Tavaszi szerelmi mágia: varázslatos tippek Iszet boszorkánytól

Tavasszal sokan álmodoznak róla, hogy végre rájuk talál a szerelem. Iszet boszorkány abban segít, hogy ez valóra is váljon! The post Tavaszi szerelmi mágia: varázslatos tippek Iszet boszorkánytól appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 30.: a Bikának erős megérzése támad, a Rákra nagy hatással lesz valaki

ASTRONET A Szűz előtt pedig új ajtók nyílnak meg, de ehhez persze a saját erőfeszítéseit is hozzá kell tenni. Napi horoszkóp következik minden jegynek csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2023. március 30.: a Bikának erős megérzése támad, a Rákra nagy hatással lesz valaki appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 29.: a Kos nem tűri, hogy irányítsák, a Rák önzetlenül segít

ASTRONET A Bika pedig úgy érezheti, hogy fordítva van bekötve, szerdán mindenben másképp vélekedik, mint a többiek. Napi horoszkóp következik szerdára. The post Napi horoszkóp 2023. március 29.: a Kos nem tűri, hogy irányítsák, a Rák önzetlenül segít appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 28.: az Oroszlán nagyon szerencsés, a Szűz életébe egy találkozás hoz izgalmat

ASTRONET A Bak figyeljen a megérzéseire, mert talán figyelmeztetni akarják valamire... Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2023. március 28.: az Oroszlán nagyon szerencsés, a Szűz életébe egy találkozás hoz izgalmat appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. március 27-április 2.: Ez egy igazán ragyogó hét lesz

ASTRONET Amilyen csodás fényszögekkel búcsúzik a március, még pompásabbak köszönt be az április. S ez most egyáltalán nem tréfa. Csodaszép hétre, nagyszerű lehetőségekre számíthat mindenki. A heti horoszkópból kiderülnek a részletek. The post Heti horoszkóp 2023. március 27-április 2.: Ez egy igazán ragyogó hét lesz appeared first on Astronet.hu.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet március 25-én

ASTRONET A felhőkarcoló méretű aszteroida március 25-én, szombaton halad majd el a Föld mellett. The post Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet március 25-én appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 24.: a Bika szuper híreket kap, a Ráknak jóra fordulnak a dolgai

ASTRONET Pénteken szép napunk lesz, és végre kicsit egyenesbe jönnek a dolgaink. Napi horoszkóp következkui minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2023. március 24.: a Bika szuper híreket kap, a Ráknak jóra fordulnak a dolgai appeared first on Astronet.hu.

Emberségből vizsgázunk, amikor a Mars a Rákba lép, és a Szaturnusszal trigonba kerül

ASTRONET Március 25-én Mars belép a Rákba, és 30-án a legszebb fényszöget alkotja a Halakban járó Szaturnusszal. Ez egy szép bizonyítéka lesz, lehet annak, hogy emberségesek, jószívűek, empatikusak vagyunk. Mivel a fényszög kedvező, biztos, hogy kedvező tapasztalataid lesznek ilyen téren. The post Emberségből vizsgázunk, amikor a Mars a Rákba lép, és a Szaturnusszal trigonba kerül appeared first on Astronet.hu.

Analízisparalízis – a túlgondolkodás és döntésképtelenség kártékony hatásai

ASTRONET Az analízisparalízis, mint összetett kifejezés, csupán néhány évtizede került a fogalomtárunkba, ugyanakkor egy nagyon is valós, sokunk által megtapasztalt és boldogulásunk szempontjából rendkívül kártékony jelenséget ír le. The post Analízisparalízis – a túlgondolkodás és döntésképtelenség kártékony hatásai appeared first on Astronet.hu.

Így táplálkozz, ha sokáig fitt és egészséges akarsz maradni!

ASTRONET Mindenki sokáig akar élni. Ám nem mindegy, hogy milyen testben öregszik meg az ember. A táplálkozásunkkal, az életmódunkkal sokat tehetünk azért, hogy minél tovább egészségesek és energikusak maradjunk! The post Így táplálkozz, ha sokáig fitt és egészséges akarsz maradni! appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 20.: a Halak angyalként segít, a szingli Kosra szerelem vár

ASTRONET A Skorpió nagyon népszerű lesz hétfőn, a Mérlegnek érdekes találkozása lesz. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2023. március 20.: a Halak angyalként segít, a szingli Kosra szerelem vár appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 18-24.: a Kos jegyébe lépő bolygók sok szenvedélyt hoznak

ASTRONET Vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a tüzes Kos jegyébe, ami mindenkiben felébreszti a szenvedélyt. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 18-24.: a Kos jegyébe lépő bolygók sok szenvedélyt hoznak appeared first on Astronet.hu.

Így kössük le az energiabomba Kos gyerekeket!

