2021.04.12.

Elhunyt a Tévémaci megalkotója

BEOL A tragikus hirtelenséggel elhunyt Szabó László iparművész alkotásait egy ország ismeri: az ő keze munkája nyomán született meg a Tévémaci, Mirr-Murr és A legkisebb ugrifüles.

Ekkora ragadozót már régen fogtak a Körösökön

BEOL A Körösök legendás hőskorában sem mindennapos méretű harcsa került horogra a mai nap délutánján a Hármas-Körös gyomai szakaszán.

Versekkel ünnepeljük a magyar költészet napját

BEOL Minden év április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját. Ebből az alkalomból a Csabai Színistúdió tagjai szavaltak el néhány verset kortárs költőinktől.

Tűzcsapnak ütközött egy motoros Orosházán

BEOL Tűzcsapnak ütközött egy motorkerékpáros Orosházán, az Oláh István utca és az Arany János utca sarkán.

Prés- és sajtolóüzem épül Csanádapácán

BEOL A Belügyminisztérium koordinálásával 2019 őszén indult el a gazdaságélénkítő program. Ennek köszönhetően számos hazai település nyert támogatást fejlesztési igényére, közöttük Csanádapáca is.

Ágymatrac okozott tüzet Orosházán

BEOL Olvasóink jeleztek és kérdezték is, vajon hova riasztották szombaton délután a tűzoltókat? Majd később azt az információt juttatták el lapunkhoz, hogy a Nagyhegyi utca egyik háza ég.

Nem jelentett előnyt a hazai pálya

BEOL Nem sok babér termett a pályaválasztó együtteseknek a megyei II/B osztály szombati játéknapján, egyedül az Elek tudott pontot szerezni.

Napi adat: mutatjuk, mennyivel nőtt a fertőzöttek száma Békésben

BEOL A koronavirus.gov.hu vasárnap reggeli adatai alapján száznyolcvanhattal nőtt a Békés megyei fertőzöttek száma, így a járvány kezdete óta ez a szám már 19063-ra emelkedett.

Lázár János a mezőhegyesi Ménesbirtok jövőjéről

BEOL Egy, az Országgyűlés előtt lévő javaslat szerint a Jövő Nemzedék Földje Alapítványhoz kerül a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Pénteken napirenden volt az előterjesztés a parlamentben.

A zene lendülete viszi a csabai gimnazistát

BEOL Feigl Rebeka Békéscsabán lakik, tizedikes gimnazista. Mint bármelyik vele egykorú fiatal lány, éli a járvány nehezítette, egyelőre digitális oktatással sűrített mindennapokat.

A költészet napját ünnepelték a Lencsésin

BEOL Békéscsabán, József Attila Lencsési úti szobránál tartott a költészet napja alkalmából szombaton megemlékezést az elmúlt évek hagyományait követve a Lencsési Közösségi Ház.

Orosházi és békési győzelem született

BEOL Az Orosháza idegenben, a Békés pedig hazai pályán múlta felül ellenfelét.

Megmutatják a viharsarkiak, hogy táncoltak egykoron

BEOL A napokban készítették el a Viharsarok Táncszínház tagjai legújabb előadásuk, a Rendhagyó történelemóra felvételeit a gyulai várban, az Almásy-kastélyban és a Békéscsabai Jókai Színházban.

Tovább épül a Kórház utcai stadion Békéscsabán

BEOL Folytatódik Békéscsabán, a Kórház utcai stadionnál a beruházás, a lelátóépületben egy irodai szintet alakítanak ki, most annak befejező munkálatai várhatók – derült ki a város honlapjáról.

Az éjszakai horgászat nem engedélyezett

BEOL A MOHOSZ legfrissebb eljárásrendi tájékoztatója értelmében az éjszakai horgászat este 10 óra és reggel 5 óra közötti időben általánosan nem engedélyezett.

Postaládákat feszített fel egy békéscsabai férfi

BEOL Több mint 20 postaládát rongált meg egy férfi Békéscsabán. Volt olyan, hogy a ládákban talált kulcsokat és újságokat is elvitte. A rendőrség a lopás miatt elrendelt ügy vizsgálatát befejezte.

