Napi horoszkóp 2022. augusztus 10.: a Halak jutalmat kap a sorstól, a Vízöntő békére lel

A Nap és az Uránusz fényszöge hirtelen változásokat jelez, de a Bak Holdnak hála ezekre most kifejezetten jól reagálunk. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 10.: a Halak jutalmat kap a sorstól, a Vízöntő békére lel appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy rátalál a saját útjára a Vízöntő telihold idején

ASTRONET Augusztus 12-én telihold lesz a Vízöntőben, ami mindannyiunk életét alaposan felkavarja, de 4 csillagjegy sorsában különösen erős változásokat hoz. The post Ez a 4 csillagjegy rátalál a saját útjára a Vízöntő telihold idején appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 9.: a Bika jó döntést hoz, a Bak meglepő fordulat előtt áll

ASTRONET A Vénusz és a Plútó szembenállása féltékenységet, gyanakvást ébreszt. Ne higgyünk a félelmeinknek, mert alaptalanok. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 9.: a Bika jó döntést hoz, a Bak meglepő fordulat előtt áll appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. augusztus 8-14.: Nem sok jót ígér a Vízöntő telihold a héten

ASTRONET A Vízöntő telihold szinte mindenkiből előhozhatja a lázadó ént. Nem lesz könnyű ez a hét, de szerencsére a feszítő hatás sem tart örökké. Az Oroszlán jelébe lépő Vénusznak köszönhetően egyre ragyogóbb napokra számíthatunk a hétvége felé... The post Heti horoszkóp 2022. augusztus 8-14.: Nem sok jót ígér a Vízöntő telihold a héten appeared first on Astronet.hu.

A szerencse faktor

ASTRONET Képességeinken és cselekedeteinken túl, sorsunk alakulásában komoly szerepet kapnak a szerencsés egybeesések, azok a kívülről érkező pozitív hatások, melyek akaratunkon kívül lépnek az életünkbe. The post A szerencse faktor appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: értékes felismerésekről és mély érzésekről szólnak ezek a napok

ASTRONET A Vénusz és a Hold fényszöge miatt most igazán közel kerülhetünk valakihez, akivel megoszthatjuk minden gondolatunkat, érzésünket. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: értékes felismerésekről és mély érzésekről szólnak ezek a napok appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 3 csillagjegynek különleges lehetőségeket hoz a Szűz jegyébe lépő Merkúr

ASTRONET Augusztus 4-én a Merkúr, a kapcsolódás, a kommunikáció bolygója elhagyja az Oroszlánt, és egy praktikusabb, koncentráltabb állatövi jelbe lép: a Szűzbe. Ennek a 3 csillagjegynek ez különleges szerencsét hoz. The post Ennek a 3 csillagjegynek különleges lehetőségeket hoz a Szűz jegyébe lépő Merkúr appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy új fejezetet nyit az életében augusztusban

ASTRONET Augusztus hava sok stresszel indult, de ez a feszültség jó dolgok elindítója is lehet. Sok változást generálnak a bolygók, de a következő 4 csillagjegy mindezt a javára tudja fordítani, és új fejezetet kezdenek az életükben! The post Ez a 4 csillagjegy új fejezetet nyit az életében augusztusban appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 3.: a Rák fellélegezhet, a Bak életébe belép egy új személy

ASTRONET A Vénusz és a Hold fényszöge sok örömet ad a szerdai napon. Sok szempontból jó fordulatot vesznek az ügyeink. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 3.: a Rák fellélegezhet, a Bak életébe belép egy új személy appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 2.: a Skorpió egy vágya teljesül, a Bak vállalja önmagát

ASTRONET A keddi nap igazán szerencsés lesz, a két ellentétes pólus, a Vénusz és a Mars kedvező fényszögben kapcsolódik egymáshoz. Ez igazán jó energiákat jelez! Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 2.: a Skorpió egy vágya teljesül, a Bak vállalja önmagát appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. augusztus 1-7.: Fordulatosan kezdődik az utolsó nyári hónap

ASTRONET Fordulatokat, változásokat jeleznek a bolygók az első augusztusi héten. Vajon mi mindenre számíthattok? A heti horoszkóp ezúttal is fontos információkat oszt meg veletek. The post Heti horoszkóp 2022. augusztus 1-7.: Fordulatosan kezdődik az utolsó nyári hónap appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 30.: a Halak égi jeleket kap, a Bak angyalként segít

ASTRONET A Nyilas lelkében komoly változások indulnak el. A Szaturnusz hatása miatt jelentőségteljes nap lesz a szombati. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. július 30.: a Halak égi jeleket kap, a Bak angyalként segít appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 29.: a Skorpió kimondja az igazi érzéseit, a Szűznek örömben lesz része

ASTRONET A Merkúr és az Uránusz fényszöge hozhat feszültséget, de abban is segít, hogy új utakra térjünk, és kilépjünk kicsit a komfortzónánkból. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2022. július 29.: a Skorpió kimondja az igazi érzéseit, a Szűznek örömben lesz része appeared first on Astronet.hu.

Móni története – a rajongó és a szerelmi téboly

ASTRONET Móni eleinte egyáltalán nem viszonozta a férfi közeledését, sőt, taszította a másik viselkedése. Ám idővel kezdte úgy érezni, hogy az irányítás egyre inkább csúszik ki a kezei közül... The post Móni története – a rajongó és a szerelmi téboly appeared first on Astronet.hu.