ASTRONET A március 21. és április 20. között, a Kos jegyében született gyerkőcökre jellemző, hogy valódi kis energiabombák. Nehezen ülnek meg egyhelyben, minden érdekli őket, de éppen ezért nehézséget okozhat, hogy hosszasan koncentráljanak egyetlen tevékenységre vagy feladatra. The post Így kössük le az energiabomba Kos gyerekeket! appeared first on Astronet.hu.

El sem tudjuk képzelni, hogy mi jön: a Plútó a Vízöntőbe lép 2023.03.23-án

ASTRONET Sokan tartanak attól a forradalomtól, amit Plútó hoz magával, amikor belép a Vízöntőbe. Emberemlékezet óta nem volt olyan óriási ugrás, amit Plútó szimbolizál a jegyváltásakor. Új világkorszak veszi kezdetét. The post El sem tudjuk képzelni, hogy mi jön: a Plútó a Vízöntőbe lép 2023.03.23-án appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 15.: az Ikrek elhatározásra jut, a Skorpió feltöltődik

ASTRONET A Vízöntőnek jó oka lesz úgy érezni, belső békére lelt. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek március 15-re. The post Napi horoszkóp 2023. március 15.: az Ikrek elhatározásra jut, a Skorpió feltöltődik appeared first on Astronet.hu.

Ez a 7 jel árulkodik arról, hogy spirituálisan érett vagy

ASTRONET Honnan ismerhetjük fel a spirituálisan érett személyiségeket? A következő 7 jel lehet árulkodó! The post Ez a 7 jel árulkodik arról, hogy spirituálisan érett vagy appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp március 13-19.: a fogyó Hold elősegíti az elengedést, a tisztulást

ASTRONET A Nyilas jegyéből indul a Hold, ami fellelkesít és erős energiákat hoz, majd a céltudatos Bak jegyén áthaladva megérkezik a Vízöntőbe, és itt fellélegzést, megkönnyebbülést jelez. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhiid Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp március 13-19.: a fogyó Hold elősegíti az elengedést, a tisztulást appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 12.: a Halaknak értékes találkozót, a Skorpiónak szerencsét hoz a vasárnap

ASTRONET Nagyon szép napunk lesz vasárnap, és a Baknak még különleges, jósló álmokat is hozhat az éjjel. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. március 12.: a Halaknak értékes találkozót, a Skorpiónak szerencsét hoz a vasárnap appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2023. március 11-12.: szuper fényszögek segítenek minket

ASTRONET Négy szuper fényszög látható az égen, ami szenvedélyes, jó hangulatú napokat jelez! A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja 2023. március 11-12.: szuper fényszögek segítenek minket appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 9.: a Bak előtt új utak nyílnak, a Nyilas jó hírt kap

ASTRONET A Skorpió nagyon jó napra számíthat csütörtökön, és valamiben különleges szerencse is éri. Napi horoszkóp következik minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2023. március 9.: a Bak előtt új utak nyílnak, a Nyilas jó hírt kap appeared first on Astronet.hu.

2023. március 7.: az év első tízmilliószoros napja

ASTRONET Március 7, kedd minden szempontból különleges nap. Ma van az év első tízmilliószoros napja, ráadásul telihold is van a Szűz jegyében, ami hatalmas energiákat hív életre. The post 2023. március 7.: az év első tízmilliószoros napja appeared first on Astronet.hu.

Tudatos tervezés vagy az égiek akarata?

ASTRONET Életünket akkor tudjuk a legoptimálisabban alakítani, ha egészséges egyensúlyt hozunk létre tudatos tervezés és spontaneitás között. The post Tudatos tervezés vagy az égiek akarata? appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. március 6-12.: Sorsfordító változások

ASTRONET Ez a hét nem indul könnyen. Egyrészt a telihold kavarhatja fel az állóvizet, másrészt 2023 egyik legfontosabb fordulata várható. Szaturnusz, a nagy tanító bolygó kilép a Vízöntőből és a Halak jegyében folytatja égi útját. Vajon mi mindenre számíthatunk ezen a márciusi héten? Kiderül a heti horoszkópból. The post Heti horoszkóp 2023. március 6-12.: Sorsfordító változások appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 4.: a Bika kiáll másokért, a Mérlegre pozitív változás vár

ASTRONET A Bak viszont nemcsak másokat, hanem még saját magát is meglepheti... Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek szombatra. The post Napi horoszkóp 2023. március 4.: a Bika kiáll másokért, a Mérlegre pozitív változás vár appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 3.: a Mérleg a színfalak mögé lát, a Vízöntő mindent tisztáz

ASTRONET Pénteken is kedvező hatásokkal számolhatunk, a halaknak többen segítenek abban, hogy valóra váltsa az álmait. Napi horoszkóp következik március 3-ra. The post Napi horoszkóp 2023. március 3.: a Mérleg a színfalak mögé lát, a Vízöntő mindent tisztáz appeared first on Astronet.hu.

