Több tonnányi szeméttől szabadult meg Gyöngyös térsége – Fotók

Az illegális hulladék felszámolását a Belügyminisztérium egyik pályázata is támogatja, több település élt is a lehetőséggel.

Magyar és észt győzelmek születtek az idei pneumobilversenyen

HEOL Szombaton kihirdették az Emerson Pneumobil Verseny idei díjazottjait.

2021.09.25.

HEOL

Állófogadással ünnepelt a gyöngyösi kórház (fotók)

HEOL A Heves Megyéért díjat kapta a Bugát Pál Kórház pénteken Heves Megye Közgyűlésétől.

Szarvast gázolt a Füzesabonyból induló vonat

HEOL Késve érkezett meg a vonat Budapestre.

Családi ház tetőszerkezete égett Bekölcén

HEOL A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Saját magunk legyőzése a legnagyobb kihívás – vallja a felsőtárkányi kiképzésvezető

HEOL Dobó Kardja kitüntetést ítélt meg Eger közgyűlése Batki György rendőr alezredesnek, kiképzésvezetőnek. A szakemberrel ez alkalomból beszélgettünk pályájáról és szenvedélyéről, a lövészetről. 

Átadták a Heves megyéért kitüntető díjakat – Fotók

HEOL A Heves Megyei Közgyűlés pénteki ülése előtt adta át dr. Juhász Attila Simon, a közgyűlés elnöke valamint Szabó Róbert, illetve Tóth Csaba alelnökök a Dr. Jakab István Emlékgyűrűt, valamint a Heves megyéért kitüntető díjakat.

Tarnamente SSZE: a „Jézus szíve brigád” kicsit kiégett

HEOL A megyei II. osztályban szereplő egyesületnél új kezdeményezéssel rukkoltak elő, amelynek első visszajelzései rendkívül pozitívak. Ám itt nem áll meg a klub!

Az egykori bélapátfalvi kapus emlékére futballoznak Ostoroson

HEOL Hat csapat lép pályára a meghívásos öregfiúk tornán.

Támogatják az iskolakezdést Szentdomonkoson

HEOL Idén is támogatja az iskolakezdést a helyi önkormányzat – tudtuk meg Kovács Zoltán polgármestertől.

Képek Kárpát-Magyarországról címmel nyílt kiállítás Pétervásárán

HEOL Képek Kárpát-Magyarországról címmel nyílt kiállítás a Szántó Vezekényi István Művelődési Házban a napokban, Czenthe Huba helytörténész gazdag gyűjteményéből és saját fotográfiáiból.

Napelemparkok is épülnek majd Visontán

HEOL Kiszámíthatatlanul alakul az energiapiac, a drágulás viszont az erőmű átalakítását teszi megtérülővé.

Elismerést kapta az egri oktatók a koncepcióért

HEOL A Mentor Training (MENTRA) nemzetközi projekt legutóbbi konferenciáján vettek részt Prágában dr. Mogyorósi Zsolt dékánhelyettes és dr. Kovács László, az ­Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Pedagógia Tanszékének oktatói. A dékánhelyettes – a projekt egri koordinátora – angol nyelvű előadásában mutatta be a tanszékének munkacsoportja – dr. Virág Irén, dr. Mogyorósi Zsolt, dr. Kovács László – által elkészített tananyagrész koncepcióját, amit elismeréssel méltatott a szakmai testület.

A Heves megyei rendőrök sikerével ért véget a közlekedésrendészeti versenyt

HEOL A Heves megyei csapat nyerte X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.

Fákat ültetett az apci önkormányzat

HEOL Az önkormányzat harminc fát ültethetett el az Agrárminisztérium által meghirdetett Településfásítási Program támogatásával. Nagylevelű hárs-, platán- és pusztaszilfákat telepítettek az óvoda udvarára, a piacra, a sportpályára és utak szélére. Az országfásítási projekt lehetőséget biztosít arra, hogy minél több szabad területre ültessünk fát – mondta Szabó Zsolt honatya. 

Az egri autóbuszállomáson lopott pénztárcát a besenyőtelki férfi

HEOL A Büntető Törvénykönyv alapján, aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa lopást követ el és alapesetben két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Péntek esti vendég az Eger a Népligetben

HEOL A Ferencváros továbbra is Európa egyik legjobb csapata.

