Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Svenk – Fiatal színészek mesélnek a Most vagy soha! kulisszatitkairól + videó

HIRTV A Svenk legfrissebb adásában a Most vagy soha! film főbb szereplői, Mosolygó Sára, Fehér Tibor és Berettyán Nándor mesél a forgatáson átélt élményeikről, tapasztalataikról és persze néhány kulisszatitokról. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

Szili Katalin: "Nekünk a béke és nemzettársaink biztonsága az elsődleges"

HIRTV A KMKSZ közgyűlése nyilatkozatában köszönetet mondott "az anyaország kormányának és társadalmának, valamint a határon túli magyar közösségeknek a szolidaritásért, támogatásért, amellyel nagyban hozzájárultak a háborús Ukrajna, a menekültek és a kárpátaljai magyarok túléléséhez".

Gyerekvasutasnak lenni hivatás + videó

HIRTV A hűvösvölgyi járműtelepen és a Széchenyi-hegyi végállomáson színes programokkal várták a családokat és a kisvasút-barátokat.

Szélesvásznú történelem – Szerelmes biciklisták + videó

HIRTV Az adásban az 1965-ben készült, Bacsó Péter által rendezett Szerelmes biciklisták című magyar filmről, a 60-as évekről, a 60-as évekbeli Balatonról, az akkor fiatal színésznemzedékről volt szó többek között. Az adás vendége a film egyik szereplője, Szerednyey Béla színművész volt. A műsor vezette: Zavaros Eszter és Csatári Bence.

Tragikus baleset történt egy török felvonón + videó

HIRTV A mentőknek eddig mintegy negyven embert sikerült ki-menekíteniük a felvonóból. A külügyminisztérium egyelőre nem tud magyar érintettről.

Kobza Miklós: Törvényszerű, hogy Magyart a kormány iránt érzett gyűlölete szélhámosok és bolondok karjaiba kergeti + videó

HIRTV Kapásból kétes figurákba botlott bele Magyar Péter politikai vállalkozó, amikor kilépett a pástra – kommentálta Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Kobza Miklós, az AK kreatív vezetője Varga Judit volt férjének új pártját.

Gyopáros Alpár elmondta, hogy ki és mi segítette a magyarokat ezer éven át

HIRTV Gyopáros Alpár szerint "olyan időszakban élünk, amikor a keresztény gyökereken nyugvó értékeinket mindennap szem előtt kell tartanunk, mert sajnálatos módon támadják Magyarországon és támadják a világban".

Élhetőbb világ teremtése az autizmus spektrumzavaros gyermekeknek + videó

HIRTV A jótékonysági program célja, hogy felhívják a figyelmet az autizmus spektrumzavarral élőkre. Az eseményről Adorján Kira tudósított.

A klímaváltozás megértéséhez gyűjtenek majd adatokat + videó

HIRTV A hardver egy műhold egyik része, amivel a klímaváltozás megértéséhez gyűjtenek majd adatokat.

Oroszország fokozza támadásait Ukrajna energetikai létesítményei ellen + videó

HIRTV Az orosz elnök úgy fogalmazott: Moszkva "kénytelen" volt csapásokat mérni, válaszul az orosz célpontok elleni támadásokra.

Szentendre baloldali polgármestere megtiltotta egy keresztény jelkép, a bárány használatát + videó

HIRTV Az egyesület elnöke szerint: a döntés a történelem sötét korszakait idézi.

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

HIRTV A Központi Nyomozó Főügyészség szerint egy férfi a kft.-jén keresztül szolgáltatások nyújtására és eszközbeszerzésekre fiktív szerződéseket kötött a III. kerületi önkormányzattal, illetve az egyik gyanúsított-társa által kijelölt két gazdasági társasággal.

Így elemezte ki a szakvezető a svédek felett aratott győzelmet

HIRTV Szilágyi hangsúlyozta, a kezdeti élességet sikerült végig fenntartani, és az egész mérkőzésen megfelelő hittel kézilabdázott a válogatott.

