Napi horoszkóp 2022. december 4.: a Halak nagyon elemében van, a Bak igazi jótevő

A sors a Vízöntő útjába sodorja azt az embert, aki a segítségére lehet majd a jövőben. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2022. december 4.: a Halak nagyon elemében van, a Bak igazi jótevő appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. december 3-9.: a telihold szenvedélyes és feszült helyzeteket hoz

ASTRONET A Merkúr pedig jegyet vált, belép a Bak jegyébe, ami viszont nagy segítség, mert innentől egyértelműen tudjuk kommunikálni a gondolatainkat, érzéseinket. Heti szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. december 3-9.: a telihold szenvedélyes és feszült helyzeteket hoz appeared first on Astronet.hu.

Miért érdemes liposzómás C-vitamint választani?

ASTRONET A kiegyensúlyozott étrend és jó minőségű táplálékkiegészítők támogatják a szervezetet. The post Miért érdemes liposzómás C-vitamint választani? appeared first on Astronet.hu.

Kos éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon mi vár rád az új esztendőben, ha a Kos jegyében születtél? 2023-as éves horoszkópunkból minden fontos részletet megtudhatsz! Erre készülj az új évben! The post Kos éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 3 csillagjegynek különleges küldetése van a Földön

ASTRONET Ha hiszel a karmában és a sorsban, akkor tudod, hogy mindannyiunknak megvan a maga karmikus feladata az életben. Ennek a 3 csillagjegynek azonban különleges küldetést szántak az égiek! The post Ennek a 3 csillagjegynek különleges küldetése van a Földön appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 30.: az Oroszlán tanul az ellenfelétől, a Bak ügyesen taktikázik

ASTRONET A Mérleg egy döntésével, vagy reakciójával alaposan meglephet mindenkit, a Szűz még tartson ki egy kicsit. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. november 30.: az Oroszlán tanul az ellenfelétől, a Bak ügyesen taktikázik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 29.: az Oroszlánra jó dolgok várnak, a Bak új utakat keres

ASTRONET A keddi nap hozhat meglepő fordulatokat a Vízöntő Holdnál. A Halaknak együtt kell működnie másokkal, csak így lehet sikeres, a Nyilas nagyon szerencsés ezez a napon. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2022. november 29.: az Oroszlánra jó dolgok várnak, a Bak új utakat keres appeared first on Astronet.hu.

Idén is tíz zeneművészeti tehetséget ismert el az MVM

ASTRONET Tizenötödik alkalommal vehették át a hazai zeneművészet legkiemelkedőbb fiatal tehetségei a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategória elismeréseit november 22-én. Az MVM a szakmai elismerésen kívül kétmillió forinttal támogatja a tíz díjazott harminc év alatti zeneművészt. The post Idén is tíz zeneművészeti tehetséget ismert el az MVM appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 27.: a Szűzben komoly döntés érlelődik, a Mérleg lelkesít másokat

ASTRONET Vasárnap sok érdekes programunk lehet, de azért mindenképp szakítsunk időt és energiát egymásra, és hogy igazán odafigyeljünk a szeretteinkre. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. november 27.: a Szűzben komoly döntés érlelődik, a Mérleg lelkesít másokat appeared first on Astronet.hu.

A 7 legpozitívabb rezgésű tulajdonság

ASTRONET 7 olyan, rendkívül pozitív rezgésű tulajdonságot szedtünk egy csokorba, melyek részünkké válva jótékonyan formálják lényünket, ezáltal környezetünket. The post A 7 legpozitívabb rezgésű tulajdonság appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 25.: a Mérleg leküzdi az akadályokat, a Halaknak sok segítője van

ASTRONET A pénteki napon a Vízöntőnek az elengedést kell gyakorolnia, a Skorpió a hosszú távú terveivel léphet előre egy nagyot. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2022. november 25.: a Mérleg leküzdi az akadályokat, a Halaknak sok segítője van appeared first on Astronet.hu.

Adventi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére

ASTRONET November 27-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún: a fény megvilágítja a sötétséget, és kezdetét veszi a várakozás, elcsendesülés, elmélyülés időszaka. Az őrangyalod üzenetet küld neked a szeretet ünnepéhez közeledve. The post Adventi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy új utakra tér a Nyilas újhold idején

ASTRONET November 23-án újhold lesz a Nyilas jegyében. A Nyilas uralkodója a Jupiter, így ennél a holdállásnál a hit kérdései kerülnek fókuszba. Miben hiszel? És önmagadban hiszel-e? Ez a 4 csillagjegy most rátalál a belső iránytűjére, és új utakra tér. The post Ez a 4 csillagjegy új utakra tér a Nyilas újhold idején appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2022. november 21-27.: a Nyilas újhold új utat mutat nekünk

ASTRONET A hét elején még a Mérleg hatás érveyesül, de aztán gyorsan átlép a Hold a Skorpióa, szerdán éjjel pedig egy Nyilas újholddal kezdünk új periódust. Heti holdhoroszkóp következik. The post Heti holdhoroszkóp 2022. november 21-27.: a Nyilas újhold új utat mutat nekünk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 20.: az Ikrekkel valami csodás történhet, a Mérleg boldog

ASTRONET A Mérleg jegyében jár a Hold, és segít rátalálni az egyensúlyra, a harmóniára. Napi horoszkóp következik vasárnapra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. november 20.: az Ikrekkel valami csodás történhet, a Mérleg boldog appeared first on Astronet.hu.