Manifesztáció – vágyaink tudatos bevonzása

ASTRONET A vonzás törvénye, bár kézzelfogható tudományos magyarázat még mindig nem áll rendelkezésünkre, egy mindannyiunk által megtapasztalt jelenség. Cikkünkből azt is megtudhatod, hogyan hozhatod felszínre a saját teremtő energiáidat! The post Manifesztáció – vágyaink tudatos bevonzása appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 26.: a Halak szívében új érzések ébrednek, a Skorpió elégedett

ASTRONET A Hold és a Vénusz kedvező fényszöge lelki békét hoz az életünkbe. Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. július 26.: a Halak szívében új érzések ébrednek, a Skorpió elégedett appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 25.: a Bikát szép élmények érik, a Rák értékeli a nyugalmat

ASTRONET A Vénusz és a Jupiter nagyon vidám napot jelez hétfőre. Már más kérdés, hogy kevésbé alkalmas a komoly munkára... Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2022. július 25.: a Bikát szép élmények érik, a Rák értékeli a nyugalmat appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. július 25-31.: nagy szenvedélyt és váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

ASTRONET Újhold lesz az Oroszlán jegyében, ami csupa kedvező fejleményről gondoskodik a szerelemben is. Heti szerelmi horoszkóp következik. The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. július 25-31.: nagy szenvedélyt és váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 22.: az Oroszlán nagyon szerencsés, a Nyilas álmokat vált valóra

ASTRONET A Nap az Oroszlán jegyébe lép, ezzel egy nagyon pozitív, szenvedélyes időszak veszi kezdetét sokunknak. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2022. július 22.: az Oroszlán nagyon szerencsés, a Nyilas álmokat vált valóra appeared first on Astronet.hu.

Pszi-tréning – hatékony gyakorlatok pszi és extraszensz képességink erősítéséhez

ASTRONET Bár mindannyian rendelkezünk bizonyos mértékű megérzőképességgel, ahhoz, hogy magasabb szinteken is kifejlesszük és használni tudjuk pszi-képességünket, ugyanúgy treníroznunk kell harmadik szemünket, tobozmirigyünket, mint izomfejlesztésnél a testünket. The post Pszi-tréning – hatékony gyakorlatok pszi és extraszensz képességink erősítéséhez appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 19.: az Ikrek nyugalomra talál, a Kos győztesen kerül ki egy helyzetből

ASTRONET A Merkúr kedden belép az Oroszlán jegyébe, ami sok tüzes energiát jelez. Csak arra kell figyelnünk, hogy ne legyünk túlságosan rámenősek! Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2022. július 19.: az Ikrek nyugalomra talál, a Kos győztesen kerül ki egy helyzetből appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. július 18-24.: Ez az év egyik legszuperebb hete

ASTRONET Kétségtelenül a nyár, sőt az év egyik legnagyszerűbb hete vár ránk. Változásokkal is számolni kell, hiszen jegyet vált a Vénusz, a Nap és a Merkúr bolygó is. Ennek ellenére csodásan szép lehetőségeket jeleznek a bolygók. S mi mindenre számíthatunk ezen a júliusi héten? Kiderül a horoszkópból. The post Heti horoszkóp 2022. július 18-24.: Ez az év egyik legszuperebb hete appeared first on Astronet.hu.

Visszatérés önmagunkhoz- valódi lényünk visszaszerzése nehéz időszakok után

ASTRONET Valamennyien megéltük már azt az érzést, hogy környezeti hatások, teljesítmény- és megfelelési kényszer, illetve lelki sebeket okozó kapcsolatok következtében szinte elveszítettük valódi lényünket, igazi önvalónkat és belső középpontunkat. Ugyanúgy, ahogy a testünknek is szüksége van megtisztulásra, a lelkünknek is biztosítanunk kell a felfrissülést. The post Visszatérés önmagunkhoz- valódi lényünk visszaszerzése nehéz időszakok után appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 15.: a Vízöntő nagy lépések előtt áll, a Ráknak az elengedést kell gyakorolni

ASTRONET A Nap és a Merkúr együttállása szellemileg éber, gyors, ihletett energiákat jelez, a kreativitásunk pénteken a csúcson lesz. Ezzel a pozitív teremtőerővel bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe. The post Napi horoszkóp 2022. július 15.: a Vízöntő nagy lépések előtt áll, a Ráknak az elengedést kell gyakorolni appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy lezár egy fejezetet a Bak teliholddal

ASTRONET Július 13-án telihold van a Bak jegyében. Ez a holdállás hatalmas energiával rendelkezik, mágikus ereje eléri legmélyebb bensőnket. A lelki fejlődés lehetőségét hozza el: sok lezáratlan ügynek, problémának pontot tehetünk a végére! The post Ez a 4 csillagjegy lezár egy fejezetet a Bak teliholddal appeared first on Astronet.hu.

Testelhagyás és az asztráltest mozgása alvás közben?