Egyre kínosabb információkra derül fény Magyar Péter új pártja alapítójáról

HIRTV Nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy Magyar Péter új pártjának egyik alapítója, Deák Boldizsár nem csak itthon volt a pártállam besúgója, de a román titkosszolgálatokkal is kapcsolatban állt – erre utalnak a lapunkhoz eljutott legfrissebb információk. Mindez azért is pikáns, mert Magyar éppen egy csütörtöki Facebook-bejegyzésében tett ígéretet az ügynökakták megnyitására. A Tisztelet és Szabadság nevű kamupárttal kötött szövetség már eddig is kínos volt Varga Judit volt férjének, miután kiderült, hogy Deák kétes ügyletekkel, például játékautomaták üzemeltetésével keresett milliókat korábban.

Magyar Péterék szégyennek tartják hazájukat

HIRTV Magyar Péter a háborúpárti dollárbaloldalról választott felszólalót, azt a Keresztesi Pétert, aki az ukránok mellé állva, Svájcban élve nevezte szégyennek Magyarországot.

Tornádók és heves zivatarok tombolnak az USA déli részén + videó

HIRTV A rendőrség és a tűzoltóság nagy erőkkel dolgozik mentésen és a károk helyreállításán.

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

HIRTV Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.

Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

HIRTV A Madagaszkár és Magyarország közötti együttműködési lehetőségekről, a két ország viszonyáról és országának a háborúkhoz való álláspontjáról is beszélt Rasata Rafaravavitafika, a Madagaszkári Köztársaság külügyminisztere a Napi aktuálisban.

A svédek legyőzésével nagy lépést tett Párizs felé a magyar válogatott

HIRTV A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

Saját jelöltet indít a ferencvárosi baloldal Baranyi Krisztina ellen + videó

HIRTV A főpolgármester Baranyi Krisztinát, míg pártja, a Párbeszéd a vele szemben álló baloldali összefogás jelöltjét támogatja Ferencvárosban.

Karácsony állításával ellentétben, van Lánchíd-botrány + videó

HIRTV Rácáfolt Karácsony Gergelyre a hídpénzbotrányról szóló Kehi-jelentés. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint ugyanis időbeli összefüggés van a Lánchíddal kapcsolatos közbeszerzés és a Vig Mór cégének történt gyanús utalások között.

Radar - Ígéretesnek tűnt, mégsem találták meg a rák ellenszerét + videó

HIRTV Döbbenetesen hatékonynak bizonyult a Zika-vírusos kezelés, a szenzációs felfedés azonban csak az egereknél működőképes - erről a Semmelweis Egyetem professzora beszélt műsorunknak.

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

HIRTV Kilencvenedik születésnapja alkalmából nagyszabású gálaműsorral köszöntik Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját, a Nemzeti Színház társulatának tagját a teátrum nagyszínpadán hétfőn.

Szentendre baloldali polgármestere megtiltotta egy keresztény jelkép, a bárány használatát + videó

HIRTV Idén márciusban alakult egy egyesület, amely szerette volna a Szentendre nevet és a bárányt használni a címerében. Fülöp Zsolt viszont ezt elutasította.

Kcsis Máté: a baloldalt pénzelők háborúpárti kormányt akarnak Magyarországon + videó

HIRTV A Fidesz frakcióvezetőjével készült teljes beszélgetést a Bayer show-ban vasárnap este 20 óra után láthatják a HírTV-n.

Magyar Péter bevallotta, hogy megvágták a blikkes videót

HIRTV A Magyar Nemzetnek beszélt arról, hogy nem szándékosan került ki a végleges anyagból az a rész, amelyben barátnője egy külföldi grafikus csapat segítségéről beszélt.

Bejelentést tett a Vatikán Ferenc pápa őszi útjairól

HIRTV Indonéziába, Pápua Új-Guineára, Kelet-Timorra és Szingapúrba látogat ősszel Ferenc pápa - jelentette be a Vatikán pénteken.

