Határsértőt fogtak a rendőrök Gyula közelében

A Békés megyei rendőrök az elmúlt tizenkét órában egy határsértőt tartóztattak fel.

Szilárd burkolatot kapott az utca

BEOL Lakossági kezdeményezésre aszfaltborítást kapott az Ady Endre utca Batthyány és Előd utca közötti, 120 méteres szakasza.

A Gyula és a Szarvas játssza a finálét a Békés Megyei Kupában

BEOL Gyula–Szarvas döntőt rendeznek a labdarúgó Békés Megyei Kupában. Ezzel biztossá vált, hogy mindkét együttes felkerült a Magyar Kupa országos főtáblájára.

A hét ingatlana: lime zöld enteriőr és egy szuper kandalló!

BEOL Bár nyakunkon a nyár, a tűzbe való, megnyugtató bámulás egész évre kiterjedő elfoglaltság. Ez eladó, békécsabai lakás hirdetése meglehetősen szűkszavú, a hirdetési fotókból viszont nincs hiány! Nézzen szét a 130 nm-es otthonban!

Tizenhat kukát helyeznek ki Békéscsabán

BEOL Összesen 16 vadonatúj, fémkukát helyeznek ki szerte Békéscsabán a közeljövőben – derült ki a város honlapján lévő dokumentumból.

Továbbra is a Gamma Autószerviz vezet

BEOL Gyulán, a 12. forduló küzdelmeivel folytatódott a Hargitai József városi nagypályás labdarúgóbajnokság.

Kilencvenszer adott már vért

BEOL Az idei év második véradását tartották meg a településen.

Uram János a Vasasban folytatja

BEOL A Békéscsaba 1912 Előréből igazolt kapust a Vasas. A 20 éves Uram János – akinek a szezon végén lejár a szerződése Békéscsabán – 2023. június 30-áig írt alá az NB II.-es fővárosi együtteshez – olvasható a piros-kék klub honlapján.

Cabernet franc lett a megyei lovagi szék zászlósbora

BEOL A Szent Vince Borrend Békés Megyei Lovagi Széke immáron 18. alkalommal választotta ki zsűrizéssel a zászlósborát.

Sportirányú osztályt indítanak a vízilabdázóknak

BEOL A vízilabdázó fiatalok számára indít a 2021/22-es tanévben sport irányultságú osztályt a BSZC Trefort Ágoston Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium.

Egyéni és csapatsiker is született a versenyeken

BEOL A Vörösmarty általános iskola hetedikes diákja, Buzai Brúnó, miután az országos német nyelvi verseny megyei fordulóját megnyerte, bejutott az országos döntőbe.

Önzetlen véradók között sorsoltak Orosházán

BEOL A véradó állomáson hirdettek véradó eseményt a napokban két alkalommal is.

Az ünnepre megújul a Babó-kápolna

BEOL Megkezdődött a Babó–kápolna felújítása. Az 1906-ban épült szentély sokáig búcsújáróhely volt.

2021.06.12.

BEOL

Javában zajlik a beruházás Okányban

BEOL Zakatolnak a munkagépek a Kossuth, a Hunyadi és a Vasút utcákban, valamint a polgármesteri hivatal szomszédságában.

Könyvnapot tartottak Békéscsabán

BEOL Megnyílt a Békés Megyei Könyvtár szabadtéri könyvtári pontja, a Digikomp pénteken.

Különleges gepida és szarmata leleteket fedeztek fel Békéscsaba mellett

BEOL Aranymedált is találtak egy 1500-1600 éve élt szarmata kislány sírjában a Munkácsy Mihály Múzeum szakemberei a közelmúltban.

Ceruzahegyen több középület és magánház Orosházán

BEOL A Nagy Gyula Területi Múzeum kiadványa, az Orosháza ceruzavégen hamarosan kapható lesz.

Koronavírus: pénteken is oltottak Orosházán

BEOL Az MTI tudósítása szerint pénteken is zajlott az oltási program Orosházán.

Kiállítás nyílt a jogász festményeiből

BEOL Megnyílt dr. Árvai József A művészet ereje című kiállítása kedden este a gyulai Kohán Képtárban. Az alkotót jogászként ismerik sokan a városban.

