Napi horoszkóp 2021. szeptember 25.: néhány csillagjegy életében váratlan fordulat következik be

Váratlan események kuszálhatják össze a szálakat az életünkben, de a kedvező bolygóállások miatt a béke velünk marad. Napi horoszkóp szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 25.: néhány csillagjegy életében váratlan fordulat következik be appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: lelki békét és harmóniát jeleznek a bolygók

ASTRONET Most pozitívan alakul mindenfajta kapcsolatunk, és a zökkenőmentesek a dolgaink. Nincs más hátra, minthogy pihenjünk és töltekezzünk a hétvége horoszkópja szerint. The post A hétvége horoszkópja: lelki békét és harmóniát jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 23.: a Mérleg sikeres, a Szűz legyen óvatos

ASTRONET A Nyilast egy érdekes emberrel hozza össze a sors, ebből az ismeretségből még bármi lehet... Napi horoszkóp csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 23.: a Mérleg sikeres, a Szűz legyen óvatos appeared first on Astronet.hu.

Heti angyalhoroszkóp – erős sugallatokat küldenek az angyalok

ASTRONET Az intenzív bolygóhatások miatt most az angyalok üzenetei is erőteljesebben megnyilvánulnak. Figyelj a jelekre! Angyalhoroszkóp a tizenkét csillagjegynek. The post Heti angyalhoroszkóp – erős sugallatokat küldenek az angyalok appeared first on Astronet.hu.

Feszültséget és boldogságot is hoznak a bolygók a héten az asztrológus szerint

ASTRONET Lesz egy Halak-telihold kedden, a hét közepén pedig a Nap jegyet vált. Izgalmas hét elébe nézünk az általános heti horoszkóp szerint! The post Feszültséget és boldogságot is hoznak a bolygók a héten az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 19.: szép pillanatokkal teli nap lesz a vasárnap

ASTRONET Szép napot jeleznek a bolygók vasárnapra, most valahogy könnyedebben éljük meg az érzéseinket, és képesek vagyunk a valódi intimitásra. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 19.: szép pillanatokkal teli nap lesz a vasárnap appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: értékes felismeréseket hoz a Nap és a Plútó fényszöge

ASTRONET A Mars pedig a békét hozó Mérleg jegyében jár, ami engedékennyé tehet bennünket, de hajlamosít a tétovázásra, halogatásra is. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: értékes felismeréseket hoz a Nap és a Plútó fényszöge appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 16.: az Ikreknek nagy felismerései lehetnek, a Vízöntő vigyázzon

ASTRONET A Nyilasnak meg kell tanulni örülni a részeredményeknek is, a Kos komoly előrelépést tesz. Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 16.: az Ikreknek nagy felismerései lehetnek, a Vízöntő vigyázzon appeared first on Astronet.hu.

Angyalhoroszkóp a hétre – a harmónia energiáit küldik az égi segítők

ASTRONET Nagy és intenzív energiák hatnak ránk a következő napokban, de az angyalok segítenek megtalálni a harmóniát. Nézd meg, mit üzennek a csillagjegyednek! The post Angyalhoroszkóp a hétre – a harmónia energiáit küldik az égi segítők appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 13.: a Mérleg a legjobb oldaláról mutatkozik meg, a Bika jó úton jár

ASTRONET A Nyilas most igazán élvezi, ha nagy társaságban lehet, a Kosnak ki kell tartania a tervei mellett. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 13.: a Mérleg a legjobb oldaláról mutatkozik meg, a Bika jó úton jár appeared first on Astronet.hu.

A Vénusz a Skorpió jegyébe lép, és megmutatja, ki a lelki társunk – szerelmi horoszkóp

ASTRONET A Vénusz jegyet vált és a Skorpióban tartózkodik 2021. szeptember 10 és október 6-a között. Ezt az időszakot intenzív, összetett szexuális energia jellemzi. The post A Vénusz a Skorpió jegyébe lép, és megmutatja, ki a lelki társunk – szerelmi horoszkóp appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegynek váratlan szerencsében lesz része pénteken – Napi horoszkóp 2021. szeptember 10.

ASTRONET Kedvező hatások érvényesülnek, de három csillagjegy különösen szerencsés lesz pénteken. Vajon te is köztük vagy? A napi horoszkópból kiderül. The post 3 csillagjegynek váratlan szerencsében lesz része pénteken – Napi horoszkóp 2021. szeptember 10. appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 9.: titkok lepleződnek le, az igazság napfényre kerül

ASTRONET Érdekes információk derülhetnek ma ki, és néhány hazugságról is lehull a lepel. Hogyan hatnak rád a bolygók a napi horoszkóp szerint? Mutatjuk! The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 9.: titkok lepleződnek le, az igazság napfényre kerül appeared first on Astronet.hu.

