Ezek a legkoszosabb dolgok a konyhádban

Azt mindannyian tudjuk, hogy a konyhai higiéniára fokozottan oda kell figyelni – igyekszünk gyakran felmosni, tisztítani a mosogatót, letörölni a konyhapultot, a főzőlapot stb. Ám vannak olyan felületek is, amikről nem is gondolnánk, hogy mennyi baktériumnak adhatnak otthont és ezért nem foglalkozunk velük eleget, pedig kellene. Máris mutatjuk, mik ezek!

Így tarthatod tovább frissen a gyümölcsöket és zöldségeket

VIDEKIZE A babkonzerv és száraz tészta évekig eláll, de mi a helyzet a friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, amik pár nap után tönkremennek? Ha a következő trükköket megfogadod, egy esetleges karanténban sem kell róluk teljesen lemondanod.

9 dolog, amire még a sót használhatod az ízesítésen kívül

VIDEKIZE A só a legsokoldalúbb tagja a fűszerespolcunknak, bár kétség kívül ez a legegyszerűbb is… Szinte minden fűszerkeveréknek elmaradhatatlan összetevője, magában használva pedig már egyetlen csipet is elég lehet ahhoz, hogy előhozza a vágyott ízeket a tojásból, az avokádóból, de még a csokis desszertekből is! Az ízek fokozásán túl a konyhasót, azaz a nátrium-kloridot még rengeteg módon hasznosíthatjuk a konyhában. Íme 9 szuper tipp, nem ételízesítéshez!

Rántott, ropogós, ragacsos – 7 tuti csirkeszárny recept

VIDEKIZE A csirkeszárnyat sokan szeretik, hiszen még viszonylag a megfizethető húsok közé tartozik és gyorsan lehet finom sültet készíteni belőle.

7 régi kifejezés a konyhából, amit csak kevesen ismernek

VIDEKIZE Ön vajon köztük van?

Polenta és puliszka – így lesz tökéletes a kukoricakása!

VIDEKIZE A polenta, más néven puliszka laktat, egészséges és változatosan elkészíthető – nemcsak köretnek vagy főételnek, hanem snacknek és süteménynek is kiváló. Próbálja ki, ha eddig még nem tette!

10 rakott fogás, amit imádni fog a család

VIDEKIZE 10 variáció rakottasra: van húsos, vega, krumplis zöldbabos, csülkös, keles és káposztás – mindenki talál köztük kedvére valót!

7 tipp a tökéletes máglyarakáshoz

VIDEKIZE 7 jó tanács, amit érdemes megfogadni a kedvenc maradékmentő finomságunk elkészítéséhez!

Így tehetjük tönkre a krumplipürét – 7 dolog amire figyelni kell

VIDEKIZE Nézzük, melyek azok az alapvető hibák, amelyeket készítésekor elkövethetünk.

Főszerepben a tojás – A legfinomabb tojásos főételek, desszertek

VIDEKIZE Tojásból készülhetnek rakott finomságok, piték, egyszerű egytálételek, ahogyan desszertek és leves is. Elhoztuk a kedvenc receptjeinket

Trükkök krumplipucoláshoz

VIDEKIZE Süthetjük, főzhetjük, készíthetünk belőle csipszet, vagy pürét. Trükkök és praktikák a krumplipucolásra.

Sertéscomb kisokos

VIDEKIZE Mit főzzünk a sertéscombból?

Pörkölttől a levesig – 10 recept a zúza szerelmeseinek

VIDEKIZE Megosztó étel a zúza. Vagy imádja, vagy utálja az ember. Természetesen most azoknak hoztunk néhány ötletet, akik szívesen főznek, és persze esznek zúzát. Nézzünk 10 szuper receptet!

Receptek a füstölt sajt szerelmeseinek!

VIDEKIZE Töltelékek, sós vendégvárók, vagy tepsis finomságok remek hozzávalója lehet a füstölt sajt! Elhoztuk a kedvenc receptjeinket.

A jó csirke titka – Inkább kevesebbet, de jobbat

VIDEKIZE Mindegy, hogy csirkepaprikást, pörköltöt, sültet, vagy levest akarunk készíteni a csirkéből, ezeket az alapszabályokat érdemes betartani, mielőtt megvesszük a húst!

Így készül az igazi Spagetti carbonara

VIDEKIZE A bolognai, valamint a milánói után, a carbonara az egyik legnépszerűbb tésztaétel. Ám sokan tévesen, számos olyan alapanyagot is raknak bele, amire nincs szükség. Nézzük, hogy született ez az étel, és milyen az eredeti recept!

Hagyma, te jóságos!

VIDEKIZE

Így készül az igazi cézár saláta

VIDEKIZE Cézár salátának álcázva rengeteg étellel találkoztam már. Ám tisztázzuk, hogy az eredeti cézár salátába nem kerül sem trappista, sem főtt tojás, ahogyan sonka sem. Nézzük, hogy miből is áll ez a régi, egyszerű, de nagyszerű saláta!

Mihez kezdjünk a tojásfehérjével

VIDEKIZE Az ünnepek után a legtöbb  háziasszony fagyasztója tele van tojásfehérjével, hiszen sok sárgáját használtunk a csodálatos főzött krémekhez, házi fagylaltokhoz, foszlós kalácsokhoz. Mihez kezdjünk vele?