Régi fotókat keresnek a községről

BEOL A település októberben ünnepli önállóságának 75. évfordulóját. Ebből az alkalomból egy kiadványt szeretnének megjelentetni, amely bemutatná Kisdombegyház múltját régi képeken, történeteken keresztül.

Az óvodáé a hulladékért járó összeg

BEOL Elektronikai­hulladék-gyűjtést szerveztek nemrég a településen, az ebből származó bevételt a helyi óvoda használhatja fel eszközvásárlásra – árulta el lapunknak Nagy Zsoltné.

Új élettel telhet meg a berényi ulicskás ház

BEOL Ismét nagy fába vágta a fejszéjét a Mezőberényi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat és a Mezőberényi Szlovákok Szervezete.

Megújul a EUROPE DIRECT hálózat

BEOL A EUROPE DIRECT hálózat új generációja 2021. május 1-jén kezdte meg működését Unió-szerte 424, Magyarországon 17 tájékoztató központtal. A központok célja, hogy az uniós polgárokat lakóhelyükhöz közel, saját anyanyelvükön lássák el információval uniós kérdésekben.

Nyugat-Európába is gyártanak holmikat Békésen

BEOL Különleges közösségi térrel, kreatív kézműves műhellyel bővíti varrodáját a békési Szent Lázár Alapítvány. A létesítményben szakavatott segítséggel bárki elvégezhet majd kisebb javításokat a ruháin, illetve ugyanott a fiatalokkal is szeretnék megismertetni a hivatást.

Erőteljes turisztikai kampányt indítanak Békéscsabán

BEOL A turizmus elmúlt évéről és a jövőről is szó volt a Békéscsabai Turisztikai Egyesület idei első közgyűlésén, aminek a Klára Kerámia Műhely adott otthont csütörtökön.

Kivetítőn nézhetik a meccseket

BEOL A fürdőben kialakítottak egy térkövezett teraszt a tó partján.

Király-Tálas a Vasasban, Bodovics Nyíregyházán folytatja

BEOL Javában zajlik a játékoskeringő a női röplabdaéletben, a napokban két nem is olyan régen még Békéscsabán játszó válogatott igazolását jelentették be extraligás csapatok.

Ideiglenesen a színház előtt állítják fel az olimpiai szobrot

BEOL Már javában folynak a munkálatok a Jókai színház előtt, hiszen hamarosan ide kerül a békéscsabai kötődésű szobrászművész, Mihály Gábor Olimpia – Kerékpárosok című alkotása.

Felmegyek a Mátrába és megpróbálok hazarepülni

BEOL Pálenkás György siklóernyőjével 176 kilométert repült a közelmúltban. Ezzel kategóriájában jelenleg a harmadik helyen áll. Ennek apropóján látogattunk ki a napokban a Békéscsabai Siklóernyős Klubhoz.

Ittasan vitte el a családi autót, kerítésnek ütközött a csabai fiatal

BEOL Személygépkocsival egy ház kerítésének ütközött májusban egy 19 éves fiatalember Békéscsabán.

Tovább folytatnák a községháza korszerűsítését

BEOL A Magyar Falu Program keretében idén a községháza belső felújítására ad be pályázatot az önkormányzat – mondta Bakucz Péter polgármester, hozzáfűzve, 20 millió forintos támogatásban reménykednek.

Játékos videópályázatot indítanak a fiataloknak

BEOL Shakespeare, amikor magyar címmel 14–25 év közötti Békés megyei fiataloknak indított játékos videópályázatot a Gyulai Várszínház – tájékoztatta hírportálunkat Elek Tibor, a teátrum igazgatója.

Szerszámokat, akkumulátort, fémet is lopott a bűnös négyes

BEOL Lopás, valamint jármű önkényes elvétele miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség egy 22 és egy 60 éves orosházi férfi, illetve egy 41 éves orosházi és egy 20 éves kadarkúti nő ellen.

Kitettek magukért a teljesíménytúrákon

BEOL Mintegy háromszázötvenen vettek részt az Alföld Turista Egyesület által rendezett Körös, valamint Váradi László Teljesítmény- és Emléktúrákon szombaton. Különböző korosztályok kapcsolódtak be a programba, gyalogosok, kerékpárosok és terepfutók egyaránt megmérették magukat az eseményen.