A bolygók változást jeleznek a kapcsolatokban – napi horoszkóp 2021. szeptember 8.

ASTRONET Váratlan események, megnyilvánulások hatására most átértékeljük némely kapcsolatunkat. Vajon rád hogyan hatnak a bolygók? The post A bolygók változást jeleznek a kapcsolatokban – napi horoszkóp 2021. szeptember 8. appeared first on Astronet.hu.

Izgalmas hét vár ránk az asztrológus szerint

ASTRONET A Szűz-újhold komoly fordulatokat tartogat, a Skorpióba lépő Vénusz pedig intenzív energiákat hív életre, főleg a párkapcsolatokban. A hét általános horoszkópja következik. The post Izgalmas hét vár ránk az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegynek szuper, 2 csillagjegynek viszont feszült napja lesz – napi horoszkóp 2021. szeptember 5.

ASTRONET Vegyes bolygóhatások érvényesülnek most, amik eléggé hektikusan hatnak ránk. Rád vajon hogyan hatnak a bolygók? Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post 3 csillagjegynek szuper, 2 csillagjegynek viszont feszült napja lesz – napi horoszkóp 2021. szeptember 5. appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: intenzív energiákat, nagy felismeréseket hoz a következő két nap

ASTRONET A Mars és a Plútó erőteljes átalakító erővel hat ránk, most átgondolhatjuk az életünk nagy kérdéseit, és nagyot léphetünk előre az önismeretben is. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: intenzív energiákat, nagy felismeréseket hoz a következő két nap appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 2.: hallgasd meg a lélek hangjait!

ASTRONET Az Ikrek ne hagyja, hogy a félelmek uralják a szívét az örömök helyett, a Bika lelke legmélyén érezheti, merre kell haladnia. Napi horoszkóp csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 2.: hallgasd meg a lélek hangjait! appeared first on Astronet.hu.

Ezt árulja el rólad a születési hónap

ASTRONET A hónap, amikor megláttuk a napvilágot, bizony meghatározza a személyiségünk alapkarakterét. Nézd meg, rólad mit árul el! The post Ezt árulja el rólad a születési hónap appeared first on Astronet.hu.

Sok feszültséget, de értékes tanulságokat is hoz ez a hét az asztrológus szerint

ASTRONET Hétfőn a Merkúr belép a Mérleg jegyébe, de sajnos ezzel véget is ér a kedvező bolygóállások sora... Feszült napokra számíthatunk, ám nagyfokú tudatossággal megelőzhetjük a vitákat. The post Sok feszültséget, de értékes tanulságokat is hoz ez a hét az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 29.: a Szűz zárja le a múltat, a Halaknak különleges megérzése lesz

ASTRONET A Vízöntő ma meggyőzi valamiről a másikat, ami nagyon is fontos, és új útra tereli az életüket. Napi horoszkóp minden csillagjegynek vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 29.: a Szűz zárja le a múltat, a Halaknak különleges megérzése lesz appeared first on Astronet.hu.

Izgalmas napokat ígérnek a bolygók a nyár utolsó hétvégéjén

ASTRONET Elmélyült beszélgetések, izgalmas felismerések, olykor feszült eszmecserék - vegyes hatások érvényesülnek az asztrológus szerint a következő napokban! The post Izgalmas napokat ígérnek a bolygók a nyár utolsó hétvégéjén appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 26.: a Skorpió fontos döntések elébe néz, az Ikrek sokat hezitál

ASTRONET A Bika érzései megváltoznak valaki irányában, a Halaknak határozottabbnak kell lennie. Napi horoszkópunkból megtudhatod, rád mi vár csütörtökön! The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 26.: a Skorpió fontos döntések elébe néz, az Ikrek sokat hezitál appeared first on Astronet.hu.

A retrográd Uránusz kényszerítő erejű változásokat hoz az életünkbe

ASTRONET Az Uránusz a nagy fordulatok, a szabadság, a hirtelen áttörések és a forradalmi újítások bolygója. Hátráló mozgása során nagy energiákat mozgósít. The post A retrográd Uránusz kényszerítő erejű változásokat hoz az életünkbe appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 23.: az Ikreknek váratlan örömben lesz része, a Skorpió is szerencsés

ASTRONET A Nyilasnak azt üzenik a csillagai, hogy legyen magabiztosabb! Napi horoszkóp következik hétfőre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 23.: az Ikreknek váratlan örömben lesz része, a Skorpió is szerencsés appeared first on Astronet.hu.

