Megyénk szórakozóhelyein összesen 369 személyt igazoltattak a rendőrök

Július első hétvégéjén megyénk több településén ellenőrzéseket tartottak az egyenruhások. Az akció során összesen 369 személyt igazoltattak.

Hét év alatt 14,5 milliárd forintnyi fejlesztés érkezett Tatára

KEMMA A most záruló európai uniós fejlesztési ciklusban Tatára összesítve 14,5 milliárd forintnyi uniós forrás és állami önerő érkezett beruházásokra.

Komárom-Esztergom megyében most nehezebb ingatlant vásárolni

KEMMA Bekeményítettek a bankok a veszélyhelyzet után. Ha valaki most akar ingatlant vásárolni, váratlan meglepetések érhetik.

A NEOWISE üstökös kémlelésére hív a tatai csillagvizsgáló

KEMMA A meteorológia előrejelzése szerint szombaton megérkeznek az esőfelhők, így a tatai csillagvizsgáló bízva még ma a tiszta éjszakai égboltban az üstökös kémlelésére hív.

Új otthon hitellel: erre számíthatnak a most vásárlók a tatabányai szakértő szerint

KEMMA Bekeményítettek a bankok a veszélyhelyzet után. Ha valaki most akar ingatlant vásárolni, váratlan meglepetések érhetik.

Esztergomi rendőrök fogtak el egy pesti férfit, akit zaklatás miatt köröztek

KEMMA Az esztergomi rendőrök igazoltatták a budapesti férfit, amikor kiderült, hogy ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság zaklatás miatt elfogatóparancsot adott ki.

A kántor nélküli zongorának is csodájára járnak Gyermelyen

KEMMA Felújították a református templomot, a parókiát. A temetőben több beruházást hajtott végre a helyi önkormányzat, a hívők és a támogatók adományainak segítségével.

Telt házas rajt a strand- és termálfürdőben

KEMMA Bábolna: szaunaszeánszok képzett mesterekkel és különböző illóolajokkal.

A Covid-19 megakadályozta a tatabányai Kiprich József meglepetését

KEMMA Még április végén rendezték volna Hollandiában a Fe­yenoord-Groningen bajnoki mérkőzést, ami mint tudjuk, a koronavírus-járvány miatt elmaradt.

Elfogták a kötözős, fegyveres támadókat, akik megyénkben is raboltak

KEMMA Négy évvel ezelőtti rablássorozat támadóját fogták el a nyomozók, és közben megoldottak egy másik, tíz évvel ezelőtti, több mint húszmilliós rablást is.

Több képviselő kivonult a tatabányai közgyűlésről, majd a szavazógép is feladta

KEMMA Szünetet kellett elrendelni a tatabányai közgyűlésen, miután mintegy két óra alatt sem sikerült konszenzusra jutni a 3. napirendi pont kapcsán.

Meghosszabbították az ászári erdőben kábítószert termesztő férfiak letartóztatását

KEMMA Az ügyészség indítványával egyetértésben a bíróság szeptember 10-ig meghosszabbította az ászári erdőben kábítószert termesztő férfiak letartóztatását.

Körözött rétalapi férfi akadt a komáromi rendőrök horgára Bábolnán

KEMMA A komáromi járőrök fogták el azt a 27 éves rétalapi férfit, akivel szemben a Győri Törvényszék korábban elfogatóparancsot bocsátott ki.

Amerikai irányítójával hosszabbított szerződést az OSE Lions

KEMMA Az OSE Lions hivatalos weboldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított amerikai irányítójával, Remy Abellel, aki így harmadik idényét kezdi meg Oroszlányban.

2020.07.09

KEMMA

Országos szintű rétesáradatot indít Takács Tóni, a West pékség tulajdonosa

KEMMA Takács Antalt szinte mindenki Tóninak szólítja. Nevéhez mostanában országszerte, sőt már a határainkon is túl több ezren teszik hozzá: a réteskészítő.

Elrendelték a letartóztatását a fosztogató testvérpárnak Tatabányán

KEMMA A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte egy hónapra annak a testvérpárnak a letartóztatását, akik egy alvó férfitől pénzt, illetve mobiltelefont tulajdonítottak el.