Szerencse a négyzeten: március 2-án együttáll a Vénusz és a Jupiter

ASTRONET Március 2-án a kis szerencse bolygója, a Vénusz és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter együttáll, ami kivételesen erős, pozitív energiákat jelez. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Szerencse a négyzeten: március 2-án együttáll a Vénusz és a Jupiter appeared first on Astronet.hu.

Videón a titokzatos gömb Japán partjainál

ASTRONET Igencsak rejtélyes jelenség borzolja a kedélyeket Japánban. Egy rendkívül furcsa gömb sodródott a partra, amit egyelőre nem sikerül azonosítaniuk. The post Videón a titokzatos gömb Japán partjainál appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. február 28.: a Bikát erős megérzések segítik, a Szűz megtartja a titkot

ASTRONET A Mérleg különleges szerencsének, áldásnak örülhet, a Vízöntő viszont legyen óvatos a hízelgőkkel. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2023. február 28.: a Bikát erős megérzések segítik, a Szűz megtartja a titkot appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. február 27-március 5.: Nagyon szerencsés hét vár mindenkire

ASTRONET Ez a hét egészen káprázatos és szerencsés fordulatokat tartogat. Nagy lesz a jövés-menés az égbolton. A Vénusz és a Jupiter a szerencsét hozza meg, míg a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge a kommunikációt támogatja. Éljetek a kivételes lehetőségekkel! The post Heti horoszkóp 2023. február 27-március 5.: Nagyon szerencsés hét vár mindenkire appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. február 25.: a Bika döntés előtt áll, a Mérlegnek taktikázni kell

ASTRONET A szombati nap sok szenvedélyt és vidámságot tartogat. Ne üljünk a négy fal között, menjünk a természetbe, kirándulni, vagy egy kicsit társaságba, barátok közé. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2023. február 25.: a Bika döntés előtt áll, a Mérlegnek taktikázni kell appeared first on Astronet.hu.

Portál napok 2023-ban: a maják hite szerint ilyenkor ablak nyílik más dimenziókra

ASTRONET A maják ismerték a Föld ciklusait, és pontos csillagászati tudásuk is volt. Hitük szerint vannak napok, amikor kapu nyílik a különböző dimenziók felé. Jobb ilyenkor az óvatosság, ugyanakkor ha hagyjuk az intuíciónkat "dolgozni", különleges felismeréseink lehetnek. Lássuk, mikor lesznek portál napok 2023-ban! The post Portál napok 2023-ban: a maják hite szerint ilyenkor ablak nyílik más dimenziókra appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. február 23.: az Oroszlán sok szeretetet kap, a Skorpió legyen bátor

ASTRONET A Halak csütörtökön nyugodtan rábízhatja magát a sorsra, a Vízöntő pedig érzelmi és munkahelyi ügyekben is változást remélhet. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2023. február 23.: az Oroszlán sok szeretetet kap, a Skorpió legyen bátor appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. február 22.: a Bika életében feltűnhet egy régi szerelem, a Bak sikert arat

ASTRONET A Szűz életébe most érkezik meg valami, amit most nem érez időszerűnek, a Rák segítséget kap a párjától. Napi horoszkóp következik minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2023. február 22.: a Bika életében feltűnhet egy régi szerelem, a Bak sikert arat appeared first on Astronet.hu.

A változás szele érkezik az életünkbe: a Merkúr és a Mars trigonja új fordulatokat hoz

ASTRONET A Vízöntő Merkúr és Ikrek Mars trigonja szerint 2023 február 22-én érdemes kiszellőztetni a fejünket és a lakásunkat is: a változás szele nagy energiákkal érkezik és felfrissülést hoz. The post A változás szele érkezik az életünkbe: a Merkúr és a Mars trigonja új fordulatokat hoz appeared first on Astronet.hu.

Áprilisi angyalhoroszkóp: ezt üzeni az őrangyalod erre a hónapra

ASTRONET Az angyalok erős és szeretetteljes mennybéli lények, akiket nem köt tér és idő, így szüntelenül képesek segíteni az embereknek. Amikor behívod az őrangyalodat, hogy segédkezzen neked életed bármely területén, minden boldogabbá, egészségesebbé és könnyebbé válik. The post Áprilisi angyalhoroszkóp: ezt üzeni az őrangyalod erre a hónapra appeared first on Astronet.hu.