ASTRONET Lehetünk egyszerre két helyen? Ugye, hogy nem! Vagy mégis? Emma ugyanis épp ezt tapasztalta meg több alkalommal, miután férje átesett egy szívinfarktuson. The post Testelhagyás és az asztráltest mozgása alvás közben? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 11.: az Oroszlánnak szerencsés napja lesz, a Nyilas új fejezetet nyit

ASTRONET A Nyilas Hold kalandos napot, értékes felismeréseket, sok energiát jelez. Napi horoszkóp következik a hétfői napra. The post Napi horoszkóp 2022. július 11.: az Oroszlánnak szerencsés napja lesz, a Nyilas új fejezetet nyit appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. július 11-17.: valódi lelki társunkkal találkozhatunk a héten

ASTRONET A telihold sokak számára elhozza az igazit, a Mars a Bika jegyében pedig a tartós érzésekről gondoskodik. Heti szerelmi horoszkóp következik július 11-17-ig. The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. július 11-17.: valódi lelki társunkkal találkozhatunk a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 8.: a Skorpió szinte átlát másokon, a Bak szembenéz a félelmeivel

ASTRONET A Skorpió Hold a lélek legmélyére világít le a pénteki napon, és sok felismeréshez segít hozzá. Napi horoszkóp következik a hét utolsó munkanapjára. The post Napi horoszkóp 2022. július 8.: a Skorpió szinte átlát másokon, a Bak szembenéz a félelmeivel appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy az angyalok különleges védelme alatt áll júliusban

ASTRONET Intenzív és nagy energiákkal teli hónap lesz július, amikor sokak életében nagy fordulat következik be. Ez a 4 csillagjegy az angyalok különleges védelme alatt áll a következő időszakban. The post Ez a 4 csillagjegy az angyalok különleges védelme alatt áll júliusban appeared first on Astronet.hu.

Júliusi tarot jóslás: életöröm és szenvedély jelenik meg a lapokon

ASTRONET A nyár közepén járunk. A hónap elején a Nap még az érzékeny és intuitív Rák jegyében jár, majd átlép az életöröm és akarat jegyébe, az Oroszlánba. A nagy kérdés most az, hogy hogyan, milyen módon tudod megvalósítani önmagad? Júliusi tarot jóslás. The post Júliusi tarot jóslás: életöröm és szenvedély jelenik meg a lapokon appeared first on Astronet.hu.

Általános heti horoszkóp 2022. július 4-10.: a Mars és a Merkúr is jegyet vált, ami intenzív energiákat jelez

ASTRONET Izgalmas hét áll előttünk, komoly változás lesz a kozmikus energiákban, hiszen a Mars és a Merkúr is jegyet vált. Éljünk a lehetőségekkel, és használjuk jól ezeket az égi hatásokat! The post Általános heti horoszkóp 2022. július 4-10.: a Mars és a Merkúr is jegyet vált, ami intenzív energiákat jelez appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 3.: a Rák lelki békére lel, a Halak életében fordulat várható

ASTRONET A Merkúr és a Neptunusz fényszöge kissé összekuszálja a szálakat, de ha túljutunk ezen a ködösítésen, megláthatjuk az örömöket, amik várnak ránk. Napi horoszkóp a hét utolsó napjára. The post Napi horoszkóp 2022. július 3.: a Rák lelki békére lel, a Halak életében fordulat várható appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: sok fordulatot jeleznek a bolygók, de nagyon fontos, hogy a megérzéseinket kövessük!

ASTRONET Kalandokat, nagy szenvedélyt és mély érzéseket mutat a horoszkóp, de a Neptunusz kissé össze is zavarja a dolgokat körülöttünk és bennünk. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: sok fordulatot jeleznek a bolygók, de nagyon fontos, hogy a megérzéseinket kövessük! appeared first on Astronet.hu.

Heti angyalhoroszkóp 2022. augusztus 8-14.: bízz az angyalok segítségében

ASTRONET Az angyalok pozitív energiákat küldenek felénk, és megmutatják az utat, amit követnünk kell. A hálánkat úgy mutathatjuk ki a leginkább, ha mi magunk is segítünk másokon - ezzel pedig tovább jó energiákat vonzhatunk be az életünkbe. Heti angyalhoroszkóp. The post Heti angyalhoroszkóp 2022. augusztus 8-14.: bízz az angyalok segítségében appeared first on Astronet.hu.

Általános heti horoszkóp: sorsszerű változásokat hoz ez a hét az asztrológus szerint

ASTRONET A hét eleji feszültséget feloldja, amikor a Vénusz a tüzes Oroszlába lép, ami életörömöt és sok romantikát hoz. A Vízöntő telihold pedig sorsszerű kérdésekre irányítja a figyelmünket. The post Általános heti horoszkóp: sorsszerű változásokat hoz ez a hét az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 7.: a Mérlegnek csodaszép napja lesz, a Skorpió megkönnyebbül

ASTRONET A Vénusz és a Neptunusz fényszöge csodás napot jelez, sok romantikával, érzelemmel, ami meg is tudunk osztani másokkal. Napi horoszkóp vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 7.: a Mérlegnek csodaszép napja lesz, a Skorpió megkönnyebbül appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 6.: a Rák csodás napra, a Szűz romantikára számíthat

ASTRONET A Hold és a Vénusz fényszöge csodás napot jelez, szép megélésekkel, nagy beszélgetésekkel. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 6.: a Rák csodás napra, a Szűz romantikára számíthat appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek – villámcsapás és az extraszensz képességek

ASTRONET Edina élete hatalmas fordulatot vett, miután egy éjszakai vihar során villámcsapás érte a házat, és őt magát is. Vajon tényleg lehetséges, hogy az elektrosokk képes felerősíteni az extraszensz képességeket? The post Igaz történetek – villámcsapás és az extraszensz képességek appeared first on Astronet.hu.