Láncreakció – Hadiipari és infrastrukturális együttműködési megállapodást kötött Nagy-Britannia és Ukrajna + videó

HIRTV Vukics Ferenc katonai szakértő és Révész Béla Ákos, a Makronom elemzője volt a vendégünk.

2010 óta 2600 helyszínen több mint 700 ezren éltek a szűrővizsgálatok lehetőségével + videó

HIRTV Siófoki állomására érkezett Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja.

Korrupciógyanús esetekről hallgat az egri önkormányzat + videó

HIRTV Előbbi esetében már eljárás is indult a város vezetője ellen, amihez további bizonyítékokat nyújtott be a Városgazdálkodási Bizottság.

Saját jelöltet indít a ferencvárosi baloldal Baranyi Krisztina ellen + videó

HIRTV A Híradóban élőben jelentkezett a témával kapcsolatban Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője.

Szijjártó Péter: a magyar gazdasági érdek is az, hogy Montenegró minél előbb az Európai Unió tagja legyen + videó

HIRTV A nyugat-balkáni országok minél előbbi felvétele az Európai Uniónak is érdeke, ezért is elfogadhatatlan az integrációs folyamat lassúsága, amely az egész bővítési politika hitelességét aláássa – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Napindító – Hamarosan megjelenik a Mandoki Soulmates legújabb albuma + videó

HIRTV A stúdióban Leslie Mandokival, a Mandoki Soulmates alapítójával és vezetőjével beszélgettünk.

Politikai hobbista – Magyar Péter nem a Fideszt gyengíti + videó

HIRTV A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgató kérdezte.

Agresszív antifa fenyegetés volt a konzervatív konferencia hírére a válasz

HIRTV Antifasiszta csoportok felszólították a helyszínt, hogy gondolják át a döntést, egyúttal bejelentették, hogy tiltakozást is terveznek a rendezvény ellen.

Magyarország továbbra sem akar háborús konfliktust + videó

HIRTV A szakértő hozzátette: "Mégegyszer felhívnám a figyelmét mindenkinek a háború nem arról dönt, hogy kinek van igaza, hanem hogy ki marad életben? Az a kérdés, hogy ki marad életben? És a mi megfogalmazásunk szerint mi nem szeretnénk még egyszer háborús pusztítást elszenvedni."

Rick Santorum: „Az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól"

HIRTV Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt.

Rétvári Bence: A honvédség elég erős ahhoz, hogy megőrizze a békét Magyarországon + videó

HIRTV Rétvári Bence a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára rámutatott: "Magyarország a béke pártján áll, a békét szeretnénk megőrizni, a békéhez viszont erő kell. Az erőhöz viszont egy olyan hadseregre van szükség, amelynek elrettentő ereje van."

Paláver – Magyar Péter bement abba a rádióba, amelyikben megsértették volt feleségét + videó

HIRTV A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

ORFK: A biztonság öltöztet + videó

HIRTV Az eseményről Rizmayer Mihály tudósította a HírTV-t.

II. Rákóczi Ferenc fejedelemre emlékeztek Nagyváradon + videó

HIRTV A partiumi Bihar településen, egy, a fejedelmet ábrázoló szobrot is átadtak.

Három rendőr megsérült, amikor lázadás tört ki egy kitoloncolásra váró migránsközpontban Olaszországban + videó

HIRTV Ezzel szemben a baloldal a zárt központok felszámolását szorgalmazza. A részletekről Jánosi Dalma számolt be.

A magyar gazdákat védő ötpontos intézkedéscsomagot jelentett be tegnap az agrárminiszter + videó

HIRTV A kormány elkötelezett abban, hogy a gazdák érdekeit és versenyképességét megvédje.

Nagy esély van rá, hogy ott lesz a magyar asztalitenisz páros a párizsi olimpián

HIRTV A magyar duó a csehországi torna első, csütörtöki napján táblája elődöntőjében, majd pénteken a negyeddöntőjében búcsúzott, s mivel csak a négy győztes jutott ötkarikás indulási joghoz, lemaradt a direkt kvalifikációról.

