A fittség legsokoldalúbb formája – így edzenek az F1-es pilóták

Bár az idény csak március közepén kezdődik, már most is kemény munkát végeznek a világ legjobb autóversenyzői, hogy amikor teljesíteni kell, ne legyen gond.

Néha rossz útra tévedünk…

CSUPASPORT Terepfutás közben eltévedni sohasem kellemes, akkor pedig különösen bosszantó, ha valaki ez hazai pályán történik, de blogszörfösünk a susnyásból is kikeveredett valahogy...

Felhőtlen szórakozás az Alpok déli oldalán

CSUPASPORT Változatos hegyek, nagyszerű sípályák, hangulatos hütték és extra adag napsütés: Karintia a tél végén derűs élményekkel várja az üdülővendégeket.

Szabó Veronikának a Spartan-vb-n több körme bánta a rossz cipőválasztást

CSUPASPORT Az állatorvosként dolgozó hölgy tavaly fellépett az elitkategóriába, októberben pedig edzőt váltott, és Kremlicza Levente készíti fel.

Horváth Laura crossfitversenyző idén már nem érné be a vb-ezüstéremmel

CSUPASPORT Két második helyet követően megbékélt a kudarccal , ám 2022-ben letaszítaná trónjáról a regnáló ausztrál világbajnokot.

Az Országos Kéktúra útvonalát is érinti a decemberben átadott Bátor tanösvény

CSUPASPORT A Heves megyei, 8.2 kilométer hosszú tanösvény útvonalán kirándulók megismerkedhetnek a környék közel háromezer évre visszanyúló történelmével.

Maráz Zsuzsanna: a hosszú távok hőse, aki nem is akart ultrafutó lenni

CSUPASPORT Évekig hajnalban és késő este edzett a munka mellett, már főállásban edzőként dolgozik, tanítványai mellett a futás tölti ki Maráz Zsuzsanna mindennapjait.

Talált mobiltelefon segítségével jutott ki a jeges pokolból két sérült túrázó

CSUPASPORT A páros Los Angeles környékén kirándult, amikor a havas terepen egyikük megcsúszott, és magával húzta a meredek lejtőn a másikat is.

Mecser Lajos havonta 1500 kilométernyi futással alapozta meg sikereit

CSUPASPORT Észrevétlenül él köztünk egykori Európa- és világklasszis hosszútávfutónk, akinek véleményét érdemes lenne meghallania a fiatalabb generációnak is.

Egyetlen futólépés a jókedv felé

CSUPASPORT Szaporodnak a blogbejegyzések, imitt-amott már versenybeszámolók is felbukkantak, köszönhetően a téli terepversenyeknek is.

Megnyitott Budán hazánk legnagyobb és legmodernebb boulder terme

CSUPASPORT Megnövelt alapterület, kiegészülő szolgáltatások, új mászófalak, Ninja-pálya és finn szauna is várja a falmászás szerelmeseit.

Jean-Stephane Ridira edz az Ultra-Trail du Mont-Blanc-ra, és vár a sorsolásra

CSUPASPORT A francia építészmérnök húsz éve él Magyarországon, Pilisvörösváron ismerkedett meg az ultrafutással, amelyben remek eredményeket ért el.

Testi fogyatékkal élő amatőr bringások bámulatos teljesítményei

CSUPASPORT Ha az elszántság lelki erővel társul, nincs az a távolság, amelyet a hátrányos helyzetben lévő amatőr kerékpárosok ne tudnának legyőzni.

Guinness-rekordra pályázik száz egymást követő maratonival Kate Jayden

CSUPASPORT A 35 éves brit hölgy célja elérése érdekében nem rest hétköznaponként hajnali öt óra előtt kelni, hogy még a munka előtt megtegye az aznapi távot.

