A hétvége horoszkópja: július 11-12.

Ezt hozza a hétvége Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: július 11-12. appeared first on Astronet.hu.

Akupresszúra otthon

ASTRONET Nem kell azonnal gyógyszer után nyúlni, számos panaszt saját magunk is enyhíthetünk a következő, egyszerű mozdulatokkal! The post Akupresszúra otthon appeared first on Astronet.hu.

Gyógynövényekkel az egészségért

ASTRONET Hitted volna, hogy egy csésze teával is felveheted a harcot a gyomorégés vagy éppen a bőrproblémák ellen? Most összegyűjtöttük a kedvenceinket! The post Gyógynövényekkel az egészségért appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: július 4-5.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: július 4-5. appeared first on Astronet.hu.

Döntések és véletlenek: előre meg van írva a sorsunk?

ASTRONET Vajon túl az emberi képzeleten, létezik-e egy magasabb rendű, életeket irányító és meghatározó sorserő? The post Döntések és véletlenek: előre meg van írva a sorsunk? appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 29-július 5.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 29-július 5. appeared first on Astronet.hu.

A reinkarnáció a parapszichológia szerint

ASTRONET Milyen kutatásokat végeztek a reinkarnáció bizonyítására? Paulinyi Tamás cikkéből ezt is megtudhatjuk! The post A reinkarnáció a parapszichológia szerint appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 22-28.

ASTRONET Általános előrejelzés a hétre Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 22-28. appeared first on Astronet.hu.

Te milyen szerepet játszol? Megmutatja a csillagjegyed!

ASTRONET Beismerjük, vagy sem, mindannyian játszmázunk, hogy megnyerjük magunknak a környezetünket, hogy elfogadtassuk magunkat és manipuláljunk másokat. Persze nem mindegy, ki milyen fegyvereket vet be mindennapi játszmái során. The post Te milyen szerepet játszol? Megmutatja a csillagjegyed! appeared first on Astronet.hu.

A Hold útja a 12 csillagjegyben – hogyan hat ránk ez az égitest?

ASTRONET Régóta tudjuk, hogy ez az égitest hatással van a természetre, gondoljunk csak az ár-apály változására, vagy a női test ciklusaira. A holdállásból az is kiderül, éppen mire érdemes fókuszálni az életünkben! The post A Hold útja a 12 csillagjegyben – hogyan hat ránk ez az égitest? appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: június 13-14.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: június 13-14. appeared first on Astronet.hu.

Új képzés indul a Szintézis Szabadegyetemen

ASTRONET Egyéves integrált, önismereti és önfejlesztő képzés, neves előadókkal! The post Új képzés indul a Szintézis Szabadegyetemen appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: június 6-7.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: június 6-7. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: május 30-31.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: május 30-31. appeared first on Astronet.hu.

Little Richard a numerológus szerint

ASTRONET Május 9-én elhunyt az amerikai énekes, dalszerző és zongorista, a rock and roll egyik korai úttörője. Lássuk, mit mutatnak a számok az életéről, személyiségéről! The post Little Richard a numerológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Tényleg lehetséges?! – Csodatevők régen és ma

ASTRONET Vajon mennyire hitelesek a feljegyzések, mikortól és milyen eredménnyel vizsgálták a jelen és a közelmúlt parafenoménjeit? The post Tényleg lehetséges?! – Csodatevők régen és ma appeared first on Astronet.hu.

Az elfeledett tudás – Atlantisz 12 angyala

ASTRONET Atlantisz titokzatos világában a legendák szerint 12 király uralkodott, melléjük pedig segítőül 12 angyal rendeltetett. The post Az elfeledett tudás – Atlantisz 12 angyala appeared first on Astronet.hu.

Gyakorlatiasság és maximalizmus: Al Pacino a numerológus szerint

ASTRONET 80 éves az Oscar-díjas és többszörös Golden Golden Globe díjas színész, a filmtörténelem egyik meghatározó színészegyénisége. The post Gyakorlatiasság és maximalizmus: Al Pacino a numerológus szerint appeared first on Astronet.hu.

A retrográd Vénusz próbatétel elé állítja a párkapcsolatokat

ASTRONET Május 11-én a Vénusz is megkezdi retrográd mozgását, ami egészen június 27-éig tart. The post A retrográd Vénusz próbatétel elé állítja a párkapcsolatokat appeared first on Astronet.hu.

