Áldást hozó próbatételek – a Szaturnusz a Bakban előre indult

A Bak-Szaturnusz célja a rend létrehozása vagy helyreállítása, olyan eseményekkel jár együtt, amelyek a jövőbeli siker és stabilitás felé mutatnak. Ipacs Andrea írásából megtudhatjuk, hogyan fordíthatjuk a javunkra ezt az energiát! The post Áldást hozó próbatételek – a Szaturnusz a Bakban előre indult appeared first on Astronet.hu.

Mi a boldogság: érzés, illúzió vagy mérhető tény?

ASTRONET Ha az ember létének legszebb oka és célja valóban a boldogság lehet, mi tart távol ettől oly sokszor minket? Paulinyi Tamás cikkében erre keresi a választ! The post Mi a boldogság: érzés, illúzió vagy mérhető tény? appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – szeptember 28-október 4.

ASTRONET Általános horoszkóp mindenkinek Ipacs Andreától! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – szeptember 28-október 4. appeared first on Astronet.hu.

Puskás Tivadar: erős szellemi számok, csalhatatlan ösztönökkel

ASTRONET A telefonközpont és a telefonhírmondó, a rádió feltalálója. Lássuk, mit mutatnak a számai! The post Puskás Tivadar: erős szellemi számok, csalhatatlan ösztönökkel appeared first on Astronet.hu.

5 Feng Shui-tipp a tisztánlátásért

ASTRONET Úgy érzed, sok kérdéssel kapcsolatban bizonytalan vagy, nem találod a helyed? A kínai térrendezés tana egyszerű tanácsokat ad a problémára! The post 5 Feng Shui-tipp a tisztánlátásért appeared first on Astronet.hu.

Biztonságos otthon, biztonságos jövő!

ASTRONET Ugyan a csillagok állásából sok mindent meg tudunk jósolni, és fel tudunk készülni az egyes eseményekre, de mindemellett nem árt, ha felelősen cselekszünk, és a nem megelőzhető káreseményekre is előre gondolunk. The post Biztonságos otthon, biztonságos jövő! appeared first on Astronet.hu.

A Jupiter előre indul – horoszkóp a 12 csillagjegynek

ASTRONET A Jupiter, a hit, a bővülés, a gyarapodás bolygója végre előre indul. Ipacs Andrea asztrológus írásából megtudhatod, hogyan hat ez a csillagjegyedre! The post A Jupiter előre indul – horoszkóp a 12 csillagjegynek appeared first on Astronet.hu.

Michael Jackson számmisztikai képletében több Mesterszám is szerepel

ASTRONET King of the Pop - A pop királya! Sokszoros Grammy-díjas, a legsikeresebb énekes, zeneszerző. The post Michael Jackson számmisztikai képletében több Mesterszám is szerepel appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: szeptember 12-13.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: szeptember 12-13. appeared first on Astronet.hu.

Lefojtott energiák – a Mars hátrálni kezd

ASTRONET A Mars, a tetterő, a cselekvés, a férfias energiák bolygója hátráló mozgásba kezd. Ipacs Andrea asztrológus írásából megtudhatjuk, hogyan hat ez ránk! The post Lefojtott energiák – a Mars hátrálni kezd appeared first on Astronet.hu.

A szenvedély sötét oldala – függőség a horoszkópban

ASTRONET Munka- és rendmánia, állandó féltékenység, hatalomvágy, túlzott szexualitás - lássuk, mi jellemző az egyes csillagjegyekre! The post A szenvedély sötét oldala – függőség a horoszkópban appeared first on Astronet.hu.

Így védd meg magad a betegségektől! – lelki és testi védelem az egészséges immunrendszerért

ASTRONET Az immunrendszer működésében a lelkiállapot legalább olyan meghatározó, mint a fizikai tényezők... The post Így védd meg magad a betegségektől! – lelki és testi védelem az egészséges immunrendszerért appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 31-szeptember 6.

ASTRONET A hét legfontosabb bolygóállásai Ipacs Andrea asztrológus tollából! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 31-szeptember 6. appeared first on Astronet.hu.

Gyógyító Hold – a természetgyógyász tanácsai

ASTRONET A Holddal való együttműködés hozzásegít a sikeresebb, természetesebb és harmonikusabb élet kialakításához. The post Gyógyító Hold – a természetgyógyász tanácsai appeared first on Astronet.hu.

Lehengerlő sárm – Mit mutat Jeremy Irons horoszkópja?