Áprilisi havi horoszkóp: csodás fejleményeket hoz a tavasz

ASTRONET A Kosban álló bolygók sok pezsgést, izgalmat hoznak, a Merkúr viszont a Bika jegyébe lép, és segíti a higgadt kommunikációt. Áprilisi havi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Áprilisi havi horoszkóp: csodás fejleményeket hoz a tavasz appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. március 27-április 2.: az Ikrek Hold jó ötleteket, az Oroszlán Hold bátorságot hoz

ASTRONET A Hold a héten a könnyed Ikrek jegyéből indul, az érzékeny Rákon át halad tovább, majd az Oroszlán Hold magabiztosságot ad, a hétvégére pedig a Szűz Hold jelez hatékonyságot. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2023. március 27-április 2.: az Ikrek Hold jó ötleteket, az Oroszlán Hold bátorságot hoz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 26.: a Bikára pozitív energiák hatnak, az Oroszlán szinte belelát mások lelkébe

ASTRONET A Szűz vasárnap engedje, hogy a megérzései vezessék, mert azok csalhatatlanul mutatják az utat. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2023. március 26.: a Bikára pozitív energiák hatnak, az Oroszlán szinte belelát mások lelkébe appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 25.: az Ikrek a maga útját járja, a Mérleg határozottan dönt

ASTRONET A Bak szombaton belevág valamibe, amit már régóta halogat, és most a szerencse is a pártjára áll. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2023. március 25.: az Ikrek a maga útját járja, a Mérleg határozottan dönt appeared first on Astronet.hu.

Astragalomancia – jóslás dobókockával

ASTRONET Régóta alkalmazzák a dobókockát jóslási célokra. Könnyen alkalmazható és gyors választ ad kérdéseinkre, főleg abban az esetben használjuk, ha saját magunknak kívánunk jósolni. The post Astragalomancia – jóslás dobókockával appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 23.: az Oroszlán izgalmas hírt kap, a Vízöntőnek fontos találkozása lesz

ASTRONET A Halak rendezni akarja a kapcsolatát valakivel, de ehhez először neki kell megtennie az első lépést... Napi horoszkóp következik csütörtökre. The post Napi horoszkóp 2023. március 23.: az Oroszlán izgalmas hírt kap, a Vízöntőnek fontos találkozása lesz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 22.: a Szűz kiönti a szívét valakinek, a Halak utánajár az igazságnak

ASTRONET Nagyon jó energiák hatnak ránk, közel még a Kos újhold, és az asztrológiai újév is most vette kezdetét, de néhány fordulattal azért számolni kell. Napi horoszkóp következik minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2023. március 22.: a Szűz kiönti a szívét valakinek, a Halak utánajár az igazságnak appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 21.: a Mérleg döntés elé kerül, a Bak engedje el a sérelmeit

ASTRONET A Nyilas most bátran vállalja a konfrontációt, mert a vita most előre visz, és segít valóban megtalálni a közös nevezőt. Napi horoszkóp következik keddre minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2023. március 21.: a Mérleg döntés elé kerül, a Bak engedje el a sérelmeit appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek

ASTRONET Ez a hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. És akkor még óraátállítás is lesz... The post Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek appeared first on Astronet.hu.

Igaz történet: Bence és az önfeláldozás csodája

ASTRONET Bence életében egymás után érkeztek a sorscsapások, és már az összeomlás szélésre került, amikor egy csodálatos fordulattal rendeződött minden gondja. Vajon ez volt a "jutalom" az önfeláldozásáért? The post Igaz történet: Bence és az önfeláldozás csodája appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja március 18-19.: a tavasz új energiákat hoz az életünkbe

ASTRONET Ezen a hétvégén jönnek a meleget hozó szentek (Sándor, József, Benedek), és velük érkezik a tavasz. Igazán szép hétvégére számíthatunk Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint. The post A hétvége horoszkópja március 18-19.: a tavasz új energiákat hoz az életünkbe appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 16.: a Bika váratlan ajánlatot kaphat, a Mérleg változáson megy keresztül

ASTRONET Csütörtökön a Halak ismét segít mindenkin, aki az útjába kerül, de vigyáznia kellene, hogy ne vállalja túl magát. Napi horoszkóp következik keddre. The post Napi horoszkóp 2023. március 16.: a Bika váratlan ajánlatot kaphat, a Mérleg változáson megy keresztül appeared first on Astronet.hu.

Álomélet az Istenek szigetén

ASTRONET Lázár Zsófi élete hatalmas fordulatot vett, amikor két évvel ezelőtt megismerkedett a párjával. Férje indonéz származású, és az esküvő után Balin kezdtek új életet. The post Álomélet az Istenek szigetén appeared first on Astronet.hu.