Lépjünk szintet! – a retrográd Szaturnusz fontos tanulságokkal szolgál

ASTRONET A változások idejét éljük, és a helyünket keressük. A retrográd Szaturnusz hatására átértékelhetjük életcéljainkat. A leckék nehezek, ám értékesek lesznek! The post Lépjünk szintet! – a retrográd Szaturnusz fontos tanulságokkal szolgál appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – május 4-10.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – május 4-10. appeared first on Astronet.hu.

Irányítsd a képzeleted – 6 minimeditáció a jó hangulatért!

ASTRONET Most rögtön fogadd meg, hogy ezentúl higgadtabban és boldogabban éled a mindennapjaidat. Mindebben segítséget nyújthat a képzeleted. The post Irányítsd a képzeleted – 6 minimeditáció a jó hangulatért! appeared first on Astronet.hu.

A parapszichológia katonai alkalmazásai

ASTRONET Vajon a hírszerzésben is használhatóak a pszi-képességek? The post A parapszichológia katonai alkalmazásai appeared first on Astronet.hu.

A független nő – Catherine Deneuve horoszkópelemzése

ASTRONET Az utolérhetetlen francia díva, Catherine Deneuve horoszkópjában domináns Mars-Szaturnusz együttállás megnehezíti a boldogság megélését. The post A független nő – Catherine Deneuve horoszkópelemzése appeared first on Astronet.hu.

A retrográd Plútó erőteljes változásokat hoz az életünkbe!

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus elemzéséből megtudhatod, hogyan hat a csillagjegyedre! The post A retrográd Plútó erőteljes változásokat hoz az életünkbe! appeared first on Astronet.hu.

Szépülj kamillával! – 5 egyszerű tipp

ASTRONET Remek görcsoldó, kiváló gyulladáscsökkentő, és segíti a bőr regenerálódását. Próbáld ki bőrápoló receptjeinket! The post Szépülj kamillával! – 5 egyszerű tipp appeared first on Astronet.hu.

Beavatási rituálék egykor és ma

ASTRONET Valóban lehetséges megnyitni a tudatot a spiritualitás felé? Paulinyi Tamás pszi-kutató írásában erre keresi a választ! The post Beavatási rituálék egykor és ma appeared first on Astronet.hu.

Te melyik atlantiszi csillagjegyben születtél?

ASTRONET A tengerbe temetett titokzatos kultúrában 9 csillagjegyet tartottak számon. The post Te melyik atlantiszi csillagjegyben születtél? appeared first on Astronet.hu.

Mi volt előbb: a nyúl vagy a tojás? Húsvéti szokások és eredetük

ASTRONET Miért a nyuszi tojja a hímes tojást? Mi a locsolás értelme? Miért eszünk sonkát húsvét vasárnap? Összegyűjtöttük a legjellemzőbb szokásokat és azok magyarázatát. The post Mi volt előbb: a nyúl vagy a tojás? Húsvéti szokások és eredetük appeared first on Astronet.hu.

A kristályok mágiája: gyógyítanak, erősítenek, védenek!

ASTRONET A gyógyító kövek, kristályok története egészen az ókorig nyúlik vissza – számos kultúrában hittek az erejükben! The post A kristályok mágiája: gyógyítanak, erősítenek, védenek! appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: április 4-5.

ASTRONET Általános előrejelzés Ipacs Andrea asztrológus tollából! The post A hétvége horoszkópja: április 4-5. appeared first on Astronet.hu.

Te melyik személyes évedben jársz? A számmisztikai képletedből kiderül!

ASTRONET Az életünknek, a személyiségfejlődésünk rövidebb-hosszabb szakaszai vannak. Ezek közül a személyes év az egyik legfontosabb. The post Te melyik személyes évedben jársz? A számmisztikai képletedből kiderül! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 30-április 5.

ASTRONET Általános előrejelzés Ipacs Andrea asztrológus tollából. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – március 30-április 5. appeared first on Astronet.hu.

A fejlődés útja – Al Pacino horoszkópja

ASTRONET Al Pacino a filmtörténelem egyik legnagyobb színészegyénisége. A Nap-Szaturnusz konjukció alapjaiban határozza meg személyiségét. The post A fejlődés útja – Al Pacino horoszkópja appeared first on Astronet.hu.