Tanévnyitó fórumot tartott Egerben a Pedagógusok Szakszervezete

HEOL A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) Heves Megyei Szervezete tanévnyitó fórumot tartott csütörtökön a megyeszékhelyen, az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban.

„Hajrá, Eger!” – ezt üzente közösségi oldalán Orbán Viktor

HEOL Orbán Viktor miniszterelnök több fotót is megosztott arról, hogy egriekkel találkozott a minap a budai várban.

Turizmus-vendéglátás ágazati képzőközpontot hoznak létre Egerben

HEOL Hét partnerével együttműködve turizmus-vendéglátás ágazati képzőközpontot hoz létre Egerben a Heves Megyei Szakképzési Centrum.

Több tonna elektronikai hulladékot gyűjtöttek össze az észak-hevesiek

HEOL Nagyszabású elektronikaihulladék-gyűjtési akcióba kezdett a térség meghatározó szolgáltatója, a PEVIK Kft. Az első hetek tapasztalatai nagyon jók. A gyűjtés az elkövetkező hetekben folytatódik. A kezdeményezésről, az eddigi tapasztalatokról Eged Renátót, a cég ügyvezetőjét kérdeztük.

A környezettudatosságé volt a főszerep Egerben és Gyöngyösön – Fotó, videó

HEOL Idén is megtartották az Autómentes Napot, melyből megyénk is kivette a részét. A szervezők célja az, hogy a környezetkárosító, mindennapos autósközlekedés helyet alternatív megoldásokat népszerűsítsenek.

Karácsony Gergely Egerben járt

HEOL Budapest jelenlegi főpolgármestere Jánosi Zoltán vendége volt szerdán.

Színházi meghívással lepték meg a gyöngyösi kórház dolgozóit

HEOL Színházi meghívóval lepte meg a Bugát Pál Kórház dolgozóit a Gyöngyösi Játékszín és a Mozaik Színkör az Oscar című vígjáték szombati premierjére.

A vasúti balesetek megelőzésére hívták fel a figyelmet Egerben

HEOL A MÁV és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága Érj haza biztonságban! címmel utas- és vasútbiztonsági kampányt szervezett, melynek célja felhívni a figyelmet a balesetmentes vasúti közlekedésre és az átjárókban történő biztonságos közlekedésre.

Szent Flórián emlékéremet vett át a hatvani tűzoltó

HEOL Szeptember 18-án a hatvani Grassalkovich-kastély dísztermében tartották meg Hatvan Város Önkormányzatának ünnepélyes képviselő-testületi ülését.

Jani bácsi Keszthelyen a dobogóra futott 42,2 kilométer után

HEOL Sebestyén Tímea egri ultrafutó a lányával és tanítványával állt rajthoz a 14. Intersport Keszthelyi Kilométerek elnevezésű rendezvényen.

Pincelátogatáson vettek részt az érdeklődők Noszvajon

HEOL A Bükki Nemzeti Park Igazgatósága szervezésében Baráz Csaba, a Környezeti Nevelési Csoport oktatási referense az elmúlt napokban több érdekes programot is vezetett.

Két autó karambolozott Gyöngyös és Karácsond között

HEOL Félpályán lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Beszámol a háziorvos Kerecsenden

HEOL A fórumon dr. Wolkowski Bogdan Pawel számol be a háziorvosi szolgálat munkájáról.

Wigneresek újabb sikere

HEOL A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség tavaly, Zrínyi Miklós születésének 400. évfordulója alkalmából hirdette meg az 1000 év katonái elnevezésű honvédelmi vetélkedőt.

A füzesabonyi atléta egy héten belül futott két maratonjából az egyiket megnyerte

HEOL Előbb a Hajdúságban, majd Borsodban vett részt jótékonysági futáson a Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Füzesabonyi SC hosszútáv futója.

Kezdődik az egri táncfesztivál

HEOL Az Egri Stúdiószínházi Táncfesztivál idén jubileumát ünnepli. Szep­tember 22. és 26. között tizedik alkalommal várja közönségét a Gárdonyi Géza Színházban. Az eltelt tíz évről, a fesztivált szervező GG Tánc Eger múltjáról és jelenéről annak vezetőjével, a Harangozó-díjas, érdemes művész Topolánszky Tamással beszélgettünk. 