6 ok, hogy ne féljünk a változástól

ASTRONET Most, hogy a Szaturnusz jegyváltásával egy új periódus vette kezdetét, jelentőségteljes változások várnak ránk. Sokaknak már a szó hallatán is görcsbe rándul a gyomra... Pedig a változásnak számtalan pozitív hatása van, ezért nem érdemes tartanunk tőle. The post 6 ok, hogy ne féljünk a változástól appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 13.: a Halak égi támogatásra számíthat, az Oroszlán a középpontba kerül

ASTRONET A Skorpió hétfőn legyen óvatos, mert valaki nagyon próbára teheti a türelmét. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2023. március 13.: a Halak égi támogatásra számíthat, az Oroszlán a középpontba kerül appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 11-17.: egy feszült bolygóháromszög hoz feszültséget a kapcsolatokba

ASTRONET Stresszesen alakul ez a hét, ami persze a párkapcsolatra is rányomja bélyegét, de tudatossággal elkerülhetőek a veszekedések. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 11-17.: egy feszült bolygóháromszög hoz feszültséget a kapcsolatokba appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 10.: a Kos vegye kezébe az irányítást, a Vízöntő nyertes formában van

ASTRONET A Bika döntésre szánja el magát, a Halaknak egy barát van segítségére. Napi horoszkóp következik péntekre minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2023. március 10.: a Kos vegye kezébe az irányítást, a Vízöntő nyertes formában van appeared first on Astronet.hu.

Gyógyító mágia a tízmilliószoros napokra

ASTRONET A tízmilliószoros napokon a gondolatok teremtő erővel bírnak, ezért ilyenkor érdemes bevetni a különböző mágikus gyakorlatokat is - például a gyógyulás érdekében! The post Gyógyító mágia a tízmilliószoros napokra appeared first on Astronet.hu.

A Szaturnusz a Halak jegyébe lép, és új fejezetet nyit az életünkben

ASTRONET Régóta vártunk erre: 2023 március 7-én 12:55-kor a Szaturnusz, a nagy sors bolygó a Vízöntőből átlép a Halak jegyébe, és 2026 február közepéig ott tartózkodik. Ezzel sorsszerű változásokat indít el. A Vízöntő levegő jegy, a Halak víz jegy: míg a levegő az elmélet, addig a víz az érzelmek. The post A Szaturnusz a Halak jegyébe lép, és új fejezetet nyit az életünkben appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp március 6-12.: a mostani telihold különösen erőteljes hatással lesz ránk

ASTRONET A Szűz jegyében alakul ki a telihold, ami most különösen erőteljes hatással lesz ránk, és feszültté tesz mindenkit. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp március 6-12.: a mostani telihold különösen erőteljes hatással lesz ránk appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 5.: Kos egy álma valóra válhat, a Vízöntőt kellemes meglepetés éri

ASTRONET A Nyilasnak ma több jut az örömből, amit a barátok, mély beszélgetések adnak. Napi horoszkóp következik a hét utolsó napjára. The post Napi horoszkóp 2023. március 5.: Kos egy álma valóra válhat, a Vízöntőt kellemes meglepetés éri appeared first on Astronet.hu.

Megdöbbentő részletességgel mesél előző életéről a hároméves magyar kisfiú

ASTRONET Édesanyja először kétkedve fogadta beszámolóit, de ma már ő is úgy gondolja, kisfia valóban emlékszik az előző életére. The post Megdöbbentő részletességgel mesél előző életéről a hároméves magyar kisfiú appeared first on Astronet.hu.

3 csillagjegy életében új időszámítás kezdődik márciusban

ASTRONET Hatalmas fordulatokat hoz a március, hiszen az idei év két legjelentősebb asztrológiai eseménye is a következő hetekben várható. A következő három csillagjegy életében új időszámítás kezdődik. The post 3 csillagjegy életében új időszámítás kezdődik márciusban appeared first on Astronet.hu.

Márciusi angyalhoroszkóp: mit üzen az őrangyalod a következő hónapra?

ASTRONET Mindenkinek van egy őrangyala, aki földi útja során kíséri, védelmezi, segíti. Március hónap különleges lesz, és most erőteljesen érezhetjük az égi segítőnk jelenlétét. Márciusi angyalhoroszkóp következik. The post Márciusi angyalhoroszkóp: mit üzen az őrangyalod a következő hónapra? appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek: Attila és a hely szelleme

ASTRONET Attila egy nagyon tragikus múlt nyomaira bukkan a házban, ahova válása után költözött. Vajon ez okozhatja a hátborzongató jelenségeket? The post Igaz történetek: Attila és a hely szelleme appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. február 27-március 5.: az Ikrek Hold fellélegzést, a Rák Hold mély érzéseket jelez

ASTRONET A hét elején az Ikrek jegyéből indul a Hold, ami hétvégére megérkezik az Oroszlánba, és bátorságot, jókedvet, de egy kis feszültséget is hoz. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2023. február 27-március 5.: az Ikrek Hold fellélegzést, a Rák Hold mély érzéseket jelez appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. február 26.: fontos felismerései lesznek az Ikreknek, a Skorpiónak izgalmas találkozása lesz

ASTRONET Vasárnap a Nyilasnak nagyon mozgalmas napja lesz, vonja be a programokba a párját is. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek a hét utolsó napjára. The post Napi horoszkóp 2023. február 26.: fontos felismerései lesznek az Ikreknek, a Skorpiónak izgalmas találkozása lesz appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2023. február 25-26.: az Uránusz meglepő eseményeket jelez

ASTRONET Ne ragaszkodjunk az elképzeléseinkhez, mert a sors most meglepő fordulatokat produkál: inkább legyünk nyitottak az újra! A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja 2023. február 25-26.: az Uránusz meglepő eseményeket jelez appeared first on Astronet.hu.