Kisbéri rendőrök mérték be a sofőrt, aki 90 helyett 127-tel száguldozott a 81-es úton

KEMMA Az ellenőrzés során a kisbéri rendőrök olyan gyorshajtót is bemértek, aki a 81-es főúton 90 helyett 127 kilométer/órával száguldozott.

A tatai rendőrök 6 óra leforgása alatt 99 gyorshajtót szűrtek ki

KEMMA A tatai rendőrök olyan gyorshajtóra is akadtak a 99 közül, aki lakott területen belül 50 helyett, 90 kilométer/órával repesztett.

Bodrogi Gyulával emlékeztek Szomódon a vadásztársaság egykori elnökére

KEMMA A Dunaszentmiklósi Rákóczi Vadásztársaság emlékművet avatott egykori elnökének tiszteletére, melyen Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színművész is beszédet mondott.

Bakonyszombathelyen átadták a megújult orvosi rendelőt

KEMMA Az orvosi rendelő és szolgálati lakás felújítása összesen 24, 5 millió forintba került, melyből 11,5 millió forintot TOP-os pályázaton nyert el az önkormányzat.

Megérkezett a megújult Suzuki Swift

KEMMA A ráncfelvarrás során még vagányabb külsőt, megnövelt üzemanyag-hatékonyságot és további biztonsági funkciókat kapott az autó.

Esztergomban az év végig várják kulturális programokkal a látogatókat

KEMMA Nyilvánossá tették Esztergom idei városi programjait, melyek között talán a legfontosabb az augusztus 20-ház kötődő Szent István Napok. A kínálat egészen az év végéig tartóan írja le, hogy mivel várják a közönséget a királyvárosban.

Vádat emeltek a testvérét és sógorát bántalmazó és kivégzéssel fenyegető férfi ellen

KEMMA Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a többszörösen visszaeső, testvérét és sógorát kivégzéssel fenyegető férfit végrehajtandó szabadságvesztésre ítéljék.

Bemutatkozik Nagyigmánd, ahol a járványhelyzet idején is töretlen maradt a fejlődés

KEMMA Az élet a járványhelyzet miatt sem állt meg Nagyigmándon, a településen több fejlesztést is elindítottak, megvalósítottak.

Őrizetben a testvérpár, akik Tatabányán egy alvó férfitől loptak mobiltelefont

KEMMA A testvérpár egy iszogatás során ismerkedett meg a harmadik férfival Tatabányán, majd amikor az elaludt ellopták a zsebéből a mobiltelefonját.

Csolnokon felújították a Bányász Művelődési Ház nagytermét

KEMMA Régi álom valósult meg Csolnokon, ahol LEADER-program keretében újították fel a Bányász Művelődési Ház nagytermét.

2020.07.07. + Rejtvény melléklet

KEMMA

Régióközpontot épített Tatán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

KEMMA Eredményesebben végezheti karitatív munkáját a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében, miután Tatán elkészült a szervezet régióközpontja.

Szélviharral fújja el a kánikulát a hidegfront

KEMMA Széllökések miatt elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés adtak ki Komárom-Esztergom megyére. A legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 kilométer/órát.

Kigyulladt egy lakóház tetőszerkezete Vértesszőlősön

KEMMA A tatabányai tűzoltók érkeztek a vértesszőlősi tűzhöz. A lángokat szerencsésen sikerült megfékezni és az egységek már az utómunkálatokat végzik.

Oroszlányi cég aranylábú focistái képviselik a megyét az országos döntőben

KEMMA A Musashi Paint csapata nyerte meg az Üzleti Liga tatabányai csoportját, így az oroszlányi cég labdarúgói képviselhetik megyénket az országos döntőn.

Örökre eltiltotta a bíróság a vezetéstől a sofőrt, aki Tokodaltárón gázolt motorost

KEMMA Az Esztergomi Járásbíróság két év felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte és örökre eltiltotta a vezetéstől azt a sofőrt, aki Tokodaltárón ütött el egy motorost.