Rontás vagy karmikus teher

ASTRONET Valamennyien éreztük már úgy, hogy elhúzódó problémákkal, akadályokkal küzdünk, és a szerencsétlenségszériát mindig csak újabb gondok megjelenése tetézi. Ilyenkor joggal merül fel a kérdés, vajon okozhatja-e bármiféle negatív külső erő folyamatos balsikereinket? The post Rontás vagy karmikus teher appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 4 csillagjegynek varázslatosan alakul az év utolsó időszaka

ASTRONET November közepe táján három bolygó is a Nyilas jegyébe lép, ezzel pedig kezdetét veszi a Nyilas-szezon, The post Ennek a 4 csillagjegynek varázslatosan alakul az év utolsó időszaka appeared first on Astronet.hu.

Magasztos eszméket és globális témákat hoz a Nyilasba lépő Vénusz, Merkúr és Nap

ASTRONET Három bolygó is a Nyilas jegyébe lép a következő 1 hét alatt: november 16-án a Vénusz, 17-én a Merkúr, 22-én a Nap! Ez magasztos eszméket és globális kérdéseket tesz aktuálissá. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Magasztos eszméket és globális témákat hoz a Nyilasba lépő Vénusz, Merkúr és Nap appeared first on Astronet.hu.

2022. november 15.: az év utolsó tízmilliószoros napja

ASTRONET November 15-én lesz az év utolsó tízmilliószoros napja: ragadjuk meg a lehetőségeket, amiket ez a különleges nap tartogat! The post 2022. november 15.: az év utolsó tízmilliószoros napja appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2022. november 14-20.: az Oroszlán Hold vidámságot és bátorságot, a Szűz Hold kedvességet hoz

ASTRONET Az érzékeny Rák jegyéből indul a Hold, majd az Oroszlán jegyén halad tovább, ami sok lendületet hoz a hétköznapokba. A hétvégén a Mérleg jegyében lesz, ami megkönnyíti az egymáshoz való alkalmazkodást. The post Heti holdhoroszkóp 2022. november 14-20.: az Oroszlán Hold vidámságot és bátorságot, a Szűz Hold kedvességet hoz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 13.: a Bak adjon esélyt a másiknak, a Halak szerencsés

ASTRONET Az Oroszlánnak pedig különleges élményben lehet része - elsőre talán nem is fogja fel a jelentőségét... Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2022. november 13.: a Bak adjon esélyt a másiknak, a Halak szerencsés appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2022. november 12-13.: egy csodálatos bolygóháromszög segít minket a következő napokban

ASTRONET A sűrű hétköznapok után igazán jó hír, hogy egy gyönyörű bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami áldásos hatással lesz ránk. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól! The post A hétvége horoszkópja 2022. november 12-13.: egy csodálatos bolygóháromszög segít minket a következő napokban appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 10.: a Bika egy vágya teljesül, a Halakra új fordulat vár

ASTRONET Csütörtökön kedvező energiák hatnak ránk, és néhány izgalmas, meglepő fordulat is várható. Horoszkóp minden csillagjegynek csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2022. november 10.: a Bika egy vágya teljesül, a Halakra új fordulat vár appeared first on Astronet.hu.

Megrekedés és hibás imagináció

ASTRONET Valamennyien éreztük már úgy, hogy életünk megváltoztatására irányuló igyekezeteink hiábavalónak bizonyulnak, és egy jégbe zárt állapotban vergődünk. Hiába a gyakorlati erőfeszítések, vagy a kitartó imaginációs technikák alkalmazása, sorsunk nem az általunk vágyott irányba mozdul. The post Megrekedés és hibás imagináció appeared first on Astronet.hu.

2022. november 8-án teljes holdfogyatkozásos telihold lesz, ami egy pillanatra megállítja az életet

ASTRONET Ez nem ünnep, hanem intelem! A teljes holdfogyatkozás egy különleges és ritka csillagászati jelenség, de az asztrológiában cseppet sem kedvező jel. Az, hogy a fényes telihold elsötétül, a régiek szerint olyan ómen, ami óvatosságra int. The post 2022. november 8-án teljes holdfogyatkozásos telihold lesz, ami egy pillanatra megállítja az életet appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 7.: a Szűz hagyja magát a megérzései által vezetni, a Rák tanácsot kap

ASTRONET A Skorpió rövidesen nagyon jó lehetőségeket kap, az Ikrek megtartja az ígéretét. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2022. november 7.: a Szűz hagyja magát a megérzései által vezetni, a Rák tanácsot kap appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. november 5-11.: Rázós hetet jeleznek a bolygók a párkapcsolatokban