Nikola Tesla, a zseniális feltaláló

ASTRONET Szerb-amerikai fizikus, feltaláló, villamosmérnök, gépészmérnök, filozófus. Életében 146 szabadalmat jegyeztek be a neve alatt. Lássuk, mit mutatnak a számai! The post Nikola Tesla, a zseniális feltaláló appeared first on Astronet.hu.

A Szaturnusz, a nagy Tanító ismét előre halad!

ASTRONET A retrográd időszak után végre újra egyenesbe fordult, és december 17-ig a Bak jegyén halad keresztül. The post A Szaturnusz, a nagy Tanító ismét előre halad! appeared first on Astronet.hu.

A gondolat hatalma

ASTRONET Szinte mindenki tapasztalta már, hogy ha egy dolog körül forognak a gondolatai, az gyakran meg is valósul – legyen szó pozitív, vagy negatív eseményekről… Épp ezért nagyon fontos, hogy el tudjuk engedni a félelmeinket, és pozitív irányultsággal segítsük a kedvező fordulatok bekövetkezését. The post A gondolat hatalma appeared first on Astronet.hu.

Ezek a gyógynövények a legjobb orvosságok

ASTRONET Kertészeti tippek Varju Bea természetgyógyásztól! The post Ezek a gyógynövények a legjobb orvosságok appeared first on Astronet.hu.

A szerelem ideje – a Vénusz előre indult!

ASTRONET A retrográd időszak után a Vénusz végre elindult előre június 27-én, szombaton az Ikrek 6 fokán. Lássuk, hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre. The post A szerelem ideje – a Vénusz előre indult! appeared first on Astronet.hu.

Zsenialitás és egó – Prince a numerológus szerint

ASTRONET Oscar-, Golden Globe- és hétszeres Grammy díjas amerikai zenész, énekes és dalszövegíró. The post Zsenialitás és egó – Prince a numerológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Éltünk, élünk, élni fogunk? A reinkarnáció parapszichológiája

ASTRONET Reinkarnáció. A fogalom Magyarországon pár évtizeddel ezelőtt leginkább csak a vallástörténészek és a filozófusok körében volt mélyebben ismert, azonban a közelmúltban felerősödött New Age-es és ezoterikus mozgalmak széles körben a figyelem középpontjába helyezték. The post Éltünk, élünk, élni fogunk? A reinkarnáció parapszichológiája appeared first on Astronet.hu.

Zárd le a múltat! – Június 18-án a Merkúr hátrálni kezd

ASTRONET A retrográd Merkúr a Rák jegyében jár, emiatt újra kell értékelnünk a múlthoz, a családtagjainkhoz való viszonyulásunkat. The post Zárd le a múltat! – Június 18-án a Merkúr hátrálni kezd appeared first on Astronet.hu.

Válassz egy számot! Megmutatja, mit kell tenned!

ASTRONET Mindegyik szám más és más energiát hordoz. Nézd meg, mit üzennek neked! The post Válassz egy számot! Megmutatja, mit kell tenned! appeared first on Astronet.hu.

Újulj meg – 7 napos méregtelenítés lépésről-lépésre!

ASTRONET A rövid tisztítókúra csodát tesz testeddel-lelkeddel egyaránt. A szilárd táplálékról való teljes lemondás szinte egy diéta betartásánál is egyszerűbb. The post Újulj meg – 7 napos méregtelenítés lépésről-lépésre! appeared first on Astronet.hu.

Akaraterő, céltudatosság, intuíció: Tom Jones a numerológus szerint

ASTRONET 80 éves a világhírű walesi popénekes, színész. Lássuk, mit mutatnak a számai Kiss Zoltán Zéro numerológus szerint! The post Akaraterő, céltudatosság, intuíció: Tom Jones a numerológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Június 5.: Telihold a Nyilasban és tízmilliószoros nap

ASTRONET A dharmacsakra napokon a gondolatok, cselekedetek hatása megsokszorozódik, és bevonzhatjuk életünkbe a vágyott dolgokat. A Nyilas-telihold pedig lelki megújulást hoz az életünkbe. The post Június 5.: Telihold a Nyilasban és tízmilliószoros nap appeared first on Astronet.hu.