Ezek a legszerencsésebb napok augusztusban a horoszkóp szerint

ASTRONET A szerencse forgandó, tartja a mondás, és milyen igaza van! Vannak napok, amikor mintha a kezünkre játszanak a sors, máskor épp ellenkezőleg, meggyűlik a bajunk a körülményekkel. Augusztus sok nehézséggel indult, de sok szerencsés lehetőséget is tartogat. A csillagjegyedtől függ, mely napok számodra az igazán kedvezőek. The post Ezek a legszerencsésebb napok augusztusban a horoszkóp szerint appeared first on Astronet.hu.

Az ártalomcsökkentés soha nem volt még ennyire fontos

ASTRONET Covid-19 világjárvány idején még nagyobb jelentőséget kap a dohányzással kapcsolatos ártalmak csökkentése. The post Az ártalomcsökkentés soha nem volt még ennyire fontos appeared first on Astronet.hu.

Augusztusi angyalhoroszkóp 2022: az égiek megvédenek a negatív energiáktól

ASTRONET Az angyalok nagy erejű lények, akik képesek megvédelmezni minket a negatív energiáktól. Nézd meg, te melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért, ha elakadást tapasztalsz az életedben. Augusztusi angyalhoroszkóp. The post Augusztusi angyalhoroszkóp 2022: az égiek megvédenek a negatív energiáktól appeared first on Astronet.hu.

Általános heti horoszkóp: örömteli élményeket, szerelmet és komoly sikereket jeleznek a bolygók a hétre

ASTRONET A hét első felében a Vénusz hoz jó hangulatot, a hét közepén pedig a Merkúr jegyet vált, belép az okos és jól szervezett Szűz jegyébe, ami jelentősen megkönnyíti a dolgunkat a hétköznapokban. Általános heti horoszkóp. The post Általános heti horoszkóp: örömteli élményeket, szerelmet és komoly sikereket jeleznek a bolygók a hétre appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 31.: az Ikrek áldást kap, az Oroszlán kiáll valakiért

ASTRONET Vasárnap fellélegzünk az elmúlt napok feszültsége után. A mai napon az örömé a főszerep! Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. július 31.: az Ikrek áldást kap, az Oroszlán kiáll valakiért appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: a Jupiter boldogságot, az Uránusz váratlan fordulatokat hoz

ASTRONET Nagyon is vegyes hatások érvényesülnek a hétvégén: a Szaturnusz miatt időnként pesszimizmus lehet úrrá rajtunk, de szerencsére ezen hamar túllendülünk, és végül sok örömben lehet részünk. A hétvége horoszkópja. The post A hétvége horoszkópja: a Jupiter boldogságot, az Uránusz váratlan fordulatokat hoz appeared first on Astronet.hu.

A Jupiter hátrálni kezd a Kosban: önmagaddal, vagy a világgal állsz harcban?

ASTRONET A Jupiter, a bőség, a fejlődés bolygója július 28-án retrográd mozgásba kezd a Kos jegyében. Fontos kérdéseket kell feltennünk magunknak a következő időszakban. The post A Jupiter hátrálni kezd a Kosban: önmagaddal, vagy a világgal állsz harcban? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 28.: a Bak előtt új utak nyílnak meg, a Vízöntő ráébred az erejére

ASTRONET Az Oroszlán újhold gyors, impulzív és nagyon pozitív energiát jelent, csupa tűz és öröm. Használjuk ki ezt a napot és a kedvező lehetőségeket! Napi horoszkóp csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2022. július 28.: a Bak előtt új utak nyílnak meg, a Vízöntő ráébred az erejére appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 27.: a Rák új csodákat fedez fel, a Nyilas átértékeli a kapcsolatát

ASTRONET A Merkúr és a Mars fényszöge nagyon gyors energia, amit jól is, rosszul is használhatunk... Legyünk egymással nagyon figyelmesek, és ne kapkodjunk. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. július 27.: a Rák új csodákat fedez fel, a Nyilas átértékeli a kapcsolatát appeared first on Astronet.hu.

Ezt a 4 csillagjegyet tisztánlátással áldja meg az Oroszlán újhold

ASTRONET Július 28-án csütörtökön újhold lesz az Oroszlán jegyében. Ez a 4 csillagjegy a lelki fejlődés következő fokára lép, és egy új életszakaszt kezd meg a következő napokban. The post Ezt a 4 csillagjegyet tisztánlátással áldja meg az Oroszlán újhold appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. július 25-31.: Az Oroszlán újhold megnyitja a szíveket

ASTRONET Az Oroszlán jelében áll együtt a Nap és a Hold az utolsó júliusi héten. S ez a bolygóállás az újhold, amely mindenkinek új lehetőségeket teremthet. Persze, rajtunk is múlik, hogyan élünk vele. A heti horoszkóp szerit nyissuk meg a szívünket, s fogadjuk be a pozitív energiákat! The post Heti horoszkóp 2022. július 25-31.: Az Oroszlán újhold megnyitja a szíveket appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 23.: a Bika nagylelkűen segít másokon, a Nyilast égi áldás kíséri