ASTRONET Nagyon nehéz hetet jeleznek a bolygók a szerelemben, a párkapcsolatokban. Most különösen fontos lesz a türelem, a megértés a partner felé, főként, ha igazán fontos számunkra a másik.... The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. november 5-11.: Rázós hetet jeleznek a bolygók a párkapcsolatokban appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2022. október 5-6.: ha sikerül kitérnünk a vita elől, csodás hétvégénk lesz

ASTRONET A Vénusz és az Uránusz szembenállása párkapcsolati konfliktusokat jelez. Mindenképpen térjünk ki ez elől, mert ha sikerül elkerülni a veszekedést, csodás hétvégénk lesz! A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja 2022. október 5-6.: ha sikerül kitérnünk a vita elől, csodás hétvégénk lesz appeared first on Astronet.hu.

Érzelmeink hatása a testünkre

ASTRONET Valamennyien megtapasztalhattuk már, milyen erős összeköttetésben van érzelmi állapotunk a testünk működésével. Jó esetben csak átmeneti testi tüneteket észleltünk lelkileg megterhelő időszakainkban, ugyanakkor komoly betegségek hátterében is állhatnak elhúzódó érzelmi problémák. The post Érzelmeink hatása a testünkre appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 2.: a Rák rátalál az útjára, a Halak lezár egy fontos kérdést

ASTRONET A Szűz a szerdai napon lelki békére lel, a Nyilast sok meglepetés éri. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. november 2.: a Rák rátalál az útjára, a Halak lezár egy fontos kérdést appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2022. október 31-november 6.: a Vízöntő Hold új ötleteket, a Halak Hold erős megérzéseket hoz

ASTRONET A héten a fegyelmezett Bak jegyéből indul a Hold, hogy a Vízöntőn áthaladva kinyissa a szívünket az új tapasztalatokra. A hétvégén a Kos Hold ad nagy lendületet. Heti holdhoroszkóp. The post Heti holdhoroszkóp 2022. október 31-november 6.: a Vízöntő Hold új ötleteket, a Halak Hold erős megérzéseket hoz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. október 30.: a Nyilas megéli a pillanatot, a Kos szenvedélyes hangulatban van

ASTRONET A Mérlegre most sokan számítanak, és lehet is, mert angyalként segít másoknak. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2022. október 30.: a Nyilas megéli a pillanatot, a Kos szenvedélyes hangulatban van appeared first on Astronet.hu.

A hosszú hétvége horoszkópja.: meghittséget, emlékezést és sok örömteli pillanatot is jeleznek a bolygók

ASTRONET A Mars retrográdba fordul a hétvégén, ami az emlékezést, a múltba nézést segíti Halottak napja előtt. Ha megbékélve tekintünk a múltba, azzal helyet adunk a jelen örömeinek. Figyeljünk most a szeretteinkre, egymásra! A hosszú hétvége horoszkópja következik október 29-től november 1-ig! The post A hosszú hétvége horoszkópja.: meghittséget, emlékezést és sok örömteli pillanatot is jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Emberi kapcsolódásaink

ASTRONET Életünkben az egyik legfontosabb szerepet az emberi kapcsolódásaink töltik be. A család, alapvető szociális hátterünket adja meg, azonban életutunk során párkapcsolataink, barátaink talán még inkább meghatározzák sorsunk alakulását. The post Emberi kapcsolódásaink appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. december 3.: a Bika közelében öröm lenni, a Vízöntőért sokan rajonganak

ASTRONET A Rák jó lelke ma különösen erősen megmutatkozik, a Skorpió pedig eseménydús napra számíthat. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2022. december 3.: a Bika közelében öröm lenni, a Vízöntőért sokan rajonganak appeared first on Astronet.hu.

A második adventi hétvége sok örömet tartogat a horoszkóp szerint

ASTRONET Jó hangulatú hétvégére számíthatunk, a Kos Hold sok lendületet ad. Ráadásul vasárnap hajnalban a Neptunusz előre indul, és ez segít minket abban, hogy mi is előre tekintsünk... A hétvége horoszkópja Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A második adventi hétvége sok örömet tartogat a horoszkóp szerint appeared first on Astronet.hu.

Nem kell minden harcot megvívni – december 1-jén a Vénusz, december 8-án a Nap kerül szembe a Marssal

ASTRONET December 1-én a Vénusz, 8-án a Nap kerül szembe az Ikrekben járó Marssal. Ez heves vita veszélyét szimbolizálja - pedig nem érdemes minden harcot megvívni... Lássuk, mire kell ügyelnünk ebben a kényes időszakban! The post Nem kell minden harcot megvívni – december 1-jén a Vénusz, december 8-án a Nap kerül szembe a Marssal appeared first on Astronet.hu.