A Dolomitokba készülő terepfutó, Ujvári Balázs még sosem adott fel versenyt

CSUPASPORT Az ultrafutó a Lavaredo Ultra Trail 120 kilométeres távjára edz, s közben szeretné befejezni az 1170 kilométeres Országos Kéktúra útvonalát is.

Forradalmi lépés: már szuper parkban deszkázhatnak a ghánai fiatalok

CSUPASPORT Nemrég megépült az afrikai ország első deszkás parkja, és hamarosan egy szörfközpontot is létrehoznak.

Lehet akármilyen hideg, ezzel nem fagyunk oda a kormányhoz

CSUPASPORT Az amerikai cég hamarosan piacra dobja a kormányra helyezhető kézmelegítőt, ami megoldást jelenthet a téli problémák egy részére.

A sítúrázáskor is érdemes ott spórolni, ahol csak lehetséges

CSUPASPORT A legnépszerűbb téli sport szerelmeseinek nem feltétlenül kell hatalmas összegeket költeniük egy-egy túra alkalmával.

Az érintetlen helyek varázsa miatt a túrasízés népszerűbb is lehetne

CSUPASPORT Azért mindig akad néhány kellően lelkes sportember, aki kisebb részben itthon, de inkább külföldön hódol ezen szenvedélyének.

A hasizmot otthon végezhető gyakorlatokkal is lehet fejleszteni

CSUPASPORT Januárban gyorsan megszakadnak az újévi fogadalmak, pedig az alábbi feladatsorok néhány perces időráfordítással elvégezhetők.

A sítúra nem a lécek felcsatolásával, hanem a felkészüléssel kezdődik

CSUPASPORT Ideális esetben az éves családi síutat hónapokkal korábban meg lehet szervezni, így van idő testileg is felkészülni az egyhetes téli kikapcsolódásra.

Kipchoge címvédése, Jepchirchir duplája: hét emlékezetes teljesítmény 2021-ből

CSUPASPORT Csupa kiemelkedő futóeredménnyel halmozott el minket az előző év, ha fele ilyen jó lesz a mostani, már biztosan lesz mit összegezni.

Törött csigolyáival a mentő helyett taxival került kórházba Zichó Viktor Norvégiában

CSUPASPORT Az extrém sportoló a Kékestetőtől indult hegyikerékpárjával november elején, hogy eljusson az Északi-fokig, de a cél elérése előtt balesetet szenvedett.

Tovább feszegeti a határait, és nemzetközi sikerekre tör Tóth Zita

CSUPASPORT Az elmúlt három év legjobb női magyar alpesi sízője a februári téli olimpiát és a márciusi kanadai junior-világbajnokságot vette célba.

Motorosok által megkéselt férfi emlékére futott egy teljes éven át

CSUPASPORT David Fitzgerald 365 napon keresztül futott legalább napi öt kilométert, egyik nap hőse, a liverpooli védő Jamie Carragher is vele gyűrte a napi adagját.

A hegyi bringás Thomas Pidcock történelmi tette terep-kerékpározásban

CSUPASPORT Az olimpiai bajnok a cyclocross szakágban is remekel, és első britként világkupa-győzelmet aratott, amelyet követett egy másik is.

Világrekordokkal fejeződött be az óév az ötezer méteres távon

CSUPASPORT Két világcsúcs is megdőlt Barcelonában az öt kilométeres utcai futásban, a nőknél és a férfiaknál is egyaránt etióp versenyző győzött.

Élete első maratonijára készül, amiben a thai boksz is rengeteget segít neki

CSUPASPORT Az erdélyi Szabó Emese 13 évesen költözött Magyaralmásra. Fontos számára a sport, fut, kettlebell- és saját testsúlyos edzésekre jár, legújabb szenvedélye a thai boksz.

Új csúcsot futott az antarktiszi maratoni versenyen a lett orvostanhallgató

CSUPASPORT A tizenhatodik jeges kihívás női győztese óriási fölénnyel, pályacsúccsal ért célba a világ legdélebbi pontján rendezett maratoniján. 