ASTRONET Oroszlán Ascendens, Vénusz-Plútó együttállás, Skorpió-Mars és Kos-Hold: kétségkívül tüzes energiák teszik ellenállhatatlanná a hollywoodi sztárt! The post Lehengerlő sárm – Mit mutat Jeremy Irons horoszkópja? appeared first on Astronet.hu.

Valóban létezik a bioenergia?

ASTRONET Bizonyítható valamilyen módszerrel ennek a rejtélyes energiának a léte? The post Valóban létezik a bioenergia? appeared first on Astronet.hu.

Augusztus 19: Újhold az Oroszlánban – egy új ciklus kezdete

ASTRONET Az Újhold szerdán hajnalban, az Oroszlán 26 fokán jön létre, miközben konjunkcióban áll a Merkúrral. Fő témái a gondolkodás és a kommunikáció. The post Augusztus 19: Újhold az Oroszlánban – egy új ciklus kezdete appeared first on Astronet.hu.

Fogyj egészségesen a nyár gyümölcseivel!

ASTRONET Finomak, lédúsak és egészségesek: használd fel az évszak ajándékait, és fogyj egészségesen! Íme, néhány jó tanács és három alakkímélő finomság receptje. The post Fogyj egészségesen a nyár gyümölcseivel! appeared first on Astronet.hu.

Ezek a legjobb aromaterápiás illóolajok

ASTRONET A sokoldalúan alkalmazható aromaterápia segít a testi-lelki egyensúly megtalálásában. Lássuk, hogyan válhat a mindennapok részévé! The post Ezek a legjobb aromaterápiás illóolajok appeared first on Astronet.hu.

Juhar, alma, nyír vagy fenyő vagy? Fahoroszkóp

ASTRONET Hunyd be a szemed, és gondolj arra, hogy az alábbi fák közül melyik lombja alatt érznéd magad biztonságban! Megvan? Olvasd el a jellemzését, mert ami igaz a kedvenc fádra, az igaz rád is! The post Juhar, alma, nyír vagy fenyő vagy? Fahoroszkóp appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: augusztus 8-9.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: augusztus 8-9. appeared first on Astronet.hu.

Csodálatos állati képességek

ASTRONET Képesek kiszimatolni a betegségeket, több száz kilométer távolságból hazatalálnak, és megérzik a veszélyt. Ismerjük meg az egyes fajok titkait! The post Csodálatos állati képességek appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 3-9.

ASTRONET A hét általános horoszkópja minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 3-9. appeared first on Astronet.hu.

A jósló álmok rejtélyei

ASTRONET Paulinyi Tamás pszi-kutató az álmok különös tájaira kalauzol minket! The post A jósló álmok rejtélyei appeared first on Astronet.hu.

Mire tanít a Szaturnusz?

ASTRONET A Szaturnusz tranzitok és ciklusok tekinthetők az érettség fokmérőinek. The post Mire tanít a Szaturnusz? appeared first on Astronet.hu.

Ennio Morricone, a zsenialitás számai

ASTRONET Oscar-, Grammy- és kétszeres Golden Globe díjas olasz zeneszerző az egyetemes filmzene egyik legismertebb és egyik legnagyobb hatású alakja. The post Ennio Morricone, a zsenialitás számai appeared first on Astronet.hu.

Szerencsétlen 13?

ASTRONET Miért tartjuk szerencsétlennek a 13-as számot? The post Szerencsétlen 13? appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 20-26.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegy szülöttének. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 20-26. appeared first on Astronet.hu.

Tágítsd ki a világod, álmodj tudatosan!

ASTRONET Paulinyi Tamás író, pszi-kutató, több mint harminc éve foglalkozik a telepátia, a megérzések és a módosult tudatállapotok tudományos vizsgálatával. Július 26-án új, online kurzust indít, melynek témája a tudatos álmodás technikája. The post Tágítsd ki a világod, álmodj tudatosan! appeared first on Astronet.hu.

Grillhoroszkóp

ASTRONET Az esték már enyhék, és mindenki lelkesen tervezi a grillezést: legyen Kos vagy Mérleg, a grillszezon mindenkit kreatívvá tesz! The post Grillhoroszkóp appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 13-19.

ASTRONET A hét legfontosabb bolygóállásai minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 13-19. appeared first on Astronet.hu.