Az adójukból többen adtak egy százalékot Heves megyében is

HEOL A személyi jövedelemadó egy százalékát felajánlók száma igen hullámzó, pedig a civil szervezeteknek hatalmas segítség pár kattintás az adóbevalláskor.

Aranydiplomát kapott és közösségi kiállítást szervezett az egri képzőművész

HEOL Az egri képzőművész Herczeg István a nyár elején kurátora volt a Vitkovics Házbeli Keresztutak című kiállításnak. Júliusban átvette aranydiplomáját, ugyanis fél évszázada végzett az egri tanárképzőn. Elismert művésze a városnak. Sokan Kopcsik Lajos mestercukrász remekműveinek tervezőjeként ismerik. Grafikáival, akvarelljeivel és olajképeivel szerepel a tematikus kiállításokon. Hobbiból már több mint öt éve feleségével a felsőtárkányi Rozsdaállók között táncol.

A Károly Róbert Campuson is lesz Kutatók Éjszakája pénteken

HEOL A programok délután öt órakor kezdődnek, többek közt Németh Lajos meteorológus tart előadást az éghajlatváltozásról, de lesz rendőrségi bemutató, játék, drónok használata, robotika, gömböcbemutató, szó lesz a növények nemesítéséről, a gyógynövényekről, turizmusról, nyelvvizsgákról.

Mozogni várják a helyieket Parádon

HEOL A közösségi ház szervezésében családi mozgásfesztiválra hívják szeptember 25-én mindazokat, akik szívesen töltenék a szombat délelőttöt a szabadban, különböző sportágak kipróbálásával. A délelőtt vendége Katus Attila, aerobik-szakedző lesz.

Az FTC ellen is duplán mérik a pontokat Gyöngyösön

HEOL Míg a Gyöngyös újabb hazai rangadót vívna meg sikerrel, addig az Eger szezonbeli első pontjait igyekszik megszerezni.

Remekeltek a hevesi tűzoltók az idei év első pontszerző bajnokságán (fotók)

HEOL A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület szervezésében rendezték meg szeptember 23-án az idei év első pontszerző bajnokságát, a BM OKF Országos Atlétika Bajnokságot.

Átadták a Heves megyéért kitüntető díjakat

HEOL A Heves Megyei Közgyűlés pénteki ülése előtt adta át dr. Juhász Attila Simon, a közgyűlés elnöke valamint Szabó Róbert, illetve Tóth Csaba alelnökök a Dr. Jakab István Emlékgyűrűt, valamint a Heves megyéért kitüntető díjakat.

Fát ültetnek az idősek napján Parádon

HEOL Idén is október elsején rendezik meg a községben az idősek napjához kapcsolódó programokat. Mint azt Mudriczki József polgármestertől megtudtuk, délelőtt közösen ültetik el azt a huszonegy díszfát, amelyeket a településfásítási programon nyert a település. Ezzel jelképesen tisztelegnek az idősebb korosztály előtt. 

Soha nem látott támogatási formák érkeznek Heves megyébe

HEOL Szabó Róbert, a Heves megyei közgyűlés alelnöke pénteken kijelentette: a TOP Plusz programban civil szervezetek is pályázatnak.

Jogsi nélkül vezetett, elkapták a füzesabonyi rendőrök

HEOL A 46 éves férfit a rendőrök előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, majd elszámoltatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Megkezdődött a látás hónapja az Optic World Exclusive-nél – Tesco Eger, II. Rákóczi út 100.

HEOL

Hagyományos programokkal dolgozik tovább Gyöngyösért a baráti kör

HEOL A gyöngyösi lakosok, a várost szeretők és az innen elszármazottak település iránti kötődésének ­erősítésére alakult meg 2003-ban a Gyöngyös Város Barátainak Köre egyesület. Tavaly óta új elnök vezetésével tervezik a jövőt.

Sikeres volt az egri foglalkoztatási paktum

HEOL Öt éve született meg a megyeszékhelyen a foglalkoztatási paktum, melynek célja a városi munkaerő-helyzet javítása.