Koncertekkel és filmekkel várja az érdeklődőket az újranyitó Agora Tatabányán

KEMMA Megerősített ügyfélszolgálat fogadja a júliusban újranyílt Vértes Agorája aulájában a betérőt.

Már látni, hogy söpri el a villámgyors hidegfront a kánikulát szombaton

KEMMA A hőség, az extrém UV-sugárzás, az erős szél és zivatar veszélye miatt is figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombatra.

Koronavírusos a győri Audi egyik dolgozója

KEMMA Információink szerint a Győri Audi egyik munkatársa elkapta a koronavírust, aki jelenleg tünet- és panaszmentes.

Meghibásodott vonat miatt áll a forgalom a Budapest-Esztergom vonalon

KEMMA Meghibásodott szerelvény miatt péntek délután akár 60 perccel hosszabb menetidőre is számítani kell a Budapest-Esztergom vonalon.

Kisbéri sofőrnél találtak kábítószert a komáromi rendőrök

KEMMA Az igazoltatás során a rendőrök a kisbéri sofőrnél kábítószergyanús anyagot találtak. A vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott.

Kalandos vándortáborban fedezik fel a Vértest a gyerekek

KEMMA Idén egy vértesi útvonallal is bővült – az országosan összesen kilenc útvonallal rendelkező – Erdei Vándortábor-sorozat.

Sikeres junior évek után a felnőtt mezőnyben száll harcba a komáromi sportlövő

KEMMA A 20 éves kiváló komáromi sportlövő utolsó utánpótlás évében szeretett volna egy jó Eb és vb szereplést, azonban ezt a vírus megakadályozta.

Dunai mellékágról kapta nevét az új kitűzőhajó Nyergesen

KEMMA A vízre bocsátás előtt hagyományosan megkeresztelték a hajót, ami jégzajlás idején, de alacsonyabb vízálláskor és bővízű időszakban is hasznos lehet majd.

A SPAR teljesítette a tatabányaiak kérését, már adott az online vásárlás

KEMMA Az online vásárlás a személyes biztonságunk és egészségi állapotunk miatt előtérbe került a koronavírus-járvány megjelenése óta.

Környén 23 gyorshajtót fogtak az egyenruhások

KEMMA Július 8-án újabb gyorshajtók akadtak rendőrkézre Környén. Összesen 23 szabályszegő sofőrt sikerült bemérnie az egyenruhásoknak.

Felfüggesztettet kaphat az oroszlányi vadász, aki vadnak nézett egy férfit és rálőtt

KEMMA Az ügyészség indítványozta, hogy az oroszlányi vadászt felfüggesztett szabadságvesztésre, pénzbüntetésre, valamint a vadászati tevékenységtől eltiltásra ítéljék.

Ügyészség előtt a részegen autót lopó bakonysárkányi férfi ügye

KEMMA Az ügyészség előtt felelhet tettéért az a bakonysárkányi férfi, aki részegen elkötött egy kocsit, majd megpillantva egy rendőrautót az árokba hajtott.

Világító felhők között ragyogott a NEOWISE üstökös Dobogókő és Komárom felett

KEMMA Vasárnap után szerda hajnalban a hidegfront hatására kitisztult égbolton ismét felcsillant a NEOWISE üstökös, amelyről Dobogókőn és Komáromban is készültek képek.

Korszerű fűtési rendszert kapott a péliföldszentkereszti Szalézi Ifjúsági Ház

KEMMA Önerőből valósítottak meg egy jelentős energetikai fejlesztést a péliföldszentkereszti Szalézi Ifjúsági Házban, melyet Schanda Tamás jelenlétében avattak fel.

Elismerésben részesültek Tatabányán a tűzoltók

KEMMA Szent Flórián napja alkalmából öt tűzoltót részesített elismerésben a Tatabányai Önkormányzat.

Megkezdték a felkészülést a Dorogi FC labdarúgói a másodosztályra

KEMMA A Dorogi FC a hivatalos honlapján tette közzé, hogy mely csapatokkal mérkőznek meg és mikor, az első ellenfél július 11-én a BVSC lesz.