Nikola Tesla, a zseniális feltaláló

ASTRONET Szerb-amerikai fizikus, feltaláló, villamosmérnök, gépészmérnök, filozófus. Életében 146 szabadalmat jegyeztek be a neve alatt. Lássuk, mit mutatnak a számai! The post Nikola Tesla, a zseniális feltaláló appeared first on Astronet.hu.

A Szaturnusz, a nagy Tanító ismét előre halad!

ASTRONET A retrográd időszak után végre újra egyenesbe fordult, és december 17-ig a Bak jegyén halad keresztül. The post A Szaturnusz, a nagy Tanító ismét előre halad! appeared first on Astronet.hu.

A gondolat hatalma

ASTRONET Szinte mindenki tapasztalta már, hogy ha egy dolog körül forognak a gondolatai, az gyakran meg is valósul – legyen szó pozitív, vagy negatív eseményekről… Épp ezért nagyon fontos, hogy el tudjuk engedni a félelmeinket, és pozitív irányultsággal segítsük a kedvező fordulatok bekövetkezését. The post A gondolat hatalma appeared first on Astronet.hu.

Frontális ütközés az égen – a Mars-Szaturnusz kvadrát

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus szerint váratlan események mozdíthatnak ki bennünket és dolgainkat a látszólagos lelassultságból a következő napokban. The post Frontális ütközés az égen – a Mars-Szaturnusz kvadrát appeared first on Astronet.hu.

Gének és morfogének

ASTRONET A gén szó a genezisből a teremtésből ered. De vajon tényleg a gének teremtenek és determinálnak minket? The post Gének és morfogének appeared first on Astronet.hu.

Retrográd Mars a Kosban – Higgy benne, hogy képes vagy rá!

ASTRONET A Mars 2020. szeptember 8-án retrográd mozgásba váltott a Kos jegy 28 fokán. Ipacs Andrea írásából megtudhatjuk, milyen hatással van ez az életünkre! The post Retrográd Mars a Kosban – Higgy benne, hogy képes vagy rá! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – szeptember 21-27.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – szeptember 21-27. appeared first on Astronet.hu.

Árulkodó firkák – mivel van tele a jegyzetfüzeted?

ASTRONET Az emberek szívesen rajzolgatnak unalmas értekezleteken vagy épp telefonálás közben – mintegy feszültséglevezetésként. Ezek jelentésének járunk utána. The post Árulkodó firkák – mivel van tele a jegyzetfüzeted? appeared first on Astronet.hu.

A legjobb illóolajok nátha és megfázás ellen

ASTRONET Ezeket használd, ha gyorsan kilábalnál a megfázásból! The post A legjobb illóolajok nátha és megfázás ellen appeared first on Astronet.hu.

Így szedd a vitaminokat!

ASTRONET Abban mindenki egyetért, hogy a vitaminok hasznosak a szervezetünknek. Persze, azért nem árt tájékozódni, hogy pontosan miért, mennyit és milyen formában érdemes fogyasztani belőlük! The post Így szedd a vitaminokat! appeared first on Astronet.hu.

Valóban átok ül rajtuk?

ASTRONET Két érdekes olvasói levelet kaptunk az elmúlt időszakban – mindkét levélíró arra gyanakszik, hogy rontás állhat az őket ért sérelmek hátterében. The post Valóban átok ül rajtuk? appeared first on Astronet.hu.

A legjobb emésztést segítő teák

ASTRONET Lássuk, milyen gyógynövényekkel segíthetünk az emésztési panaszokon! The post A legjobb emésztést segítő teák appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: szeptember 5-6.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: szeptember 5-6. appeared first on Astronet.hu.

A Szűz jegyének uralkodója: a titokzatos Merkúr

ASTRONET Cikkünkből megtudhatod, hogyan hat rád a születési horoszkópban! The post A Szűz jegyének uralkodója: a titokzatos Merkúr appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: augusztus 29-30.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: augusztus 29-30. appeared first on Astronet.hu.

Albert Einstein számmisztikai képlete megmutatja a zsenialitását

ASTRONET Albert Einsteint senkinek sem kell bemutatni... Nobel-díjas elméleti fizikus, a legnagyobb 20. századi tudósnak tartják! Lássuk, mit mutatnak róla a számai! The post Albert Einstein számmisztikai képlete megmutatja a zsenialitását appeared first on Astronet.hu.

Új számmisztika és asztrológia tanfolyamok indulnak

ASTRONET Ismerd meg a számmisztika titkait! The post Új számmisztika és asztrológia tanfolyamok indulnak appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 24-30.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 24-30. appeared first on Astronet.hu.