ASTRONET A Merkúr és a Jupiter fényszöge csupa kedvező hatást jelez! A mai napon igazán vidámak leszünk, és az események is jó fordulatot vesznek. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. július 23.: a Bika nagylelkűen segít másokon, a Nyilast égi áldás kíséri appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek: Ildikó és a rátapadt lélek

ASTRONET Egy furcsa, de jelentéktelennek tűnő eseménnyel indult útjára minden: Ildikó egy tompa ütést érzett a hátán, és ezzel kezdetét vette a rémálomba illő történet. The post Igaz történetek: Ildikó és a rátapadt lélek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 20.: a Bika kiáll magáért, a Rák lezár magában egy régi sérelmet

ASTRONET Szerdán a Nap szembenáll a Plútóval, ami bizony hajlamossá tesz a manipulálásra, féltékenykedésre. A birtoklási vágy a kapcsolatokban is jelentkezhet. Tudatossággal azonban elkerülhetjük ezeket! The post Napi horoszkóp 2022. július 20.: a Bika kiáll magáért, a Rák lezár magában egy régi sérelmet appeared first on Astronet.hu.

A Vénusz, a Merkúr és a Nap is jegyet vált a héten: sok szenvedélyt és örömöt jeleznek a bolygók!

ASTRONET A Merkúr és a Nap az Oroszlán jegyébe lép, ami tüzes energiákat ébreszt bennünk és körülöttünk. Ezt ellensúlyozza a Vénusz a víz-elemű Rák jegyében, ami kicsit tompítja ezt a lángolást. Általános heti horoszkóp. The post A Vénusz, a Merkúr és a Nap is jegyet vált a héten: sok szenvedélyt és örömöt jeleznek a bolygók! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 17.: az Ikrek hálás a sorsnak, a Halak vállalja fel a véleményét

ASTRONET A Nap és a Merkúr fényszöge felerősíti a kreativitást, a Neptunusz pedig a képzelőerőt, de egy kicsit össze is kuszálja a szálakat. Napi horoszkóp vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2022. július 17.: az Ikrek hálás a sorsnak, a Halak vállalja fel a véleményét appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 16.: a Rák vidámságra számíthat, a Szűz békét teremt

ASTRONET A Hold a Halak jegyében lesz szombaton, ami lágy, harmonikus energiákat jelez. Érzékenyen és intuitíven szemléljük a világot, és így is kapcsolódunk másokhoz. The post Napi horoszkóp 2022. július 16.: a Rák vidámságra számíthat, a Szűz békét teremt appeared first on Astronet.hu.

Hogyan emeljük rezgésszintünket és miként erősítsük személyes kisugárzásunkat?

ASTRONET Személyes kapcsolataink és az életben elfoglalt helyünk nagymértékben azon múlik, milyen hatást vagyunk képesek kiváltani másokból. The post Hogyan emeljük rezgésszintünket és miként erősítsük személyes kisugárzásunkat? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 13.: a Rák megmutatja, mit tud, a Skorpió önzetlenül segít

ASTRONET Telihold van a Bak jegyében szerdán, ami az önmegvalósítás, kreativitás teremtő erőit hozza mozgásba. Napi horoszkóp következik szerdára minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. július 13.: a Rák megmutatja, mit tud, a Skorpió önzetlenül segít appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 12.: a Rák érzelmi biztonságra lel, a szingli Mérleg szerelmes lesz

ASTRONET A Vénusz és a Szaturnusz fényszöge hat a mai napon, ami kedvez a hosszútávú kapcsolatoknak. Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. július 12.: a Rák érzelmi biztonságra lel, a szingli Mérleg szerelmes lesz appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. július 11-17.: A Bak telihold a lényegre világít rá ezen a héten

ASTRONET Ezen a héten a Bak jegyében lesz telihold, amely kíméletlenül világít rá a lényegre. Az őszinteség, az egyenesség, a következetesség most különösen fontos lesz. Ez már nem a finomkodás vagy a köntörfalazás ideje... Heti horoszkóp a július 11-i hétre. The post Heti horoszkóp 2022. július 11-17.: A Bak telihold a lényegre világít rá ezen a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 9.: a Bikáért rajong valaki, az Oroszlánt csupa meglepetés éri

ASTRONET Szerencsés fordulatot vehetnek a dolgaink, de ma jobb, ha rábízzuk magunkat a sorsra, és hagyjuk magunkat sodortatni. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2022. július 9.: a Bikáért rajong valaki, az Oroszlánt csupa meglepetés éri appeared first on Astronet.hu.

A szenvedés általi megtisztulás – 7 hasznos lépés és tanács az újjáépülésért és a pozitív jövőképért

ASTRONET Életünk során valamennyien kikerülhetetlenül átélünk hosszabb-rövidebb drámai időszakokat, melyek szellemi fejlődésünk talán legfontosabb és legradikálisabb változásait hozzák el. The post A szenvedés általi megtisztulás – 7 hasznos lépés és tanács az újjáépülésért és a pozitív jövőképért appeared first on Astronet.hu.

