Ezt hozza a hét az asztrológus szerint – január 18-24.: találjuk meg az utunkat!

Az egyéni és a közösségi érdekek, a szabadságvágy kontra felelősség kérdései kerülnek fókuszba. Nehéz hét, nehéz kérdésekkel... Mutatjuk a hét általános horoszkópját! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint – január 18-24.: találjuk meg az utunkat! appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2020. január 18-24.: Sok feszültséget jeleznek a bolygók

ASTRONET Sajnos meglehetősen sok feszültséget jeleznek január harmadik hetében a bolygók. Legyél a lehető legtürelmesebb, és akkor nem érhet baj. heti horoszkóp következik! The post Heti horoszkóp 2020. január 18-24.: Sok feszültséget jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: január 16-17.: a Kos provokál, a Skorpió romantikázik

ASTRONET Jó hangulatú, beszélgetős, romantikus hétvégére számíthatunk, de azért arra figyeljünk, hogy humorral vegyük el a szavaink élét. A hétvége horoszkópja következik minden csillagjegynek. The post A hétvége horoszkópja: január 16-17.: a Kos provokál, a Skorpió romantikázik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 14.: a Vízöntő szerencsés napra számíthat

ASTRONET A Nyilas viszont ne tegyen semmire sem ígéretet, mert most nehéz lesz azokat betartania. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. január 14.: a Vízöntő szerencsés napra számíthat appeared first on Astronet.hu.

Január 13: az év első Újholdja megmutatja, mire kell koncentrálnod 2021-ben!

ASTRONET 2021. január 13. szerda – ekkorra datálódik az év első Újholdja, ami most különösen fontos, hiszen a Plútóval együttáll, és meghatározza az egész esztendő fontos területeit, témáit! The post Január 13: az év első Újholdja megmutatja, mire kell koncentrálnod 2021-ben! appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. január 11-17.: Kedvező lehetőségek

ASTRONET Kedvező lehetőségeket jeleznek a bolygók január második hetében. A heti horoszkóp segítségével megtudhatod, mi minden vár a következő hét napban. The post Heti horoszkóp 2021. január 11-17.: Kedvező lehetőségek appeared first on Astronet.hu.

Mi a mantrád 2021-ben a csillagjegyed szerint?

ASTRONET Az ősi vallások mindegyike hitt a szavak, a gondolat teremtőerejében - ezen alapulnak a buddhista mantrák is. Lássuk, melyik mantrát ismételgesd 2021-ben, hogy bevonzd a jót az életedbe! The post Mi a mantrád 2021-ben a csillagjegyed szerint? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 7.: a Skorpió-hold felerősíti az intuíciónkat

ASTRONET Csütörtökön bátran hagyatkozhatunk a megérzéseinkre, csalhatatlanul mutatják az utat. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. január 7.: a Skorpió-hold felerősíti az intuíciónkat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 5.: szerencsés napja lesz a Ráknak

ASTRONET A Mérleg pedig megismerhet valakit, aki felé érdemes lenne nyitni. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. január 5.: szerencsés napja lesz a Ráknak appeared first on Astronet.hu.

2021, a Szaturnusz éve

ASTRONET A 2021-es esztendő uralkodó bolygója a Szaturnusz lesz, amire a Nagy tanítóként is szoktak utalni az asztrológusok. A következő esztendőben várhatóan meg kell küzdenünk néhány új kihívással, de megerősödve tudunk majd túljutni a nehézségeken. The post 2021, a Szaturnusz éve appeared first on Astronet.hu.

Új év, új ember?

ASTRONET Vajon hogyan tehető sikeressé a váltás, a változás, a beidegződött szokásoktól való szabadulás? Paulinyi Tamás cikkében parapszichológiai szempontból is vizsgálja a kérdést! The post Új év, új ember? appeared first on Astronet.hu.

Januári horoszkóp: pompás lehetőségeket jeleznek a bolygók

ASTRONET Igazán pompásan indul 2021 első hónapja. A bolygók remek lehetőségeket jeleznek a csillagjegyeknek. Januári horoszkóp következik! The post Januári horoszkóp: pompás lehetőségeket jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2020. december 28-2021. január 3. – Nagyon boldog új évet mindenkinek!