Hatalmas tömeget vonzott a szentjánosbogarak fényjátéka az Agostyáni Arborétumba

KEMMA Hatalmas érdeklődés kísérte az Agostyáni Arborétumban a szentjánosbogár-rajzást. A különleges esemény a közelmúltban, három egymást követő este várta a közönséget.

Bemutatták Tata új jegyzőjét, dr. Horváth Józsefet

KEMMA A Covid utáni első testületi ülésen átadták az év közszolgálati dolgozója díjat, elköszöntek az eddig jegyzőtől és bemutatták az utódját is Tatán.

Mocsán és Ácson is ittas sofőröket fogtak a komáromi rendőrök

KEMMA A komáromi rendőrök igazoltatás során Mocsán egy 44 éves, míg Ácson egy 35 éves ittas sofőrt szűrtek ki.

Környezetbarát napelemes rendszer épül Tatabányán

KEMMA A polgármesteri hivatal két épületében valamint a családsegítő szolgálat Füzesi úti telepén építenek ki környezetbarát napelemes rendszert.

2020.07.08.

KEMMA

A gravitációt is legyőzi az új dunaalmási szennyvíz-rendszer

KEMMA A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében valósul meg egy hatalmas, több milliárdos központi beruházás egy szelete a település határában.

Egy népszavazási kérdés sem ment át az új, tatai választási bizottság szűrőjén

KEMMA Több népszavazási kezdeményezésről is döntött a közelmúltban lemondott és azóta újjáalakult helyi választási bizottság Tatán a minap.

Közel tízezer dolgozónak igényeltek már bértámogatást Komárom-Esztergomban

KEMMA Az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára, Schanda Tamás arról számolt be, hogy megyénkben már 9287 dolgozónak igényeltek különféle bértámogatásokat.

150 millió forintos támogatásból fejlődhet tovább Kömlőd és Bokod

KEMMA A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a kömlődi önkormányzat 100, míg a bokodi önkormányzat 50 millió forintos támogatást nyert el.

Otthonában bajba jutott idős asszonyon segítettek az esztergomi rendőrök

KEMMA A 77 éves idős asszony otthonában került bajba, amikor szombaton a fürdőkádban elcsúszott. Segítségére a katasztrófavédők és az esztergomi rendőrök siettek.

Kerékpáros túrával emlékeztek az 1849-es ácsi csata hőseire

KEMMA Kerékpáros emléktúrát szervezett az Ácsi Kossuth Lajos Asztaltársaság. Az 1849-es ácsi csata évfordulóján a csata hőseire emlékeztek.

A megyei és a pesti motoros rendőrök közösen ellenőriztek

KEMMA A Komárom-Esztergom és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros járőrei hajtottak végre ellenőrzést az 1119-es számú úton július első hétvégéjén.

Vendéget várhatunk akár varjúval és verébbel is a sárisápi főzőmester szerint

KEMMA Vadszárnyasok címmel jelent meg a sárisápi Mészáros István immár kilencedik könyve sütési, főzési tanácsokkal.

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológia

KEMMA Széllökés miatt elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben Komárom-Esztergom megyében. A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 kilométer/órát.

Papagáj és nyuszi is gazdára talált az első komáromi börzén

KEMMA Az első komáromi börze nagy sikert aratott az állattenyésztők és vásárlók körében is a hétvégén. Az eseménynek a Monostori erőd adott otthont.

Olvasóink a komáromi Brigetioba járnak strandolni a legszívesebben

KEMMA Olvasóink döntő többsége, ha nyári strandolásról van szó, akkor a komáromi Brigetiot választja a felfrissülés érdekében.

Három autó karambolozott Neszmélynél a 10-es úton

KEMMA Hétfő reggel három autó ütközött Neszmély térségében a 10-es főúton. Jelentős forgalmi akadályt jelentenek a járművek. Az utat lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják.

Izgalmas ősz vár a kisbériekre, többek között Zorán is fellép

KEMMA Újra várja a látogatókat a kisbéri művelődési központ. Megnyitott a könyvtár és kitűzték a tavasszal elmaradt előadások új időpontjait is.