A Szűz a törődés, állhatatos szeretet és hűség jegye

ASTRONET A Szűz szorgalmas és hűséges. Nehezen nyílik meg, de ha valakinek sikerült közel kerülni a szívéhez, akkor mély szeretettel viszonozza az érzéseket. The post A Szűz a törődés, állhatatos szeretet és hűség jegye appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 20.: a Nyilas megoldásra talál, az Ikrek különösen vonzó és érdekes ma

ASTRONET A Halak előtt minden ajtó kitárul, de fontos, hogy tisztába kerüljön azzal, mi az, amire igazán vágyik. Napi horoszkóp péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 20.: a Nyilas megoldásra talál, az Ikrek különösen vonzó és érdekes ma appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 18.: a Rák hallgasson a megérzéseire, az Ikrek legyen óvatos

ASTRONET A szingli Nyilas elég gyorsan szerethet bele valakibe, a Halaknak gyorsan le kell csapnia a kínálkozó lehetőségekre. Napi horoszkóp szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 18.: a Rák hallgasson a megérzéseire, az Ikrek legyen óvatos appeared first on Astronet.hu.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint!

ASTRONET A Vénusz jegyet vált, átlép a Mérlegbe, ez kedvezően hat mindenféle kapcsolatunkra. Vízöntő telihold is lesz a héten, ami értékes felismeréseket hoz. The post Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 15.: a Nyilas életében meglepő fordulat jön, a Bika nyílt lapokkal játszik

ASTRONET A Skorpió most meglátja, mi az, amiért igazán hálás lehet. Napi horoszkóp vasárnapra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 15.: a Nyilas életében meglepő fordulat jön, a Bika nyílt lapokkal játszik appeared first on Astronet.hu.

Feszült, de izgalmas hétvégét jelez a Skorpió Hold

ASTRONET A Vénusz a Szűzben jár, ez mérsékli és leföldeli az energiákat. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól. The post Feszült, de izgalmas hétvégét jelez a Skorpió Hold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 12.: a Rák akadályokra számíthat, a Bak életében fordulat jön

ASTRONET A Nyilas igazságérzete hatalmas, és most meg is mutatja ezt, a Skorpió viszont megtanul bízni másokban. Napi horoszkóp csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 12.: a Rák akadályokra számíthat, a Bak életében fordulat jön appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 10.: a Halak reményei valóra válnak, az Ikrekre meglepetés vár

ASTRONET A Kosnak és az Oroszlánnak vigyáznia kell az álnok emberekkel, de ne fedjék, hogy több a barát mint az ellenség. Napi horoszkóp keddre. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 10.: a Halak reményei valóra válnak, az Ikrekre meglepetés vár appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. augusztus 9-15.: Szuper hetet jeleznek a bolygók

ASTRONET A legfrissebb heti horoszkóp csodaszép napokat jelez augusztus második hetére. Sikerek a munkában, új szerelem, boldogság, pihentető szabadság vár a csillagjegyekre. Vajon kinek mit jeleznek most a bolygók? The post Heti horoszkóp 2021. augusztus 9-15.: Szuper hetet jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 24.: a Kos a rosszat is jóra fordítja, a Halak szerelmes

ASTRONET A Nyilas vegye kézbe a dolgai irányítását, mert most remek intuíciója segíti. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 24.: a Kos a rosszat is jóra fordítja, a Halak szerelmes appeared first on Astronet.hu.

A Mérleg a béke, a harmónia és az igazságosság jegye

ASTRONET A Mérleg kedves és békés, de mindig a saját útját járja. Kényes az ízlése, de nem a külsőségeknek él: nagyon fontos számára a belső harmónia megtalálása. The post A Mérleg a béke, a harmónia és az igazságosság jegye appeared first on Astronet.hu.

A Halak telihold igazi áldást jelent nekünk – horoszkóp a 12 csillagjegynek

ASTRONET A mai telihold valódi áldást jelez mindannyiunknak, mert értékes felismeréseket hoz, és ezzel fordulatot adhat az életünknek. The post A Halak telihold igazi áldást jelent nekünk – horoszkóp a 12 csillagjegynek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 20.: az Oroszlán fontos leckét kap a sorstól, a Skorpió állhatatos

ASTRONET A Szűz fontos, hogy ne fojtsa magába az érzéseit, adjon hangot a véleményének! Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 20.: az Oroszlán fontos leckét kap a sorstól, a Skorpió állhatatos appeared first on Astronet.hu.