ASTRONET Vajon mit jeleznek a bolygók 2020 utolsó, és 2021 első napjaira? A heti horoszkóp minden fontos részletet megmutat és felfed előtted... The post Heti horoszkóp 2020. december 28-2021. január 3. – Nagyon boldog új évet mindenkinek! appeared first on Astronet.hu.

Egészség horoszkóp 2021 – Erre figyeljenek a csillagjegyek!

ASTRONET Vajon mi mindenre figyelmeztet az egészség horoszkóp 2021-ben? Csillagjegyednél megtalálod a választ. Érdemes megfogadni a javaslatokat! The post Egészség horoszkóp 2021 – Erre figyeljenek a csillagjegyek! appeared first on Astronet.hu.

Nagy szerelmi horoszkóp 2021

ASTRONET Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben? A Nagy éves szerelmi horoszkóp 2021 részletesen elmondja minden csillagjegynek! The post Nagy szerelmi horoszkóp 2021 appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp december 21-27.: Áldott és békés karácsonyi ünnepeket!

ASTRONET A karácsonyi héten vajon mit jeleznek a bolygók? A heti horoszkópból természetesen most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Áldott és békés karácsonyt kíván az Astronet! The post Heti horoszkóp december 21-27.: Áldott és békés karácsonyi ünnepeket! appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja, december 19-20.: nagy beszélgetések és sok vidámság

ASTRONET A Nap-Merkúr együttállás a Nyilasban igazán jó hangulatot varázsol körénk a következő két napban. Az utolsó adventi hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja, december 19-20.: nagy beszélgetések és sok vidámság appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 18.: ma csak az egyenes út járható

ASTRONET Vigyázzunk, mert most kiderülhet, amit leplezni próbálunk, de mi is átlátunk másokon. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2020. december 18.: ma csak az egyenes út járható appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 17.: váratlan hírek, titkok bonyolítják az életünket

ASTRONET A Vízöntő romantikus napnak néz elébe, a Nyilas párja féltékeny. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2020. december 17.: váratlan hírek, titkok bonyolítják az életünket appeared first on Astronet.hu.

Bak horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Milyen évre számíthatsz, ha a Bak jelében születtél? Az Astronet 2021-es éves horoszkópjából megtudhatod a legfontosabb részleteket. The post Bak horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Nyilas horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Nyilas horoszkóp 2021. Mi minden vár rád az új évben a szerelem, a párkapcsolat, a karrier, az egészség területén? Az Astronet éves horoszkópjából megtudhatod a legfontosabb részleteket. The post Nyilas horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! December 14-20.

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus szerint ez egy nagyon tömény hét: lesz Újhold, Vénusz, Szaturnusz és Jupiter jegyváltás. A hét általános horoszkópja következik! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! December 14-20. appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 12.: tegyünk pontot a viták végére!

ASTRONET A Hold a Skorpióban túlérzékennyé tesz, ezért most különösen óvnunk kell a törékeny harmóniát. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2020. december 12.: tegyünk pontot a viták végére! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 11.: a Szűz ne hagyja, hogy kihasználják!

ASTRONET A Bakra ma nagy hatással lehet valaki, a Skorpió rugalmasabban kellene viszonyulni mindenhez. Napi horoszkóp következik péntekre! The post Napi horoszkóp 2020. december 11.: a Szűz ne hagyja, hogy kihasználják! appeared first on Astronet.hu.

Mérleg horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Mérleg horoszkóp 2021. Vajon mi minden vár rád az új évben, ha a Mérleg jelében születtél? Az Astronet éves horoszkópjából minden kiderül, a szerelem, párkapcsolat, karrier és egészség témákban. The post Mérleg horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Szűz horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET A Szűz jelében születtél? Vajon mi mindenre számíthatsz a szerelemben, a munkádban és az egészség vonatkozásában 2021-ben? Éves horoszkópunkból mindenre fény derül. The post Szűz horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Oroszlán horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Az Oroszlán jelében születtél? Vajon mi mindent jelez a horoszkóp 2021-re? Kattints, és máris elolvashatod a részleteket. The post Oroszlán horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 7-13.

ASTRONET A héten sok romantikában lesz részünk, de Ipacs Andrea asztrológus szerint vigyáznunk kell arra is, nehogy kihasználják mások a jóhiszeműségünket. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – december 7-13. appeared first on Astronet.hu.