A Gyöngyös–Hatvan derbin dupla energiákat mozgósítanak

HEOL Idén április 28-án rendezték a ­legutóbbi Gyöngyösi AK–FC Hatvan mérkőzést (3–1). Az ­azóta eltelt öt hónapban sok minden változott a csapatok háza táján, leginkább a bajnoki besorolás, ami alapjaiban ­meghatározza az NB III.-ról megyei I.-es szintre csökkent szűkebb hazánkbeli rangadót, a 7. forduló csúcsmeccsét.

Kömlőn izzasztó erőpróba ígérkezik a Petőfibányának

HEOL Az éllovasok közül a Petőfibányára vár nehezebb feladat a megyei III. osztályú bajnokság 5. fordulójában.

Szeptember 25-én lesz a Mátrai turizmus napja

HEOL Szeptember 25-én immár negyedik alkalommal rendezi meg a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület a Mátrai turizmus napját. A négy éve útjára indult program kivételesen ősszel várja a vendégeket, melyen ismét felbukkan majd az Ikarus 55 autóbusz is. Jöjjön egy kis kedvcsináló!

Kést és autót is lopott az ittas vendég Gyöngyösön

HEOL A Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytatott eljárást egy csányi lakos ellen.

67 milliárdos támogatás érkezik Heves megyébe – Eger több mint 8 milliárdból gazdálkodhat

HEOL Hamarosan elérhetőek lesznek a TOP Plusz pályázatok, amelyekkel 67 milliárd forint támogatás érkezik a megyébe. Eger több mint nyolcmilliárdból gazdálkodhat, a felhasználása a város közvéleményére is tartozik.

13 fővel nőtt a fertőzöttek száma Heves megyében

HEOL A legfrissebb, csütörtök délelőtti adatok szerint 22 ezer 813-ra emelkedett a Heves megyében eddig beazonosított fertőzöttek száma.

Hagyományos lecsó főtt a Gyöngyvirág klubban

HEOL A szabadidő eltöltése szempontjából is nehéz időszakon vannak túl a település időskorú lakosai Siska Jánosné szerint. A Gyöngyvirág Nyugdíjas Klub vezetője a Hírlap kérdésére elmondta: a nyár elejétől érezhetően más már a helyzet.

Vadas programokat szervezett Szilvásvárad

HEOL A hétvége első napján vadászattal kapcsolatos programokat szervezett az Egererdő Zrt. a Szalajka-völgyben.

Eger SE: Vajda gólja három pontot ért Jászberényben

HEOL Első idegenbeli bajnoki pontjait Jászberényben szerezte az Eger SE, amely két elveszített mérkőzés után érezhette meg ismét a győzelem ízét.

Szívesen tekint vissza az egy évtizedre a GG Tánc Eger vezetője

HEOL Az eltelt tíz évről, az Egri Stúdiószínházi Táncfesztivált szervező, ugyancsak jubileumát ünneplő GG Tánc Eger múltjáról és jelenéről a vezetőjével, a Harangozó-díjas, érdemes művész Topolánszky Tamással beszélgettünk.

Leszakadt a felsővezeték, jelentős késések vannak a hatvani és szolnoki vasútvonalakon

HEOL Leszakadt a vasúti felsővezeték egy szakaszon a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között kedd délelőtt, ezért megnő a menetidő a szolnoki és hatvani vonalakon, a gödöllői és sülysápi személyvonatok pedig nem közlekednek – közölte a Mávinform az MTI-vel. A helyreállítás közben a másik vágányon is felsővezetéki zárlat keletkezett.

Olvasóink többsége a vírus miatt nem vett részt az idei Eger Civil Ünnepen

HEOL Legutóbbi szavazásunk során arra voltunk kíváncsiak, olvasóink részt vesznek-e az idei Eger Civil Ünnepén.

A gárdonyis öregdiákok nosztalgiával ültek vissza az egykori iskolapadba az érettségi találkozón

HEOL Ötvenéves érettségi találkozót tartottak a napokban az egri Gárdonyi gimnáziumban.

Adminisztrációs hiányosságok miatt halasztott az FC Hatvan

HEOL Egy mérkőzést rendeztek a BAZ-Heves megyei férfibajnokság 1. fordulójából

Az Eger SE szerda után vasárnap is utazik

HEOL Az eredeti kiírás szerint a DEAC csapata látogatott volna szeptember 26-án Egerbe, míg az Energia SC egy nappal korábban lett volna megyeszékhelyi vendég.

