Napi horoszkóp 2021. június 13.: alkoss, szeress, szemlélődj és oszd meg másokkal

A semmittevés most hasznos lehet. Az álmodozás során születik meg bennünk a jövő. Napi horoszkóp vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. június 13.: alkoss, szeress, szemlélődj és oszd meg másokkal appeared first on Astronet.hu.

Elsöprő erejű változásokat jelez a Szaturnusz-Uránusz fényszöge

ASTRONET 2021 legfontosabb asztrológiai eseménye a Szaturnusz és az Uránusz közötti kvadrát fényszög. Egész évben érezzük hatását, de három egzakt időpontja van. Ezek közül az egyik június 14. The post Elsöprő erejű változásokat jelez a Szaturnusz-Uránusz fényszöge appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 11.: a szeretet energiáit csak tiszta szívvel lehet használni

ASTRONET Ha a jószándék vezérel bennünket, akkor ma minden segítséget megkapunk az univerzumtól. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. június 11.: a szeretet energiáit csak tiszta szívvel lehet használni appeared first on Astronet.hu.

Ki voltál az előző életedben? A lélek-kártya megmutatja!

ASTRONET Gondolkodtál már azon, ki lehettél előző életedben? Válassz egy kártyát a belső hangra hagyatkozva, és az megmutatja a választ! The post Ki voltál az előző életedben? A lélek-kártya megmutatja! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 8.: a nehézségeken keresztül ismerszik meg a lélek

ASTRONET Ha helyén van a szívünk, akkor bármilyen helyzetben állni tudjuk a sarat. Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. június 8.: a nehézségeken keresztül ismerszik meg a lélek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 7.: figyeljünk az égi jelekre

ASTRONET Ha eléggé megnyitjuk a szívünket, ma üzenhetnek nekünk az égiek, talán egy véletlen helyzet közbeiktatásával, vagy álmokon, megérzéseken keresztül. Napi horoszkóp hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. június 7.: figyeljünk az égi jelekre appeared first on Astronet.hu.

Júniusi tarot jóslás: erőteljes, harmonikus érzések jelennek meg a lapokon

ASTRONET Jelenleg a Nap az illékony Ikrek jegyében jár, ez éteri, könnyed, de túlságosan bizonytalan energiákat jelez. The post Júniusi tarot jóslás: erőteljes, harmonikus érzések jelennek meg a lapokon appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp június 4.: a sors bennünk rejlik

ASTRONET A változás lehetőségeit önmagunkban kell keresni, mert minden változás onnan indul. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp június 4.: a sors bennünk rejlik appeared first on Astronet.hu.

A Vénusz a Rák jegyébe lép, és komoly fordulatokat hoz a szerelemben

ASTRONET Amikor a Vénusz a kacér Ikrekből a gyengéd Rák jegyébe lép, radikálisan megváltozik az asztrológiai hatás, és gyors flörtök helyett mély érzésekre vágyunk. The post A Vénusz a Rák jegyébe lép, és komoly fordulatokat hoz a szerelemben appeared first on Astronet.hu.

Melyik arkangyal segíthet a jelenlegi helyzetedben?

ASTRONET Válassz egy angyalszárnyat, ami megmutatja, melyik arkangyal lehet a segítségedre a problémáid megoldásában! The post Melyik arkangyal segíthet a jelenlegi helyzetedben? appeared first on Astronet.hu.

Felerősödnek a gyengédség és a szerelem energiái a héten

ASTRONET A Hold a Halakban együttáll majd a Jupiterrel, a Vénusz a Rák jegyébe lép, és felerősítik a vágyunkat az érzelmi biztonságra. A hét általános horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post Felerősödnek a gyengédség és a szerelem energiái a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 30.: az akadályok csak kerülőutat jelentenek

ASTRONET A célodat ne veszítsd szem elől, mert most minden út oda vezet. Örülj közben annak, aminek itt és most lehet. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. május 30.: az akadályok csak kerülőutat jelentenek appeared first on Astronet.hu.

Hűséges a társad? Vizsgáld meg a tenyerét!

ASTRONET Szeretnéd tudni, hűséges lesz-e az új párod? Vizsgáld meg alaposan a tenyerét! A tenyérjóslás segít felderíteni személyiségét. The post Hűséges a társad? Vizsgáld meg a tenyerét! appeared first on Astronet.hu.