Számmisztika 2021, avagy mit jeleznek a számok az új évre

ASTRONET Vajon mi mindent jelez a számmisztika 2021-re? Numerológus szakértőnk, Kiss Zoltán Zéró videós bejelentkezéséből minden fontos részlet kiderül. The post Számmisztika 2021, avagy mit jeleznek a számok az új évre appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: december 5-6.: szenvedélyt és romantikát jeleznek a bolygók

ASTRONET A Víz-eleműeknek sok romantikát, intimitás és gyengédséget hozhat ez a hétvége. Nézd meg, neked mit mutat a horoszkópod Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: december 5-6.: szenvedélyt és romantikát jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 4.: a Kos féltékeny, a Skorpió tilosban járhat…

ASTRONET A Halaknak pedig végre meg kell tanulni nemet mondani! Napi horoszkóp következik péntekre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2020. december 4.: a Kos féltékeny, a Skorpió tilosban járhat… appeared first on Astronet.hu.

Bika horoszkóp 2021 – Szerelem, párkapcsolat, karrier, egészség

ASTRONET Vajon mire számíthatnak 2021-ben a Bika jelében születettek? Az éves horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek. The post Bika horoszkóp 2021 – Szerelem, párkapcsolat, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 2.: a Kosokra rámosolyog a szerencse

ASTRONET A Skorpió életében pedig egy olyan esemény jöhet, ami miatt önvizsgálatot tart. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2020. december 2.: a Kosokra rámosolyog a szerencse appeared first on Astronet.hu.

Ösztönlények vagyunk, vagy a ráció irányít bennünket?

ASTRONET Netán egyik sem? Paulinyi Tamás pszi-kutató szerint mindannyian képesek vagyunk a telepátiára és a jövőérzékelésre, csak éppen nem vagyunk a tudatásban ezen képességeinknek! The post Ösztönlények vagyunk, vagy a ráció irányít bennünket? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 17.: a Bak megmutatja segítőkészségét

ASTRONET A Kosnak is szép napja lehet, csak fékezze indulatosságát. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. január 17.: a Bak megmutatja segítőkészségét appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 15.: a Nyilas ma nem ismer lehetetlent!

ASTRONET Az Oroszlán ne foglalkozzon a pletykákkal, amit hall, és főleg ne adjon hitelt nekik! Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. január 15.: a Nyilas ma nem ismer lehetetlent! appeared first on Astronet.hu.

Az Uránusz előre indul – képesek vagyunk a fejlődésre?

ASTRONET Az Uránusz a nagy fordulatok, a szabadság bolygója. Január 14-én ismét előre fordul a Bika jegyében. Nézd meg, hogyan hat ez a csillagjegyedre! The post Az Uránusz előre indul – képesek vagyunk a fejlődésre? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 12.: az Oroszlán megmutatja, mire képes!

ASTRONET A Bak viszont egy kellemetlen ügybe keveredhet... Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek keddre. The post Napi horoszkóp 2021. január 12.: az Oroszlán megmutatja, mire képes! appeared first on Astronet.hu.

Tarot jóslás 2021: ezt üzenik a kártyák

ASTRONET 2021-ben két kártya mutatja meg nekünk a dátum alapján a Tarot ősi üzenetét: a 20. lap, a Végítélet kártyája és a 21. lap, ami a Világ, az Univerzum lapja. Mutatjuk, mit is jelent mindez az idei évre! The post Tarot jóslás 2021: ezt üzenik a kártyák appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 8.: az Ikrek fellélegezhet

ASTRONET A Bak viszont akadályokba ütközik, de sikeresen legyőzi ezeket. Napi horoszkóp következik péntekre a tizenkét csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. január 8.: az Ikrek fellélegezhet appeared first on Astronet.hu.

Ezekre a csillagjegyekre januárban nagyon sok öröm vár

ASTRONET Januárban mindenki kicsit bizakodóbb lehet. Számos fordulatot jelez a horoszkóp. Három csillagjegy ugyanakkor nagyon sok örömre, sikeres lehetőségre számíthat. A horoszkópból kiderül, te is közéjük tartozol-e. The post Ezekre a csillagjegyekre januárban nagyon sok öröm vár appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint – január 4-10.

ASTRONET A Mars és a Vénusz is jegyet vált a következő napokban. Az általános heti horoszkópból kiderül, hogyan hat ez ránk! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint – január 4-10. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: január 2-3.