Önnek melyik a kedvenc fagyija? + videó

HIRTV Nem lesz olcsó a fagylalt idén sem, de legalább már nem emelkednek drasztikusan tovább az árak, a választék pedig óriási.

Nagy Márton Mi nem segélyt adunk, hanem állást és a felemelkedés lehetőségét kínáljuk

HIRTV Nagy Márton szerint mindenkinek meg kell mérettetnie magát a vállalati szférában, ez a munkaerőpiac jövője.

Hernádi Zsolt: Nincs olyan matematika, amely alapján 2035 után teljesen le lehetne cserélni a fosszilis üzemanyaggal hajtott gépjárműveket

HIRTV A Mol Zrt. első embere az interjúban többek között arról is beszélt, hogy párhuzamosan lesznek jelen a különböző technológiák a gépjárműveknél.

John Kirby: Az Irán által jelentett fenyegetés hiteles és valós veszély Izrael számára

HIRTV Az amerikai elnök úgy fogalmazott, hogy az offenzíva "előbb, mint később" fog bekövetkezni, de megjegyezte, hogy a titkos információkat nincs módjában megosztani.

A magyar pénzügyminiszter fegyelmezett és szigorú ellenőrzést szorgalmazott az Ukrajnának folyósított támogatások kapcsán + videó

HIRTV Varga Mihály pénzügyminiszter a Luxemburgban tartott ülés kapcsán kifejtette: "Magyarország fontosnak tartja az Ukrajnának folyósított támogatás felhasználásának fegyelmezett és szigorú ellenőrzését, nyomon követését."

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

HIRTV Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Tasnádi Péter is színre lép, fokozódik a hangulat Szigetszentmiklóson + videó

HIRTV A DK beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós polgármeserét Magyar Péter szombati tüntetésén tett kijelentései miatt. A témában vendégünk volt Vántsa Botond, a Fidesz-KDNP szigetszentmiklósi polgármesterjelöltje.

Zila János: Azért kellett felvenni készpénzben a bődületes összeget, hogy ne lehessen követni az útját + videó

HIRTV Miként is működött az osztogatás, valamint a fosztogatás? Hogy is jutott a pénz a baloldali politikusok zsebébe? Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője a Napi aktuálisban beszélt a hídpénzbotrányról, sőt kiderült, hogy a Blaha Lujza tér felújítása körül sincs minden rendben. 

Kapás aranyéremmel zárta utolsó országos bajnokságát

HIRTV Győzelemmel fejezte be pályafutása utolsó országos bajnokságát az úszó Kapás Boglárka, aki a Duna Arénában pénteken 800 méter gyorson diadalmaskodott.

Úszó ob - Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

HIRTV A világ idei harmadik legjobb idejével nyert pénteken Milák Kristóf 100 méter pillangón a Duna Arénában rendezett úszó országos bajnokságon.

Paláver - Megfenyegette az Európai Bizottság azokat, akik nemet mondanak a migrációs paktumra + videó

HIRTV A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Dezse Balázs, aki ezúttal Nánási-Kézdy Tamást, Biatorbágy önkormányzati képviselőjét látta vendégül a stúdióban.

Uniós elismerés a gyermekbarát magyar igazságszolgáltatásnak

HIRTV Ez nagy elismerés és pozitív visszajelzése annak, hogy a magyar gyermekbarát politikát Európa-szerte követendő példának tartják.

Dömötör Csaba: Nem fogjuk feladni a határzárat

HIRTV "A kormány álláspontja egyértelmű és változatlan: akármilyen döntést is fogadjanak el, mi nem fogjuk feladni sem a jogi, sem a fizikai határzárat" - mondta Dömötör Csaba a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

V. Naszályi Márta sokmilliós jutalmakkal ajándékozta meg a hozzá közel álló munkatársait + videó

HIRTV Budapest I. kerületének polgármestere ráadásul még mindig titkolózik is ezzel kapcsolatban, pedig már bírósági döntés is kötelezi arra, hogy az adatokat ki-adja - állítja a kerület egyik fideszes önkormányzati képviselője.