8 Feng shui tipp, ami bőséget hoz

ASTRONET A Feng shui segítségével teret adhatunk az életünkben a bőség energiájának, ami helyreállítja a pénzügyek területét, fenntartja, vagy erősíti a növekedést. A következő tippeket a kezdő kezdő feng shui használók is könnyedén alkalmazhatják! The post 8 Feng shui tipp, ami bőséget hoz appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 4 csillagjegynek különleges boldogságot hoz a december

ASTRONET Asztrológiai szempontból kiemelt jelentőségű a december: sok változást jeleznek a bolygók, amik közt lesz olyan, ami a következő esztendőt is meghatározza. 4 csillagjegynek különösen örömtelien alakul az élete az év utolsó hónapjában. The post Ennek a 4 csillagjegynek különleges boldogságot hoz a december appeared first on Astronet.hu.

Haptefóbia – rettegés az érintéstől

ASTRONET A fizikai érintések- legyen szó egy baráti ölelésről, szeretetteljes simogatásról, vagy egy üdvözlő kézfogásról- ideális esetben a mindennapjaink részét képezik. A haptefóbiás személyek azonban irtóznak a fizikai kontaktus minden formájától! The post Haptefóbia – rettegés az érintéstől appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 28.: a Bika szívét-lelkét beleadja egy munkába, a Szűz kövesse a céljait

ASTRONET Hétfőn különösen fontos lesz, hogy folyamatosan a célunkra fókuszáljunk, és ne foglalkozzunk mások véleményével. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2022. november 28.: a Bika szívét-lelkét beleadja egy munkába, a Szűz kövesse a céljait appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp november 26-december 2.: a harmónia megőrzésére koncentráljunk

ASTRONET Van, amikor előrevisz a vita, a konfliktus felvállalása - de ez most nem az a hét! Jobb, ha tudatosan készülünk rá, és igyekszünk megőrizni a békét a párkapcsolatban. És mire számíthat az, aki még keresi a társát? Heti szerelmi horoszkópunkból minden kiderül! The post Heti szerelmi horoszkóp november 26-december 2.: a harmónia megőrzésére koncentráljunk appeared first on Astronet.hu.

Az első adventi hétvége horoszkópja: meghittséget, békét hoz ez a két nap

ASTRONET Advent első hétvégéje sok örömöt hoz nekünk. Segítő fényszögek hatnak ránk, és mutatják az utat a béke és a meghittség felé. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Az első adventi hétvége horoszkópja: meghittséget, békét hoz ez a két nap appeared first on Astronet.hu.

December havi horoszkóp 2022: csodálatos időszak vár ránk

ASTRONET Az év utolsó hónapjával beköszönt a hideg tél, de karácsonyhoz közeledve a szívünket beragyogja az öröm. Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint az idei december kedvező fordulatokat tartogat mindannyiunknak. The post December havi horoszkóp 2022: csodálatos időszak vár ránk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 23.: a Skorpió megteremti a harmóniát, a Nyilas bevonzza a jót

ASTRONET Az Oroszlán pedig nemcsak talpraesett, hanem nagyon szerencsés is a mai napon. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. november 23.: a Skorpió megteremti a harmóniát, a Nyilas bevonzza a jót appeared first on Astronet.hu.

November 24-én a Jupiter elindul előre, és megmutatja, hogy mind összetartozunk

ASTRONET November 24-én a Halakban járó Jupiter befejezi a hátrálást, és végre elindul előre. Ez áldást hoz az életünkbe. Megmutatja, hogy mind egyek vagyunk és összetartozunk. The post November 24-én a Jupiter elindul előre, és megmutatja, hogy mind összetartozunk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 21.: a Bika előtt új ajtók nyílnak, a Mérleg nagy hatással van másokra

ASTRONET Hétfőn kedvező napunk lesz, és gyorsan belerázódunk a hétköznapokba. A Nyilas most valami olyasmivel foglalkozhat, ami valóban érdekli, az Ikrek pedig legyen megfontolt mindenfajta kapcsolatában. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2022. november 21.: a Bika előtt új ajtók nyílnak, a Mérleg nagy hatással van másokra appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp november 19-25.: a Nyilas újhold felvillanyoz mindenkit

ASTRONET Izgalmas hét következik, szép élményekkel. Bőven tartogatnak fordulatokat a következő napok. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól! The post Heti szerelmi horoszkóp november 19-25.: a Nyilas újhold felvillanyoz mindenkit appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja november 19-20.: a Mérleg Hold segít az egyensúly megtalálásában

ASTRONET A Mars és a Neptunusz fényszöge hozhat feszültséget, de tudatossággal ez elkerülhető. Koncentráljunk inkább arra, hogy új élményeket gyűjtsünk be, együtt a barátokkal, szeretteinkkel. The post A hétvége horoszkópja november 19-20.: a Mérleg Hold segít az egyensúly megtalálásában appeared first on Astronet.hu.

A 4 arkangyal: így kérheted a segítségüket!