Száraztésztával segített Méhkerék

BEOL A veszélyhelyzet idején is együttműködik az önkormányzat a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvánnyal. Adni valóban jó dolog, és különösen jó érzés, hogy Méhkerék ezt megteheti – mondta el hírportálunknak a részleteket Tát Margit polgármester.

A két legerősebb csapattal játszottak

BEOL Szentesen folytatta a vidékbajnoki sorozatot a Csabai Zoltán vezette Csabai Csirkefogók gyermek III. korosztályos csapata. A felső házi harmadik körben, az ötödik-hatodik fordulóban először a házigazdákkal, majd a szolnokiakkal mérték össze tudásukat.

Fejlesztésekkel segítenék a mezőgyáni munkahelyek teremtését

BEOL Összesen 1,3 milliárd forintnyi fejlesztésben gondolkodik Mezőgyán a mostani európai uniós ciklusban, több pályázatot adna be az önkormányzat – ismertette Dani Attila polgármester, aki a kö­zelmúltban ezzel kapcsolatban egyeztetett a Sarkadi járás többi polgármesterével.

Félmilliárd forintból újulhat meg a geszti templom

BEOL A szószék kivételével teljesen kipakolták Geszten a református templomot, amely a parókiával és a gyülekezeti házzal együtt egy 500 millió forintos beruházás keretében újul meg.

Az esélyesebb Szekszárd nyert

BEOL Pénteken az ASE Orosháza és a Szekszárd AC mérkőzött meg.

Munkában az orosházi könyvtárosok

BEOL A járványügyi korlátozásokat enyhítő kormányrendelet lehetővé teszi a könyvtárak számára bizonyos szolgáltatásaik újraindítását, például a könyvek házhoz szállítását. Az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár dolgozói felé nagyon sok kérést, igényt megfogalmaznak az olvasók. Buzai Csaba igazgató elmondta, a kedd délutáni bejelentést követően már szerda délelőtt megnyitották a KönyvtárPontot a Petőfi művelődési központ bejáratánál.

Tovább nőtt a sérültek száma az Előrénél

BEOL Az NB II.-es bajnokság harminckettedik fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapata vasárnap 16.30 órakor a kiesés ellen küzdő Szentlőrinchez látogat.

Segítik a falvak kisvállalkozásait Békésben

BEOL Hamarosan indul a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program, hogy ösztönözze a beruházásokat.

Kobela Tamara Békéscsabán folytatja

BEOL Az új idényre leigazolta az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese Kobela Tamarát.

Robbanás történt egy szabadkígyósi kazánházban

BEOL Robbanáshoz, területtűzhöz és szén-monoxidos esetekhez riasztották megyénk tűzoltóit.

Egy közlekedési baleset történt csütörtökön a megyében

BEOL Felborult egy személygépkocsi Csorvás külterületén.

Színpompás tavaszi virágözönbe borult a Bélmegyeri Fáspuszta

BEOL A Bélmegyeri Fáspuszta a Körös-Maros Nemzeti Park tájképileg egyik legszebb területe. Annak ellenére, hogy alig több mint 600 hektár a kiterjedése, rendkívül változatos az élővilága.

Elkezdődött az egységes kérelmek beadási időszaka

BEOL Negyven falugazdász segíti a gazdálkodókat az egységes kérelmek beadásánál megyénkben.

Alig egy hónap alatt nyolcszázötven mázsa halat telepítettek

BEOL Csütörtökön befejeződött a Csökmői Halgazdaság háromnyaras pontyállományának lehalászása – tudtuk meg Nemes Attilától, a Körös-vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) ügyvezetőjétől.

Már nagyon szeretnének szalonnát sütni

BEOL Bartyik Pál, az újkígyósi nyugdíjas egyesület elnöke már megkapta a második Sinopharm védőoltást is. Úgy fogalmazott, ezzel saját magát és másokat is véd.

Ahogy az idő engedi, vetik a kukoricát és a napraforgót Békésben

BEOL A kukorica és napraforgó vetése április első napjaiban elkezdődött Békésben. Az utóbbi napok fagyos időjárása miatt leálltak ezzel a gazdák, de az elmúlt két napban újra elkezdték a munkálatokat.