Nagy őszi szerelmi horoszkóp minden csillagjegynek

ASTRONET A Vénusz, a szerelem bolygója jelenleg a szenvedélyes Skorpió jegyében jár. Na de mi lesz a folytatás, és mit jelez az őszi szerelmi horoszkóp? The post Nagy őszi szerelmi horoszkóp minden csillagjegynek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 17.: a Kos lehet a nap nyertese, a Mérleg feldobott hangulatban van

ASTRONET A Nyilas is kedvező hatásokra számíthat, teljesen megvilágosodnak előtte a célok, és a feléjük vezető utat is tisztán látja. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 17.: a Kos lehet a nap nyertese, a Mérleg feldobott hangulatban van appeared first on Astronet.hu.

A Mars a Mérleg jegyében a fejlődés lehetőségét hozza

ASTRONET A szerelmi szenvedély jelölője, a háború istene, a férfias energiák bolygója a Mars, ami szeptember 15-én a gyengéd és békére törekvő Mérleg jegyébe lép. The post A Mars a Mérleg jegyében a fejlődés lehetőségét hozza appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 14.: a Bika fordíthat a sorsán, a Rák kerülő úton ér célt

ASTRONET A Kos pedig megmutatja, hogy vezetésre született, egy szituációban kiderül, hogy igazi harcos típus. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 14.: a Bika fordíthat a sorsán, a Rák kerülő úton ér célt appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. szeptember 13-19.: Ez az idei év legerősebb hete

ASTRONET Az év legerősebb hete érezhető változásokat tartogat mindenkinek. A Vénusz a Skorpióban, a Mars a Mérlegben jár, s ezek az ellentétes energiák jócskán felkavarják az állóvizet. Heti horoszkóp szeptember 13-19. hétre. The post Heti horoszkóp 2021. szeptember 13-19.: Ez az idei év legerősebb hete appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 11.: az Oroszlán nem tud kibújni a bőréből, a Kos végre lazít

ASTRONET A Skorpió a háttérből irányítja az eseményeket, ahogy mindig is, de most különösen jól teszi. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 11.: az Oroszlán nem tud kibújni a bőréből, a Kos végre lazít appeared first on Astronet.hu.

Kérd az angyalok segítségét az igaz szerelem megtalálásához

ASTRONET Az angyalok addig-addig terelgetnek, míg meg nem találjuk az igaz szerelmet – de csak akkor, ha felkészültünk a nagy találkozásra! The post Kérd az angyalok segítségét az igaz szerelem megtalálásához appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegynek izgalmas időszakot jelez a Szűz újhold

ASTRONET Az újhold mindig egy új ciklus kezdetét jelzi. Három csillagjegynek különösen izgalmasan alakul a következő periódus. Nézd meg, te közéjük tartozol-e! The post 3 csillagjegynek izgalmas időszakot jelez a Szűz újhold appeared first on Astronet.hu.

4 csillagjegy, akinek a barátsága örökre szól

ASTRONET Vannak csillagjegyek, akik bár nehezen engednek közel a szívükhöz másokat, egy életre szólóan kötnek barátságot, és örökké hűek a szeretteikhez. The post 4 csillagjegy, akinek a barátsága örökre szól appeared first on Astronet.hu.

2 csillagjegynek sorsszerű változást jeleznek a bolygók – napi horoszkóp 2021. szeptember 6.

ASTRONET Két csillagjegynek olyan élményekben lesz ma része, amelyek hosszú távon is befolyásolják majd fejlődésüket, döntéseiket. Vajon te köztük vagy? A napi horoszkópból kiderül. The post 2 csillagjegynek sorsszerű változást jeleznek a bolygók – napi horoszkóp 2021. szeptember 6. appeared first on Astronet.hu.

Szeptemberi tarot jóslás: a rend vagy a szenvedély győzedelmeskedik az életedben?

ASTRONET Az ősz első hónapjában a dolgos hétköznapokra irányul figyelmünk, erősíti ezt a hatást a Nap a Szűzben. Rövidesen azonban a Vénusz átlép a Skorpióba, és alaposan megbolygatja a szálakat... The post Szeptemberi tarot jóslás: a rend vagy a szenvedély győzedelmeskedik az életedben? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 3.: új ajtók nyílnak meg a Rák előtt, a Mérleg meghódít valakit

ASTRONET A Szűz érzelmi életében viszont alapos a felfordulás, jó lenne, ha valahogy le tudná tisztázni az érzéseit. Napi horoszkóp péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 3.: új ajtók nyílnak meg a Rák előtt, a Mérleg meghódít valakit appeared first on Astronet.hu.