ASTRONET Hogyan kezdődik az újév Ipacs Andrea asztrológus szerint? A hétvége horoszkópja következik 2021 első napjaira. The post A hétvége horoszkópja: január 2-3. appeared first on Astronet.hu.

Új év, új ember? – A változás mágiája

ASTRONET Az újév naptári mérföldkövét sokan tekintik új kiindulópontnak, egyfajta kapaszkodónak is életükben. De vajon hogyan válhat sikeressé a változás? The post Új év, új ember? – A változás mágiája appeared first on Astronet.hu.

Aszcendens-horoszkóp – mi jellemez téged?

ASTRONET Az aszcendens az a jegy, amely a születés pillanatában kel fel a keleti horizonton. Megmutatja, hogyan kapcsolódunk a világhoz, és milyennek látnak minket mások. The post Aszcendens-horoszkóp – mi jellemez téged? appeared first on Astronet.hu.

Karrier horoszkóp 2021 – Erre számíthatsz munkában, pénzügyekben, karrierben

ASTRONET A munka, a karrier, a pénzügyek, a megélhetés mindenkinek különösen érzékeny és fontos pont az életében. Az Astronet éves karrier horoszkópja megmutatja a legfontosabb részleteket, és lehetőségeket. Íme. The post Karrier horoszkóp 2021 – Erre számíthatsz munkában, pénzügyekben, karrierben appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 23.: az Oroszlán válaszút elé kerül

ASTRONET A Nyilas úgy érzi, végre harmonikus minden kapcsolata, a Vízöntő is fontos döntéseket hoz. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2020. december 23.: az Oroszlán válaszút elé kerül appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 22.: sok izgalmat jeleznek a bolygók

ASTRONET Az ünnepek előtti izgalom ingerültségbe csaphat át, pedig jó lenne, ha nem rontanánk el az örömünket felesleges vitákkal. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2020. december 22.: sok izgalmat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Jupiter a Vízöntőbe lép: újabb fordulat a csillagjegyek életében

ASTRONET A nagy sorsbolygó, a Szaturnusz jegyváltása után két nappal, a nagy szerencse bolygója, a Jupiter is a Vízöntő jelébe lép. Ezt jelzi a csillagjegyeknek a horoszkóp. The post Jupiter a Vízöntőbe lép: újabb fordulat a csillagjegyek életében appeared first on Astronet.hu.

Halak horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Mi mindent jeleznek a bolygók 2021-re a szerelemben, az egészség és a karrier kapcsán, ha a Halak jelében születtél? Az Astronet éves horoszkópjából megtudhatod. The post Halak horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Vízöntő horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon mi mindenre számíthatsz 2021-ben az egészség, a karrier és a szerelem terén, ha a Vízöntő jelében születtél? Az Astronet horoszkópjából megtudhatod a részleteket. The post Vízöntő horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

A tehetség isteni ajándék?

ASTRONET Mi is valójában a tehetség? Örökölhető készség, amit a gének kódjai adnak tovább, vagy égi áldás, ami sokszor átok is egy időben? The post A tehetség isteni ajándék? appeared first on Astronet.hu.

Bak horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Milyen évre számíthatsz, ha a Bak jelében születtél? Az Astronet 2021-es éves horoszkópjából megtudhatod a legfontosabb részleteket. The post Bak horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Tehetség: égi áldás vagy örökölhető készség?

ASTRONET Mi is valójában a tehetség? Örökölhető készség, amit a gének kódjai adnak tovább, vagy égi áldás, ami sokszor átok is egy időben? The post Tehetség: égi áldás vagy örökölhető készség? appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2020. december 14-20.: Különleges fordulatokat jeleznek a bolygók

ASTRONET Vészesen közelít a karácsony. Vajon mi minden vár rád a heti horoszkóp szerint a harmadik decemberi héten? The post Heti horoszkóp 2020. december 14-20.: Különleges fordulatokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Skorpió horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Skorpió horoszkóp 2021. Mit jeleznek a bolygók a szerelemben, a párkapcsolatban, a karrierben és az egészségben? Az Astonet éves horoszkópjából megtudod. The post Skorpió horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Könyvajánló: A Sorsunk a számokban

ASTRONET Megjelent állandó szakértőnk, Kiss Zoltán Zéro könyvének a tizenkettedik kiadása! The post Könyvajánló: A Sorsunk a számokban appeared first on Astronet.hu.