Simonka György panasszal élt a gyanúsítás ellen

BEOL A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Simonka Györgyöt. Az országgyűlési képviselő a csütörtöki meghallgatásán panasszal élt a gyanúsítás ellen.

A tótkomlósi pár kiütötte a koronavírust

BEOL Világjárvány idején a vírus nem válogat: bárkivel megtörténhet a legrosszabb.

Értékeket teremtenek a sarkadi közmunkások

BEOL A Startmunka-mintaprogram keretében március elejétől egy éven át 175-en, a hagyományos közfoglalkoztatás keretében pedig 31-en dolgozhatnak Sarkadon, tehát összesen 206-an jutnak napi nyolcórás munkalehetőséghez.

Átlépte a tizenkilencezret a Békés megyei fertőzöttek száma

BEOL Cikkünkben összeszedtük az elmúlt egy hét statisztikáit, amelyeket napi bontásban is láthatnak, olvashatnak.

Pedagógusokat is vártak oltásra Békéscsabán

BEOL A Békés megyei oltópontokon számos újabb pedagógus vehette fel az oltást ezen a hétvégén.

Összeütközött két autó a 47-es úton Csorvásnál

BEOL Összeütközött két gépkocsi a 47-es főúton, Csorvástól két kilométerre, Orosháza irányában.

Riadót fújnak majd Orosházán, ha sok a vegyi anyag

BEOL Magas póznákon elhelyezett furcsa szerkezetek – erre lettek figyelmesek Orosházán, ahol mint megtudtuk, a Monitoring és Lakossági Riasztó Rendszer, röviden MoLaRi-rendszer kiépítése zajlik.

Csökkentették a különbséget az üldöző csapatok

BEOL Kihasználták a mezőny első feléhez tartozó csapatok azt, hogy a megyei II/A osztályú bajnokságot vezető Okány a szabadnapját töltötte, hiszen hozták mérkőzéseiket a 7. fordulóban és csökkenteni tudták hátrányukat.

Az UTE lépett tovább a negyeddöntőből

BEOL A békésiek akarata, a küzdeni tudás ezúttal kevésnek bizonyult a hosszabb kispaddal rendelkező UTE ellen. Omnia Pub&Food Békés–UTE-MT 88:106 (25:26, 19:31, 16:24, 28:25).

Csavarhúzóval akarta rendezni vitáját az orosházi férfi

BEOL Orosházán garázdaság gyanúja miatt, Lőkösházán körözés alapján történt rendőri intézkedés szombaton.

Kiszakadt a gólzsák Orosházán és Gyulán is

BEOL Nem hibázott a mezőny első fele a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, így nem is történt változás a bajnoki tabellán.

Nem fizette a tartásdíjat a szarvasi férfi

BEOL Nem fizette a gyermekei után a tartásdíjat, és ezt a kötelezettségét a munkaügyi hivatalban le is tagadta – ezért emelt vádat a járási ügyészség egy 33 éves férfi ellen, akinek összesen 445 ezer forint hátraléka keletkezett.

Jelentősebb változások lesznek a Budapest-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon

BEOL A tavaly decemberben hatályba lépő menetrend számos fejlesztést hozott mintegy harminc vasútvonalon.

Elvágtak egy gázvezetéket Kondoroson

BEOL A munkálatok idejére ötven méter sugarú körben biztonsági zónát jelöltek ki.

Színpompás virágba borultak Békés megye erdős részei

BEOL A geofiton aljnövényzet ezekben a hetekben virágba borítja Békés megye erdőit. A látogatóknak ilyenkor olyan különleges látványban lehet részük, mint az év egyetlen más időszakában sem.

Mikor érdemes lecserélni a téli gumikat?

BEOL Talán már áprilisban nem lesz több havazás és az autósoknak lassan érdemes gumiabroncsot váltani. A Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) szerint ez az egyik, ha nem a legfontosabb része az autónk nyári felkészítésének.