Szeptemberi szerelmi horoszkóp: nagyot fordul a szerelmi életünk az ősz első hónapjában

ASTRONET A Vénusz és a Mars helyzete mutatja, hogy sokunknak igencsak szenvedélyesen alakul a szeptember. Neked vajon mit tartogatnak a bolygók a szerelemben? The post Szeptemberi szerelmi horoszkóp: nagyot fordul a szerelmi életünk az ősz első hónapjában appeared first on Astronet.hu.

A legszerencsésebb szeptemberi napok a horoszkóp szerint

ASTRONET A horoszkóp szerint minden hónap tartogat nagyon pozitív napokat. A teljességhez persze hozzátartozik ennek az ellenkezője The post A legszerencsésebb szeptemberi napok a horoszkóp szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 30.: van, amiben te leszel ma a nyertes

ASTRONET A Bika iránt valaki titkos vonzalmat érez, több ez mint barátság... Az Ikreket a kíváncsisága vezetheti különös kalandba. Napi horoszkóp hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 30.: van, amiben te leszel ma a nyertes appeared first on Astronet.hu.

Szeptemberi horoszkóp: sok új fordulattal köszönt be az ősz

ASTRONET Sok pozitív változást tartogatnak nekünk a bolygók az ősz első hónapjára. Vajon te mire számíthatsz? A szeptemberi horoszkópból minden fontos részlet kiderül. The post Szeptemberi horoszkóp: sok új fordulattal köszönt be az ősz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 27.: a Rákot a sors türelemre akarja tanítani, a Skorpió túlnő önmagán

ASTRONET A Vízöntő váratlan segítséget kap ahhoz, hogy egy régóta húzódó problémát megoldjon. Napi horoszkóp következik péntekre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 27.: a Rákot a sors türelemre akarja tanítani, a Skorpió túlnő önmagán appeared first on Astronet.hu.

Szerelmi tarot jóslás a Szűz havára: milyen elvárásaid vannak a szerelemben?

ASTRONET Józan idealizmus jellemzi a Szűz jegyét. Az érzelmeink leföldeltek, a tetteké a főszerep. Fontos azonban, hogy ne kapaszkodjunk a tökéletesség illúziójába. The post Szerelmi tarot jóslás a Szűz havára: milyen elvárásaid vannak a szerelemben? appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 24.: a Bika és a Vízöntő ma fontos leckét kap a sorstól

ASTRONET A Halaknak azt üzenik a csillagai, hogy a kivárás most a legjobb taktika. Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 24.: a Bika és a Vízöntő ma fontos leckét kap a sorstól appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. augusztus 23-29.: szerelemmel búcsúzik a nyár

ASTRONET A bolygók nagyon szép lehetőségeket jeleznek augusztus utolsó hetében. S mindez egyúttal azt is jelenti, hogy az idei nyár csodaszép és felemelő érzésekkel búcsúzik. Heti horoszkóp az augusztus 23-i hétre. The post Heti horoszkóp 2021. augusztus 23-29.: szerelemmel búcsúzik a nyár appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 21.: sokunk számára az elengedés napja lehet a mai

ASTRONET Érezhetjük már a kék Hold energiáit, ez segít újragondolni a fontos kérdéseket. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 21.: sokunk számára az elengedés napja lehet a mai appeared first on Astronet.hu.

Hosszú hétvégi horoszkóp: a spontaneitás, az életöröm energiáit jelezik a bolygók

ASTRONET A Mars-Uránusz fényszöge két nagyon dinamikus bolygó energiáit egyesíti harmonikus kölcsönhatásban, a Vízöntő telihold pedig áldást hozhat mindannyiunknak. The post Hosszú hétvégi horoszkóp: a spontaneitás, az életöröm energiáit jelezik a bolygók appeared first on Astronet.hu.

A Vénusz a Mérleg jegyébe lépett, és sokak számára elhozhatja az igazit

ASTRONET Ipacs Andrea asztrológus szerint ennek a kedvező tranzitnak a négy hete alatt sokan társra találnak. Nézd meg, hogyan hat a csillagjegyedre a Mérleg Vénusz! The post A Vénusz a Mérleg jegyébe lépett, és sokak számára elhozhatja az igazit appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 16.: az Oroszlán megkapja az élettől, amit vár, a Halak jó döntést hoz

ASTRONET A Nyilast az optimizmusa és a hite segíti át a döccenőkön. Napi horoszkóp következik hétfőre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 16.: az Oroszlán megkapja az élettől, amit vár, a Halak jó döntést hoz appeared first on Astronet.hu.