A retrográd Merkúr megvilágítja, mi az, amin javítanunk kell

ASTRONET A Merkúr retrográd időszaka mindig az igazság ideje is, még akkor is, ha félreértések, tévedések nehezítik a megtalálását.  The post A retrográd Merkúr megvilágítja, mi az, amin javítanunk kell appeared first on Astronet.hu.

Hol tartasz az életutadon? A választott kártya megmutatja!

ASTRONET A kérdésre biztos válasz nincs, hisz ahány sors, annyi döntés és körülmény, de érdemes odafigyelni a kártya üzenetére, mert a belső sugallatokat közvetíti. The post Hol tartasz az életutadon? A választott kártya megmutatja! appeared first on Astronet.hu.

Mi jellemzi az Ikreket?

ASTRONET A Nap az Ikrek jegyében jár. A jegy szülötte kedves, bájos, ha férfi, akkor sármos, kicsit kapkodó, de jószívű és nyitott személyiség. The post Mi jellemzi az Ikreket? appeared first on Astronet.hu.

Telihold a Nyilasban, hátráló Merkúr: ezt hozza a hét az asztrológus szerint

ASTRONET Érdekes hét következik Nyilas-teliholddal és hátráló Merkúrral. Jócskán lesznek azonban segítő fényszögek is az asztrológus szerint. A hét általános horoszkópja következik. The post Telihold a Nyilasban, hátráló Merkúr: ezt hozza a hét az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 23.: Meglepő fordulatokat sejtet a pünkösd vasárnap

ASTRONET Pünkösd első napján meglehetősen szokatlan dolgokat jelez a napi horoszkóp. Vasárnap nem mindent lesz könnyű összeegyeztetni a többiekkel, de mindenképpen érdemes próbát tenni! The post Napi horoszkóp 2021. május 23.: Meglepő fordulatokat sejtet a pünkösd vasárnap appeared first on Astronet.hu.

A pünkösdi hétvége horoszkópja: a béke hatja át az érzéseinket

ASTRONET A kedvező energiák miatt most nagyon harmonikusan tudunk másokhoz kapcsolódni. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post A pünkösdi hétvége horoszkópja: a béke hatja át az érzéseinket appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 20.: minden a képzelettel kezdődik

ASTRONET Képzeljük el, vizualizáljuk pontosan, amire vágyunk, mert így bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe a vonzás törvénye szerint. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2021. május 20.: minden a képzelettel kezdődik appeared first on Astronet.hu.

Mi a lelked üzenete? A választott szimbólum közvetíti a belső sugallatot!

ASTRONET Sokféle gondolat és érzés kavarog bennünk nap mint nap, ami elnyomja a lélek szavát. A választott tollpihe megmutatja, mit üzen neked az intuíciód! The post Mi a lelked üzenete? A választott szimbólum közvetíti a belső sugallatot! appeared first on Astronet.hu.

Izgalmas hétre számíthatunk az asztrológus szerint

ASTRONET A Nap jegyet vált, átlép a könnyed Ikrekbe, viszont a Szaturnusz retrográdba fordul, jelezve a komoly leckéket, tanulságokat, amiket kapunk a sorstól. A hét általános horoszkópja következik. The post Izgalmas hétre számíthatunk az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. május 17-23.: Komoly fordulatokat jelez a retrográd Szaturnusz

ASTRONET A hét legerőteljesebben érezhető égi eseménye mindenképpen a retrográdba forduló, vagyis hátráló mozgásba kezdő Szaturnusz bolygó. S mi mindent jelez ez a változás az egyes jegyeknek? A heti horoszkópból választ kaptok a legfontosabb kérdésekre. The post Heti horoszkóp 2021. május 17-23.: Komoly fordulatokat jelez a retrográd Szaturnusz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 15.: az angyalok a megérzéseinken keresztül vezetnek minket

ASTRONET Figyelj a lélek hangjaira, és kövesd a belső sugallataidat. A szeretet, amit közvetítünk, visszasugározza erejét ránk is. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2021. május 15.: az angyalok a megérzéseinken keresztül vezetnek minket appeared first on Astronet.hu.