Boldogságot osztogat ecsetvonásaival a fiatal kecskédi arcfestő

KEMMA A kecskédi Negre Zsuzsanna ajándéktárgyakat és egyéb díszítőelemeket készít, legújabb kezdeményezéseként pedig hátrányos helyzetű gyerekek arcát festené.

Akár 120 percet is késhetnek a vonatok az esztergomi vonalon

KEMMA Meghibásodott egy Esztergomba tartó vonat Piliscsaba és Leányvár között, emiatt akár 120 perces késésre is számíthatnak az utazók.

Mesterlövész, fenyegetés, adok-kapok: közjátékokkal kezdődött a tatai testületi ülés

KEMMA Feszült pillanatok nyitották meg a tatai képviselő-testület szerdai ülésének napirendi pontjait, megspékelve egy friss, rossz szájízű internetes kommenttel.

Egymilliónál is több tartásdíjjal lógott az apa, vádat emeltek ellene

KEMMA Az ügyészség arra tett indítványt, hogy az apát a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetésre ítélje.

Az esztergomi Babits Mihály Színház alkotótáborában teljesen új darab is születhet

KEMMA Az esztergomi Babits Mihály Színház és a Sándor Center Egyesület idén is meghirdeti a Rengeteg Színház alkotótábort Szovátán.

2020.07.10

KEMMA

Elrendelték a letartóztatását a Bábolnánál elfogott embercsempésznek

KEMMA A Komáromi Járási Ügyészség az embercsempészés bűntette miatt indult ügyben indítványt tett a szlovák állampolgárságú férfi letartóztatásának az elrendelésére.

A tatabányai Gyurcsónak Ádám labdarúgónak bizonytalanná vált a jövője

KEMMA Egyelőre nem tudja Gyurcsó Ádám, hogyan alakul a pályafutása azután, hogy egyéves kölcsönszerződése lejártával a Puskás Akadémia labdarúgócsapatától visszatért a Hajduk Splithez.

Országos kezdeményezés keretében zenéltek megyeszerte a fúvószenekarok

KEMMA Újra miénk a tér! – címmel szervezett országos rendezvényt hétvégén a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség.

Bemutatkozik Máriahalom, ahol a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektetnek

KEMMA Folyamatosan épül és szépül Máriahalom, ahol az apró, a község arculatát meghatározó fejlesztésekre is ugyanakkora hangsúlyt fektetnek.

Ellopta a fémtárgyakat majd leadta a MÉH telepre, egy nap alatt lebukott a férfi

KEMMA Az esztergomi rendőrök egy nap alatt elfogták azt a férfit, aki fémtárgyakat lopott egy esztergomi garázsból, majd a lopott cuccokat leadta a MÉH telepre.

Profi karrierjére készül a tatabányai fallabdás lány, aki korosztálya egyik legjobbja

KEMMA A koronavírus idején sem állt le az edzésekkel a tatabányai Squashberek SE fallabdázója Chukwu Hannah, aki jövőre már az U19-es profi karrierjére készül.

Autósmozit alakítanak ki a pincesorok előterében Nyergesen

KEMMA Nyergesújfalun először autósmozi várhatja az érdeklődőket, melyre segítséget ad az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program pályázatán elnyert támogatás.

Milliárdokból korszerűsítik megyénk településeinek szennyvízkezelését

KEMMA A hét település négy szennyvízelvezetési agglomerációt alkot, azaz négy helyszínen újul meg teljesen a szennyvíztisztító telep.

Vízen is felfedezhetjük a Dunakanyart

KEMMA Dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője nemrégiben jelentette be a közösségi oldalán, hogy saját hajójárata lesz a Dunakanyarnak.

Szilárd burkolatú út épülhet Vértesszőlősön a Baromállás dűlőben

KEMMA Vértesszőlős a Magyar Falu Program keretében 25, 74 millió forintos támogatást nyert el, amelynek köszönhetően a Baromállás dűlőben szilárd burkolatú út épülhet.

A honvédelmi miniszter is megnézte, hogyan újul meg a tatai laktanya

KEMMA A honvédelmi miniszter megtekintette a katonai objektum több létesítményét, a látványterveket, valamint a felújítás alatt álló épületeket.