Vidám téli vakáció a család minden tagjának Ausztria déli tartományában

CSUPASPORT Hívogató ajánlatokkal csábít Karintia – íme néhány tipp az osztrák tartományban töltött különleges közös üdüléshez.

Januári eseménynaptár: a Mecsek, a Vértes és a Bakony is várja a téli túrázókat

CSUPASPORT Az új esztendő első havában sem lehet unatkozni és eltunyulni, ráadásul hazai hegyeinkben még hóban is lehet kirándulni.

Felfedezett fitnesztehetség, aki az utolsó pillanatban határozta el vb-indulását

CSUPASPORT Ez volt 2021: válogatás legolvasottabb cikkeinkből. Ilosvay Viktória tízéves kora óta fitneszezik, de csak húszévesen érte el első jelentős sikerét.

Varázslatos téli élmények Karintiában, az Alpok vonulatainak déli oldalán

CSUPASPORT Közel Magyarországhoz, rengeteg lehetőség csábítja az üdülni vágyókat – összefoglaltuk, miért javasoljuk Karintiát téli kirándulásra.

Heti aktuális: már a hetedik Évszámfutást rendezik meg az újév első napján

CSUPASPORT Hagyományos januári közösségi futás, ezúttal természetesen a táv nyomvonala a 2022-es számot jeleníti meg.

Az utóbbi öt év legnagyobb ralis bukásai

CSUPASPORT A rali-világbajnokság 2022-es idénye csak nemrég rajtolt el, egy videós csatorna ennek alkalmából összefoglalót készített a leglátványosabb borulásokból.

A Jégember félmeztelenül futott maratonit télen, de már a sivatagba készül

CSUPASPORT Szilágyi Zoltán teljesítette az újabb, a világon egyedülálló kihívást, de már készül, hogy 2023-ban keresztülfussa az Atacama-sivatagot.

A korábbi hosszútávfutó fizikai átalakulása után már súlyemelőként sikeres

CSUPASPORT Az amerikai Ryan Hall profi atlétaként hatvan kilót sem nyomott, majd kigyúrta magát, és ma már harminckilós vizeskancsókkal rohangál.

Heti aktuális: kemény téli túra a Zemplénben, jelzetlen útvonalon

CSUPASPORT A terv négy kilométer megtétele óránként, ezért a szervező kéri, hogy kizárólag jó edzettségi állapotban lévők vegyenek részt az eseményen.

Korok Fatima célja uszony nélküli kategóriában a 74 méteres mélység elérése

CSUPASPORT A szabadtüdős merülés kétszeres világbajnoka az uszonyos kategória után egy másikban is szeretne a legjobbak közé tartozni.

Bódis Tamás mellett gyorsabb, hatékonyabb és szebb lett a futása

CSUPASPORT Harda Vivien a koronavírus következtében kialakult szívburok gyulladása miatt korábban heteket kellett kihagynia, ám mára jól van, s készül a következő kihívásokra.

Több mint ötven éve, hogy keletről nyugatra haladva átszelték az Alpokat

CSUPASPORT Négy osztrák túrasíző vállalkozott a veszélyekkel teli expedícióra, teljesítményüket az utódok csak évtizedekkel később tudták megismételni.

Spárta királynője fonott kaláccsal tartotta távol magától a kutyákat

CSUPASPORT Videós ízelítő a 490 kilométeres Athén-Spárta-Athén versenyt egyedüli nőként teljesítő Maráz Zsuzsa Nemzeti Sportnak adott nagyinterjújából.

Véget ért az Eseményhorizont: Klein Dávid és Suhajda Szilárd külön folytatja

CSUPASPORT A két hegymászó 2016 óta közösen próbált minél több nyolcezres hegyre feljutni, s ez idő alatt öt expedíción is részt vettek.