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

ASTRONET Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül! The post Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek – Szonja és a családi karma

ASTRONET Haláleset, gyermekáldás, egybeesések, melyek mindent megváltoztattak Szonja életében. Vajon létezik olyan, hogy családi karma, átvállalt sorsfeladat? The post Igaz történetek – Szonja és a családi karma appeared first on Astronet.hu.

A hét angyali üzenete: ha az őszinteség és szeretet útján jársz, az angyalok megáldanak

ASTRONET Az angyalok áldást küldenek neked, aki nyitott szívvel fogadod jelenlétüket az életedben. Az égi segítők mindenben támogatnak, ha az őszinteség és szeretet útján jársz. The post A hét angyali üzenete: ha az őszinteség és szeretet útján jársz, az angyalok megáldanak appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. február 21.: a Ráknak szép napja lesz, a Skorpió nagyot léphet előre

ASTRONET A Vízöntő megkönnyebbül, ha végre kimondja azt, ami már régóta nyomasztja. Napi horoszkóp következik keddre minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2023. február 21.: a Ráknak szép napja lesz, a Skorpió nagyot léphet előre appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek: az öngyulladás rejtélye

ASTRONET Rejtélyes haláleset, amikor csak a test emésztődik fel a lángok között, minden más érintetlen marad? Lilla épp ilyen megdöbbentő módon veszítette el édesanyját! Vajon mi lehet a magyarázat az eseményre? The post Igaz történetek: az öngyulladás rejtélye appeared first on Astronet.hu.

Sorsszerű szerelem: erről ismerheted fel, hogy egymásnak rendeltek titeket

ASTRONET Az életünket meghatározó kapcsolatoknak vannak olyan jellemzői, melyek arra utalnak, hogy egy adott személlyel a sors által determinált feladataink vannak. Lássuk, melyek ezek! The post Sorsszerű szerelem: erről ismerheted fel, hogy egymásnak rendeltek titeket appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 27.: a Rák legyen kitartó, a Mérleg új útra tér

ASTRONET A Halaknak most két irányba húz a szíve, és nem tud dönteni két lehetőség közül. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2023. március 27.: a Rák legyen kitartó, a Mérleg új útra tér appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp március 25-31.: a Vénusz szerelmes hangulatot jelez

ASTRONET Eseménydús hét elébe nézünk, sokféle hatással kell számolni. Lássuk, kinek mit tartogat ez a hét a szerelemben Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint! The post Heti szerelmi horoszkóp március 25-31.: a Vénusz szerelmes hangulatot jelez appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja 2023. március 25-26.: fordulatot hoz a Mars jegyváltása

ASTRONET Van, akit nagyon jól, mást viszont kevésbé szerencsésen érint a Mars jegyváltása. Lássuk, kinek mit hoz a hétvége horoszkópja szerint! The post A hétvége horoszkópja 2023. március 25-26.: fordulatot hoz a Mars jegyváltása appeared first on Astronet.hu.

Csodálatos együttállás látható az égen

ASTRONET Március 23-án késő délután, illetve kora este különleges együttállást csodálhatunk meg az égen: a Jupiter–Hold–Vénusz–Uránusz négyese szabad szemmel is jól kivehető lesz. Ráadásul a Hold is fokozza a hatást, és csak vékony, szépséges sarlóját mutatja felénk. The post Csodálatos együttállás látható az égen appeared first on Astronet.hu.

A hét angyali üzenete: az égiek különleges védelmező erőt küldenek neked

ASTRONET Az angyalok fejlett szellemi lények, akik azért jöttek a földre, hogy vezessék, védelmezzék és meggyógyítsák az embereket. Erre a hétre különleges üzenetet küldenek nekünk. The post A hét angyali üzenete: az égiek különleges védelmező erőt küldenek neked appeared first on Astronet.hu.