Sokan vagyunk kevesen? A szinkronicitás rejtelmei, 2. rész

ASTRONET Vajon léteznek párhuzamos valóságok, sorsok, életutak? The post Sokan vagyunk kevesen? A szinkronicitás rejtelmei, 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Arnold Schwarzenegger – út a csillagokig

ASTRONET Arnold Alois Schwarzenegger Golden Globe-díjas osztrák származású amerikai színész, testépítő, üzletember és politikus. Lássuk, mit mutat a horoszkópja Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post Arnold Schwarzenegger – út a csillagokig appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – május 25-31.

ASTRONET Általános előrejelzés a hétre Ipacs Andrea tollából! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – május 25-31. appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – május 18-24.

ASTRONET A hét általános horoszkópja Ipacs Andrea asztrológus tollából! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – május 18-24. appeared first on Astronet.hu.

Szakácshoroszkóp

ASTRONET Az egyszerű ízeket kedveled, vagy igazi ínyenc vagy? Gyakorlott, profi szakácsként ragadsz fakanalat, vagy a rántottánál megáll a tudományod? Csillagjegyed megmutatja, hogyan remekelsz a konyhában! The post Szakácshoroszkóp appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – május 11-17.

ASTRONET A hét általános horoszkópja minden csillagjegynek. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – május 11-17. appeared first on Astronet.hu.

Élet az élet után? A reinkarnáció tana

ASTRONET Sokan a buddhizmushoz társítják, holott a legtöbb vallásban megjelenik a reinkarnáció és a karma fogalma. Manapság pedig minden eddiginél több kutatási eredmény áll a rendelkezésünkre, amelyek a halál utáni létezést hivatottak bizonyítani. The post Élet az élet után? A reinkarnáció tana appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: május 2-3.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: május 2-3. appeared first on Astronet.hu.

Parapszichológia a katonaságban, 2. rész

ASTRONET Vajon a hírszerzésben is használhatóak az olyan pszi-képességek, mint például a telepátia? Paulinyi Tamás cikkében az ezzel kapcsolatos kutatásokat veszi sorra. The post Parapszichológia a katonaságban, 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 27-május 3.

ASTRONET Általános előrejelzés a hétre minden csillagjegynek. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 27-május 3. appeared first on Astronet.hu.

Beavatási rítusok egykor és ma – 2. rész

ASTRONET A beavatás, az érett tudás megszerzése, minden kor kultúrájában transzcendens jelentést hordozott. Vajon valóban létezik olyan módszer, amivel megnyithatjuk a tudatot a spiritualitás felé? The post Beavatási rítusok egykor és ma – 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Gyertyamágia a színek erejével

ASTRONET A mágia különböző színű gyertyákat használ a problémák megoldására, de ezek nem csak az energiákra, hanem a hangulatunkra és az egészségünkre is hatást gyakorolnak. The post Gyertyamágia a színek erejével appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! – április 18-19.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegynek Ipacs Andrea asztrológustól! The post Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! – április 18-19. appeared first on Astronet.hu.

Kérjetek és kaptok! Segítenek az arkangyalok

ASTRONET Az arkangyalok Isten hírvivői, ők a közvetítők a Teremtő és az emberek között. Fordulj hozzájuk, ha támogatásra, bátorításra vagy tanácsra van szükséged. The post Kérjetek és kaptok! Segítenek az arkangyalok appeared first on Astronet.hu.

Jóslás francia kártyából – megmutatják a jövőt a lapok!

ASTRONET Próbáld ki ezt az egyszerű jóslás módszert! The post Jóslás francia kártyából – megmutatják a jövőt a lapok! appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: április 11-12.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: április 11-12. appeared first on Astronet.hu.

Égből pottyant segítők – erről ismerheted fel a fényküldötteket!

ASTRONET Sokan hisznek benne, hogy köztünk járnak: a fénymunkások azok a lelkek, akik már születésük előtt vállalták azt a sorsfeladatot, hogy egész életükben mások segítségére lesznek. Na de miről ismerhetjük fel őket? The post Égből pottyant segítők – erről ismerheted fel a fényküldötteket! appeared first on Astronet.hu.

Étkezz az öt elem konyhája szerint!

ASTRONET A hagyományos kínai gyógyászat szerint az egészséges étkezés az öt elem egyensúlyán alapszik. Nem kell bonyolult praktikákra vagy hozzávalókra gondolni, a következő alapelveket mindenkinek könnyű betartani! The post Étkezz az öt elem konyhája szerint! appeared first on Astronet.hu.