Két csúcsot is megdöntött Amerikában a békéscsabaiak futója

BEOL Novák Natália, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club Egyesült Államokban tanuló sportösztöndíjasa április 3-án meghívásos versenyen vett részt a kaliforniai Azusa Pacific University-n.

Kilencvenéves lett a csabai néptáncosok Samu bácsija

BEOL A napokban lett 90 esztendős Born Miklós táncos, Életfa-díjas koreográfus, a Balassi Táncegyüttes alapító tagja, korábbi művészeti vezetője.

Egyre több migráns próbál meg Békésben átjutni a határon

BEOL Nagyjából annyi, azaz csaknem négyszáz határsértőt fogtak el az idei első három hónapban Békés megyében, mint tavaly januárban, februárban és márciusban.

Imádságra hívnak a megszólaló harangok Orosházán

BEOL Szerdától minden este 7 órakor megszólalnak az orosházi templomok harangjai.

A szarvasi birkózók érmekkel tértek haza

BEOL A Szarvasi Birkózó Egyesület idősebb korosztályának tagjai Budapestre voltak hivatalosak a közelmúltban egy gálára, amelyen végre ismét más klubok képviselőivel mérhették össze erejüket. A pandémia okozta nehézségek miatt több mint fél éve nem voltak versenyen a Körös-parti birkózók, így már nagyon vártak erre a lehetőségre.

Több parkolóval várják a sámsoni piacozókat

BEOL Annus István, Békéssámson polgármestere újabb fontos beruházás teljesülését jelentette be.

Örült az orosz vakcinának a szarvasi kabinetvezető

BEOL Petneházi Andrea Szputnyik V vakcinát kapott. Gyermekkori tapasztalatai miatt örült ennek az oltóanyagnak.

Csöpi túlélte a bajt, de a méreg kutyát ölt

BEOL A lőkösházi önkormányzat menti, valaki vagy valakik mérgezik a kutyákat a településen.

Zajvédő falakat is építenek Békéscsaba és Lőkösháza között

BEOL Korszerűsítik a 120. számú vasútvonal Békéscsaba és Lőkösháza közötti szakaszát.

Eldőlt, a Nyíregyháza a bajnok

BEOL Ahogyan arra számítani lehetett, a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) Versenybizottsága nem engedélyezi a szombaton Békéscsabára tervezett Swietelsky-Békéscsabai RSE–Fatum Nyíregyháza női röplabda bajnoki döntő második mérkőzését.

Péntek reggel is akadt munkájuk az orosházi tűzoltóknak

BEOL Hulladéktároló és villanyoszlop tűzhöz riasztották a tűzoltókat Orosházán.

Paplanárus fosztott ki egy idős nőt Békéscsabán

BEOL A Békéscsabai Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat egy marosvásárhelyi illetőségű, de szegedi tartózkodási helyű román állampolgárságú férfi ellen, aki ágynemű garnitúrákat akart egy idős nőre ráerőltetni.

Hat határsértőt fogtak el Lőkösházán, a vasútállomáson

BEOL Az elmúlt 12 órában hat határsértőt fogtak el a rendőrök.

2021.04.09. + melléklet

BEOL

Folytatják a négysávos Szeged-Debrecen út előkészítését

BEOL Folyamatban van a tervezett Szeged és Debrecen közötti 2x2 sávos közúti kapcsolat környezetvédelmi engedélyig történő előkészítése – tájékoztatott Facebook oldalán Dankó Béla országgyűlési képviselő miután a napokban egyeztetett a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel (NIF).

Virágba borulnak a terek Békés megyében

BEOL Több településen is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy rendezettek legyenek a közterek, és hogy azokat színes virágokkal díszítsék. Békéscsabán, Gyulán, Orosházán és Sarkadon is dolgoznak a szakemberek.

Italozás után betört a templomba, majd gyertyákat gyújtva imádkozott

BEOL Az egyik orosházi templomban rongált, ezért emeltek vádat a minap az Orosházi Járási Ügyészségen egy 23 éves sükösdi férfi ellen. Az indítványozták, hogy bocsássák próbára.

Békésieket is átvert az online képzést hirdető csaló

BEOL Közösségi oldalon, online képzés keretében jogosítvány megszerzését hirdette egy cég nevében egy budapesti férfi.