Mi a karmikus feladatod? A választott szimbólum megmutatja!

ASTRONET Vannak előző életbeli konfliktusaink, amelyekkel a jelenlegi életünkben is küzdünk. A választott ősi szimbólum megmutatja, neked mi a karmikus feladatod! The post Mi a karmikus feladatod? A választott szimbólum megmutatja! appeared first on Astronet.hu.

A Bika-újhold idején zárd le a régit, hogy helyet adj az újnak!

ASTRONET Az újhold aktiválja a változás és újrakezdés energiát, és mivel az érzéki Bika jegyében jön létre, ez most az örömök megélésére tesz fogékonnyá. The post A Bika-újhold idején zárd le a régit, hogy helyet adj az újnak! appeared first on Astronet.hu.

Te milyen szerepet játszol? Megmutatja a csillagjegyed!

ASTRONET Beismerjük, vagy sem, néha mindannyian taktikázunk. Persze nem mindegy, ki milyen szerepet játszik a játszmái során. Horoszkóp minden csillagjegynek. The post Te milyen szerepet játszol? Megmutatja a csillagjegyed! appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. május 10-16.: Csodákat jelez a Bika újhold

ASTRONET Varázslatos hetet hoz a Bika újhold. Most minden csillagjegynek csodaszép lehetőségeket jelez a heti horoszkóp. The post Heti horoszkóp 2021. május 10-16.: Csodákat jelez a Bika újhold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp május 8.: minden változás belülről jön

ASTRONET A megbékélés, a hála olyan változásokat indíthat el bennünk, amikkel bevonzhatjuk a kedvező eseményeket az életünkbe. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp május 8.: minden változás belülről jön appeared first on Astronet.hu.

Válassz egy kagylót, megmutatja a rejtett képességeidet!

ASTRONET Te melyik kagylót választod? A kagyló a tudatalatti és a rejtélyes képességek szimbóluma, megmutatja, melyik rejtett tehetségedre kellene jobban támaszkodnod. The post Válassz egy kagylót, megmutatja a rejtett képességeidet! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 5.: a változás forrása mi magunk vagyunk

ASTRONET Sok izgalmas lehetőséget kapunk ma a sorstól, de a legfőbb, hogy magunkban, a lelkünkben rendet tegyünk. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. május 5.: a változás forrása mi magunk vagyunk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 4.: vállaljuk fel bátran az érzéseinket

ASTRONET Fontos, hogy őszinték maradjunk, és akkor is kifejezzük az érzéseinket, ha azok sebezhetővé tesznek. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2021. május 4.: vállaljuk fel bátran az érzéseinket appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. május 3-9.: Eseménydús hétre számíthat mindenki

ASTRONET Eseménydús hetet jeleznek a bolygók május első napjaira a csillagjegyeknek. A heti horoszkóp mindenkinek megmutatja a lehetőségeket. Érdemes élni vele! The post Heti horoszkóp 2021. május 3-9.: Eseménydús hétre számíthat mindenki appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 1.: ahol cél van, oda vezet út is

ASTRONET Töltekezzünk ma napfénnyel és örömmel, hogy letisztuljanak bennünk az elmúlt időszak történései. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. május 1.: ahol cél van, oda vezet út is appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 12.: az élet áramlás, amit magadból juttatsz, az jön vissza

ASTRONET Megtapasztalhatjuk, milyen jó érzés is önzetlennek lenne, a jó cselekedet pedig könnyíti lelkünket. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. június 12.: az élet áramlás, amit magadból juttatsz, az jön vissza appeared first on Astronet.hu.

Az Ikrek-újhold átalakítja, amit a világról gondolunk – horoszkóp a 12 csillagjegynek

ASTRONET Az Ikrek jegy a kommunikáció, a közvetítés, a kapcsolódás ezerarcú jegye. Az itt születő újhold új életszakaszt jelez, amelynek során megváltozik a gondolkodásmódunk. The post Az Ikrek-újhold átalakítja, amit a világról gondolunk – horoszkóp a 12 csillagjegynek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 9.: a mosoly ma jobban véd, mint a páncél

ASTRONET A kedvesség ma olyan fegyver, amivel vissza lehet verni minden támadást, érdemes tehát a pozitív érzésekre fókuszálni. Napi horoszkóp szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. június 9.: a mosoly ma jobban véd, mint a páncél appeared first on Astronet.hu.