ASTRONET Az angyalok olyan finomabb rezgéstartományhoz kötött lények, melyek információt közvetítenek az égi és földi dimenziósík között. Így veheted fel velük a kapcsolatot! The post A 4 arkangyal: így kérheted a segítségüket! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 16.: a Rák megvalósítja egy tervét, a Vízöntő tisztán lát

ASTRONET A Bikának fontos felismerései lesznek a párkapcsolatot, szerelmet illetően. Napi horoszkóp következik minden jegynek szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. november 16.: a Rák megvalósítja egy tervét, a Vízöntő tisztán lát appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 15.: a Rák fontos kérdéseket tisztáz, a Bika adja át magát a sorsnak

ASTRONET Az Oroszlán képes a nyugalmával, határozottságával másokat is megnyugtatni. Napi horoszkóp következik a keddi napra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. november 15.: a Rák fontos kérdéseket tisztáz, a Bika adja át magát a sorsnak appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 14.: a Halaknak új utat mutat a sors, a Bak bízzon a barátban

ASTRONET Hétfőn bátran hagyatkozzunk a megérzéseinkre, mert azok mutatják az utat! Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2022. november 14.: a Halaknak új utat mutat a sors, a Bak bízzon a barátban appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. november 12-18.: a Vénusz a Nyilasba lép, és boldogságot hoz a kapcsolatokba

ASTRONET Az eddigi, érzelmileg nagyon intenzív időszaknak a végéhez érünk, a Vénusz a Nyilasba lép a jövő héten, ami egy jóval könnyedebb periódust jelez. Heti szerelmi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. november 12-18.: a Vénusz a Nyilasba lép, és boldogságot hoz a kapcsolatokba appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 11.: az Oroszlán hagyjon időt a döntésre, a Halak békés hangulatban van

ASTRONET A Szűz jegy szülöttét meglepi a sors, olyasmiben ér el eredményt, amire nem is számított. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2022. november 11.: az Oroszlán hagyjon időt a döntésre, a Halak békés hangulatban van appeared first on Astronet.hu.

Tízmilliószoros napok 2023-ban: a legfontosabb tudnivalók

ASTRONET Tegyél jót, és légy hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál – ez a legfőbb tanács a különleges energiájú tízmilliószoros napokra, azaz a buddhizmus szent ünnepeire, amikor a gondolatok és cselekedetek ereje is tízmilliószor erővel hat! Összegyűjtöttük, mikor lesznek a tízmilliószoros napok 2023-ban. Természetesen az egyes napokról külön cikkekkel is jelentkezünk majd. The post Tízmilliószoros napok 2023-ban: a legfontosabb tudnivalók appeared first on Astronet.hu.

Apró lépésekkel a füstmentes városokért

ASTRONET A klímaválság hatásai egyre inkább megjelennek a mindennapokban, és mind globális, mind pedig egyéni szinten változásokat követelnek. Ahogyan fűtünk, hűtünk, közlekedünk, az otthonainkat működtetjük, az mind kínál energiatakarékossági és egyben kibocsátáscsökkentési lehetőségeket. A Füstmentes Városért kampány arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy egy kis odafigyeléssel és apró lépésekkel mi is sokat tehetünk a környezetünkért. The post Apró lépésekkel a füstmentes városokért appeared first on Astronet.hu.

2022. november 8-án teljes holdfogyatkozásos telihold lesz, ami egy pillanatra megállítja az életet

ASTRONET Ez nem ünnep, hanem intelem! A teljes holdfogyatkozás egy különleges és ritka csillagászati jelenség, de az asztrológiában cseppet sem kedvező jel. Az, hogy a fényes telihold elsötétül, a régiek szerint olyan ómen, ami óvatosságra int. The post 2022. november 8-án teljes holdfogyatkozásos telihold lesz, ami egy pillanatra megállítja az életet appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. november 7-13.: A teljes holdfogyatkozás árnyékot vet ránk a héten

ASTRONET Bizony csöppet sem indul könnyedén a második novemberi hét. Kedden telihold, s ezzel együtt teljes holdfogyatkozás rajzolódik ki az égen. Senkinek sem könnyű ez a bolygóállás. Most különösen fontos lesz a higgadtság, a nyugalom megőrzése. Hétvégére szerencsére csodás lehetőségeket jeleznek a bolygók... The post Heti horoszkóp 2022. november 7-13.: A teljes holdfogyatkozás árnyékot vet ránk a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 5.: a Bak újrakezd valamit, a Bika adjon esélyt másoknak

ASTRONET A Szűz fontos változások kapujában áll, csak legyen türelmes. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. november 5.: a Bak újrakezd valamit, a Bika adjon esélyt másoknak appeared first on Astronet.hu.

Öt ruha, amit érdemes a szekrényedben tartani

ASTRONET Az alábbi cikkben felsorolunk neked öt alapvető ruhaneműt, amit érdemes a ruhatáradban tartani ahhoz, hogy soha ne válhass a rettegett „nincs mit felvennem” frázis szószólójává. The post Öt ruha, amit érdemes a szekrényedben tartani appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 3.: a Bika változások elé néz, az Oroszlán győzedelmeskedik

ASTRONET A Nyilas legyen óvatos, mert vannak emberek, akik megpróbálják manipulálni. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2022. november 3.: a Bika változások elé néz, az Oroszlán győzedelmeskedik appeared first on Astronet.hu.

Novemberi angyalhoroszkóp 2022: mit üzen neked az őrangyalod a következő hónapra?