Ennek a 4 csillagjegynek győzelmet hoz a Kos újhold

ASTRONET A március 21-ei újhold a Kos jegyében maga a gyújtóláng: új események teljes láncolatát indítja be. Ennek a 4 csillagjegynek biztos győzelmet hoz a következő periódus. The post Ennek a 4 csillagjegynek győzelmet hoz a Kos újhold appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2023. március 20-26.: a Kos újhold szenvedélyes érzéseket hoz

ASTRONET Kedden újhold lesz a Kos jegyében, ami megnyitja a szívünket, és igazán tavaszi, új energiákat jelez. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2023. március 20-26.: a Kos újhold szenvedélyes érzéseket hoz appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 19.: az Oroszlán legyen kitartó, az Ikrek tisztázza a konflitusokat

ASTRONET A Rák pedig vasárnap nagyon jól tud együttműködni másokkal, főleg a párjával. Napi horoszkóp következik vasárnapra. The post Napi horoszkóp 2023. március 19.: az Oroszlán legyen kitartó, az Ikrek tisztázza a konflitusokat appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 18.: a Skorpiót az érzései irányítják, a Szűz megvalósítja egy tervét

ASTRONET A Kos gondját az idő és a sors oldja meg, a Nyilas nagyon szenvedélyes hangulatban van. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2023. március 18.: a Skorpiót az érzései irányítják, a Szűz megvalósítja egy tervét appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 17.: a Halak életében felbukkan valaki, a Mérleg vidám

ASTRONET A Szűz életében egy váratlan esemény szabhat új irányt. Napi horoszkóp következik péntekre. The post Napi horoszkóp 2023. március 17.: a Halak életében felbukkan valaki, a Mérleg vidám appeared first on Astronet.hu.

Tavaszi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod

ASTRONET Mindenki kap egy őrangyalt a leszületése előtt, aki egész életében védelmezi, s elhárítja a negatív, ártó energiákat. Nyisd meg a szíved, és olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét tavaszra! The post Tavaszi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod appeared first on Astronet.hu.

Nagy tavaszi horoszkóp: karmikus változásokat hoznak a következő hónapok

ASTRONET Ez a tavasz nem a könnyedség ideje, hanem a hatalmas átalakulásé. A Szaturnusz jegyváltását a Plútó jegyváltása követi, majd májusban a Jupiteré. Mégis csodálatos hónapok állnak előttünk: sok korábbi erőfeszítés most érik be, és lelki, magánéleti vonalon is boldogságot, fellélegzést jeleznek a bolygók. Nagy tavaszi horoszkóp következik a tizenkét csillagjegynek. The post Nagy tavaszi horoszkóp: karmikus változásokat hoznak a következő hónapok appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 14.: a Bikának felismeréseket, az Ikreknek jó fordulatot hoz a kedd

ASTRONET A Baknak viszont meg kell tanulnia kicsit több bizalommal fordulni mások felé, és ehhez jelez jó tanulópénzt a kedd. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2023. március 14.: a Bikának felismeréseket, az Ikreknek jó fordulatot hoz a kedd appeared first on Astronet.hu.

Heti horoszkóp 2023. március 13-19.: Komoly tanításokat kapunk a héten

ASTRONET Erre a márciusi hétre is tartogatnak megoldandó feladatokat a bolygók. A szerdai ünnepet is jócskán megnehezíthetik a tanítások. Fontos lesz a higgadtság, a nyugalom a következő napokban. Szerencsére a hétvégén mindenki fellélegezhet. Heti horoszkóp. The post Heti horoszkóp 2023. március 13-19.: Komoly tanításokat kapunk a héten appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 11.: az Ikrek váratlan fordulatnak örülhet, a Skorpió fellélegzik

ASTRONET A szombati nap jó hangulatot, megkönnyebbülést hoz szinte minden jegynek. Napi horoszkóp következik a csillagjegyeknek. The post Napi horoszkóp 2023. március 11.: az Ikrek váratlan fordulatnak örülhet, a Skorpió fellélegzik appeared first on Astronet.hu.

Igaz történetek: Szilvi és a pusztító szerelem

ASTRONET Szilvi nem tud belenyugodni a szakításba, és úgy dönt, szerelmi kötést kér volt párjára. Ám az események kiszámíthatatlan irányt vesznek... The post Igaz történetek: Szilvi és a pusztító szerelem appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 8.: az Oroszlán kitart az álmai mellett, a Kos szenvedélyes

ASTRONET A Szűz korábbi tervei, erőfeszítései érnek most be, a halak pedig maradjon ki a vitákból. Napi horoszkóp következik minden jegynek szerdára. The post Napi horoszkóp 2023. március 8.: az Oroszlán kitart az álmai mellett, a Kos szenvedélyes appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 7.: a Szűz erős sugallatokat kap, a Rák boldoggá tesz valakit

ASTRONET Kedden telihold van a Szűz jegyében, ami eléggé felkavarja az állóvizet. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2023. március 7.: a Szűz erős sugallatokat kap, a Rák boldoggá tesz valakit appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 6.: az Ikrek a középpontba kerül, a Szűz számíthat a barátaira

ASTRONET A Mérleg az élet több területén is változásra számíthat, de ezek pozitív események lesznek, bízzon a jó szerencsében. Napi horoszkóp következik hétfőre. The post Napi horoszkóp 2023. március 6.: az Ikrek a középpontba kerül, a Szűz számíthat a barátaira appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 4-10.: a telihold és a Szaturnusz jegyváltása sok változást hozhat

ASTRONET Március 7, kedd: jól véssük be a naptárba, mert aznapra esik a telihold és a Szaturnusz jegyváltása is, ami bizony jócskán próbára tesz minket. Fontos változások vehetik kezdetüket ezekben a napokban. The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. március 4-10.: a telihold és a Szaturnusz jegyváltása sok változást hozhat appeared first on Astronet.hu.