Tótkomlóson is gyűjtik a kupakokat

BEOL Ahogy sok más településen, úgy Tótkomlóson a Szent István téren is elhelyeztek egy kupakgyűjtőt, csatlakozva az országos jótékonysági akciókhoz.

Szujó Hanna hatodik ugrásban

BEOL Három magyar tornász állhatott dobogóra az eszéki világkupa szombati versenynapján. hazai szövetség tájékoztatása szerint a szerenkénti finálék első napján az Eb-bronzérmes Bácskay Csenge ugrásban 13.649 ponttal diadalmaskodott, míg a békéscsabai Szujó Hanna 12.949-cel hatodik lett.

Naposcsibét kaptak az elekiek

BEOL Ötszáz naposcsibét adományozott az elekieknek Battonya Város Önkormányzata és a Cselekvő Romák Egyesület – tájékoztatott az eleki önkormányzat.

Békés megyében is „közlekedik a család”

BEOL Közel huszan neveztek a Közlekedik a család elnevezésű országos verseny Békés megyei döntőjére. A vidám hangulatban eltelt versenyt, szoros küzdelemben a szarvasi Határszéli család nyerte meg.

Szujó Hanna újabb két szeren döntős

BEOL Az eszéki világkupa második selejtezős napján újabb három finálét szereztek a magyar tornászok, a békéscsabai Szujó Hanna mindkét szerén, gerendán és talajon is bekerült a legjobbak közé, míg Balázs Krisztián nyújtón lett döntős, így összesen kilenc finálét gyűjtöttek be Kovácsék – közölte a Magyar Torna Szövetség a hivatalos honlapján.

Megújul az árok a Móricz utcában

BEOL Húszmillió forintból korszerűsítik a Móricz Zsigmond utcában a csapadékvizet elvezető rendszert – olvasható a város honlapján lévő dokumentumban.

Mitykó Veronika a legjobb magyar hölgy, de nem lehet ott Tokióban  

BEOL A napokban tette közzé a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) a két éve kezdődött kvalifikációs versenysorozat végeredményét, amelyben a már az olimpiai súlycsoportokba benevezett versenyzők névsora látható ami még változhat, ha lesznek országok akik visszalépnek (de erre kicsi az esély).

Tetőt, irodát, mosdót újítanak fel Kétegyházán

BEOL Új burkolatot kapott a lépcső, több mellékhelyiséget korszerűsítettek, és akadálymentes mosdót is kialakítottak a kétegyházi polgármesteri hivatal épületében – mondta el dr. Rákócziné Tripon Emese.

Melyik filmre gondoltunk?

BEOL Ezen a héten is játékra invitáljuk olvasóinkat. Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy felismeri-e, hogy melyik filmet próbáltuk emojikkal leírni.

Hiába tiltották őket el a vezetéstől, mégis volán mögé ültek

BEOL Füzesgyarmaton és Békéscsabán járművezetés az eltiltás hatálya alatt, Körösnagyharsányban pedig ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Óvatosan nyitnak a kétegyháziak

BEOL Óvatosan nyitnak a pandémia után a kétegyháziak, idén elmarad a Pogácsafesztivál a településen – mondta el dr. Rákócziné Tripon Emese.

Babazászlóval jelzik az örömhírt Vésztőn

BEOL Babazászlóval köszöntik az újszülötteket Vésztőn – írták a város Facebook-oldalán.

Tradicionális csabai ételek jelennek meg a füzetben

BEOL Elkészült az a receptfüzet, amely a tradicionális csabai konyha ételeit jeleníti meg – jelentették be pénteken a Csabagyöngye Kulturális Központ stégszínpadán tartott sajtótájékoztatón.

Vidó Attila a gyulai jelölt a választásokon

BEOL Vidó Attilát indítja a Mi Hazánk Mozgalom a jövő évi országgyűlési választásokon a gyulai választókerületben.

Birkózócsarnokot építenek Orosháza belvárosában

BEOL Komoly birkózóhagyománya van a Dél-Alföldnek. Orosházán 101 éves e sportág hivatalosan, de még ennél régebbi dokumentumok is arról árulkodnak, már az 1800-as években jártak erre díjbirkózók.