Mi jellemzi a Nyilas jegy szülötteit?

ASTRONET A Nyilas lényének magva, hogy az életet utazásnak tekinti, melynek célja, hogy a lehető legtöbbet fejlődjön. Nézd meg, mi jellemzi a jegy szülötteit! The post Mi jellemzi a Nyilas jegy szülötteit? appeared first on Astronet.hu.

Rajzterápia: hangolódjunk az ünnepekre!

ASTRONET Rajzolni mindenki ösztönösen, „magától” tud. Ezért ez a megnyilvánulási forma jól tükrözi a sokszor még önmagunk előtt is ismeretlen lelki mélységeinket! The post Rajzterápia: hangolódjunk az ünnepekre! appeared first on Astronet.hu.

Sinrin-joku: az erdőfürdőzés művészete

ASTRONET Járj nyitott szemmel és füllel a természetben, és hódolj a sinrin-joku, az erdőfürdőzés művészetének! Hogy mit is jelent mindez? Cikkünkből kiderül! The post Sinrin-joku: az erdőfürdőzés művészete appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2020. december 7-13.: Szerelmet jeleznek a bolygók

ASTRONET Vajon mit jeleznek a bolygók december második hetére. A legfrisebb heti horoszkópból most is megtudhatsz minden fontos részletet. The post Heti horoszkóp 2020. december 7-13.: Szerelmet jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Számmisztika 2021, avagy mit jeleznek a számok az új évre

ASTRONET Vajon mi mindent jelez a számmisztika 2021-re? Numerológus szakértőnk, Kiss Zoltán Zéró videós bejelentkezéséből minden fontos részlet kiderül. The post Számmisztika 2021, avagy mit jeleznek a számok az új évre appeared first on Astronet.hu.

Rák horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon mi minden vár rád 2021-ben, ha a Rák jelében születtél? Az Astronet éves horoszkópjából minden fontos részletet megtudhatsz. The post Rák horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Ikrek horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon mi mindent jeleznek az Ikrek csillagjegynek a bolygók 2021? Az Astronet éves horoszkópjából fény derül a részletekre. The post Ikrek horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Hétköznapi csodák ásványokkal: a fluorit

ASTRONET Új sorozatunkban Pálmai Ildikó elmeséli, hogyan vált az ásványékszer-készítés hobbiból egy életre szóló szerelemmé, no és a leghatékonyabb gyógyító köveket is bemutatja nekünk! The post Hétköznapi csodák ásványokkal: a fluorit appeared first on Astronet.hu.

Kos horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Vajon mi vár rád 2021-ben, ha a Kos jelében születtél? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb információkat... The post Kos horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Hagyd, hogy az ösztöneid vezéreljenek!

ASTRONET Miként vélekedik a ráció, a pszi és az intuíció szerepéről a parapszichológia? Mi irányítja pontosan a viselkedésünket, amikor ösztönösen cselekszünk? The post Hagyd, hogy az ösztöneid vezéreljenek! appeared first on Astronet.hu.

3 ok, amiért a Vízöntő a legbonyolultabb szerető az asztrológia szerint

ASTRONET Minden csillagjegy másképp éli meg a szerelmet és a párkapcsolatokat, de a Vízöntő a legkomplikáltabb eset mind közül! Miért? Soroljuk az okokat! The post 3 ok, amiért a Vízöntő a legbonyolultabb szerető az asztrológia szerint appeared first on Astronet.hu.

Semmelweiss Ignác, az anyák megmentője

ASTRONET Kiss Zoltán Zéro numerológus szerint a számaiból világosan kirajzolódik Semmelweiss Ignác rendkívüli személyiségének képe. The post Semmelweiss Ignác, az anyák megmentője appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 13.: lássuk meg a jót!

ASTRONET Sok jó esélyünk lehet szerdán, de ehhez fontos, hogy meglássuk a jót magunk körül. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. január 13.: lássuk meg a jót! appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint január 11-17.: izgalmas időszak vár ránk

ASTRONET Az Uránusz végre elindul előre és lesz egy Újhold is a Bak jegyében - komoly változásokra számíthatunk. Ipacs Andrea általános heti horoszkópjából megtudhatod, hogyan hat ez ránk. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint január 11-17.: izgalmas időszak vár ránk appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja, január 9-10.