10 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Heves megyében

HEOL A legfrissebb, szerda délelőtti adatok szerint 22 ezer 800-ra emelkedett a Heves megyében eddig beazonosított fertőzöttek száma.

Érdemes biztosítást kötni a nyaralókra is Heves megyében

HEOL Magasabb a kockázat a hétvégi házak esetében, a betörők beszállásolhatják magukat.

2021.09.22.

HEOL

Hatalmas élmény volt megyénkbeliek számára a pápa budapesti látogatása

HEOL Magyarország adott otthont az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak, melynek a végén a katolikus egyház feje, Ferenc pápa tartott szentmisét a Hősök terén. A kongresszus tartogatott szép pillanatokat a résztvevőknek.

Felszentelték Legányi Ferenc megújult sírhelyét Egerben

HEOL Az Egri Városszépítő Egyesület jóvoltából megújult Legányi Ferenc őslénykutató Kisboldogasszony temetőben lévő síremléke.

Indul a Kutatók Éjszakája Egerben

HEOL Szeptember 24-én és 25-én, pénteken és szombaton az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen is számos programmal várják az érdeklődőket a Kutatók Éjszakája-programsorozat szervezői. Színes, izgalmas programokat ígérnek: kísérleteket, bemutatókat, sportolást a Líceumban és a Leányka úti helyszínekkel.

Múltidézés, jókedv is volt a nagyvisnyói falunapon

HEOL Játékokkal, koncertekkel, múltidézéssel telt a szombati falunap Nagyvisnyón.

Beverte az egri kollégium ablakát a dühbe gurult árnyékbokszoló

HEOL Árnyékbokszolás közben rongált meg egy ablakot egy fiatal férfi Egerben.

Eger SE: a jó átlag mellé kellenek az extrák

HEOL Az NB III. Keleti csoportjának 9. fordulójában a debreceni egyetemi csapat otthonában szerepelnek a megyeszékhelyiek.

Egyedülállót alkotott Gyöngyösön a Sikerre Számíthat SE csapata

HEOL Három fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosították újabb bajnoki címüket Tóth Attiláék.

Nem fognak unatkozni a diákok Pétervásárán

HEOL A körzetközponti Tamási Áron Általános Iskolában az intézmény életében először fordult elő, hogy három elsős osztályt indíthattak – tudtuk meg Braun Péter igazgatótól.

Kellemes, nyárias hétvége elé nézünk Heves megyében is

HEOL Kellemes kora őszi időjárás elé nézünk a hétvégén, a hőmérséklet 21-27 fok körül alakul majd.

Maglód lovasa nyerte a Hevesi Vágtát

HEOL Maglód lovasa, Kincses Adrienn nyerte Gamine Jag nevű lovával a Nemzeti Vágta szombaton rendezett előfutamát, a Hevesi Vágtát – közölte Balogh Margó, a program főszervezője.

16 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Heves megyében

HEOL A legfrissebb, péntek délelőtti adatok szerint 22 ezer 829-re emelkedett a Heves megyében eddig beazonosított fertőzöttek száma.

„Egymást választottuk és maradtunk” – Eger kitüntetett tűzoltója igazi Jolly Joker

HEOL Eger Kiváló Tűzoltója kitüntetésben részesült augusztus 20-án Fazekas Gábor tűzoltó főtörzsőrmester. A szakembert pályafutásáról kérdeztük az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltségen.

2021.09.24. + melléklet

HEOL

Okosabban közlekednek a sirokiak

HEOL Az Országh Kristóf Általános Iskola diákönkormányzata és az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya Közlekedj okosan! címmel kerékpáros ügyességi versenyt rendezett a tanintézmény udvarán.

A Heves megyei rendőrök sikerével ért véget a közlekedésrendészeti verseny

HEOL A Heves megyei csapat nyerte X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.

Fegyelmi: edző is szerepel a kényszerpihenőre kötelezettek között

HEOL A herédiek játékosa kapta a legsúlyosabb büntetést a Magyar Labdarúgó-szövetség Heves megyei Fegyelmi Bizottságának legutóbbi ülésén.

Tovább robog-e a györki gyors?