Döntetlen született Füzesgyarmaton

BEOL Füzesgyarmati SK–Sényő-Carnifex FC 1–1 (0–0)

Megismétlődött az Előre tavaly októberi veresége

BEOL A kiesés elől menekülő, 19. pozícióban lévő Szentlőrinc a középmezőny második felében tanyázó, az előző négy fordulóban hét pontot gyűjtő Békéscsabát fogadta.

Biztosan nyert a Kiskunmajsa az orosháziak ellen

BEOL Kiskunmajsai AC–ASE Orosháza 6:1

Több mint száz kilométer út újulhat meg Békésben

BEOL A tervek szerint több mint 109 kilométernyi útszakasz újulhat meg idén Békés megyében különböző források segítségével.

Koszorúzással hajtottak fejet Gyulán

BEOL A magyar költészet napja alkalmából koszorút helyezett el a helyi József Attila szobornál dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere, Kónya István alpolgármester és Szákné Bajnai Zsuzsánna, az önkormányzat kulturális referense vasárnap délelőtt.

A lelkesedés kamatozott a Sarkadkeresztúrnak

BEOL Kondoros ötöt, Bucsa hetet, a Füzesgyarmat pedig tizenöt gólt rúgott.

Mennyire ismeri híres költőink verseit?

BEOL Ezen a héten arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink mennyire ismerik magyar költőink egy-egy híresebb versét?

Összeütközött két autó Köröstarcsán

BEOL A baleset a Puskin utca és a Tavasz utca kereszteződésében történt.

Katonai gépek randevúztak Orosháza légterében

BEOL Négyezer méter magasságában légi tankolást hajtottak végre szombaton délután a város légterében – számolt be róla a helyi hírportál, az oroscafe.hu.

Tükör mögé rejtett múlt a nagyszénási fényképésztől

BEOL Megdobban a szívünk, amikor véletlenek sora hoz össze embereket. A történelem kacskaringós útvesztőit pillanatok alatt képesek vagyunk kiegyenesíteni, ha rálelünk egy olyan emberre, akinek a személye sokunkat összeköt. Ilyen a nagyszénásiak fényképésze.

A német nyelv jó ismerői versengtek

BEOL A Szegedi Tudományegyetem Germán Filológiai Intézete és a Deutsche Telekom minden évben három fordulóból álló országos versenyt hirdet Sprichst du Deutsch címmel a német nyelvet kedvelő és megfelelő felkészültséggel rendelkező diákoknak.

Felcsaptak a lángok egy gyulai ingatlanban

BEOL Tűz ütött ki egy hetven négyzetméter alapterületű épület hátsó részében Gyulán, a Hódi utcában.

Drámai csatában egy góllal kapott ki az Orosháza

BEOL Pénzügyőr–OXXO Energy Orosházi NKC 21–20 (13–10)

Felébredtek téli álmukból a védett kisemlősök

BEOL Ahogy hosszabbodnak a nappalok, úgy egyre több sünnel, pelével és denevérrel találkozhatunk a Körös-Maros Nemzeti Park tájain.

Ismét kétszáz fölött a napi új fertőzöttek száma Békésben

BEOL A koronavirus.gov.hu szombat reggeli adatai alapján kétszázkettővel nőtt a Békés megyei fertőzöttek száma, így a járvány kezdete óta ez a szám már 18877-re emelkedett.

Nem fogynak ki az ötletekből a Lencsési Közösségi Házban

BEOL Számos online programot szervezett az elmúlt időszakban az idén harmincéves Lencsési Közösségi Ház, így igyekeznek tovább vinni, megtartani a hagyományos eseményeiket, ugyanis most a koronavírus-járvány miatt nem fogadhatnak látogatókat.

2021.04.10.

BEOL

Online ismertette a sajtok típusait a gyomaendrődi bíra

BEOL Élő videóban tartott sajtkóstolót péntek délután dr. Kovács Gyöngyi, gyomaendrődi sajtbíra.