ASTRONET Főként a Föld és a Tűz eleműeknek ígérnek vidám hétvégét a bolygók. Nézd meg, a te horoszkópod mit mutat! The post A hétvége horoszkópja, január 9-10. appeared first on Astronet.hu.

Januári tarot jóslás – fontos változások

ASTRONET Vajon milyen fejleményeket jelez neked az év első hónapja? Válassz egy tarot kártyát, és nézd meg, mit hoz neked a következő időszak! The post Januári tarot jóslás – fontos változások appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. január 6.: a Bika végre tisztán lát egy fontos kérdésben

ASTRONET A Vízöntő pedig döntéshelyzetbe kerül, és szüksége lesz minden higgadtságára. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. január 6.: a Bika végre tisztán lát egy fontos kérdésben appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. január 4-10.: Pozitívan indul az új év

ASTRONET Kifejezetten pozitívan indul 2021 első hete a horoszkóp szerint. Mi mindenre számíthatsz? Asztrológusunktól megtudod a részleteket. The post Heti horoszkóp 2021. január 4-10.: Pozitívan indul az új év appeared first on Astronet.hu.

Ezt üzenik az angyalok 2021-re

ASTRONET Dr. Dankó Szilvia angyal-terapeutát arról kérdeztük, mit üzennek nekünk az angyalok 2021-re! The post Ezt üzenik az angyalok 2021-re appeared first on Astronet.hu.

2021 januári szerelmi horoszkóp: szerelemre találnak a csillagjegyek?

ASTRONET Vajon szerelemre találsz januárban? A legfrissebb szerelmi horoszkópból minden részletet megtudhatsz! The post 2021 januári szerelmi horoszkóp: szerelemre találnak a csillagjegyek? appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! December 28-január 3.

ASTRONET Bár a hét elején kissé lehangoltak lehetünk, Szilveszterre elsimulnak a gondok, és reményekkel telve várjuk az újévet. Általános heti horoszkóp Ipacs Andrea asztrológustól. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! December 28-január 3. appeared first on Astronet.hu.

A Szenteste horoszkópja: ezt hozza december 24 a csillagjegyeknek

ASTRONET A Nap és a Hold fényszöge megadja nekünk a családi harmóniát! Napi horoszkóp következik a Szentestére minden csillagjegynek. The post A Szenteste horoszkópja: ezt hozza december 24 a csillagjegyeknek appeared first on Astronet.hu.

Tina Turner a számmisztika szerint

ASTRONET Tina Turner tizenkétszeres Grammy-díjas amerikai énekesnő, színésznő. A Rock'n'Roll Királynője. Lássuk, mit árul el róla a számmisztika! The post Tina Turner a számmisztika szerint appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – általános horoszkóp, december 21-27.

ASTRONET Pörgős napokra számíthatunk, de a Szenteste nyugalmát, harmóniáját is biztosítják a bolygók. Általános heti horoszkóp következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – általános horoszkóp, december 21-27. appeared first on Astronet.hu.

Karácsonyi italhoroszkóp. Ezt választanák a csillagjegyek

ASTRONET Mindjárt itt a karácsony. Sok ajándék már megvan, talán a menüsor is összeállt, az azonban még kérdés lehet, hogy milyen italok guruljanak le a torkunkon! The post Karácsonyi italhoroszkóp. Ezt választanák a csillagjegyek appeared first on Astronet.hu.

Halak horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség

ASTRONET Mi mindent jeleznek a bolygók 2021-re a szerelemben, az egészség és a karrier kapcsán, ha a Halak jelében születtél? Az Astronet éves horoszkópjából megtudhatod. The post Halak horoszkóp 2021 – Szerelem, karrier, egészség appeared first on Astronet.hu.

Szaturnusz a Vízöntőbe lép, sorsfordító változásokat hoz a csillagjegyeknek

ASTRONET A nagy sorsbolygó, a Szaturnusz a Vízöntőbe lép, sorsdöntő és sorsfordító változásokat hozva magával minden csillagjegynek... The post Szaturnusz a Vízöntőbe lép, sorsfordító változásokat hoz a csillagjegyeknek appeared first on Astronet.hu.

Tágítsd ki a világod, álmodj tudatosan!