A Merkúr a Szűz jegyébe lépett, és segít rendbe hozni a dolgainkat

ASTRONET Augusztus 12-én a Merkúr, a kapcsolódás, a kommunikáció bolygója elhagyta az Oroszlánt, és egy praktikusabb, koncentráltabb állatövi jelbe lépett: a Szűzbe. The post A Merkúr a Szűz jegyébe lépett, és segít rendbe hozni a dolgainkat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 13.: a Szűz előtt új ajtó nyílik, a Skorpió üzenetet kap

ASTRONET A Nyilasnak értékes felismerései lesznek, amelyek szinte villámcsapásszerűen születnek meg. Napi horoszkóp péntekre. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 13.: a Szűz előtt új ajtó nyílik, a Skorpió üzenetet kap appeared first on Astronet.hu.

Hogyan választasz társat magadnak? A Hold megmutatja!

ASTRONET A Hold helyzete megmutatja, hogyan éljük meg az érzéseinket, és azt is, hogy ösztönösen milyen típusú társat keresünk magunknak. Hold szerelmi horoszkóp következik. The post Hogyan választasz társat magadnak? A Hold megmutatja! appeared first on Astronet.hu.

Harmóniát és a szerelmi energiák felerősödését jelzik a bolygók erre a hétre

ASTRONET Könnyen együtt tudunk működni másokkal, és ráhangolódunk mások érzelmi igényeire, ami javulást jelez minden kapcsolódásunkban. A hét általános horoszkópja. The post Harmóniát és a szerelmi energiák felerősödését jelzik a bolygók erre a hétre appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 8.: a Bika új reményekre talál, a Skorpió szívében felizzik a szenvedély

ASTRONET A Szűz életében valaki igencsak tolakodónak bizonyul, jó lenne, ha nemet tudna mondani. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 8.: a Bika új reményekre talál, a Skorpió szívében felizzik a szenvedély appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz a Mérleg hava

ASTRONET A Mérleg jegyén a Vénusz, a szépség és a szerelem bolygója uralkodik. 3 csillagjegynek különösen erőteljes energiákat jelez ez a szerelmet illetően. Vajon te köztük vagy? The post 3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz a Mérleg hava appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 22.: a Vízöntő az őszinteséget becsüli, a Bika a saját útját járja

ASTRONET Az Oroszlánnak megnyugvást hozhat a szerdai nap egy régóta elhúzódó ügyben. Napi horoszkóp következik szerdára minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 22.: a Vízöntő az őszinteséget becsüli, a Bika a saját útját járja appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 21.: a Rák körül ma kisüt a nap, a Nyilas szerelmes

ASTRONET A Szűznek pedig meg kell hoznia egy döntést, amit már régóta halogat. Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 21.: a Rák körül ma kisüt a nap, a Nyilas szerelmes appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. szeptember 20-26.: Meglepetést tartogat a Halak telihold

ASTRONET A Halak telihold számtalan lehetőséget helyezhet más megvilágításba. Milyen meglepetéseket tartogat ezen a héten az egyes jegyek számára? A legfrissebb heti horoszkópból kiderül. The post Heti horoszkóp 2021. szeptember 20-26.: Meglepetést tartogat a Halak telihold appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 18.: a Halak belső békére talál, a Mérleg lezár egy konfliktust

ASTRONET A Rák viszont csökönyösen viselkedik, amit pedig jobb lenne kerülnie, a saját érdekében. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 18.: a Halak belső békére talál, a Mérleg lezár egy konfliktust appeared first on Astronet.hu.

Így érheted el a boldogságot a vonzás törvénye szerint

ASTRONET Az ezoterikus tanok szerint az ember csak akkor lehet boldog, ha a szeretet törvény szerint él - és a vonzás törvénye is csak ebben az esetben működik. The post Így érheted el a boldogságot a vonzás törvénye szerint appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegynek nagyon izgalmasan alakul a szerda! – Napi horoszkóp 2021. szeptember 15.

ASTRONET Váratlan fejlemények, nehéz választások és izgalmas helyzetek tarkítják a szerdai napot. Nézd meg, rád mi vár a napi horoszkóp szerint! The post 3 csillagjegynek nagyon izgalmasan alakul a szerda! – Napi horoszkóp 2021. szeptember 15. appeared first on Astronet.hu.

A nehézségek a fejlődés lehetőségét hozzák – általános heti horoszkóp szeptember 13-19.