Beismerés: valóban Perjés Gábor törökbálinti villájában egyeztettek Karácsonyék + videó

HIRTV A 99 Mozgalom székhelyeként bejegyzett ingatlanban a főpolgármester Perjés Gáborral, Lukácsi Katalinnal és Szőke Péterrel egyeztetett.

Orbán Viktor: Brüsszel rákényszeríti migránsbarát politikáját a bevándorlást ellenző országokra

HIRTV Az európai politikai helyzetet értékelte Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken a marokkói Marrákesben a Kereszténydemokrata Internacionálé (IDC-CDI) vezetőségi ülésén elhangzott felszólalásában, amelyben az európai "zöld átállás" valamint a gazdasági növekedés problémáit, a migráció és az ukrajnai háború témáját érintette.

Rétvári Bence: Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa

HIRTV Magyarországon az emberek 83 százaléka biztonságban érzi magát, és egy évtized alatt 62 százalékkal csökkent a bűncselekmények száma – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Orosz rakétatámadás ért egy Kijev melletti erőművet + videó

HIRTV Orosz rakétatámadás ért csütörtökön egy Kijev melletti erőművet. Az orosz elnök még aznap kijelentette, Moszkvának válaszolnia kellett a Kijev orosz célpontok elleni támadásaira.

Nézőpont Intézet: Csökkent Magyarország villamosenergia-függősége + videó

HIRTV A Híradóban élőben jelentkezett a témával kapcsolatban Talabér Krisztián, a Nézőpont Intézet gazdasági elemzője.

Az abortusztörvény liberalizálása ellen, több ezren vonultak utcára Varsóban + videó

HIRTV Több ezren vonultak utcára Varsóban, miután az Európai Parlament megszavazta, hogy az abortusz alapvető jog.

Ma van a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja

HIRTV Az Országgyűlés 2012. december 3-án ellenszavazat nélkül nyilvánította emléknappá április 12-ét, a magyar lakosság Felvidékről való kitelepítésének kezdőnapját.

Háború Ukrajnában: Oroszország és Kína egy képlettel kerüli ki az európai szankciókat + videó

HIRTV A témában megszólalt műsorunkban Hortay Olivér, a Századvég üzletág vezetője és Csizmadia Tamás elemző jogász.

Az ukrán katonai legfelső parancsnok is kételkedik a saját győzelmükben

HIRTV Jelentősen romlott a katonai helyzet a keleti fronton a több mint két éve orosz támadás alatt álló Ukrajnában – közölte szombaton Olekszandr Szirszkij, az ukrán hadsereg parancsnoka.

Hiába van pénz kártérítést fizetni, vészesen húzóik a Hableány hajókatasztrófa-per lezárása

HIRTV A hozzátartozóknak járó összegek között nagy a szórás: van, aki ötmilliót, van, aki 80 millió forintot kap – majd egyszer.

Április 17-én kampányindítót rendez Szentkirályi Alexandra a Bálna rendezvényközpontban + videó

HIRTV Az önkormányzati választásra készülve a kormány-pártok főpolgármester jelöltje április 17-ére hirdette meg az eseményt, amelyen beszédet mond mások mellett a Fidesz frakció-vezetője és Tarlós István, volt fő-polgármester is.

Lezuhant egy kisrepülőgép Martonvásár és Ráckeresztúr között + videó

HIRTV Az érdi, és a törökbálinti hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók a gép keresésében majd a helyszín biztosításában segítették a társhatóságok munkáját.

Hat halálos áldozata van az ausztrál bevásárlóközpontban elkövetett késes merényletnek + videó

HIRTV Az elkövető indítéka ismeretlen, a férfit a helyszínen egy rendőr lelőtte.

Orbán Viktor a jövő heti Nemzeti Konzervativizmus Konferencián szólal fel

HIRTV Nem ez az első alkalom, hogy Európa így figyel, sőt, néhány héttel ezelőtt a nemzeti konzervativizmus növekvő szerepe került a fókuszba a világ egyik legelismertebb hetilapja, a The Economist címlapján is.