ASTRONET A Szintézis Szabadegyetem kétszer félnapos kurzusán nemcsak álmaink felidézésének és értelmezésének módszereit ismerhetjük meg, de megtanulhatjuk a tudatos álom megélésének technikáit is. The post Tágítsd ki a világod, álmodj tudatosan! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 16.: a Bak hatalmas energiákat mozgósít magában

ASTRONET A Nyilas nem hagyja, hogy beleszóljanak az életébe. Napi horoszkóp következik szerdára minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2020. december 16.: a Bak hatalmas energiákat mozgósít magában appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 15.: a Mérleget a megérzései segítik

ASTRONET A Skorpióra rámosolyog a szerencse, az Ikrek párja viszont féltékeny lehet. Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2020. december 15.: a Mérleget a megérzései segítik appeared first on Astronet.hu.

Adventi horoszkóp: így készülődnek a karácsonyra a csillagjegyek

ASTRONET A december már úgy köszöntött rád, hogy minden ajándékot beszereztél, vagy közvetlenül szenteste előtt szaladgálsz az utolsó meglepetésekért? Lelkesen készülődsz, recepteket gyűjtesz, vagy már eleve ódzkodsz az ünnepi traktától? Az adventi horoszkóp leleplez téged is! The post Adventi horoszkóp: így készülődnek a karácsonyra a csillagjegyek appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: december 12-13.: romantikus kapcsolatokat jeleznek a bolygók

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus szerint a Skorpióban lévő Hold-Vénusz együttállás miatt érzékenyebbek és szenvedélyesebbek leszünk. A hétvége horoszkópja következik minden csillagjegynek. The post A hétvége horoszkópja: december 12-13.: romantikus kapcsolatokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Könyvajánló: A Sorsunk a számokban

ASTRONET Megjelent állandó szakértőnk, Kiss Zoltán Zéro könyvének a tizenkettedik kiadása! The post Könyvajánló: A Sorsunk a számokban appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 10.: a Ráknak meg kell védenie magát!

ASTRONET A Vízöntőt pedig valaki nagyon kerülgeti, szeretne közelebb kerülni hozzá... Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2020. december 10.: a Ráknak meg kell védenie magát! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 9.: a Nyilas hallgasson a szívére!

ASTRONET A Kosra rámosolyog a szerencse, a Ráknak kezdeményeznie kellene a szerelemben. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2020. december 9.: a Nyilas hallgasson a szívére! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 8.: az Oroszlánt sokan próbálják meghódítani

ASTRONET A Szűz új pozíciót nyerhet, és a Mérlegek is nyerő helyzetbe kerülnek. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2020. december 8.: az Oroszlánt sokan próbálják meghódítani appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 6.: a kompromisszum a nyerő!

ASTRONET Jó hangulatot ígérnek a bolygók, de figyeljünk arra, hogy mások érdekeit, akaratát is méltányoljuk. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2020. december 6.: a kompromisszum a nyerő! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 5.: a Bika életében felbukkanhat egy régi szerelme

ASTRONET A Kos új barátságokat köthet, a Vízöntő mindent remekül intéz. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2020. december 5.: a Bika életében felbukkanhat egy régi szerelme appeared first on Astronet.hu.

Kristályhoroszkóp – melyik gyógyító ásványra van szükséged?

ASTRONET A gyógyító kövek, kristályok képesek visszaállítani test és leélek egyensúlyát. Mutatjuk, a csillagjegyed, horoszkópod szerint melyik passzol hozzád! The post Kristályhoroszkóp – melyik gyógyító ásványra van szükséged? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 3.: a Rákok életében akár csodák is történhetnek

ASTRONET A Rákokra rámosolyog a szerencse, a Skorpió nyerő helyzetben van. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2020. december 3.: a Rákok életében akár csodák is történhetnek appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegy decemberben sok örömre számíthat

ASTRONET Ha te is ezekben a csillagjegyekben születtél, a decemberi horoszkóp szerint sok meglepetést tartogat még neked az év utolsó hónapja. The post 3 csillagjegy decemberben sok örömre számíthat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2020. december 1.: bonyolult viszonyokat jeleznek a bolygók

ASTRONET A titkolózás most semmiképp sem vezet jóra, válasszuk az őszinteség útját! Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2020. december 1.: bonyolult viszonyokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – november 30-december 6.

ASTRONET Rögtön a hét elején egy Ikrek-teliholddal indítunk, de a folytatás is legalább ilyen izgalmas lesz... A hét általános horoszkópja Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! – november 30-december 6. appeared first on Astronet.hu.