Többek szerint a franciák lehetnek a befutók az Eb-n

BEOL Most először nem egy ország rendezi meg a labdarúgó-Európa-baj­nokságot, hanem több, a kontinens 11 városában, benne Budapesttel, ahol a magyar válogatottnak is szurkolhatunk, legelőször kedden a címvédő Portugália ellen.

Kisteherautó ütközött akácfának Zsadányban

BEOL Kisteherautó akácfának ütközött pénteken kora hajnalban, Zsadányban, a Béke utcában.

Élete második világkupáján ismét bizonyított Szujó Hanna

BEOL Jól teljesítettek a magyar tornászok, ugyanis hat döntős helyet szereztek csütörtökön, az Eszéken zajló világkupán. A békéscsabai Szujó Hanna, valamint Bácskay Csenge ugráson, Kovács Zsófia és Makovits Mirtill pedig felemáskorláton, a fiúknál Mészáros Krisztofer talajon és lólengésen jutott fináléba az első napi selejtezőn.

Mezőhegyesi nóniuszok vigyáznak a szurkolókra

BEOL Pénteken kezdődik a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság. Az eseményt óriási előkészületek előzték és előzik meg. Kiemelt figyelmet kap a biztonság is, melynek megőrzését mezőhegyesi lovak is segítik.

Két autó ütközött össze Békéscsabán

BEOL Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Gyulán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök csütörtökön.

Ezek a megyei programok várnak ránk a napokban

BEOL Összeállításunkban Békés megyei rendezvények közül válogatunk. Ha ön tud olyan programról, amit nem írtunk meg, és szeretné a jövő heti összeállításunkban látni, kérjük, jelezze azt számunkra a szerkesztoseg@bmhirlap.hu e-mail-címre küldött levelében.

Édesapja példáját követve adott vért

BEOL Több településen szerveztek véradást a napokban.

A hatvan év felettiek olcsóbban fürdőznek Mezőberényben

BEOL Ismét strandbérlettel segít helyi, 60 feletti polgárokat a mezőberényi önkormányzat

Légpuskával lőtte ki a kutya szemét, harminc nap elzárást kapott

BEOL Harminc nap elzárásra ítélték szerdán jogerősen a Gyulai Törvényszéken azt a 38 éves békéscsabai férfit, aki a tényállás szerint két éve kilőtte a szomszédban ugató, Wendy névre hallgató kutya egyik szemét egy légpuskával.

A turizmus újraindításáról tárgyaltak Szarvason

BEOL A Falusi Turizmus Egyesület közgyűlésén vett részt szerdán Dankó Béla, a térség országgyűlési képviselője Szarvason. Az eseményen átbeszélték a turizmus újraindításával és a támogatásokkal kapcsolatos lehetőségeket.

Elismerték a pedagógusokat Sarkadon

BEOL Ünnepélyes keretek között, az Éden Campben köszöntötték a minap az aktív és nyugdíjas pedagógusokat, óvodapedagógusokat, dajkákat, pedagógiai asszisztenseket, az óvoda- és iskolatitkárokat, az adminisztratív és fizikai feladatot ellátó dolgozókat, valamint a pedagógiai szakszolgálat munkatársait – írták a város Facebook-oldalán.

Újra oltóbuszok érkeznek Békés megyébe

BEOL A Magyar Honvédség oltóbuszai Békés megyében eddig három településen, Békéscsabán, Gyulán és Mezőkovácsházán segédkeztek a lakosság beoltásában. A térségben ez közel 1300 főt érintett – tájékoztatta hírportálunkat a Honvédelmi Minisztérium sajtóosztálya. Mint kérdésünkre a szaktárcánál megerősítették, a jövő hét folyamán, – június 14-én és 15-én – további négy helyszínen, Vésztőn, Battonyán, Sarkadon és Mezőberényben, településenként 180 ember oltását tervezik a megyei oltási munkacsoport által biztosított, egydózisú Janssen oltóanyaggal.

Elfogadták a gazdasági programot Békéscsabán

BEOL Felülvizsgálták és elfogadták a város aktualizált, 2024-ig szóló gazdasági programját – derült ki a város honlapjára feltöltött dokumentumból.

Hatmillió forintból újult meg a játszótér Kétegyházán

BEOL Hatmillió forintból szépült meg és vált biztonságosabbá a játszótér – mondta el dr. Rákócziné Tripon Emese.