ASTRONET Mindenkinek van egy őrangyala, egy égi segítője, aki végigkíséri egész életében, és védelmezi, óvja, bármerre járjon is. Nézd meg, mit üzen neked az őrangyalod novemberre! The post Novemberi angyalhoroszkóp 2022: mit üzen neked az őrangyalod a következő hónapra? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. október 31.: a szingli Ikrekre szerelem vár, az Oroszlán jó hírt kap

ASTRONET Hétfőn azzal teszünk jót magunknak, ha hallgatunk a megérzéseinkre, a sugallatokra, mert ezek helyes irányt mutatnak. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2022. október 31.: a szingli Ikrekre szerelem vár, az Oroszlán jó hírt kap appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp október 29-november 3.: mély érzéseket és nagy szenvedélyt jeleznek a bolygók

ASTRONET A Skorpió jegyben járó bolygók gondoskodnak a mély érzésekről, intimitásról, szenvedélyről. Mit jelez a horoszkóp az egyes csillagjegyeknek? A heti szerelmi horoszkópból minden fontos részlet kiderül. The post Heti szerelmi horoszkóp október 29-november 3.: mély érzéseket és nagy szenvedélyt jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A hosszú hétvége horoszkópja.: meghittséget, emlékezést és sok örömteli pillanatot is jeleznek a bolygók

ASTRONET A Mars retrográdba fordul a hétvégén, ami az emlékezést, a múltba nézést segíti Halottak napja előtt. Ha megbékélve tekintünk a múltba, azzal helyet adunk a jelen örömeinek. Figyeljünk most a szeretteinkre, egymásra! A hosszú hétvége horoszkópja következik október 29-től november 1-ig! The post A hosszú hétvége horoszkópja.: meghittséget, emlékezést és sok örömteli pillanatot is jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. október 28.: a Bika döntéshelyzetbe kerül, a Mérleg felszabadul

ASTRONET A Rák úgy érzi, valaki ki akarja használni, úgyhogy jobb, ha óvatos! Napi horoszkóp következik péntekre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. október 28.: a Bika döntéshelyzetbe kerül, a Mérleg felszabadul appeared first on Astronet.hu.

Bika éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET A bolygók jelzése szerint igazán szerencsés év vár a Bika jegy szülötteire. Az éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül! Milyen szerencsés lehetőségeket jeleznek a bolygók és mire figyelmeztetnek? The post Bika éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. december 2.: a Rák segít valakin, a Skorpióra kedvező fordulat vár

ASTRONET A Szűz pénteken végre egy komoly elismerést zsebelhet be, ráadásul egy olyan embertől, akitől különösen jól esik. Napi horoszkóp következik a hét utolsó munkanapjára. The post Napi horoszkóp 2022. december 2.: a Rák segít valakin, a Skorpióra kedvező fordulat vár appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. december 1.: a Nyilas felülemelkedik a vitákon, a Skorpió elégedett

ASTRONET A Bikának pedig valamilyen jó élménye lesz, ami átszínezi a csütörtöki napot. Napi horoszkóp következik minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2022. december 1.: a Nyilas felülemelkedik a vitákon, a Skorpió elégedett appeared first on Astronet.hu.

Karácsonyi hangulatban várnak a természet kincsei a Lelkes Ásványbörzén, a Lurdy Házban december 9-10-11-én

ASTRONET Az év idei utolsó nagyszabású ásványos rendezvényén újra a természet csodálatos alkotásai kerülnek reflektorfénybe. The post Karácsonyi hangulatban várnak a természet kincsei a Lelkes Ásványbörzén, a Lurdy Házban december 9-10-11-én appeared first on Astronet.hu.

A szív elektromágneses erőtere – vajon hogyan keletkeznek az érzéseink?

ASTRONET Régóta vitatott kérdés, érzelmeink kialakulása valójában az agyunkban történik-e, vagy elménk pusztán egy bizonyos inger hatására lép működésbe? The post A szív elektromágneses erőtere – vajon hogyan keletkeznek az érzéseink? appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp november 28-december 4.: a Vízöntő Hold új ötleteket, a Halak Hold erős megérzéseket hoz

ASTRONET Ezen a héten a Vízöntő jegyétől halad a Hold az érzékeny és intuitív Halak jegyén át, a tüzes Kosig. Nézd meg, hogyan hat ez ránk Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint. The post Heti holdhoroszkóp november 28-december 4.: a Vízöntő Hold új ötleteket, a Halak Hold erős megérzéseket hoz appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. november 28-december 4.: Ezen a héten szeretnénk gyorsan túl lenni…

ASTRONET A bolygók állása szerint ez a hét nem lesz senki kedvence sem. Sőt, szeretnénk majd mielőbb túllépni rajta. Annyi nehéz helyzetet jelez a heti horoszkóp, hogy közben talán még az advent szépségéről is megfeledkezünk. Pedig most már tényleg elindul a visszaszámlálás: közeledik a karácsony... The post Heti horoszkóp 2022. november 28-december 4.: Ezen a héten szeretnénk gyorsan túl lenni… appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 26.: az Oroszlánt meglepi a sors, az Ikrek közelében lenni öröm

ASTRONET Szombaton igazán eseménydús napunk lesz, és most igazán számíthatunk egymásra, mert komolyan vesszük az érzéseinket a Bak Hold fénye alatt. The post Napi horoszkóp 2022. november 26.: az Oroszlánt meglepi a sors, az Ikrek közelében lenni öröm appeared first on Astronet.hu.