Kovács-Garami Katalin állapotosan futás helyett inkább bringázik és úszik

CSUPASPORT A Bp. Honvéd atlétája rövidesen életet ad Kovács Kokó István ökölvívó olimpiai bajnokkal közös második gyermeküknek.

Két műtétjét követően Lubics Szilvia az idén örömfutásra készül

CSUPASPORT Egyre jobban formába lendül a honi ultrafutás egyik legsikeresebb női versenyzője, akit egy ideje inkább a futás élvezete visz előre.

Heti aktuális: pályabejárásos terepfutás az idei Salomon Ultra Trailhez

CSUPASPORT A júniusra tervezett verseny 16 kilométeres útvonalát lehet megismerni, kipróbálni a vasárnapi eseményen – indulás Dobogókőről 9 órakor.

Duci társait bátorítja túrázásra egy fokvárosi hölgy az Instagram-oldalán

CSUPASPORT Amanda Rinquest küldetésének érzi, hogy példát mutasson a teltkarcsúbbak nőknek, kifejezetten erre a célra hozta létre közösségi oldalát, ami egyre népszerűbb.

Minden korábbinál többen indultak tavaly a Kéktúrán, és teljesítették a távot

CSUPASPORT Az előző évhez képest huszonöt százalékkal nőtt 2021-ben a kéktúrázók száma, a teljesítők száma pedig a másfélszeresére emelkedett.

Bárki csatlakozhat Tóth Ferenchez, aki már 75. alkalommal teljesítené a Vérkört

CSUPASPORT Január 29-én, szombat reggel ismét útnak indul Vérkörman, aki évek óta edzésnek használja a hetvenhét kilométeres instant túrát.

Zene, podcast vagy mély csend?

CSUPASPORT Blogszörfösünk újabban podcastek hallgatásával dobja fel a monoton edzéseket, ugyanakkor terepen inkább a csendet választja – íme tehát az örök kérdés: futni zenével, vagy anélkül jó?

Mi teszi kiemelkedő sportemberekké az F1-es pilótákat?

CSUPASPORT Bár két hónapon keresztül nem ülnek autóba, ezalatt sem lazítás az életük, kőkemény edzésmunka kell ahhoz, hogy helyt álljanak.

Aleksandr Sorokin két világcsúcsot is megdöntött egy 12 órás versenyen

CSUPASPORT A litván ultrafutó a Spartathlon kvalifikációs versenyének számító Spartanion elnevezésű viadalon saját rekordjait adta át a múltnak.

Heti aktuális: vasárnap itt az év első futóversenye, a Zúzmara Futófesztivál

CSUPASPORT A Hungexpo területén már hetedik alkalommal megrendezett versenyen 5 és 10 kilométeres, illetve félmaratoni táv közül lehet választani.

Mint egy sosem látott világ: merülés a jég alá, egyetlen mély levegővel

CSUPASPORT A víz alatti világ még titokzatosabb, ha az ember a jég alá merül, és kockázatos is, ha mindezt nem palackkal a hátán, hanem egy levegővel teszi.

Fetter Erik: megmutattam, hogy a legjobbakkal is felveszem a versenyt

CSUPASPORT A 21 éves Fetter Erik a kiváló tavalyi éve után javában készül az idei megméretésekre – Mallorcán kezdődik majd a kerékpáros-versenyszezon.

Őszi kikerics, zamatos turbolya és energiavonalak a 2. Kéktúrázás napján

CSUPASPORT Hangulatos, magával ragadó esemény lett a 2021-es Kéktúrázás napja, amit a hivatalosan kiadott eseményvideó is jól bemutat.

Látnivalókban gazdag útvonalon halad Érd első túraösvénye, a LevenDuna

CSUPASPORT Átadták a város első túraösvényét, amely 16.5 kilométerén csodaszép panorámát, tartalmas kikapcsolódást és számos geológiai érdekességet kínál.