Kedvezményes áron is hozzá lehet már jutni lézeres szemműtéthez

ASTRONET Egy lézeres szemműtétnek köszönhetően végre Ön is megtapasztalhatná azt a korlátlan szabadságot, és határtalan vizuális élményt, amit az éleslátás adhat? The post Kedvezményes áron is hozzá lehet már jutni lézeres szemműtéthez appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 17-23.

ASTRONET Mutatjuk, milyen bolygóállások hatnak ránk a következő napokban Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 17-23. appeared first on Astronet.hu.

Miről árulkodik az aláírásod?

ASTRONET Az íráselemzés tükröt tart elénk! The post Miről árulkodik az aláírásod? appeared first on Astronet.hu.

Egészséges, szabad lábat mindenkinek, avagy a papucsok és szandálok előnyei

ASTRONET A hőségben elképzelni sem lehet kényelmesebb viseletet a papucsoknál és szandáloknál, igaz ez a nőkre, a férfiakra és a gyerekekre is. A nyári melegben a testünk minden szabadon hagyott felülete segít, hogy ne melegedjünk túl, emellett a nyitott lábbelik az ember komfortérzetét is emelik. Összefoglaltuk, miért éri meg papucsot és szandált hordani. The post Egészséges, szabad lábat mindenkinek, avagy a papucsok és szandálok előnyei appeared first on Astronet.hu.

Kísérletben vizsgálták a reiki kezelés hatását

ASTRONET A reiki kezelés, mint energiagyógyászati módszer, sok emberben szkeptikus érzéseket ébreszt. Azonban Magyarországon elvégeztek egy olyan kísérletet, ahol aurafotóval és biorezonanciás vizsgálattal láthatóvá válik az egyértelmű eredmény. The post Kísérletben vizsgálták a reiki kezelés hatását appeared first on Astronet.hu.

Hogyan fejtheted meg az álmaidat?

ASTRONET Az éjszaka látott képsorok titokzatos vidékre kalauzolnak minket: a lelkünk legmélyére. Több emailt is kaptunk az elmúlt hetekben az álomfejtés témájában, lássuk a három legérdekesebbet! The post Hogyan fejtheted meg az álmaidat? appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: augusztus 1-2.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: augusztus 1-2. appeared first on Astronet.hu.

Alvás és módosult tudatállapot – a jósló álmok rejtélyei

ASTRONET Megálmodni a jövőt? Betekinteni a magasabb régiókba? Paulinyi Tamás pszi-kutató cikkében az álmok különleges tájaira kalauzol minket! The post Alvás és módosult tudatállapot – a jósló álmok rejtélyei appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 27-augusztus 2.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 27-augusztus 2. appeared first on Astronet.hu.

Oregánó: több mint fűszer

ASTRONET Ma már talán nincs is olyan konyha, amelyik ne ismerné, vagy ne használná az oregánót, de talán kevesen tudják, hogy a természetgyógyászatban is nagyon jól használható ez a fűszernövény. The post Oregánó: több mint fűszer appeared first on Astronet.hu.

Az érintés mágikus ereje

ASTRONET Az ölelés évekkel meghosszabbítja az életünket, és boldogabbá is teszi azt. Ezenkívül felsorolunk még tíz okot, hogy miért érdemes kimutatnunk a szeretetünket! The post Az érintés mágikus ereje appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: július 18-19.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: július 18-19. appeared first on Astronet.hu.

Szerencsehozó kristályok

ASTRONET Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, időnként azonban nem árt egy kis segítség! The post Szerencsehozó kristályok appeared first on Astronet.hu.

Magasan és mélyen – utazás a drogok világában

ASTRONET A drogok használatával tényleg magasabb dimenziókba léphetünk be? És ha igen, milyen áron? Paulinyi Tamás pszi-kutató a kábítószeres utazás témáját járta körbe! The post Magasan és mélyen – utazás a drogok világában appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: július 11-12.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: július 11-12. appeared first on Astronet.hu.

Embert tolláról… – grafológiai elemzés kezdőknek!

ASTRONET A grafológusok szerint egyes betűk megformálásából, külalakjából nemcsak személyiségjegyeinkre, hanem emberi kapcsolataink jellemzőire is következtethetünk. The post Embert tolláról… – grafológiai elemzés kezdőknek! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 6-12.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegy szülöttének. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 6-12. appeared first on Astronet.hu.

Sors vagy szabad akarat?