Skizofrénia vagy démoni megszállás?

ASTRONET Vajon elképzelhető, hogy valaki online közösségekben egy szekta befolyása alá kerüljön? Lehetséges, hogy egy ép tudatú embert démon szálljon meg? Éva hátborzongató története következik. The post Skizofrénia vagy démoni megszállás? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 24.: az Ikrek szerencsés, a Skorpió megnyitja a szívét

ASTRONET A csütörtöki nap sokunknak alakul igazán kedvezően, a Nyilas újhold még nagyon erőteljesen hat ránk. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2022. november 24.: az Ikrek szerencsés, a Skorpió megnyitja a szívét appeared first on Astronet.hu.

A szeretet törvényei: így szeress jól!

ASTRONET Bár a szeretet megfoghatatlan, határtalan és nem szabályok szerint működik, 5 fontos alaptörvény segítségünkre lehet érzelmeink tudatosabb megélésében. The post A szeretet törvényei: így szeress jól! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 22.: a Szűz meglepi a környezetét, a Skorpió keresi a harcot

ASTRONET A szingli Bak pedig most nagyon vágyik egy társra, és ezért most kész kompromisszumot is hozni. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2022. november 22.: a Szűz meglepi a környezetét, a Skorpió keresi a harcot appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. november 21-27.: Különleges első adventi vasárnap

ASTRONET Nagyon meghökkentő lehet, hogy már alig több mint egyetlen hónap van csak hátra az évből. S bizony ezen a hétvégén kezdődik az adventi időszak, vasárnap már az első gyertyákat gyújtjuk meg a koszorúkon. Eljött tehát a várakozás, a karácsonyi készülődés időszaka. S mindent jelez még a heti horoszkóp? Íme! The post Heti horoszkóp 2022. november 21-27.: Különleges első adventi vasárnap appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 19.: az Oroszlánnak különleges napja lesz, a Nyilas élvezze ki a pillanatot

ASTRONET A szombati nap sok örömet hozhat. A Nyilasban járó bolygók jó hangulatot varázsolnak körénk, és egy-két konfliktust leszámítva igazán kiélvezhetjük a hétvégét. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2022. november 19.: az Oroszlánnak különleges napja lesz, a Nyilas élvezze ki a pillanatot appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 18.: a Kos életében változás közeleg, a Bak rendet teremt a lelkében

ASTRONET A Rák jegy szülöttét kihívás elé állítják a csillagok, de éppen ez ad alkalmat arra, hogy felfedezze egy különleges képességét. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2022. november 18.: a Kos életében változás közeleg, a Bak rendet teremt a lelkében appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 17.: a Kosnak titkos rajongója van, a Vízöntő szerencsés

ASTRONET Kedvező energiákat jeleznek a bolygók a csütörtöki napra, a Nyilasba lépő Merkúr pedig segít átlátni a magasabb összefüggéseket. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2022. november 17.: a Kosnak titkos rajongója van, a Vízöntő szerencsés appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek: Zita és a gyógyító macska

ASTRONET Vajon az állatok tényleg képesek érzékelni a különböző energiákat a környezetükben? Vagy pusztán véletlen egybeesés lenne a házi kedvenc megváltozott viselkedése? Zita története következik. The post Igaz történetek: Zita és a gyógyító macska appeared first on Astronet.hu.

Szerencse égen és földön: november 15-én a Vénusz és a Jupiter fényszöge kivételes energiákat jelez

ASTRONET November 15-én egy kivételesen szerencsés bolygóállás lesz az égen: a Vénusz, a Kis szerencse és a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a legkedvezőbb fényszöget alkotja, ami szerencsét szimbolizál az égen, és itt a Földön is! Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Szerencse égen és földön: november 15-én a Vénusz és a Jupiter fényszöge kivételes energiákat jelez appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. november 14-20.: Sok érzelmet jeleznek a bolygók a héten

ASTRONET Érzelmekkel telve kezdődik az újabb novemberi hét. Számos változásra is számíthatunk, hiszen jegyet vált a Vénusz és a Merkúr bolygó is. S mi mindent jeleznek a bolygók a jegyeknek? Minden fontos részletet megtudhattok a heti horoszkópból. The post Heti horoszkóp 2022. november 14-20.: Sok érzelmet jeleznek a bolygók a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 12.: a Szűz egy kapcsolatában fordulat várható, a Nyilas segít valakin

ASTRONET A Kos körül ismét izzik a levegő, a Vízöntő hallgasson a megérzéseire. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. november 12.: a Szűz egy kapcsolatában fordulat várható, a Nyilas segít valakin appeared first on Astronet.hu.