Találd meg a totemállatodat!

ASTRONET Állat és ember között ősidők óta olyan kapcsolat van, ami sokszor megmagyarázhatatlan. Együtt élünk velük, hatunk rájuk, ahogyan ők is ránk. The post Találd meg a totemállatodat! appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. június 7-13.: Különleges újdonságokat hoz az Ikrek újhold

ASTRONET Különleges lehetőségeket hoz az Ikrek újhold a csillagjegyeknek. Mi mindenre számíthattok június második hetében? A heti horoszkópból kiderülnek a részletek. The post Heti horoszkóp 2021. június 7-13.: Különleges újdonságokat hoz az Ikrek újhold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 5.: a szerelemben ma bármi lehetséges

ASTRONET Csodás változások zajlanak a lelkünkben, amelyek aztán elvezetnek a mély érzésekhez is. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. június 5.: a szerelemben ma bármi lehetséges appeared first on Astronet.hu.

15 jel, ami bizonyítja, hogy erős az intuíciód!

ASTRONET Időnként a belső sugallataid irányítanak? Miben nyilvánulhat meg hétköznapok során az intuíció? A következők mutatják, hogy követned kell a megérzéseidet! The post 15 jel, ami bizonyítja, hogy erős az intuíciód! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 2.: vegyük komolyan a ma adódó lehetőségeket

ASTRONET A mai döntéseink hosszú távon hatnak, ezért kövessük a megérzéseinket és figyeljünk a belső hangra. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. június 2.: vegyük komolyan a ma adódó lehetőségeket appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 1.: ma az elengedéssel nyerhetünk a legtöbbet

ASTRONET Sok múlik ma azon is, hogy mennyire tudunk túllépni a múltbeli sérelmeinken. napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2021. június 1.: ma az elengedéssel nyerhetünk a legtöbbet appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 31.: az univerzum ma minden pozitív törekvésben támogat

ASTRONET A szeretet, amit adunk és kapunk, megnyitja a szívünket a jó előtt. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. május 31.: az univerzum ma minden pozitív törekvésben támogat appeared first on Astronet.hu.

Júniusi horoszkóp: izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók

ASTRONET Váratlan lehetőségeket, új utakat nyitnak meg előttünk a bolygók a nyár első hónapjában. Vajon te mire számíthatsz? Az áprilisi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül. The post Júniusi horoszkóp: izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: boldogságot, mély érzéseket jeleznek a bolygók

ASTRONET Magukkal ragadnak az érzések, és könnyen szerelemesek leszünk május utolsó hétvégéjén. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja: boldogságot, mély érzéseket jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Mi a kender olaj, és milyen előnyei vannak?

ASTRONET A kenderolaj nemcsak az étel fontos összetevője, hanem a bőrproblémák kezelésének is fontos eszköze. Mi a kenderolaj, hogyan nyerik és milyen előnyei vannak? The post Mi a kender olaj, és milyen előnyei vannak? appeared first on Astronet.hu.

Tízmilliószoros nap és teljes holdfogyatkozás

ASTRONET A tízmilliószoros nap minden alkalommal nagyon különleges. Május 26-án azonban egészen rendkívüli napra ébredünk, ugyanis a telihold mellett teljes holdfogyatkozás is lesz. Érdemes most még tudatosabbnak lenni! The post Tízmilliószoros nap és teljes holdfogyatkozás appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 25.: A Kos fontos felismerést tesz, az Oroszlán megoldja a párkapcsolatát

ASTRONET Fontos felismeréseket tehetnek kedden az életükben a csillagjegyek. A napi horoszkóp mindenkinek ad építő és támogató javaslatot. The post Napi horoszkóp 2021. május 25.: A Kos fontos felismerést tesz, az Oroszlán megoldja a párkapcsolatát appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 24.: Csendes pünkösd hétfő

ASTRONET Csendes és nyugalmas napot jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp szerint pünkösd hétfőn fontos lehet egyedül tölteni az időt. The post Napi horoszkóp 2021. május 24.: Csendes pünkösd hétfő appeared first on Astronet.hu.