A hétvége horoszkópja március 4-5.: csodásnak ígérkezik a következő két nap

ASTRONET A tavasz közeledtével a hangulatunk is egyre fényesebb, és ez a vidámság jellemzi a hétvégénket is. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post A hétvége horoszkópja március 4-5.: csodásnak ígérkezik a következő két nap appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 2.: a Nyilas a kezébe veszi az irányítást, a Rák váratlan jó hírt kap

ASTRONET A csütörtöki napon valamilyen módon megnyilvánul a szerencse: lehet, hogy kerülőúton, de tapasztalni fogjuk az égiek segítségét. Napi horoszkóp következik március 2-re. The post Napi horoszkóp 2023. március 2.: a Nyilas a kezébe veszi az irányítást, a Rák váratlan jó hírt kap appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. március 1.: erős energiákkal kezdődik a hónap

ASTRONET A Skorpiónak nehéz lesz szerdán nemet mondani, szinte bármit elérhet, amit kitűz maga elé. A Bakra is új kezdet vár. Napi horoszkóp következik március 1-re. The post Napi horoszkóp 2023. március 1.: erős energiákkal kezdődik a hónap appeared first on Astronet.hu.

Kelta kristályjóslás

ASTRONET Régóta ismert a kövekre rajzolt rúnajelekkel való sorsvetés, csakúgy, mint például a dobókocka jóslás. Egy különleges, kristályok és ásványok felhasználásával történő kelta jóslási formát mutatunk most be, amit a szükséges kövek beszerzése után bárki alkalmazhat otthon. The post Kelta kristályjóslás appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. február 27.: a Szűznek erős megérzései lesznek hétfőn, a Kos legyen nagyon őszinte

ASTRONET A Vízöntőnek viszont muszáj jobban koncentrálni a szeretteire. Napi horoszkóp következik a hétfői napra minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2023. február 27.: a Szűznek erős megérzései lesznek hétfőn, a Kos legyen nagyon őszinte appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. február 25-március 3.: mozgalmasnak ígérkeznek március első napjai

ASTRONET Bizony, jövő héten már kezdetét veszi március, és vele a tavasz is feltartóztathatatlanul közeleg. Hogyan hatnak a bolygók a párkapcsolatra, szerelemre? Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti szerelmi horoszkóp 2023. február 25-március 3.: mozgalmasnak ígérkeznek március első napjai appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2023. február 24.: a Halak hallgasson a belső hangra, a Rákra szerelem vár

ASTRONET A Nyilas és az Oroszlán pedig tanúsítson egy pici önmérsékletet pénteken, most az viszi őket közelebb a céljaikhoz. Napi horoszkóp következik minden jegynek. The post Napi horoszkóp 2023. február 24.: a Halak hallgasson a belső hangra, a Rákra szerelem vár appeared first on Astronet.hu.

Meteorit csapódott egy ház erkélyébe egy olasz kisvárosban

ASTRONET A meteoritot február 14-én észlelték az égen az olasz kisváros térségében, majd az űrobjektum egyik maradványa egy magánház erkélyére zuhant. The post Meteorit csapódott egy ház erkélyébe egy olasz kisvárosban appeared first on Astronet.hu.

A Vénusz a Kos jegyébe lépett, és sok örömteli érzést, szenvedélyt hoz az életünkbe

ASTRONET Február 20-án a Vénusz a Kos jegyébe lépett. A Kos a kezdetek, a tűz, a szenvedély jegye, a Vénusz a szerelemé, így ez a bolygóállás sok örömteli érzést hozhat a szerelmi életünkbe. The post A Vénusz a Kos jegyébe lépett, és sok örömteli érzést, szenvedélyt hoz az életünkbe appeared first on Astronet.hu.

Sors és Végzet: melyik irányítja az életünket?

ASTRONET Sorsszerű történések és végzetes események - a megfogalmazás alapján azt gondolnánk, a kettő között nincs nagy különbség. Pedig a Sors és Végzet csak látszólag tűnnek rokonértelműnek... The post Sors és Végzet: melyik irányítja az életünket? appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp február 20-26.: a Halak újhold új kezdeteket jelez

ASTRONET Hétfőn újhold van a Halak jegyében. Ilyenkor érdemes belevágnunk valami újba, vagy elkezdeni a gyakorlati megvalósítását a terveinknek. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp február 20-26.: a Halak újhold új kezdeteket jelez appeared first on Astronet.hu.