A Mars a Bika jegyébe lép, és segít megvalósítani az álmainkat

ASTRONET Július 5-én a mars a Bika jegyébe lép, és formába önti a korábban megszületett ötleteinket, álmainkat, vágyainkat. Horoszkóp minden csillagjegynek Ipacs Andrea asztrológustól. The post A Mars a Bika jegyébe lép, és segít megvalósítani az álmainkat appeared first on Astronet.hu.

Péter története – személyiségvesztés vagy megszállás?

ASTRONET Egy sorsfordító nyaralás igaz története, ahonnan a gyanútlan turista önmagából teljesen kifordulva tér haza. Na de mi történhetett? Démoni megszállás, lélekcsere, lélekvesztés vagy drámai személyiségváltozás? The post Péter története – személyiségvesztés vagy megszállás? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 4.: a Skorpió angyali segítséget kap, a Mérleg hódít

ASTRONET A Hold és a Vénusz fényszöge minden kisebb nehézség ellenére szép napot és felemelő pillanatokat ígér hétfőre. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. július 4.: a Skorpió angyali segítséget kap, a Mérleg hódít appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. július 4-10.: a Mars jegyváltása izgalmas fordulatokat hoz

ASTRONET A Vénusz még mindig a könnyed Ikrek jegyében jár, ami sok flörtöt, új ismeretségeket jelez, és a Mars a héten belép a Bika jegyébe, ami tartóssá is teszi a most kezdődő kapcsolatokat. Heti szerelmi horoszkóp. The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. július 4-10.: a Mars jegyváltása izgalmas fordulatokat hoz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 1.: a Kos harcba keveredik, a Szűz nagyvonalú a vitában

ASTRONET A hét utolsó munkanapja bizony nem lesz könnyű... A Mars és a Plútó fényszöge hoz vitákat, féltékenységet, konfliktusokat a magánéletben is. Figyeljünk nagyon rá, hogy elvegyük a szavaink élét! Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. július 1.: a Kos harcba keveredik, a Szűz nagyvonalú a vitában appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek: Viki és az ereklye

ASTRONET Rejtélyes, hirtelen fellépő tünetek, amikre nincs magyarázat. Vajon elképzelhető, hogy egy tárgy rezgése okoz fizikai elváltozásokat az emberben? Viki története következik. The post Igaz történetek: Viki és az ereklye appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 8.: az Oroszlán ma nagy dolgokra képes, a Bak szembenéz a félelmeivel

ASTRONET A Mars és a Szaturnusz fényszöge miatt bizony nagyon stresszesen indul a hét. Ha viszont beleállunk a feladatokba, hamar belerázódunk, és túl leszünk a nehezén. Napi horoszkóp hétfőre. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 8.: az Oroszlán ma nagy dolgokra képes, a Bak szembenéz a félelmeivel appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. augusztus 8-14.: a tüzes Oroszlánba lép a Vénusz, ami nagy szenvedélyt jelez

ASTRONET A Vénusz az Oroszlán jegyébe lép, ami nagy szenvedélyt jelez, ráadásul még egy telihold is lesz. Heti szerelmi horoszkóp következik. The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. augusztus 8-14.: a tüzes Oroszlánba lép a Vénusz, ami nagy szenvedélyt jelez appeared first on Astronet.hu.

Szálbehúzás: a feszes, sima arcbőr titka

ASTRONET Bőrünk idővel veszít feszességéből és rugalmasságából, ami megereszkedett kontúrokhoz és ráncokhoz vezet. Szerencsére számos lehetőség közül választhatunk, ha szeretnénk visszanyerni fiatalos külsőnket. Ezek közül az egyik leginnovatívabb eljárás a szálbehúzás, ami műtét nélkül száll szembe az öregedés látható jeleivel. Mit takar pontosan a beavatkozás, és milyen eredményekkel számolhatunk? The post Szálbehúzás: a feszes, sima arcbőr titka appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 5.: a Nyilas megmutatja erejét, a Bakra visszaáramlik a jó, amit másokkal tett

ASTRONET A Nap és a Hold feszült fényszöget alkotnak vasárnap, az érzéseink és az észérvek most ellentmondanak egymásnak. Mégis lehet ma néhány erős felismerésünk! Napi horoszkóp péntekre. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 5.: a Nyilas megmutatja erejét, a Bakra visszaáramlik a jó, amit másokkal tett appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 4.: a Bikának döntenie kell, a Szűz csodákra képes

ASTRONET Csütörtökön a Merkúr a Szűz jegyébe lép, és gördülékennyé, simává teszi az utat előttünk. Napi horoszkóp következik mindenkinek. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 4.: a Bikának döntenie kell, a Szűz csodákra képes appeared first on Astronet.hu.

Nehéz sorsok – halmozott sorsfeladatok

ASTRONET Egyesek könnyebb, egyszerűbb sorsfeladatok megoldására születtek, míg mások bonyolultabb, nehezebb sorsterheket kapnak életfeladatként. De vajon mi adhat tartást, segítséget a nehezebb, kacskaringósabb úton? The post Nehéz sorsok – halmozott sorsfeladatok appeared first on Astronet.hu.

Egyiptomi horoszkóp: melyik ősi istenség vezet az utadon?