Értékelték az elmúlt évet a végegyházi horgászok

BEOL Éves közgyűlést tartott a Végegyházi Sporthorgász Egyesület a Barangoló Közösségi Házban. ­Mikula István elnök beszámolt az elmúlt esztendő eseményeiről.

Így áll Békés megye a koronavírus elleni harcban

BEOL A koronavirus.gov.hu csütörtök reggeli adatai alapján héttel nőtt a Békés megyei fertőzöttek száma, így a járvány kezdete óta ez a szám már 21874-re emelkedett.

Itt számíthatunk közúti munkálatokra Békés megyében

BEOL Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Békés megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

A Gyomaendrődé az ezüst, a Szabadkígyós futott be a harmadik helyre

BEOL A Gyomaendrőd ezüstérmes, a Szabadkígyós bronzérmes lett a megyei II/A osztályú bajnokságban. A Hármas-Körös-partiak nagy csatában verték meg az erős sarkadi tizenegyet, míg a kígyósiak egy bátran és jól futballozó Csabádapácát fektettek két vállra. Az Okány nem lépett pályára, mert a tótkomlósiak nem tudtak kiállni, ám a jól megérdemelt aranyérmet így is átvették a szombati okányi sportünnepen.

Kettős győzelemmel jutott az NB III.-ba az Előre II. 

BEOL Győzött a Békéscsaba 1912 Előre II. a Tarpa csapatával szemben.

Ott lesznek a megyei fiatalok is a viadalon

BEOL November 5. és 14. között a montenegrói Budvában rendezik az idei utánpótlás kick-box Európa-bajnokságot, amelyen a pandémiás helyzet miatt csak az idősebb 19 év alatti korosztályok lépnek tatamira és szállnak ringbe.

Kovács Attila az Orosháza új edzője

BEOL Az Orosházi FKSE-Linamar hivatalos közösségi oldalán jelentette be szombaton, hogy felnőtt kézilabda-csapatát a 2021–2022-es bajnoki szezonban a 34 esztendős Kovács Attila vezetőedző irányítja majd.

Elhozták a karibi ízvilágot Békéscsabára

BEOL Dominikai ételeket készítettek el legutóbb az Ízvadász Főzőklub tagjai Békéscsabán, a Jaminai Közösségi Házban. A csapat gasztronómiai kalandozásairól a klub vezetőjével, Szatmáriné Priskin Anitával beszélgettünk.

Kapunyitogatóval kitárta ajtaját Magyardombegyház, a sajtfalu

BEOL Sajtfaluként emlegetik már évek óta a Békés megyei kis községet, Magyardombegyházát.

Szombaton is oltottak Békéscsabán

BEOL Folytatódtak az oltások Békéscsabán is szombaton.

Ilyen volt Békéscsaba az ötvenes években

BEOL Ezen a héten múltidéző rovatunkban Békéscsaba múltjába látogatunk. Pontosabban az ötvenes évekbe, a fortepan.hu segítségével.

Várakozás közben olvashatunk Magyarbánhegyesen

BEOL A Humán Szolgáltató Intézmény dolgozói kreatív módon elkészítették, felszerelték, feldíszítették saját termékeikkel a település központjában lévő buszmegállót.

Vászontáska jár az eldobhatókért Nagykamaráson

BEOL Válts vászonra! – olvasható a felhívás a nagykamarási művelődési központ és könyvtár oldalán.

Öten sérültek meg Békés megye útjain pénteken

BEOL Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyulán, Békéscsabán és Szarvason.

Pásztor Jóskát újra műtik a hetekben

BEOL Egy ártatlan beszélgetésnek indult, mely azután véresen komolyra fordult. Pásztor Józsefnek, a Békéscsabai Előre egykori válogatott játékosának, edzőjének műtőasztalra kell feküdnie.

A Rábaközben jártak a csabai díszítőművészek

BEOL Rábaközi szakmai kiránduláson járt a Békéscsabai Népi Díszítőművész Szakkör – adta hírül pénteken a Csabagyöngye Kulturális Központ.

Drogellenes stratégiát készítenének Orosházán

BEOL A következő városi drogellenes stratégia megalkotásához helyzetelemzést készítene a helyi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF).