A karma ideje: a Szaturnusz retrográd mozgásba kezdett

ASTRONET A Szaturnusz a karma és az idő ura, a nagy pusztító, de korlátozásai sok esetben segítenek, retrográd hónapjai esélyt kínálnak a problémák felismerésére. Horoszkóp minden csillagjegynek. The post A karma ideje: a Szaturnusz retrográd mozgásba kezdett appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 21.: a szavaknál a tettek többet mondanak

ASTRONET Az események ma megmutatják, hogy a szeretet erősebb, és elsődlegesebb, mint bármilyen vita, harag vagy csalódás. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. május 21.: a szavaknál a tettek többet mondanak appeared first on Astronet.hu.

Szőlőmagolaj és kollagén: a bőr mindenesei

ASTRONET Sokféleképpen és sokféle készítménnyel ápolhatjuk a bőrünket. Használhatunk többféle összetevőt tartalmazó krémeket, vagy rábízhatjuk magunkat a természetre. Ha utóbbi mellett döntünk, érdemes kipróbálni a tiszta szőlőmagolajat. The post Szőlőmagolaj és kollagén: a bőr mindenesei appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 18.: most különösen vágyunk az érzelmi biztonságra

ASTRONET Ösztönösen keressük a lelki védettséget, szeretnénk érezni, hogy fontosak vagyunk, és ma ezt meg is adják az égiek. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2021. május 18.: most különösen vágyunk az érzelmi biztonságra appeared first on Astronet.hu.

A cigarettázás a környezetünket is károsítja

ASTRONET Egyre szaporodó műanyagszemét, légszennyezés, erdőírtások – ha a környezetet veszélyeztető tényezőkre gondolunk, általában ezek jutnak elsőre eszünkbe. Holott a dohányzás az egészségünk mellett a környezetre is rendkívül káros. The post A cigarettázás a környezetünket is károsítja appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 16.: ha megnyitjuk a szívünket, megértésre találunk

ASTRONET A beszélgetések során most valóban közel kerülünk a másik lelkéhez. Napi horoszkóp következik vasárnapra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. május 16.: ha megnyitjuk a szívünket, megértésre találunk appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: rátalálhatunk a rejtett erőforrásainkra

ASTRONET Szép, jó hangulatú és meghitt hétvége vár ránk, értékes felismerésekkel, rég volt már ilyenben részünk. A hétvége horoszkópja következik minden csillagjegynek. The post A hétvége horoszkópja: rátalálhatunk a rejtett erőforrásainkra appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 13.: felerősödnek a gyógyító energiák

ASTRONET Az égiek megadják a továbblépéshez szükséges erőt, energiát, és most könnyebben megbékélünk a múlt árnyaival. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. május 13.: felerősödnek a gyógyító energiák appeared first on Astronet.hu.

Jóga mint életmód: test és lélek munkája

ASTRONET Ritka az olyan ember, aki ne hallott volna már a jógáról. A legtöbbünknek rögtön beugranak bizonyos pózok is, amiket vagy magunk próbáltunk, vagy filmekben láttunk. A jóga a világ egyik legnépszerűbb testmozgása, de azt, hogy honnan ered, jóval kevesebben tudják. The post Jóga mint életmód: test és lélek munkája appeared first on Astronet.hu.

Sok változást jeleznek a bolygók erre a hétre

ASTRONET Bika-újhold és a Jupiter jegyváltása - két olyan asztrológia esemény, ami kedvező változásokat hoz az életünkbe. A hét általános horoszkópja következik. The post Sok változást jeleznek a bolygók erre a hétre appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 9.: semmi sem történik véletlenül

ASTRONET A sors néha furcsa kerülőutakon mutatja meg magát, ma is adódhat néhány véletlennek tűnő esemény. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. május 9.: semmi sem történik véletlenül appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: a tüzes Kos-hold merésszé tesz a szerelemben

ASTRONET Impulzívak és érzékenyek leszünk a következő két napban, de ha sikerül pozitív irányban megélni az energiákat, akkor ez csodálatos, romantikus hétvégét hozhat a horoszkóp szerint. The post A hétvége horoszkópja: a tüzes Kos-hold merésszé tesz a szerelemben appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp május 6.: tegyünk le a terheinkből, ha szárnyalni szeretnénk

ASTRONET Ha tisztázzuk az érzéseink, konfliktusaink okát, az már félig gyógyulást jelent. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp május 6.: tegyünk le a terheinkből, ha szárnyalni szeretnénk appeared first on Astronet.hu.