Kovács Laura szerint a kardio- és súlyzós edzések kombinálása vezet eredményre

CSUPASPORT Crosstréninget, funkcionális, alakformáló és zsírégető edzéseket tart, rendszeresen fut, s a jövőben Spartan-versenyeken is szeretne sikereket elérni.

Guinness-rekordot ért a csúcspörgés a BMX-kerékpáron

CSUPASPORT A japán Ikeda Takahiro egy perc alatt nyolcvanháromszor forgott körbe kerékpárja hátsó kerekén állva.

Az országúti kerékpározás legjobb öt versenyzője 2021-ben

CSUPASPORT A híres kerékpáros-szakportál, a cyclingweekly.com összeállította az év legjobb országúti kerekeseinek ötvenes listáját.

Bár nincsen tengerünk, mégis világszerte elismertek a magyar búvárok

CSUPASPORT Miközben a Balaton a legnagyobb tavunk, van egy több tízezer fős közösség Magyarországon, amelynek a víz alatti világ ennél nagyobb mélységet jelent.

Egymilliárdan látták már az osztrák bringás lenyűgöző videóit

CSUPASPORT Ez volt 2021: válogatás legolvasottabb cikkeinkből. Fabio Wibmer és stábja látványos felvételeket készít mountain bike-os trükkjeiről.

Valami megcsillant a földön – sárga gyémántot talált a túrázó

CSUPASPORT Ez volt 2021: válogatás legolvasottabb cikkeinkből. Egy hölgy az Egyesült Államokban bukkant rá a 20-30 ezer dollár értékű drágakőre.

A középtávok királynője a párizsi olimpia előtt maratoni távot futna

CSUPASPORT A másodszor is Hollandia legjobb sportolónőjének választott Sifan Hassan jelezte, még 2024 előtt megméretné magát.

Dermesztő vízi rekordok: úszás a déli sarkvidék jégmezője alatt

CSUPASPORT Zord körülmények között is fel lehet állítani úszórekordokat. Akiket most bemutatunk, elsősorban gyorsaságból és állóképességből vizsgáztak jelesre.

Az osztrák Grand Canyon és más elképesztően szép kirándulóhelyek

CSUPASPORT Ez volt 2021: válogatás legolvasottabb cikkeinkből. Íme öt különleges ausztriai túrahelyszín, amelyért Magyarországról is érdemes lesz útra kelni.

Salazar sztáredző volt, de úgy néz ki, már soha többé nem dolgozhat trénerként

CSUPASPORT A 63 éves botrányhős Alberto Salazar eltiltásával szemben benyújtott fellebbezését elutasította az amerikai SafeSport nevű szervezet, így a karrierjének vége.

A Svájci-Alpokban tesztelik a robotkutyát, akit később az űrbe is felküldhetnek

CSUPASPORT A 1098 méter magas Mount Etzel meredek lejtőin és változatos terepviszonyai között tesztelték új fejlesztéseiket a kutatók, és a robotkutya hibátlanul vette az akadályokat.

Beda Szabolcs idei riválisa Bódis Tamás, Csécsei Zoltán és Erős Tibor lehet

CSUPASPORT Hazánk egyik legeredményesebb ultrafutója a jobb teljesítmény elérése mellett legnagyobb ellenfeleinek futásait is figyelemmel követi.

A Rózsaszín fények éjszakája elnevezésű eseményen Valter Attilával is lehet tekerni

CSUPASPORT A tavalyi Giro d'Italia országúti versenyen három napig a rózsaszín trikót viselő bringás mellett Dina Márton is ott lesz a Hősök terén.

Még, hogy nem lehet hegynek felfele snowboardozni – csak helikopter kell hozzá!

CSUPASPORT Clemens Millauer őrült mutatványokat valósított meg a Red Bull támogatásával, teljesen új dimenziókat nyitva ezzel a snowboardozásban.

