nehezíthetik meg, a Bak pedig legyen valakivel óvatos. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2023. november 16.: a Vízöntő áldást kap, az Oroszlán túlságosan őszinte appeared first on Astronet.hu.

2024, a számmisztika szerint: megvilágosító erejű események jönnek

ASTRONET A számmisztika szerint gyors energiákra, hatalmas változásokra számíthatunk kollektív szinten a következő esztendőben, és ezek természetesen egyéni szinten is hatnak. Nagy sikereket, de a bukás lehetőségét is hozhatja 2024. A numerológiai képlet kiemelten jelzi az összefogás, együttérzés fontosságát. Egy biztos, sok tekintetben megvilágosító erejű események következnek. The post 2024, a számmisztika szerint: megvilágosító erejű események jönnek appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. november 13-19.: a Skorpió újhold testi-lelki gyógyulást hozhat

ASTRONET A hétfői újhold a regenerációt segíti, keddtől pedig már a Nyilasban jár, ami lelkessé és optimistává tesz. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2023. november 13-19.: a Skorpió újhold testi-lelki gyógyulást hozhat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 12.: a Kos figyeljen a megérzéseire, a Rák segít valakinek

ASTRONET Vasárnap még hat ránk a Mars-Uránusz szembenállás, de fokozatosan enyhülnek a feszültségek. Napi horoszkóp következik a hét utolsó napjára. The post Napi horoszkóp 2023. november 12.: a Kos figyeljen a megérzéseire, a Rák segít valakinek appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2023. november 11-12.: a Mars-Uránusz szembenállás hirtelen kirobbanó vitákat jelez

ASTRONET Ezen a hétvégén valóban törékeny lesz a béke... Egyes csillagjegyeket erősebben, másokat kevésbé érint a Mars-Uránusz szembenállás, de teljesen senki sem tudja kivonni magát a hatása alól. Tudatossággal viszont sokat tehetünk a nyugalom megőrzéséért. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja 2023. november 11-12.: a Mars-Uránusz szembenállás hirtelen kirobbanó vitákat jelez appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 9.: a Bika fellélegzik, a Baknak új tervei vannak

ASTRONET A Vízöntő dolgai jól alakulnak, de lehet egy személy, akivel kapcsolatban mégiscsak jobb az óvatosság... Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 9.: a Bika fellélegzik, a Baknak új tervei vannak appeared first on Astronet.hu.

Novemberi kínai horoszkóp 2023: az év egyik legszerencsésebb hónapja következik

ASTRONET November 7-én budapesti idő szerint 18 óra 8 perckor indul a Disznó hónapja. A havi kínai horoszkóp szerint ne érd be most kevéssel, ragaszkodj az álmaidhoz, vágyaidhoz, mert a Disznó jegy energiái szerencsét hoznak mindannyiunknak. The post Novemberi kínai horoszkóp 2023: az év egyik legszerencsésebb hónapja következik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 6.: az Ikrek erős jeleket kap, a Mérleg pontot tesz egy ügy végére

ASTRONET A Halaktól sok ügyességet kíván ez a nap, a Vízöntő legyen óvatos! Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 6.: az Ikrek erős jeleket kap, a Mérleg pontot tesz egy ügy végére appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 4-10.: Kemény hétvége után csodaszép hét

ASTRONET Nem lesz könnyű ezt a mostani hétvégét viták, konfliktusok nélkül átvészelni. De nagyon megéri a türelmes és elfogadó hozzáállás, mert a következő hét csodaszépen alakul a bolygók szerint. Minden napra jut majd valami jó... The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 4-10.: Kemény hétvége után csodaszép hét appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. november 4.: a Bak fontos változások előtt áll, a Szűz nagy lépést tesz a céljai felé

ASTRONET Szombaton lesz néhány feszültség, mégis érdemes megőrizni a pozitív gondolkozást: ma van ugyanis az év utolsó tízmilliószoros napja. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. november 4.: a Bak fontos változások előtt áll, a Szűz nagy lépést tesz a céljai felé appeared first on Astronet.hu.

Erre vártunk régóta: a Szaturnusz elindul előre

ASTRONET A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó, az Idő ura hónapok óta hátrált, ami mindannyiunkat türelemre tanított, és komoly életleckéket adott. November 4-én végre előreindul, és ezzel új perspektívák nyílnak meg előttünk. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Erre vártunk régóta: a Szaturnusz elindul előre appeared first on Astronet.hu.

Novemberi pénzhoroszkóp 2023.: kik lesznek a hónap nagy nyertesei?

ASTRONET A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó több hónapnyi retrográd időszak után végre előreindul, és ez hatalmas változásokat hoz. A Mars még a Skorpió jegyében jár, ami szintén állandó mozgásban tartja a dolgokat. Lássuk, mit jelent ez az egyes csillagjegyeknek a novemberi pénzhoroszkóp szerint! The post Novemberi pénzhoroszkóp 2023.: kik lesznek a hónap nagy nyertesei? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. október 31.: a Kos nyerő helyzetben van, a Skorpióra izgalom vár

ASTRONET A Halakat valaki ígéretes ajánlattal keresi meg, a Bak nehezen ért szót valakivel. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. október 31.: a Kos nyerő helyzetben van, a Skorpióra izgalom vár appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. október 30.: a Bikának választani kell, a Halak vágya teljesül

ASTRONET A hétvégi feszítő fényszögek hétfőn már enyhülnek, jó napra számíthatunk. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. október 30.: a Bikának választani kell, a Halak vágya teljesül appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. október 29.: az Ikrek égi üzenetet kap, a Mérleg kényes helyzetbe kerül

ASTRONET Még vasárnap sem árt az óvatosság a feszítő fényszögek miatt. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2023. október 29.: az Ikrek égi üzenetet kap, a Mérleg kényes helyzetbe kerül appeared first on Astronet.hu.

Ki ne hagyjátok! Október 28-án telihold és részleges holdfogyatkozás látható az égen

ASTRONET Az év egyik legjelentősebb csillagászati eseménye lesz szombaton, amikor a részleges holdfogyatkozás jelenségét több mint egy órán át lehet szabad szemmel észlelni a travelo.hu szerint. The post Ki ne hagyjátok! Október 28-án telihold és részleges holdfogyatkozás látható az égen appeared first on Astronet.hu.