ASTRONET A Vénusz a Skorpióban, a Mars a Mérlegben - ellentmondásos hatás, ami a mindennapokban is érezteti hatását. A hét általános horoszkópja következik. The post A nehézségek a fejlődés lehetőségét hozzák – általános heti horoszkóp szeptember 13-19. appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 12.: a Halak előtt új távlatok nyílnak, a Rák lelkében elül a vihar

ASTRONET A Kosnak most csak a féltékenységgel kell vigyáznia, mert teljesen alaptalan a bizalmatlanság. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 12.: a Halak előtt új távlatok nyílnak, a Rák lelkében elül a vihar appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja: a Skorpióban járó Hold és Vénusz túlfűtötté teszi a hangulatot

ASTRONET A Merkúr a Mérleg jegyében jár, és gondoskodik a békéről, a Vénusz pedig a szenvedélyes Skorpióba lép, ami a szerelmi kapcsolatokat hevíti fel. A hétvége horoszkópja következik. The post A hétvége horoszkópja: a Skorpióban járó Hold és Vénusz túlfűtötté teszi a hangulatot appeared first on Astronet.hu.

Holdtöltekor minden más

ASTRONET Hónapról hónapra szembesülhetünk vele, hogy holdtöltekor megnő a feszültség, ennek hatására ingerlékenyebbé, érzelmileg instabilabbá, érzékenyebbé válunk. The post Holdtöltekor minden más appeared first on Astronet.hu.

A Szűz újhold hatására új megvilágításban látjuk az életünket

ASTRONET Szeptember 7-én és az azt követő néhány napban a Szűz újhold hatására sokat fejlődik önismeretünk, és reálisabb elvárásokat fogalmazunk meg. The post A Szűz újhold hatására új megvilágításban látjuk az életünket appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegyre nagy kihívás vár kedden: napi horoszkóp 2021. szeptember 7.

ASTRONET Váratlan fordulatokat és nehéz kihívásokat is tartogat a keddi nap a horoszkóp szerint. Vajon rád hogyan hatnak a bolygók? The post 3 csillagjegyre nagy kihívás vár kedden: napi horoszkóp 2021. szeptember 7. appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. szeptember 6-12.: A Szűz újhold szerencsés fordulatokat jelez

ASTRONET A Szűz újhold mindenkinek más lehetőséget sodor az útjába. Vajon milyen fordulatot jeleznek a bolygók és a heti horoszkóp? Kattints és máris megtudhatod! The post Heti horoszkóp 2021. szeptember 6-12.: A Szűz újhold szerencsés fordulatokat jelez appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. szeptember 4.: fogalmazd meg pontosan, mire vágysz, mert most bevonzhatod

ASTRONET Persze a megfelelő lelki beállítódás is fontos, hogy valóban higgyünk benne, hogy megvalósulhat az álmunk. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2021. szeptember 4.: fogalmazd meg pontosan, mire vágysz, mert most bevonzhatod appeared first on Astronet.hu.

Ez a 3 csillagjegy szeptemberben megkapja, amire vágyik

ASTRONET A következő 3 csillagjegynek szeptemberben nagyon kedvező periódusa lesz, bármit elérhetnek, amire csak vágynak Te vajon közéjük tartozol? The post Ez a 3 csillagjegy szeptemberben megkapja, amire vágyik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp szeptember 1.: jó nappal indul az ősz

ASTRONET Az Oroszlán életébe váratlan helyről jön a szerencse, a Bika is legyen kitartó, mert fordul ma a kocka... Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp szeptember 1.: jó nappal indul az ősz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 31.: a Mérleg bevonzhatja a jót, a Ráknak a megérzéseire kell hallgatni

ASTRONET A Kosnak új lehetőségei adódnak, de fontos, hogy egyszerre csak egy dologra koncentráljon. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 31.: a Mérleg bevonzhatja a jót, a Ráknak a megérzéseire kell hallgatni appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. augusztus 30-szeptember 5.: Nagyszerű ez a hét, de…

ASTRONET Nagyszerűen alakulhat ez a hét a heti horoszkóp szerint, de azért sajnos nézeteltérésekre, csalódásra, feszültségre is számítani kell. A bűvös jelszó az első szeptemberi napokban: türelem, türelem, türelem... Így nem lehet baj. The post Heti horoszkóp 2021. augusztus 30-szeptember 5.: Nagyszerű ez a hét, de… appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 201. augusztus 28.: a Halak ma szerencsés lesz, a Szűz békét teremt

ASTRONET A Vízöntő is jó napra számíthat: minél többet ad a világnak, annál többet kap vissza is. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 201. augusztus 28.: a Halak ma szerencsés lesz, a Szűz békét teremt appeared first on Astronet.hu.

Ezt árulja el rólad a kézírásod a grafológia szerint!