Lopás és hamis tanúzás miatt is bíróság előtt felelhet tetteiért a férfi

KEMMA Az Esztergomi Járási Ügyészség először lopás, majd a lopás ügyében vallott hamis tanúzás miatt két héten belül kétszer emelt vádat egy férfival szemben.

Két év után elköszönt Balogh Pál, a Dorogi FC szakmai igazgatója

KEMMA A nyártól már az NB II.-es újonc DEAC csapatát dirigálja Balogh Pál, a Dorogi FC eddigi szakmai igazgatója.

Kamionok karamboloztak az M1-esen Óbaroknál

KEMMA Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 43-as kilométernél összeütközött két kamion.

A vadásztársaság egykori elnökéről emlékeztek meg Szomódon

KEMMA A Dunaszentmiklósi Rákóczi Vadásztársaság emlékművet avatott szombat délelőtt dr. Kocsis Endre halálának első évfordulóján, aki 40 évig volt a társaság elnöke.

Elítélte a Tatai Járásbíróság azt a nőt, akit sarlóval támadt az élettársára

KEMMA A Tatai Járásbíróság az élettársát bántalmazó nőt tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 1 év, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

Több százezer hamis egészségügyi védőfelszerelést foglaltak le két kamionból az M1-esen

KEMMA A magyar és a román kamionban közel fél millió hamis védőmaszkot és más egészségügyi védőfelszerelést találtak, amely értéke meghaladta a 130 millió forintot.

Börtönre ítélték a nőt, aki vendéglátóját egy vita hevében hátba szúrta

KEMMA A Tatabányai Törvényszék 5 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a nőt, aki egy 19 centiméteres pengéjű késsel hátba szúrta vendéglátóját.

Szeptember végén rendezhetik meg Tatabányán a MOST FESZT-et

KEMMA A veszélyhelyzet kihirdetéséig hatalmas érdeklődés kísérte a Jászai Mari Színház produkcióit. Az elmaradt előadások nagy részét szeptembertől pótolják.

Az OSE Lions hazai meccsei az ország legnézettebb sporteseményei között szerepelnek

KEMMA Egy több sportágra kiterjedő, helyszíni nézettséget vizsgáló statisztikában zárt az élmezőnyben az OSE Lions élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata.

A győztes páros csaknem ötven kiló halat fogott a tatai horgászversenyen

KEMMA Horgászversenyhez méltó csend és nyugalom fogadta a hétvégén a Cseke-tóra érkezőket.

Szirénapróbát tartott a katasztrófavédelem megyénk több településén

KEMMA A megyében Komáromban és Almásfüzitőn valamint Nyergesújfalun, Dorogon és Esztergom-kertvárosban szirénapróbát tartottak.

Polgármesterek ismerték el megyénk egyenruhásainak munkáját

KEMMA Komárom-Esztergom megye településeinek vezetői azokat az egyenruhásokat ismerték el megyeszerte, akik munkájukkal, szolgálatellátásukkal példát mutattak kollégáiknak.

Mutatjuk a Tatára érkező harckocsikat: ezekkel ugrik fél évszázadot előre a honvédség

KEMMA Lőrincz Gábor dandártábornok elmondta, hogy a Németországból rendelt harckocsikkal húsz évet ugrik előre az időben a Magyar Honvédség.

Ismeretlenekből kovácsol igazi családot a tatabányai hölgy által alapított közösségi oldal

KEMMA Mosolygós, csillogó szemű gyerekek fényképeivel tarka a Pótnagyi, Pótpapi, Pót­unoka Keres-Kínál Országosan nevű közösségi oldal galériája.

Jogosítványával fizetett cselekedetéért a 27 éves ittas tatai sofőr

KEMMA A 27 éves tatai férfival szemben igazoltatás közben a rendőrök alkoholszondát is fújattak, amely pozitív eredményt mutatott.

Pedagógusokat díjaztak Észak-Komáromban

KEMMA A koronavírus-járvány miatt Az év pedagógusa kitüntetés átadását a hét elején tartották. Az idén tizenhárman vehettek át díjat Keszegh Béla polgármestertől.