ASTRONET Vajon túl az emberi képzeleten, létezik-e egy magasabb rendű, életeket irányító és meghatározó sorserő? Paulinyi Tamás cikkének második része következik! The post Sors vagy szabad akarat? appeared first on Astronet.hu.

A gének határoznak meg minket?

ASTRONET A gén szó a genezisből a teremtésből ered. De vajon tényleg a gének teremtenek és determinálnak minket? The post A gének határoznak meg minket? appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: szeptember 26-27.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: szeptember 26-27. appeared first on Astronet.hu.

Új podcast műsor a hírek szerelmeseinek

ASTRONET Az utóbbi években egyre népszerűbbek a podcastek a világban és Magyarországon, és hazánkban is egyre bővülő kínálattal jelentkeznek az internetes műsorok. The post Új podcast műsor a hírek szerelmeseinek appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: szeptember 19-20.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: szeptember 19-20. appeared first on Astronet.hu.

Wellness-tippek holdállás szerint

ASTRONET Ez az égitest nemcsak a nők hormonális ciklusát befolyásolja, de azt is meghatározza, mikor hogyan ápolhatjuk leghatékonyabban a testünket. The post Wellness-tippek holdállás szerint appeared first on Astronet.hu.

Hozd a legjobb formád! – divattippek csillagjegyek szerint

ASTRONET Csillagjegyed megmutatja, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet az adottságaidból! The post Hozd a legjobb formád! – divattippek csillagjegyek szerint appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – szeptember 14-20.

ASTRONET A hét általános horoszkópja Ipacs Andrea asztrológus tollából! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – szeptember 14-20. appeared first on Astronet.hu.

A felfázásra a legjobb a vörös áfonya!

ASTRONET Egyedülálló gyógyhatása miatt már nagyanyáink is kedvelték a vörös áfonyát. A leveléből készült teát, valamint a bogyó levét egyaránt használták felfázás és gyulladások megelőzésére, kúrálására. The post A felfázásra a legjobb a vörös áfonya! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – szeptember 7-13.

ASTRONET A hét legfontosabb bolygóállásai Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – szeptember 7-13. appeared first on Astronet.hu.

Szeptember 2: mágikus hatással van ránk a Halak-telihold!

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus szerint értékes lehetőségeket tartogat a számunkra ez a bolygóállás. The post Szeptember 2: mágikus hatással van ránk a Halak-telihold! appeared first on Astronet.hu.

Szerelem és gazdagság a kristályok erejével

ASTRONET A kristályok között vannak olyanok, amelyek segítségével pénz állhat a házhoz, mások pedig a szerelmet hozzák el az életedbe! The post Szerelem és gazdagság a kristályok erejével appeared first on Astronet.hu.

Hogyan törhetünk ki a szenvedélybetegségből, a függésből?

ASTRONET A szenvedélyek béklyói kevesek számára ismeretlenek. Van, akinek az életében kevéssé hangsúlyosak, van akiknek valóban leküzdhetetlen, mélybehúzó örvényt jelentenek. The post Hogyan törhetünk ki a szenvedélybetegségből, a függésből? appeared first on Astronet.hu.

Tudományos kísérletekkel is vizsgálható a bioenergia, a csakra és az aura?

ASTRONET Paulinyi Tamás pszi-kutató cikkében bemutatja a korszerű vizsgálatok eredményeit! The post Tudományos kísérletekkel is vizsgálható a bioenergia, a csakra és az aura? appeared first on Astronet.hu.

Így hat a retrográd Szaturnusz a csillagjegyedre!

ASTRONET Jelenleg a Bak jegyében hátrál a Szaturnusz, ami komoly próbatételt, de áldást is jelenthet. Nézd meg, hogyan hat ez rád Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post Így hat a retrográd Szaturnusz a csillagjegyedre! appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: augusztus 22-23.

ASTRONET Horoszkóp minden csillagjegynek Ipacs Andrea tollából! The post A hétvége horoszkópja: augusztus 22-23. appeared first on Astronet.hu.

Elon Musk számai mutatják a hatalmas akaraterőt és kreativitást

ASTRONET Feltaláló, repülő mérnök, programozó, üzletember, a nevéhez fűződik a Zip2, az X.com, a PayPal, a SpaceX, a Tesla Inc., a SolarCity, a The Boring Company vállalkozások és a Hyperloop megtervezése. The post Elon Musk számai mutatják a hatalmas akaraterőt és kreativitást appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: augusztus 15-16.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: augusztus 15-16. appeared first on Astronet.hu.