ASTRONET A grafológusok szerint egyes betűk megformálásából, külalakjából, a kézírás egészéből nemcsak személyiségjegyeinkre, hanem emberi kapcsolataink jellemzőire is következtethetünk. The post Ezt árulja el rólad a kézírásod a grafológia szerint! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 25.: a Bikát az intuíciója vezeti, a Kos lezárja a múltat

ASTRONET A Vízöntő ma igazán a saját útját járja, megmutatkozik ez a bátorság a döntéseiben. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 25.: a Bikát az intuíciója vezeti, a Kos lezárja a múltat appeared first on Astronet.hu.

Kedvező hétre számíthatunk az asztrológus szerint

ASTRONET Rögtön a hét elején a Nap a Szűz jegyébe lép, aminek hatására higgadtan közelítünk a problémákhoz. A hét általános horoszkópja következik. The post Kedvező hétre számíthatunk az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 22.: az Oroszlán belső békére talál, a Vízöntőt a sors kárpótolja

ASTRONET A Skorpió is kedvező fordulatra számíthat, de azért még maradjon óvatos. Napi horoszkóp következik vasárnapra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 22.: az Oroszlán belső békére talál, a Vízöntőt a sors kárpótolja appeared first on Astronet.hu.

Mit hoz neked a mágikus kék Hold? – horoszkóp a 12 csillagjegynek

ASTRONET Kék Holdnak nevezik azt a ritka asztrológiai eseményt, amikor egy hónap alatt két telihold is bekövetkezik. Mint most, vasárnap, amikor már a második Vízöntő-teliholdat láthatjuk az égen. The post Mit hoz neked a mágikus kék Hold? – horoszkóp a 12 csillagjegynek appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 19.: a Kos békére lel, az Oroszlán legyen türelmes

ASTRONET A Bak csillagai felforrósítják a hangulatot, vigyázz, milyen konfliktusokat vállalsz fel. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 19.: a Kos békére lel, az Oroszlán legyen türelmes appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 17.: a Vízöntő békére lel, az Ikreknek jól kell használni a szabadságát

ASTRONET A Szűz jegy szülöttét értékes ötletekkel ajándékozza meg a Merkúr. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 17.: a Vízöntő békére lel, az Ikreknek jól kell használni a szabadságát appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2021. augusztus 16-22.: A kék hold a hét legfontosabb eseménye

ASTRONET Az Oroszlán Nap és a Vízöntő Hold másodszorra kerül szembe egymással az Oroszlán havában. A hónap legelején már volt egy Vízöntő telihold, s most a legvégén ismét megtörténik ez a bolygóállás. A jelenség pedig olyan ritka, mint a kék hold... S mit jelent ez a csillagjegyeknek? A heti horoszkóp ezúttal is megadja a választ. The post Heti horoszkóp 2021. augusztus 16-22.: A kék hold a hét legfontosabb eseménye appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 14.: a Mérleg veszélyes játékot űz, a Bak őszinte bizalomra vágyik

ASTRONET A Vízöntő békét köt - ha nem a párjával, akkor a világgal, az Oroszlán lenyűgözi a másikat. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 14.: a Mérleg veszélyes játékot űz, a Bak őszinte bizalomra vágyik appeared first on Astronet.hu.

Azték horoszkóp: a misztikus asztrológiai tanítások megmutatják az igazi jellemed

ASTRONET Az azték birodalom tudós papjai olyan asztrológiai rendszert és horoszkópot dolgoztak ki, ami megmutatja a rejtett tulajdonságainkat. The post Azték horoszkóp: a misztikus asztrológiai tanítások megmutatják az igazi jellemed appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 11.: a Bika most ellenállhatatlan, a Vízöntőt erős megérzései segítik

ASTRONET A Kos szenvedélyes hangulatban van, szinte csak azért veszekszik, hogy annál szebb legyen a békülés. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 11.: a Bika most ellenállhatatlan, a Vízöntőt erős megérzései segítik appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2021. augusztus 9.: a Bakra rámosolyog a szerencse, a Kosnak izgalmas napja lesz

ASTRONET A Skorpió kamatostul kapja majd vissza a sorstól azt a sok jót, amit ma ad másoknak. Napi horoszkóp hétfőre. The post Napi horoszkóp 2021. augusztus 9.: a Bakra rámosolyog a szerencse, a Kosnak izgalmas napja lesz appeared first on Astronet.hu.

Kivételes tranzitok, hatalmas energiák: öt bolygó is retrográd a következő időszakban

ASTRONET 2021. augusztusában mind az öt lassú mozgású planétánk retrográd. Mire figyelmeztet ez a következő időszakkal kapcsolatban? The post Kivételes tranzitok, hatalmas energiák: öt bolygó is retrográd a következő időszakban appeared first on Astronet.hu.