Májusi szerelmi horoszkóp: izgalmas időszakot jeleznek a bolygók

ASTRONET Kos – májusi szerelmi horoszkóp A hónap elején leginkább a karrierkérdések és a pénz foglalkoztatnak téged. The post Májusi szerelmi horoszkóp: izgalmas időszakot jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Intenzív energiák hatnak ránk a héten az asztrológus szerint

ASTRONET A Merkúr és a Vénusz is jegyet vált, a mozgékony és szeszélyes Ikrek jegyébe lépnek. Az általános heti horoszkópból kiderül minden fontos részlet. The post Intenzív energiák hatnak ránk a héten az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 2.: a Vízöntő szerelmes lesz, az Oroszlán új felismerésekkel gazdagodhat

ASTRONET Remek napot jeleznek a bolygók, végre mindannyian visszanyerjük egy kicsit az optimizmusunkat. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. május 2.: a Vízöntő szerelmes lesz, az Oroszlán új felismerésekkel gazdagodhat appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: hagyjunk teret a spontaneitásnak

ASTRONET A kikapcsolódásra, feltöltődésre szánjuk ezt a két napot, ne most akarjuk tisztázni a konfliktusokat. Május első hétvégéjének horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: hagyjunk teret a spontaneitásnak appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: szerelmet és romantikát jeleznek a bolygók

ASTRONET A Vénusz a gyengéd Rákban, a Mars a szenvedélyes Oroszlánban jár, ez nagyon szép hétvégét ígér a szerelmeseknek, és sok flörtöt hoz a szingliknek. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: szerelmet és romantikát jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 10.: új ajtók nyílnak meg előttünk

ASTRONET Sok hitre és magabiztosságra van szükségünk ahhoz, hogy élni tudjunk a lehetőségekkel. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. június 10.: új ajtók nyílnak meg előttünk appeared first on Astronet.hu.

Az Oroszlán-Mars segít rátalálni a belső erőnkre

ASTRONET A szerelmi szenvedély jelölője, a háború istene, a férfias energiák bolygója a Mars, ami június 11-én a büszke Oroszlán jegyébe lép. Fontos változásokat jelez ez mindannyiunknak. The post Az Oroszlán-Mars segít rátalálni a belső erőnkre appeared first on Astronet.hu.

Szenvedélyes időszak vár ránk az asztrológus szerint

ASTRONET Újhold lesz az Ikrekben, ami egy új szakasz kezdetét jelöli, a Mars pedig belép a tüzes és büszke Oroszlán jegyébe. Ezt hozza a hét az asztrológus szerint. The post Szenvedélyes időszak vár ránk az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. június 6.: várd a jót, és akkor az megtalál

ASTRONET A jókedv, a derű másképp láttat velünk mindent, és így észrevesszük a lehetőségeket a jóra. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. június 6.: várd a jót, és akkor az megtalál appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: feszült bolygóállások hatnak ránk

ASTRONET A Föld-eleműeknek hatalmi harcokat, a víz-elemű jegyeknek túlzásba vitt élvezeteket jeleznek a bolygók a következő két napra. Nézd meg, neked mit tartogat a hétvége! The post A hétvége horoszkópja: feszült bolygóállások hatnak ránk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp június 3.: ma a rosszat is jóra fordíthatjuk

ASTRONET Az értékelésen múlik minden: ha meglátjuk ott is a lehetőséget, ahol más csak akadályt lát, nyert ügyünk van. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp június 3.: ma a rosszat is jóra fordíthatjuk appeared first on Astronet.hu.

Spóroljon egyszerűen az internetes vásárlásai során a Tiplinóval

ASTRONET Ön is szívesen vásárol az interneten? Ez nem csoda, hiszen az online vásárlás manapság nagyon közkedvelt, mivel kényelmes és gyors. The post Spóroljon egyszerűen az internetes vásárlásai során a Tiplinóval appeared first on Astronet.hu.