Átmenetileg itthon edz Korok Fatima, a szabadtüdős merülés világbajnoka

CSUPASPORT A súlyzós és kardióedzések mellett a medencében a nyomáskiegyenlítést gyakorolja, márciustól pedig Tenerifén, majd Hondurasban készül a versenyekre.

Online ingyenesen megtekinthető Magyarország egyik legjobb természetfilmje

CSUPASPORT A Vad víz: Aqua Hungarica című, mozikban is vetített alkotás hazánk erdeinek és vizeinek élővilágát mutatja be látványos módon. Nem csak természetjáróknak ajánlott a megtekintése.

Pelikán János a diploma megszerzése után ismét a bringázásra összpontosít

CSUPASPORT Tavaly a legjobb magyar volt a Tour de Hongrie-n, majd műszaki menedzser szakon végzett az egyetemen, ebben a szezonban pedig új csapatban folytatja.

A magyar Jégember mínusz tíz fokban, hegynek fel, félmeztelenül fut maratonit

CSUPASPORT A világon egyedülálló kísérletre készül Szilágyi Zoltán, ez még a Guinness számára is túl összetett.

Futóknak a megfelelően összeállított nagysúlyos erőedzés is hasznos lehet

CSUPASPORT A hosszútávfutás és a nagysúlyos edzés alapvetően nem ideális párosítás, de az egyensúly kialakításával összeilleszthető a kettő.

A mi Mátránk, avagy a magyar sísport csaknem 130 éves múltra tekint vissza

CSUPASPORT Régi újságok segítségével idézzük fel, az elmúlt évtizedekben milyen gondokkal küzdött a hazai sízés, és hogyan vált tömegsporttá.

Testi fogyatékkal élő amatőr bringások bámulatos teljesítményei

CSUPASPORT Ha az elszántság lelkierővel társul, nincs az a távolság, amelyet a hátrányos helyzetben lévő amatőr kerékpárosok ne tudnának legyőzni.

Minden eddiginél közelebb repültek el szárnyasruhában a Gízai piramisok mellett

CSUPASPORT A félelmetes, de egyben nagyon látványos mutatványt a Red Bull támogatásában három extrém sportoló, Fred Fugen, Mike Swanson és Vincent Cotte vitte végbe.

Serényi Jenő, a síelés hősi halottja

CSUPASPORT A múlt század első éveinek egyik legismertebb sportembereként hegyet mászott, síelt, és remek beszámolókat írt a túráiról. Aztán kitört a Nagy Háború.

A trükkök magyar szerelmesei hazai hó hiányában Ausztriában készülnek

CSUPASPORT Idehaza nem nagyon lehet profi körülmények között készülni, ezért Schladming ad lehetőséget snowboardversenyzőinknek.

Szőnyi Ferenc regenerálódott, és már a hiányzó nagylábujjkörmei sem zavarják

CSUPASPORT A kegyetlen ultratáv, az Across the Years teljesítése után a honi hosszútávfutás legendája készen áll az újabb kihívásokra.

Kusztor Péter segíteni szeretné a hozzá hasonló sorsú fiatalokat

CSUPASPORT I-es típusú cukorbetegségére kulcscsonttörésekor derült fény, azóta jobban figyel a táplálkozására és jobban menedzseli az életét.

Korábban a testvérét segítette a Spartathlonon, most kvalifikálta is magát

CSUPASPORT Kozma Roland halmozta a versenyeket az előző évben, közben az Ultrabalatonon megfutotta a szintidőt, s már csak a sorsolásra vár.

Cseke Lilla a nehézkes, de sikeres év után újratervezi az életét

CSUPASPORT Egyik legeredményesebb női ultrafutónknak leginkább önmagát kell legyőznie célja eléréséhez, illetve a vb-részvételhez.

Négy perc alatti mérföld húsz éven át: Nick Willis nem adja fel, az első lehet a világon

CSUPASPORT A 38 éves új-zélandi Nick Willis 2003 óta minden évben képes volt négy percen belül lefutni egy mérföldet, s törekszik rá, hogy sorozata 2022-ben se szakadjon meg.