Volt felesége gyalázóinak adott interjút Magyar Péter

HIRTV Nem oldotta fel az ellentmondást Magyar Péter abban a tekintetben, hogy korábban azt mondta: be se teszi a lábát a Klubrádióba.

28 ország iskoláiból érkeztek vendégek a Hétvégi Magyar iskolák Találkozójára + videó

HIRTV Az idén hetedik alkalommal megrendezett Hétvégi Magyar Iskolák találkozójára a világ számos országából érkeztek résztvevők azért, hogy a diaszpórában működő magyar nyelvű iskolák közti kapcsolatot erősítsék.

Olaszoroszágnak kell fenntartania a világ legnagyobb jachtját, miután lefoglalták egy orosz oligarchától + videó

HIRTV A Dél-európai államban több orosz ingóságot és ingatlant is lefoglaltak, amelyeket a háború után tökéletes állapotban kell majd visszaadni. Így a karbantartásuk havi szinten euró milliókat emészt fel.

Jelentős infrastrukturális beruházások történtek Pakson + videó

HIRTV A paksi polgármester rámutatott: egy ilyen beruházáshoz tényleg nagyon fontos az, hogy olyanok foglalkozzanak a városvezetéssel, akik ráadásul jó kapcsolatot is ápolnak a kormánnyal, a Paks 2-vel és egyáltalán a Paks 1-el is egyébként.

Matolcsy György: Problémát vonna maga után az 50.000 forintos bankjegyek bevezetése

HIRTV Nem volt az MNB elnökének jó híre azoknak, akik már nagyon várják az új magyar bankjegyet.

Lehet találgatni: beteg vagy egészséges Putyin?

HIRTV Az orosz elnök vélt, valós betegségéről szóló cikk alapján meglehetősen bulváros a téma, melyet a Mandiner ugyanakkor alaposan körbejárt.

Két pártra szakadtak a Harry Potter-filmek alkotói a nemváltás miatt

HIRTV A BBC arról számol be, hogy az írónő nekiment a két hírességnek, akik szerinte arra használták a platformjukat, hogy szurkoljanak a kiskorúak nemátváltoztatásának.

Hernádi Zsolt: Nincs olyan matematika, amely alapján 2035 után teljesen le lehetne cserélni a fosszilis üzemanyaggal hajtott gépjárműveket

HIRTV A Mol Zrt. első embere az interjúban többek között arról is beszélt, hogy párhuzamosan lesznek jelen a különböző technológiák a gépjárműveknél.

Szijjártó Péter: Magyarország és Madagaszkár kész a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésére + videó

HIRTV A miniszter rámutatott: Egyértelmű az álláspontunk, hogy bármilyen háborúról van is szó, a fegyverszállítások a háború idejének és földrajzi kiterjedésének veszélyét hordozzák magukkal, újabb emberáldozatokat okoznak és újabb pusztításhoz járulnak hozzá.

Nagy Zsuzsanna: Olyan világban élünk, hogy rengeteg impulzus ér mindenkit + videó

HIRTV Nyitóbeszédében a köztársasági elnök felesége azt mondta: "Az évente megrendezett konferencia arról szól, hogy a szakemberek egyre jobban megismerjék egymást."

Tetten érhető a centralizáció Brüsszelben + videó

HIRTV Az európai egyesült államok gondolatáról rendezett konferenciát Mathias Corvinus Collegium. Vendégünk volt Gát Ákos Bence, az MCC brüsszeli irodájának európai uniós ügyekért felelős vezetője.

Így kapott sokmilliós jutalmat a „törvény őre”, aki Lamperth Mónikával érkezett a főváros I. kerületébe + videó

HIRTV A jó ízlésnek is vannak határai - így reagált Böröcz László, a Fidesz I. kerületi polgármester-jelöltje arra, hogy kiderült V. Naszályi Márta budavári polgármester sokmilliós jutalmakkal ajándékozta meg a hozzá közel álló munkatársait.