Júniusi szerelmi horoszkóp: ez a hónap sokaknak elhozza az igazit!

ASTRONET A Vénusz szinte egész hónapban a Rák jegyében tartózkodik, és felerősíti a romantikát. Nézd meg, mit tartogat neked a szerelemben a nyár első hónapja Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post Júniusi szerelmi horoszkóp: ez a hónap sokaknak elhozza az igazit! appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. május 31-június 6.: Szerelem, szerelem, szerelem

ASTRONET Június első hete csodaszép szerelmet jelez a csillagjegyeknek. A heti horoszkóp minden fontos részletet elárul. Vajon mi mindenre számíthattok? The post Heti horoszkóp 2021. május 31-június 6.: Szerelem, szerelem, szerelem appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 29.: az élet mindig az újban nyer frissességet

ASTRONET Az úton járás fontosabb, mint maga a megtalálás, és a sors most sok új élményt és érzést tartogat. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. május 29.: az élet mindig az újban nyer frissességet appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 28.: a sors új utakat nyit meg előttünk

ASTRONET Lássuk meg a lehetőségeket a problémákban is, és legyünk nyitottak a jelekre, amiket az égiek küldenek nekünk. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. május 28.: a sors új utakat nyit meg előttünk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 27.: a nagy dolgok nagy reményekből születnek

ASTRONET Arra is ráébredhetünk a mai napon, hogy ami az egyik legfontosabb, az már a miénk. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. május 27.: a nagy dolgok nagy reményekből születnek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 26.: a szeretet átsegít ma a nehézségeken

ASTRONET Nagyon sok erőnk lehet ma, fontos, hogy fogjuk termőre ezt az energiát, és sugározzuk át másokra is a pozitív érzéseinket. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. május 26.: a szeretet átsegít ma a nehézségeken appeared first on Astronet.hu.

Zöld utat a színeknek!

ASTRONET Az MVM Paksi Atomerőmű gondozásában megjelenő Újra! Magazin a tavaszi után, újfent inspiráló, színes lapszámmal jelentkezik májusban. The post Zöld utat a színeknek! appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. május 24-30.: A telihold jócskán bekavar mindenki életébe

ASTRONET A Nyilas jelében ragyogó telihold az egész hétre rányomhajta a bélyegét. A heti horoszkóp szerint most nem lesz senkinek sem egyszerű az élete... The post Heti horoszkóp 2021. május 24-30.: A telihold jócskán bekavar mindenki életébe appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 22.: Izgalmasan indul a pünkösdi hosszú hétvége

ASTRONET A pünkösdi hosszú hétvége első napja ragyogóan indul. Vajon mit jeleznek a bolygók? A szombati napi horoszkóp minden fontos kérdésre válaszol. The post Napi horoszkóp 2021. május 22.: Izgalmasan indul a pünkösdi hosszú hétvége appeared first on Astronet.hu.

Szerelmi tarot jóslás az Ikrek havára: az őszinteség útján járunk

ASTRONET Az Ikrek havában könnyebben kapcsolódunk másokhoz, és a tudat megvilágosító fényében átlátjuk azt is, milyen szerepeket jászunk. Sok változást jósol a Tarot a következő időszakra. The post Szerelmi tarot jóslás az Ikrek havára: az őszinteség útján járunk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 19.: rátalálhatunk a belső békénkre

ASTRONET Ehhez persze az is szükséges, hogy el tudjuk engedni az idejétmúlt elvárásainkat. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. május 19.: rátalálhatunk a belső békénkre appeared first on Astronet.hu.

A színtér változik, a szereplő ugyanaz! – utazás az előző életekbe

ASTRONET Vajon valóban van reinkarnáció? Milyen tapasztalatokat hozunk magunkkal? Az előző életes utazások során választ kapunk a kérdésekre. The post A színtér változik, a szereplő ugyanaz! – utazás az előző életekbe appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 17.: a próbatételek csak erősebbé tesznek

ASTRONET Új erővel tölt el a tudat, hogy ha az eddigi nehézségeket megoldottuk, akkor a mostani akadályok sem állhatnak az utunkba. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. május 17.: a próbatételek csak erősebbé tesznek appeared first on Astronet.hu.