HEOL A megyei II. osztályú bajnokságban a 7. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Sike András elárulta, minek örül, hogy megélheti

HEOL Sike András mindig szívesen tér haza Egerbe. A 1988-as szöüli olimpia 57 kilogrammos súlycsoportjában birkózó olimpiai bajnoka a BizLounge üzleti klub őszi idénynyitójának vendégeként kínált tartalmas órát a részvevőknek.

A vállára ültetve hozta fel a kútból a kölyökmacskát az önkéntes egri tűzoltó

HEOL Egy körülbelül három méter mély kútba pottyant egy vörös kölyökmacska Sarudon.

Személyre szabott segítség az egri látássérülteknek

HEOL A látássérült emberek megsegítésére a Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete (VGYSE) szűkebb hazánk területén létrehozta a Heves Megyei Elemi Rehabilitációs Központot (HERC). A centrum a Technika Házában április 1-jétől kezdte el az elemi rehabilitációs szolgáltatás nyújtását.

Vádat emeltek az Egerben tartott kampányrendezvény rendbontói ellen

HEOL Az egyik elkövetőt garázdaság bűntettével és könnyű testi sértéssel, a másikat pedig fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével vádolja az ügyészség.

Lezárják az egri Vécsey Sándor utca egyik szakaszát

HEOL 2021. szeptember 27. és 29. között közműépítési munkálatok miatt az egri Vécsey Sándor utca 11. előtti útszakasz teljesen le lesz zárva

2021.09.23.

HEOL

A zene világnapját ünneplik Füzesabonyban

HEOL Völner Eszter szoprán énekművész és Bögös Dániel gitárművész közös koncertjével ­ünnepli a város a zene világnapját, október 1-jén. A rendezvénynek a városi mozi konferenciaterme ad otthont majd délután 4 órától. A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg. 

Egy évtizedre szívesen tekint vissza a GG Tánc Eger vezetője

HEOL Az eltelt tíz évről, az Egri Stúdiószínházi Táncfesztivált szervező, ugyancsak jubileumát ünneplő GG Tánc Eger múltjáról és jelenéről a vezetőjével, a Harangozó-díjas, érdemes művész Topolánszky Tamással beszélgettünk.

A Parlamentben jártak a kompoltiak

HEOL A közelmúltban a település idősei a fővárosban jártak a polgármester, Balázs Zoltán vezetésével, s ellátogattak a Parlamentbe is. Az ország házában megtekintették azt az üléstermet is, amelyikben tizenöt esztendővel ezelőtt a falu képviseletében a polgármester átvehette az Idős­barát település elismerést. 

Szent Flórián emlékérmet vett át a hatvani tűzoltó

HEOL Szeptember 18-án a hatvani Grassalkovich-kastély dísztermében tartották meg Hatvan Város Önkormányzatának ünnepélyes képviselő-testületi ülését.

Hétvégére ismét visszatérhet a nyárias idő

HEOL Szombattól folyamatosan kezd el melegedni az idő, vasárnap 25 fok fölé is emelkedhet a hőmérő higanyszála.

Öt baleset is volt kedden Heves megyében

HEOL Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Reggelivel várták a bringásokat Egerben (fotók)

HEOL Autómentes napot tartottak Egerben szerdán.

Teherautó és gépkocsi ütközött Egerben

HEOL Anyagi káros baleset történt a megyeszékhelyen.

Javuló útviszonyok és fejlesztések is várnak a gyarapodó Nagyútra

HEOL A kevesebb mint háromszáz lakóházas falu csendesen éli hétköznapi életét. Az önkormányzat törekvéseinek megfelelően méretéhez képest jelentős fejlesztéseket tudnak megvalósítani. Erről beszélgettünk Tóth Géza polgármesterrel.

A bélapátfalvi szenioroknál Lázár Gábor jelentette a különbséget

HEOL Nyolcgólos összecsapást hozott a megyei öregfiúk bajnokság 3. fordulója.

Egri Futó és Triatlon Klub: az elnök elsőséggel mutatott példát

HEOL A Balatonman Ironman fesztiválon történt szereplés után a mezőkövesdi futóversenyen indultak először új egyesületi név alatt az Egri Futó és Triatlon Klub (EFTK) versenyzői.

Megérkezett a Vérbe fojtott szabadság című vándorkiállítás Egerbe

HEOL A hevesi megyeszékhely volt a Civil Összefogás Fórum Vérbe fojtott szabadság című vándorkiállításának első vidéki állomása.