Vitályos Eszter: Tartjuk magunkat ahhoz, hogy nem kívánunk migránsokat beengedni + videó

HIRTV Magyarország nem változtat a migrációs politikáján - így reagált Vitályos Eszter kormányszóvivő a HírTV stúdiójában arra, hogy kötelezettségszegési eljárással fenyegette meg az Európai Unió belügyi biztosa a migrációs paktumot megszegő tagállamokat. 

A tilos jelzésen átrobogva okozott majdnem súlyos balesetet az 1-es villamos

HIRTV Egy száguldó villamos okozott kis híján balesetet Budapest III. kerületében. A jármű a tilos jelzés ellenére haladt át a Flórián téri kereszteződésen, miközben a járművek már elindultak a szabad jelzésre.

Radar - Jövőnk emlékei + videó

HIRTV A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat.

Felajánlja együttműködését Magyar Péternek Márki-Zay Péter pártja + videó

HIRTV Márki-Zay Péter Híradónknak elmondta, már korábban is üzentek informálisan Magyar Péternek és továbbra is támogatásukról biztosítják őt, akkor is, ha Magyar ezt nem kéri.

Fokozott ellenőrzésre készül a rendőrség az utakon

HIRTV A rendőrség majd úgynevezett Speedmarathont tart, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbálják visszaszorítani a gyorshajtást.

Kocsis Máté: A baloldalt pénzelők háborúpárti kormányt akarnak Magyarországon + videó

HIRTV A Fidesz frakcióvezetőjével készült teljes beszélgetést a Bayer show-ban vasárnap este 20 óra után láthatják a HírTV-n.

V. Naszályi Márta sokmilliós jutalmakkal ajándékozta meg hozzá közel álló munkatársait + videó

HIRTV Budapest I. kerületének polgármestere ráadásul még mindig titkolózik is ezzel kapcsolatban, pedig már bírósági döntés is kötelezi arra, hogy az adatokat ki-adja - állítja a kerület egyik fideszes önkormányzati képviselője.

Szijjártó Péter fogadta a madagaszkári külügyminisztert

HIRTV Magyarország és Madagaszkár kész a kétoldalú kapcsolat dinamikusabbá tételére, amit nagyban segít az is, hogy a két ország a közöttük lévő nagy földrajzi távolság ellenére is azonos álláspontot képvisel a világot feszítő legjelentősebb problémákat illetően - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Menczer Tamás elmondta, hogy mi Magyar Péter „hőstette” + videó

HIRTV Menczer Tamás megosztott Facebook-oldalán egy videót, amelyben Huth Gergely újságíróval folytatott beszélgetést. A rövid részletben sommás véleményt mond Magyar Péterről.

Online szavazás április 15-ig a zöldenergia.kormány.hu oldalon a zöldenergia felhasználásának fokozásáról + videó

HIRTV Jövő hét hétfőig tölthető ki az az online kérdőív, melyben az Energetikai Minisztérium 13 kérdésből álló zöldenergiával kapcsolatos véleményekre kíváncsi – erről Koncz Zsófia a tárca miniszterhelyettese beszélt pécsi sajtótájékoztatóján.

Megérkezett Kecskemétre az első KC-390-es katonai szállítórepülőgép + videó

HIRTV A részletekről tudósítónk, Némethi Botond számolt be.

Nem elégedettek az európai migrációs paktummal az olasz pártok + videó

HIRTV A Liga szerint a paktum nem fogja megoldani az illegális bevándorlás okozta problémákat.

Katonákat és légvédelmi rendszert küldtek Nigerbe az oroszok

HIRTV Oroszország légvédelmi rendszert és 100 katonai kiképzőt küldött a nyugat-afrikai Nigerbe – jelentette az RTN helyi állami televízió csütörtökön.

Napindító: Dunda György – Még a börtönből is szabadulhat az, aki bevonul a hadseregbe + videó

HIRTV A legfrissebb ukrán eseményekről Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be.

Háború Ukrajnában: Ha Zelenszkij elveszíti a háborút, nincs rá szükség többet

HIRTV Nógrádi György, Gönczi Róbert és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.