2023, a Mars éve

ASTRONET A Mars a tetterőt, a haladást, a cselekvést képviseli. Archaikus őserőket ébreszt fel az emberben, a túlélés, a harc ösztönét. A 2023-as év uralkodó bolygójaként hatalmas energiát ad nekünk: kérdés, hogy képesek vagyunk-e ezt jól használni. Ha igen, akkor sok álmunkat megvalósíthatjuk a következő esztendőben! The post 2023, a Mars éve appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 9.: a Rák érzékeny az energiákra, a Szűz lelki békéje helyreáll

ASTRONET Az Ikrek Hold fellélegzést és könnyebbséget jelent mindannyiunk számára, főleg az erős hétkezdés után... Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. november 9.: a Rák érzékeny az energiákra, a Szűz lelki békéje helyreáll appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 8.: az Oroszlán égi jelet kap, a Halak lezárja a múltat

ASTRONET Kedden erőteljes energiák hatnak ránk. Kerüljük az összetűzéseket, legyünk angyon türelmesek egymás iránt. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2022. november 8.: az Oroszlán égi jelet kap, a Halak lezárja a múltat appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2022. november 7-13.: a teljes holdfogyatkozás óvatosságra int

ASTRONET A Bika jegyéből indul a Hold, majd kedden a teljes holdfogyatkozás és telihold után a könnyed Ikrek jegyében folytatja útját, ami nagy fellélegzést jelent majd. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2022. november 7-13.: a teljes holdfogyatkozás óvatosságra int appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 6.: az Oroszlán boldog, a Nyilas jótettét a sors meghálálja

ASTRONET Jó energiák hatnak ránk vasárnap. A Halak segít valakinek, a Mérlegre új élmények várnak, és sok csillagjegy életében várható pozitív fejlemény. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2022. november 6.: az Oroszlán boldog, a Nyilas jótettét a sors meghálálja appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2022. november 5-6.: ha sikerül kitérnünk a vita elől, csodás hétvégénk lesz

ASTRONET A Vénusz és az Uránusz szembenállása párkapcsolati konfliktusokat jelez. Mindenképpen térjünk ki ez elől, mert ha sikerül elkerülni a veszekedést, csodás hétvégénk lesz! A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja 2022. november 5-6.: ha sikerül kitérnünk a vita elől, csodás hétvégénk lesz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 4.: az Ikrekre jó fordulat vár, a Bika tisztáz valamit

ASTRONET A Mérleg végre igazán a saját vágyait követi, még akkor is, ha ez a környezetében ellenérzéseket szül. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2022. november 4.: az Ikrekre jó fordulat vár, a Bika tisztáz valamit appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy mindig őszintén kimondja, amit gondol

ASTRONET Bár a legrövidebb út az egyenes, sokaknak nincs bátorsága az őszinteséghez. Gyakran adódik ugyanis olyan helyzet, amikor egyszerűen kényelmetlen megmondani az igazságot. A következő 4 csillagjegyben viszont bízhatunk, mert mindig felvállalják a véleményüket! The post Ez a 4 csillagjegy mindig őszintén kimondja, amit gondol appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. november 1.: a Halaknak spirituális élményei lesznek, az Oroszlán sok szeretetet kap

ASTRONET Ma ne csak a múlttal foglalkozzunk, hanem azzal is, hogy elég törődést és kedvességet adjunk a szeretteinknek. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2022. november 1.: a Halaknak spirituális élményei lesznek, az Oroszlán sok szeretetet kap appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. október 31-november 6.: Lelkesítő események várnak ránk a héten

ASTRONET Különleges hét a mostani. S nemcsak azért, mert két plusz pihenőnappal kezdődik, hanem mert azt követően csodásan szép lehetőségeket jeleznek a bolygók mindenkinek. Minden fontos információt megtudhattok a heti horoszkópból. The post Heti horoszkóp 2022. október 31-november 6.: Lelkesítő események várnak ránk a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. október 29.: a Skorpió megérzi a közelgő változásokat, a Mérleg ne kockáztasson

ASTRONET A Vízöntő felvállalja a véleményét, a Halak megbocsájt valakinek. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. október 29.: a Skorpió megérzi a közelgő változásokat, a Mérleg ne kockáztasson appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek: két világ közt rekedve

ASTRONET Egy brutális baleset után nehéz a testi-lelki felépülés - itt azonban még ennél is többről van szó... A túlélőt ugyanis olyan érzés kerülgeti, mintha valakivel osztoznia kellene a testén. The post Igaz történetek: két világ közt rekedve appeared first on Astronet.hu.

A Jupiter a Halakba lép, és áldást hoz az életünkbe

ASTRONET Új időszámítás veszi kezdetét! A Jupiter a Halak jegyébe lép október 28-án, és feleleveníti az ősi bölcsességet: hogy mind egyek vagyunk és összetartozunk. Nagyon fontos tanításokat és pozitív fordulatokat hoz ez az időszak. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A Jupiter a Halakba lép, és áldást hoz az életünkbe appeared first on Astronet.hu.