Svájc leghosszabb via ferrata útvonala extrém nehéz, nem szívbajosoknak való

CSUPASPORT A Daubenhorn csúcsára vezető útvonalon több mint kétezer méter acélkábel, és összesen 215 méter hosszú létrás szakasz biztosítja a haladást.

Fetter Erik: megmutattam, hogy a legjobbakkal is fel tudom venni a versenyt

CSUPASPORT A 21 éves Fetter Erik a remek tavalyi éve után már javában készül az idei megmérettetésekre, Mallorcán kezdődik majd a kerékpáros versenyszezon.

A nyáron, de havas hegycsúcsok között teljesítette első maratoniját Tirolban

CSUPASPORT Sziget Ágnes minél több külföldi versenyen szeretne részt venni, később az ultratávokon is kipróbálná tudását.

Új év, új cél, új kihívás

CSUPASPORT A január futókörökben természetesen az évértékelések hónapja is egyben, blogszörfösünk jó néhány összegző írásra bukkant a virtuális térben.

Két körmét is elvesztette futás közben Szőnyi Ferenc az Across the Years-en

CSUPASPORT A honi ultrafutás egyik élő legendája a lábát sem kímélve lett összetettben hetedik a hatnapos nemzetközi futóversenyen, összesen 604 kilométert tett meg.

Elesett és elhagyta a szemüvegét túra közben, majd beleveszett a ködbe

CSUPASPORT Hatalmas szerencséje volt annak a férfinak, aki elhagyott szemüvege miatt került bajba. A mentőcsapatok útmutatása alapján sikerült megmenteni.

Heti aktuális: év eleji túra a Kettős-Körösnél és a holtágainál

CSUPASPORT Három táv közül is lehet választani, a szervezők pedig a téli hidegben forralt borral és teával várják a résztvevőket.

Sziklamászóból lett bázisugró lőtte a tavalyi év legmenőbb szelfijét

CSUPASPORT Több mint ötmillió forintot kapott egy videójáért a norvég bázisugró Espen Fadnes, aki az arcát videózta zuhanás közben.

Jótékonysági futással zárják az évet, minden megtett kilométer számít

CSUPASPORT Szilveszterkor bárki csatlakozhat az Egy Vérből Vagyunk Alapítvány virtuális közös futásához, amellyel a nehéz sorsú, sportolni vágyó gyermekeknek gyűjtenek adományokat.

Nehéz év után könnyebb futásokat!

CSUPASPORT Meglehetősen csendes volt az ünnepek alatt a futóvilág, azonban blogszörfösünknek így is van mondanivalója – az új évben új kihívásokra készülhetnek azok, akik nap nap után futócipőt húznak.

Makovics Dóra, az ösvények hőse tizenegy útvonalat teljesített a terepfutó versenyen

CSUPASPORT Egy balmazújvárosi menhelyről megszerzett Alana nevű kutyájával szeli a kilométereket, s együtt már szép eredményeket értek el.

Filléres trükkök, hogy biztonságosan és élvezettel bringázhassunk a téli hidegben

CSUPASPORT Ez volt 2021: válogatás legolvasottabb cikkeinkből. Nem feltétlenül szükséges súlyos ezreket költenünk téli kerékpáros-felszerelésekre.

Sikeres év áll a magyar kerékpársport mögött, íme a legjobb pillanatok

CSUPASPORT Öt bringás, aki dicsőséget és hírnevet hozott az országnak 2021-ben. Idézzük fel legemlékezetesebb versenyeiket.

Maráz Zsuzsa készíti fel a Korinthoszra, a hegyi szakasz már ismerős lesz neki

CSUPASPORT Lovas Brigitta fél éve Maráz Zsuzsával együtt dolgozik, és már gőzerővel készülnek a jövő évi Korinthosz 80-ra.