ASTRONET Ősi, misztikus tudást közvetítenek az egyiptomi istenekről elnevezett csillagképek. Te melyik jegyben születtél? The post Egyiptomi horoszkóp: melyik ősi istenség vezet az utadon? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. augusztus 1.: az Ikreknek új irányt vesz a sorsa, a Skorpió békét köt

ASTRONET A Mars és az Uránusz fényszöge hétfőre váratlan akadályokat jelez. Lehetséges azonban, hogy végül mégiscsak jól alakul minden? Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2022. augusztus 1.: az Ikreknek új irányt vesz a sorsa, a Skorpió békét köt appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. augusztus 1-7.: sok vágyunk valóra válik a következő napokban

ASTRONET A Mars és az Uránusz együttállása sok feszültséget hoz, de ezt a szerelemben pozitív módon is meg lehet élni. A Merkúr jegyváltása pedig sok lehetőséget jelez a szingliknek! Heti szerelmi horoszkóp. The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. augusztus 1-7.: sok vágyunk valóra válik a következő napokban appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: a Jupiter boldogságot, az Uránusz meglepő fordulatokat hoz

ASTRONET Nagyon is vegyes hatások érvényesülnek a hétvégén: a Szaturnusz miatt időnként pesszimizmus lehet úrrá rajtunk, de szerencsére ezen hamar túllendülünk, és végül sok örömben lehet részünk. A hétvége horoszkópja. The post A hétvége horoszkópja: a Jupiter boldogságot, az Uránusz meglepő fordulatokat hoz appeared first on Astronet.hu.

Ez a 4 csillagjegy karmikus életfeladat elé kerül augusztusban

ASTRONET Sok szempontból nagyon is meghatározó lesz augusztus hava. Az Uránusz nagy horderejű, váratlan helyzeteket jelez, melyek fontos kérdéseket vetnek fel. Ez a 4 csillagjegy karmikus életfeladat elé kerül a nyár utolsó hónapjában. The post Ez a 4 csillagjegy karmikus életfeladat elé kerül augusztusban appeared first on Astronet.hu.

Augusztusi horoszkóp 2022: sorsfordító változásokat hoz a nyár utolsó hónapja

ASTRONET Rögtön a hónap elején az Uránusz gyors, váratlan eseményeket hozhat. Szerencsére az univerzumtól minden segítséget megkapunk ahhoz, hogy ezekre jól reagáljunk, és a hónap közepétől már az örömökre koncentrálhassunk. A hónap ráadásul egy nagyon vidám és pozitív újholddal zárul, ami új perspektívát ad az életünknek. Augusztusi havi horoszkóp következik. The post Augusztusi horoszkóp 2022: sorsfordító változásokat hoz a nyár utolsó hónapja appeared first on Astronet.hu.

Ez az őrangyalod védelmező üzenete a heti angyalhoroszkóp szerint

ASTRONET Mindannyiunknak vannak olyan belső erőforrásai, amelyekhez visszanyúlva könnyebben helyt tudunk állni a nehézségekben. Az őrangyalod megmutatja neked, mire támaszkodhatsz! Heti angyalhoroszkóp. The post Ez az őrangyalod védelmező üzenete a heti angyalhoroszkóp szerint appeared first on Astronet.hu.

Új utakat világítanak meg előttünk a bolygók a héten

ASTRONET A hét elején a kapcsolatainkra lesznek erős hatással a bolygók, az Oroszlán újholddal pedig minden területen új fejezetet nyithatunk az életünkben. Általános heti horoszkóp. The post Új utakat világítanak meg előttünk a bolygók a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 24.: a Mérleg ráébred egy fontos dologra, a Skorpió tisztán lát

ASTRONET Vasárnap az Ikrek jegyében jár a Hold, ami izgalmas és fontos beszélgetéseket jelez, amik során fontos összefüggésekre ébredhetünk rá. Napi horoszkóp vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2022. július 24.: a Mérleg ráébred egy fontos dologra, a Skorpió tisztán lát appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: sok vidámságot és szerelmet jelez nekünk a Vénusz és a Hold

ASTRONET A bolygók azt is mutatják, hogy most pozitív hozzáállásunk miatt bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe. Érdemes most tényleg kikapcsolódni, és kicsit az örömök megélésére koncentrálni. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: sok vidámságot és szerelmet jelez nekünk a Vénusz és a Hold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 21.: az Ikrekre kerülőúton talál rá a szerencse, a Nyilasnak kivételes napja lesz

ASTRONET A Hold a Bika jegyébe lép, és kényelmessé, örömtelivé teszi a napot a számunkra. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2022. július 21.: az Ikrekre kerülőúton talál rá a szerencse, a Nyilasnak kivételes napja lesz appeared first on Astronet.hu.

A Vénusz a Rák jegyébe lép, és sokunknak elhozza a lelki társat

ASTRONET A Vénusz a Rák jegyében érzékeny energia, sok empátiát, intimitást és romantikát hoz a párkapcsolatokba. A szingliknek is kedvez, sokak számára elhozza a lelki társat. The post A Vénusz a Rák jegyébe lép, és sokunknak elhozza a lelki társat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 18.: a Halak különleges képességei felerősödnek, a Rák elemében van

ASTRONET A Vénusz belép a Rák jegyébe, és csodálatos napot jelez mindannyiunknak. Sokkal érzékenyebben reagálunk ugyanakkor mindenre. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2022. július 18.: a Halak különleges képességei felerősödnek, a Rák elemében van appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2022. július 18-24.: a Rák jegyébe lépő Vénusz sok romantikát ígér