Megoldották a falak vizesedését Eleken

BEOL Megújult az eleki német közösségi ház. Az Eleki Német Nemzetiségi Önkormányzat tavaly nyújtott be pályázatot.

Orosházán azt tanítják, amire a cégeknek szükségük van

BEOL A szakmák népszerűsítése céljából rendezett konferenciát pénteken a Kodolányi János Egyetem Gyopároson.

Beszámolt az öt nemzetiség Békéscsabán

BEOL Elfogadta a polgármester a helyi nemzetiségi önkormányzatok ­tavalyi működéséről szóló ­szakmai és pénzügyi beszámolóit.

Minden számban érmesek a csabaiak

BEOL A hétvégén rendezték meg Debrecenben a Kovács Gyula nemzetközi gyermek atlétikai emlékversenyt, ahol a Békéscsabai Atlétikai Club gyermekkorú atlétái szép sikereket értek el.

Visszatér a rutinos Antal Szabolcs Orosházára

BEOL Lassan minden mozaik a helyére kerül az NB I. B-re készülő Orosházi FKSE-Linamar férfi csapatánál, az edző és az egyik kapus személyén kívül szinte már minden posztra megnevezték az új játékosokat.

Napi adat: mutatjuk, mennyivel nőtt a fertőzöttek száma Békésben

BEOL A koronavirus.gov.hu péntek reggeli adatai alapján öttel nőtt a Békés megyei fertőzöttek száma, így a járvány kezdete óta ez a szám már 21879-re emelkedett.

Félezer labdát kaptak a csabai ovisok

BEOL Az önkormányzat minden május végén megrendezi az óvodai sportnapot, a járványhelyzet azonban tavaly és idén sem adott erre lehetőséget – írta Facebook-oldalán Szarvas Péter polgármester.

2021.06.11.

BEOL

A kiváló diákokat köszöntötték Gyulán

BEOL Az elmúlt tanév legkiválóbb eredményeit elért diákjait köszöntötték csütörtökön a gyulai városháza dísztermében.

Elismerték a védőnő munkáját

BEOL A védőnői hivatás és az egyéni életpályák elismeréseként tizenkilenc megyéből egy-egy, a fővárosból két védőnő kapta meg a 2020-ban alapított Steller Mária Védőnői Díjat.

Senki se vezessen ittasan!

BEOL Az ittas vezetés jelentősen növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Ráadásul az ittas közlekedők nemcsak magukat sodorják veszélybe, hanem másokra is veszélyt jelentenek.

Ketten távoztak Füzesgyarmatról

BEOL Csillag László vezetőedző után a napokban két játékos is távozott a Füzesgyarmati SK NB III.-as labdarúgó-csapatától. Az ifjú belső védő, Tóth Olivér, valamint a játékmester, Kis Szabolcs folytatja új egyesületben a sportkarrierjét.

Elsőfokú riasztást adtak ki Békés megyére

BEOL Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú, sárga riasztást adott ki csütörtökön délután Békés megye térségeire.

Száraz fű kapott lángra kedden Gyula külterületén

BEOL Száraz fű és aljnövényzet égett szerdán délután Gyula külterületén, kétezer négyzetméteren, Orosházán a Szélső utcában, ötven négyzetméteren, valamint Medgyesegyháza külterületén, hozzávetőleg háromezer négyzetméteren.

Újabb négyszázmillió forint érkezik fejlesztésre

BEOL Újabb 430 millió forint érkezik Békés megyébe a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

Helycsere a középmezőnyben

BEOL A Battonyai TK magabiztos győzelmével ért véget szerdán a megyei II/B osztályú pontvadászat 21. fordulójából pótolt találkozó. A határvárosiak Kiss Zoltán triplájával győztek, így a két gárda helyet cserélt egymással a tabella 9–10. helyén.

Ittasan motorozott egy férfi Békéscsabán, előállították

BEOL Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szerdán.

Megújult a gyalogoshíd Gyulán

BEOL Felújították Gyulán azt a gyalogoshidat, amin a Késmárki utcából a Farkashalmi tanyákhoz lehet eljutni – tájékoztatott Facebook-oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester.

A baptisták segíthetik a talpra állást Csárdaszálláson

BEOL A helyiek is igénybe vehetik már a pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali ellátását – mondta el Nagy Zsoltné.