Állandó határátkelésre lesz lehetőség Eleken és Dombegyházon is

BEOL – A magyar-román gazdasági együttműködés közös sikertörténetek sorával erősítette a két ország kapcsolatát – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, miután hivatalában fogadta Románia gazdasági, vállalkozási és idegenforgalmi miniszterét. Szijjártó Péter a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az eleki, illetve a dombegyházi határátkelőhely állandó átkelést fog biztosítani.

Négy év után távozik a Schwerin röplabdacsapatától Szakmáry Gréta

BEOL Négy szezon után elhagyja az SSC Palmberg Schwerin női röplabdacsapatát a magyar válogatott Szakmáry Gréta – számolt be róla pénteken a klub közösségi oldala

Újranyitott ügyfélszolgálati irodánk

BEOL A kormányrendelet értelmében április 8-tól a Békés Megyei Hírlap ügyfélszolgálati irodája újra személyesen is fogadja az ügyfeleket.

Módosította a menetrendet a MÁV, a békéscsabai vonal is érintett

BEOL A szokásos évi első menetrend-módosítással vasárnaptól újításokat vezet be a MÁV-START – értesült hírportálunk. Ezek érintik a Budapest-Békéscsaba-Lőkösháza vonalat is.

Megkezdődik a tömeges oltás Orosházán

BEOL A Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben szombattól újabb oltópontok nyílnak, hiszen elkezdődik a tömeges oltás a Pfizer és Szputnik V vakcinákkal.

Licitálással segíti a magyarbánhegyesi családot egy jó barát

BEOL Belehalt a covid-fertőzésbe az az édesanya, akit férje és három gyermeke nagyon várt haza, de hiába.

Online koncertet ad Tompos Kátya és Balázs János Békéscsabán

BEOL Cziffra Café címmel Tompos Kátya színész és Balázs János zongoraművész ad közös online koncertet április 14-én a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központból, a Cziffra György-emlékév programjaként.

Már a kábeleket feszítik a Tiszaugi hídnál

BEOL 2018 nyara óta zajlik a kivitelezés az M44 gyorsforgalmi út Lakitelek és Tiszakürt közötti szakaszán. A beruházás különlegessége az 556 méter hosszú Tisza híd, melynek építése az ütemtervnek megfelelően halad. Jelenleg az egyik leglátványosabb munkafázis, a kábelek feszítése zajlik.

Ismét nagymértékben nőtt a fertőzöttek száma Békésben

BEOL A koronavirus.gov.hu pénteki adatai alapján százkilencvenhárommal nőtt a Békés megyei fertőzöttek száma, így a járvány kezdete óta ez a szám már 18675-re emelkedett.

A szülői minta egy életen át hat a gyermekre

BEOL A szülői minta egy életen át hat a gyermekre címmel tartott előadást Szicsek Margit főiskolai ­docens, tanácsadó szakpszichológus a napokban.

Égnek a vonalak a fodrászoknál, kozmetikusoknál

BEOL Egy hónap után szerda reggel újra kinyithattak a szolgáltatók, azon belül a Békés megyei fodrászok és kozmetikusok is.

Határsértőket fogtak el a rendőrök Orosházán és Gyulánál is

BEOL A rendőrök nyolc határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Békés megyében.

Szujó Hanna tartalék az Eb-csapatban

BEOL Kihirdette az áprilisi Európa-bajnokságra utazó női válogatott keretet Draskóczy Imre, a női tornászok szövetségi kapitánya, amelyben Kovács Zsófia (DKSE), Székely Zója, Péter Sára, Bácskay Csenge (mindhárman Postás SE) kapott helyet, míg Szujó Hanna (TC Békéscsaba) itthon maradó tartalékként készül a csapattal – közölte hivatalos honlapján a Magyar Torna Szövetség.

Gyeprácsokkal teszik rendbe a mezőgyáni parkolókat

BEOL Elindították március elejével az újabb közfoglalkoztatási programokat a településen.

Árokba hajtott, majd felborult egy autó Csorvás külterületén

BEOL Csütörtökön olvasói jelzés érkezett hírportálunkhoz, mely szerint baleset történt Csorvás külterületén, a 47-es főúton.