„Túlélőkert” kicsiben és nagyban – tippek a természetgyógyásztól, 1. rész

ASTRONET Varju Beáta új sorozatából megismerheted, mit érdemes ültetni az ablakpárkánytól a balkonon át, a kis és nagy kertekbe. The post „Túlélőkert” kicsiben és nagyban – tippek a természetgyógyásztól, 1. rész appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: március 28-29.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: március 28-29. appeared first on Astronet.hu.

Chuck Norris a számok tükrében

ASTRONET 80 éves a karate-világbajnok és színész – lássuk, mit mutatnak a számai. The post Chuck Norris a számok tükrében appeared first on Astronet.hu.

Embert tolláról… – grafológiai elemzés kezdőknek!

ASTRONET A grafológusok szerint egyes betűk megformálásából, külalakjából nemcsak személyiségjegyeinkre, hanem emberi kapcsolataink jellemzőire is következtethetünk. The post Embert tolláról… – grafológiai elemzés kezdőknek! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 6-12.

ASTRONET Általános előrejelzés minden csillagjegy szülöttének. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – július 6-12. appeared first on Astronet.hu.

Sors vagy szabad akarat?

ASTRONET Vajon túl az emberi képzeleten, létezik-e egy magasabb rendű, életeket irányító és meghatározó sorserő? Paulinyi Tamás cikkének második része következik! The post Sors vagy szabad akarat? appeared first on Astronet.hu.

Eladó motorkerékpárok nem csak a száguldás szerelmeseinek

ASTRONET Szeretné kiélvezni a motorozás szabadságát, ezért úgy döntött, vásárol egy motorkerékpárt? Régóta motorozik, ezért újítani szeretne? Esetleg most szerzett jogosítványt, és használt motorkerékpár érdekli? Bármi célja legyen is döntésének, a Maxaprón garantáltan megtalálja a céljainak és álmainak megfelelő motorkerékpárt. The post Eladó motorkerékpárok nem csak a száguldás szerelmeseinek appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: június 27-28.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: június 27-28. appeared first on Astronet.hu.

Lehull a fátyol… – a Neptunusz hátrál november 28-ig

ASTRONET Ipacs Andrea cikkéből megtudhatjuk, hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre! The post Lehull a fátyol… – a Neptunusz hátrál november 28-ig appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: június 20-21.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: június 20-21. appeared first on Astronet.hu.

A Föld energiaközpontjai

ASTRONET Már az ókorban tudták, hogy ahol a Föld energiavonalai csomópontot képeznek, azok szent helyek. Ilyen energiaörvények középpontjában építették meg aztán a templomaikat, spirituális központjaikat. Lássuk, melyek ezek! The post A Föld energiaközpontjai appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 15-21.

ASTRONET Általános heti horoszkóp Ipacs Andrea asztrológustól. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 15-21. appeared first on Astronet.hu.

Nagy nyári egészséghoroszkóp

ASTRONET Lássuk, mire számíthatunk nyáron Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post Nagy nyári egészséghoroszkóp appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 8-14.

ASTRONET A hét általános horoszkópja Ipacs Andrea asztrológustól. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 8-14. appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 1-7.

ASTRONET Általános heti horoszkóp minden csillagjegynek. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – június 1-7. appeared first on Astronet.hu.

Sokan vagyunk kevesen? A szinkronicitás rejtelmei

ASTRONET Ismétlődhetnek a sorsok a jelenben és a múltban? Vannak az életnek furcsa párhuzamos útjai? Paulinyi Tamás cikkében erre keresi a választ! The post Sokan vagyunk kevesen? A szinkronicitás rejtelmei appeared first on Astronet.hu.

Parafenomének a parapszichológiában

ASTRONET Vajon mennyire hitelesek a feljegyzések, mikortól és milyen eredménnyel vizsgálták a jelen és a közelmúlt parafenoménjeit? The post Parafenomének a parapszichológiában appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: május 23-24.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: május 23-24. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: június 16-17.

ASTRONET A bolygók remek hétvégét ígérnek! Mutatjuk, mi vár rád az asztrológus szerint. The post A hétvége horoszkópja: június 16-17. appeared first on Astronet.hu.