Elevenítsd fel az ősi bölcsességet – a Jupiter a Halakba lépett

ASTRONET A Jupiter az élet bőségét és bölcsességét adja. Főleg a spirituális Halak jegyében, ahol július 28-ig tartózkodik. Horoszkóp minden csillagjegynek. The post Elevenítsd fel az ősi bölcsességet – a Jupiter a Halakba lépett appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 14.: keresd az áldást a jelenlegi helyzetedben

ASTRONET Ha ma akadályokba ütközöl az azért van így, hogy helyes irányba tereljen a sors. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. május 14.: keresd az áldást a jelenlegi helyzetedben appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 12.: a lelki fejlődésünket segítik a bolygók

ASTRONET A mai nap tanulságai, ha nem is mindegyik kellemes tapasztalás, megóvhatnak később valami nagyobb bajtól. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. május 12.: a lelki fejlődésünket segítik a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp május 11.: bár a kalandok csábítóak, a stabilitás hoz most boldogságot

ASTRONET A Bika újhold új megvilágításba helyezi a dolgokat, megértünk egy sor dolgot, ami korábban átláthatatlan volt előttünk. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp május 11.: bár a kalandok csábítóak, a stabilitás hoz most boldogságot appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 10.: választ kaphatunk a titkos kérdéseinkre

ASTRONET Tegyük fel a kérdéseinket, hogy megérkezhessenek rájuk a várva várt válaszok. Az álmokon keresztül is érkezhet a sugallat. Napi horoszkóp hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. május 10.: választ kaphatunk a titkos kérdéseinkre appeared first on Astronet.hu.

A Vénusz az Ikrek jegyébe lép – szerelmi horoszkóp minden csillagjegynek

ASTRONET Több szabadságra van szükségünk a mindennapi örömeinkben, de a szerelemben is: hiszen az Ikrek levegő elemű jegy, és ki tudná a szeleket megállítani? Nézd meg, hogyan hat a csillagjegyedre a Vénusz az Ikrekben. The post A Vénusz az Ikrek jegyébe lép – szerelmi horoszkóp minden csillagjegynek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 7.: a hasznosság ma a haszontalanságokban rejlik

ASTRONET A kreatív energiák felerősödnek, és nagy örömünket leljük az új utakban, megoldásokban. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. május 7.: a hasznosság ma a haszontalanságokban rejlik appeared first on Astronet.hu.

Májusi tarot jóslás: felerősödnek az életöröm energiái

ASTRONET A Nap a kényelemszerető és kissé hedonista Bika jegyében tartózkodik, a Vénusz rövidesen a szeszélyes Ikrekbe lép. Körülöttünk minden arra hív, hogy éljük meg az élet adta örömöket! The post Májusi tarot jóslás: felerősödnek az életöröm energiái appeared first on Astronet.hu.

Mit üzen neked az ősi szimbólum?

ASTRONET Hamsza: tenyér formájú védelmező amulett, amit az arabok és héberek használnak, isten kezének is nevezik. Az intuíció üzenetét közvetíti a választott szimbólum, nézd meg, mit sugall neked! The post Mit üzen neked az ősi szimbólum? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. május 3.: jó lehetőségeket sodor az utunkba a sors

ASTRONET A most elkezdődő változások hosszú távra szólnak, akkor is, ha ez elsőre nem egyértelmű a számunkra. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. május 3.: jó lehetőségeket sodor az utunkba a sors appeared first on Astronet.hu.

Ezek a legszerencsésebb napok májusban a horoszkóp szerint

ASTRONET Ismerjétek meg a legszerencsésebb májusi időpontokat a horoszkóp segítségével. The post Ezek a legszerencsésebb napok májusban a horoszkóp szerint appeared first on Astronet.hu.

Májusi horoszkóp: remek lehetőségeket jeleznek a bolygók

ASTRONET Könnyebben haladunk a terveinkkel, és a magánéletben is pozitív fordulatoknak örülhetünk. Lelki, érzelmi téren pedig nagyon értékes felismeréseink lesznek májusban. The post Májusi horoszkóp: remek lehetőségeket jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.