ASTRONET A Vénusz a Rák jegyébe lép, a Mars pedig a türelmes Bika jegyében jár, úgyhogy most minden körülmény kedvez egymás lassú megismerésének, így van lehetősége elmélyülni az érzéseknek is. Heti szerelmi horoszkóp. The post Heti szerelmi horoszkóp 2022. július 18-24.: a Rák jegyébe lépő Vénusz sok romantikát ígér appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: nagy beszélgetéseket és mély érzéseket, szenvedélyt jeleznek a bolygók

ASTRONET A Jupiter mutatja, hogy most sokat tanulhatunk mindenfajta kapcsolatunkból, és erős felismeréseink lesznek a beszélgetések során. Mély érzéseket és szenvedélyt is jelez a hétvége horoszkópja. The post A hétvége horoszkópja: nagy beszélgetéseket és mély érzéseket, szenvedélyt jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 14.: az Ikreket meglepő fordulat elé állítja a sors, az Oroszlán igazán szerelmes

ASTRONET A Vénusz és a Neptunusz fényszöge sokunkat elbizonytalanít, vagy összezavar csütörtökön. Próbáljunk a realitás talaján maradni! Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2022. július 14.: az Ikreket meglepő fordulat elé állítja a sors, az Oroszlán igazán szerelmes appeared first on Astronet.hu.

Az őrangyalod utat mutat a boldogság felé a heti angyalhoroszkóp szerint

ASTRONET Az őrangyalod most üzenetet küld neked, megmutatja, jelenlegi helyzetedben merre vezet a boldogság útja. Heti angyalhoroszkóp következik az őrangyalok üzeneteivel. The post Az őrangyalod utat mutat a boldogság felé a heti angyalhoroszkóp szerint appeared first on Astronet.hu.

Sorsszerű fordulatokat és mély felismeréseket hoz ez a hét az asztrológus szerint

ASTRONET A Bak telihold nagy összefüggésekre és a távlati tervekre világít rá, a Vénusz pedig sorsszerű találkozásokat, karmikus szerelmeket hozhat. Általános heti horoszkóp. The post Sorsszerű fordulatokat és mély felismeréseket hoz ez a hét az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 10.: a Bika sorsszerű találkozásra, a Skorpió csodás fejleményre számíthat

ASTRONET Az Uránusz fényszöge gondoskodik a meglepetésekről, de ezek most mindenképpen örömteliek, pozitívak lesznek! Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2022. július 10.: a Bika sorsszerű találkozásra, a Skorpió csodás fejleményre számíthat appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: az Uránusz váratlan fordulatot, a Vénusz szerelmet, vidámságot hoz

ASTRONET Nagyon kedvezően hatnak ránk a bolygók, vidám, örömteli hétvégére számíthatunk. Csak arra kell figyelnünk, hogy a Jupiter fényszöge hajlamosít a túlzásokra. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: az Uránusz váratlan fordulatot, a Vénusz szerelmet, vidámságot hoz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 7.: a Bikára szerelem vár, a Nyilas nagy lehetőség elébe néz

ASTRONET A Hold és a Vénusz fényszöge beragyogja a csütörtöki napot. Érdemes most kimozdulni kicsit, minél több emberrel beszélgetni, mert sok szinglire vár most flört, ismerkedés. The post Napi horoszkóp 2022. július 7.: a Bikára szerelem vár, a Nyilas nagy lehetőség elébe néz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 6.: a Bak életében felbukkan valaki, a Rákot meglepetés éri

ASTRONET A Hold és a Jupiter szembenállása miatt ma vágyunk a biztonságra, de az izgalmasra, meglepőre is. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2022. július 6.: a Bak életében felbukkan valaki, a Rákot meglepetés éri appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 5.: a Bika szerencsés, az Oroszlán jó hírt kap

ASTRONET A Mars a Bika jegyébe, a Merkúr a Rák jegyébe lép ma. Sokunknak kezdődik most egy nagyon pozitív időszak az életében. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2022. július 5.: a Bika szerencsés, az Oroszlán jó hírt kap appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2022. július 4-10.: Nagyot fordul a világ a héten

ASTRONET Erőteljes változásokat jeleznek a bolygók az első júliusi héten. A Mars jegyet vált, s innentől lesznek, akik jóval határozottabban, bátrabban képviselik az álláspontjukat, míg mások megélik a szenvedélyes szerelmet. Heti horoszkóp következik! The post Heti horoszkóp 2022. július 4-10.: Nagyot fordul a világ a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2022. július 2.: szép szerelmet és flörtöket jeleznek a bolygók

ASTRONET A Merkúr és a Szaturnusz fényszöge pedig nagyon kedvez a hosszú távú terveknek, dolgoknak, kapcsolatoknak. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2022. július 2.: szép szerelmet és flörtöket jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A tükörneuronok működése – az empátia meglétének biológiai háttere

ASTRONET Az empátia emberi kapcsolataink egyik legfontosabb alappillére. Egyesekben ez a készség alapvetően megtalálható, míg másoknak komoly kihívást jelent a másokkal való együttérzés. Vajon pusztán neveltetésünk és alapbeállítottságunk, vagy bizonyos biológiai tényezők is szerepet játszanak a meglétében? The post A tükörneuronok működése – az empátia meglétének biológiai háttere appeared first on Astronet.hu.