Könnyű és egészséges reggeli receptek

ASTRONET Ráérős hétvégi reggeleken érdemes kipróbálni a következő szuper-egészséges, könnyű és tápláló recepteket! The post Könnyű és egészséges reggeli receptek appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: május 9-10.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: május 9-10. appeared first on Astronet.hu.

“Túlélőkert” kicsiben és nagyban, 2. rész

ASTRONET Az ablakpárkánytól a balkonon át a kis- és nagy kertig - tippek Varju Beáta természetgyógyásztól! The post “Túlélőkert” kicsiben és nagyban, 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Mélység és magasság – a Jupiter rövidesen hátrálni kezd!

ASTRONET A Jupiter 2020. május 11-én megkezdi a Bak 27-ik fokán a hátráló mozgását, ami egészen szeptemberig tart. The post Mélység és magasság – a Jupiter rövidesen hátrálni kezd! appeared first on Astronet.hu.

A legjobb emésztést segítő teák

ASTRONET A kényszerű otthonlét miatt bizony gyakran többet eszünk a kelleténél. Lássuk, milyen gyógynövényekkel segíthetünk az emésztési panaszokon! The post A legjobb emésztést segítő teák appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: április 25-26.

ASTRONET Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: április 25-26. appeared first on Astronet.hu.

8 szuperétel a szervezet optimális működéséért

ASTRONET A következő élelmiszerek rendszeres fogyasztásával sokat tehetsz az egészséged megőrzéséért. Lássuk, miben milyen értékes anyagok találhatók! The post 8 szuperétel a szervezet optimális működéséért appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 20-26.

ASTRONET A hét legfontosabb bolygóállásai Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 20-26. appeared first on Astronet.hu.

Hogyan győzheted le a félelmeidet az asztrológia szerint?

ASTRONET Alapvetően két energia van: a boldogság, nyitottság, fény energiái és a szorongás, félelem erői. Lássuk, hogyan küzdhetjük le a szorongásunkat! The post Hogyan győzheted le a félelmeidet az asztrológia szerint? appeared first on Astronet.hu.

18 évesen világhírű – Billie Eilish számmisztikai elemzése

ASTRONET 18 évesen ötszörös Grammy-díjas énekes, dalszerző. Lássuk, mit mutatnak a számai Kiss Zoltán Zéro numerológus szerint! The post 18 évesen világhírű – Billie Eilish számmisztikai elemzése appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 13-19.

ASTRONET Kedvező bolygóállások segítenek minket a következő napokban! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 13-19. appeared first on Astronet.hu.

Jósold meg a szerencsenapod!

ASTRONET Születési dátumod alapján egy képlet segítségével megtudhatod, mely napok alakulnak igazán kedvezően az életedben. The post Jósold meg a szerencsenapod! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 6-12.

ASTRONET A hét elején sok feszültséggel számolhatunk, de a hét második felében már kedvezőbb bolygóállások segítenek minket. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – április 6-12. appeared first on Astronet.hu.

Csakragyógyászat: így töltődj fel energiával!

ASTRONET A csakrák felelnek a testi-lelki egészségünkért. Akár alul-, akár túlműködnek, kezelni kell őket. Most megismerheted a legegyszerűbb technikákat! The post Csakragyógyászat: így töltődj fel energiával! appeared first on Astronet.hu.

Mit hoz a jövő? A dobókockákkal megjósolhatod!

ASTRONET Csak három dobókockára van szükséged, és választ kaphatsz a kérdéseidre! The post Mit hoz a jövő? A dobókockákkal megjósolhatod! appeared first on Astronet.hu.

Társbérlő a koponyában – a többszörös személyiség a parapszichológia szerint, 2. rész

ASTRONET Ha a tudat határozza meg a valóságot, mi a helyzet a többszörös személyiségekkel? The post Társbérlő a koponyában – a többszörös személyiség a parapszichológia szerint, 2. rész appeared first on Astronet.hu.

Társbérlő a koponyában – a többszörös személyiség a parapszichológiában

ASTRONET Ha igaz, hogy a tudat teremti a valóságot, mi a helyzet a többszörös személyiségek esetében? Paulinyi Tamás írásában a személyiség, a tudat és a valóság kapcsolatát vizsgálja. The post Társbérlő a koponyában – a többszörös személyiség a parapszichológiában appeared first on Astronet.hu.