Az Uránusz, a nagy fordulatok, a szabadság, az újítások bolygója hátrálni kezd!

ASTRONET Nézd meg, hogyan hat ez a csillagjegyedre! The post Az Uránusz, a nagy fordulatok, a szabadság, az újítások bolygója hátrálni kezd! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 10-16.

ASTRONET A hét legfontosabb bolygóállásai minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – augusztus 10-16. appeared first on Astronet.hu.

Ragadj ecsetet a harmóniáért, készíts saját mandalát!

ASTRONET Színekkel, szimbólumokkal és a szabályosan ismétlődő motívumokkal jellemezhetjük leginkább a mandalákat, melyek segítenek jobb hangulatot és kedvezőbb energiát hozni az életünkbe. The post Ragadj ecsetet a harmóniáért, készíts saját mandalát! appeared first on Astronet.hu.

Bioenergia: illúzió vagy valóság?

ASTRONET Bizonyítható valamilyen módszerrel ennek a rejtélyes energiának a léte? Bár a tudományos álláspont kizárja ennek lehetőségét, mégis sokan tartják hatékonynak a különféle bioenergetikai kezeléseket. The post Bioenergia: illúzió vagy valóság? appeared first on Astronet.hu.

Ezért fogyassz rendszeresen chiamagot!

ASTRONET Müzliben, péksüteményben, gyümölcslében is találkozhatsz ezzel a különleges nevű, a szuperélelmiszerek közé sorolt, apró magocskával. The post Ezért fogyassz rendszeresen chiamagot! appeared first on Astronet.hu.

Így tedd el a zöldségeket, gyümölcsöket télire!

ASTRONET A természetgyógyász tanácsai a nyár ízeinek és tápanyagainak megőrzéséhez! The post Így tedd el a zöldségeket, gyümölcsöket télire! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! – július 25-26.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegy szülöttének! The post Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! – július 25-26. appeared first on Astronet.hu.

Csendesülés a nyári Pilisben

ASTRONET A háromnapos elvonulás igazi megújulást jelent testnek–léleknek–szellemnek... The post Csendesülés a nyári Pilisben appeared first on Astronet.hu.

Szellemekkel suttogók – kapcsolatba lehet lépni a kísértetekkel?

ASTRONET Sokan hisznek abban, hogy túlvilági lények számtalan módon próbálnak kapcsolatot teremteni az élőkkel. A rosszindulatú kísértetek megrémítik, míg szeretteik megóvják a vakmerő kísérletezőket – vallják a spiritiszták. The post Szellemekkel suttogók – kapcsolatba lehet lépni a kísértetekkel? appeared first on Astronet.hu.

Illóolajokkal a kilók ellen

ASTRONET Farkasétvágy, rossz hangulat, korgó gyomor... Vajon mit tehet ellenük? Segítenek a természet ajándékai! The post Illóolajokkal a kilók ellen appeared first on Astronet.hu.

Időleges mennyország – utazás a kábítószerek világába

ASTRONET A drogok használatával tényleg magasabb dimenziókba léphetünk be? És ha igen, milyen áron? Paulinyi Tamás pszi-kutató a kábítószeres utazás témáját járta körbe! The post Időleges mennyország – utazás a kábítószerek világába appeared first on Astronet.hu.

A Merkúr előre indul – így hat ez a csillagjegyedre!

ASTRONET A Merkúr előre fordul, azaz direkt mozgásba kezd július 13-án, hétfőn. The post A Merkúr előre indul – így hat ez a csillagjegyedre! appeared first on Astronet.hu.

Akupresszúra otthon

ASTRONET Nem kell azonnal gyógyszer után nyúlni, számos panaszt saját magunk is enyhíthetünk a következő, egyszerű mozdulatokkal! The post Akupresszúra otthon appeared first on Astronet.hu.

Gyógynövényekkel az egészségért

ASTRONET Hitted volna, hogy egy csésze teával is felveheted a harcot a gyomorégés vagy éppen a bőrproblémák ellen? Most összegyűjtöttük a kedvenceinket! The post Gyógynövényekkel az egészségért appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: július 4-5.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: július 4-5. appeared first on Astronet.hu.

Döntések és véletlenek: előre meg van írva a sorsunk?

ASTRONET Vajon túl az emberi képzeleten, létezik-e egy magasabb rendű, életeket irányító és meghatározó sorserő? The post Döntések és véletlenek: előre meg van írva a sorsunk? appeared first on Astronet.hu.