Hajnalban visít a malac

VIDEKIZE

Mit is együnk szilveszterkor meg az év első napján?

VIDEKIZE Mit együnk, és mit jobb kerülni szilveszterkor? Kik azok, akik a babonák ellenére, mégis ehetnek halat?

Kolbászos, juhtúrós, töpörtyűs – 16 kiváló pogácsarecept

VIDEKIZE Az év utolsó napjaiban sok vendég érkezik hozzánk. A pogácsát szinte mindenki szereti, ráadásul végtelen verzióban elkészíthetjük. Elhoztak a 16 kedvenc pogácsareceptünket.

Megjelent a Vidék Íze januári száma!

VIDEKIZE Már kapható a januári Vidék íze magazin! Készüljön velük a szilveszterre! Ízelítő a tartalomból!

12 recept, hogy tökéletes legyen a töltött káposzta

VIDEKIZE A magyar családokban a hal, valamint a mákos guba mellett, töltött káposzta kerül a leggyakrabban az asztalra karácsonykor. Sok-sok módon elkészíthetjük, elhoztuk a 12 kedvenc receptünket!

Karácsonyi menüsor sok-sok recepttel!

VIDEKIZE Levesek, főételek, desszertek és köretek. Mindenre gondoltunk. Induljon a karácsonyi főzőcskézés!

A legfinomabb halászlé receptek az ünnepekre

VIDEKIZE Halászlét készíteni az ünnepekre? Elhoztuk a kedvenc receptjeinket, amelyekben nem fog csalódni. Találja meg a kedvére valót!

7 lépés a tökéletes habcsókért

VIDEKIZE Sokan szeretnének tökéletes habcsókot készíteni otthon karácsonykor. Ez nem lehetetlen! Néhány apró trükk, és mesterei lehetünk ennek a cukorbombának!

Süssön piros sütiket Mikulásra! – 8 tuti recept

VIDEKIZE Kicsik, és nagyok is szeretni fogják ezeket a piros sütiket. A Mikulás a legjobb alkalom, hogy megsüssük ezeket a finomságokat!

Pontytól a bablevesig – József Attila kedvencei

VIDEKIZE Így ettek ők sorozatunk új részében József Attila kedvenceit vesszük górcső alá!

Szezonja van! Így süssünk hurkát, kolbászt!

VIDEKIZE A hurkát és a kolbászt főleg télen szeretjük. Krumplipürével, savanyúsággal, befőttel, vagy friss kenyérrel az igazi. Ám sokszor mérgelődünk, ha kidurran a hurka, vagy ha, az egyik már megsült, míg a  másiknak még kell egy kis idő. Íme néhány hasznos tanács, amit ha betartunk, mennyei lesz a végeredmény!

A zabkeksz titka

VIDEKIZE

10 mákos sütemény, ahogy a nagyi csinálta

VIDEKIZE Nyáron a gyümölcsöké a főszerep, de télen már a mákkal, a dióval, a sütőtökkel töltjük meg a süteményeinket. El is hoztunk tíz igazán házias mákos süteményt, amelyek akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket!

Gyorsan finomat: variációk töltött tojásra

VIDEKIZE A töltött tojás az egyik ilyen Jolly Joker, amit bármikor bevethetünk. Ráadásul sok verzióban elkészíthetjük. Bár sokan retró, kissé régimódi ételnek gondolják, apró változtatásokkal, meglepő fűszerekkel készíthetünk belőle trendi étket az asztalra.

Babonák a konyhából – Ön hisz bennük?

VIDEKIZE Mit jelent, ha kiömlik a bor? Na, és az, ha összetörik a tojás? Konyhai babonák nyomában!

5 laktató töltött krumpli – próbáljon ki egyet hétvégén!

VIDEKIZE A héjában sült burgonyát mindeni szereti, pláne fűszeres olvasztott vajjal és sült szalonnával. Az élvezeteket azonban fokozhatjuk, ha megtöltjük a krumplit juhtúróval, gombával, vagy akár tükörtojással.

5 étel, amit soha ne tegyünk a mikróba

VIDEKIZE A mikrohullámú sütőnek számos előnye van, ám vannak olyan ételek, amelyeket tilos betenni a mikróba, mert felrobbannak, vagy a belőlük kiáramló gőz okozhat problémákat.

Húsvéti fogások – Megjelent a Vidék Íze áprilisi száma

VIDEKIZE A Vidék íze április magazinjából izgalmas desszerteket, főételeket készíthet el a családdal. Olvasson bele a tartalomba, lapunkat pedig keresse az újságosoknál!

A tökéletes rántotta 6 titka

VIDEKIZE A rántotta az egyik legkedveltebb tojásos reggeli. Ám bármennyire is tűnik elronthatatlannak, olykor előfordul, hogy nem sikerül tökéletesre. Segítünk, hogy ne kövesse el hibákat.

7 mennyei túrótorta, amiből egy szelet nem elég

VIDEKIZE Igazi jolly joker édességnek számít a túrótorta. Készülhet sülve, sütés nélkül, gyümölcsösen vagy zselésen, épülhet keksz- vagy piskótaalapra.

Húsmentes fogások a böjtre – Megjelent a Vidék Íze márciusi száma!

VIDEKIZE A húsvét előtti időszak a böjt jegyében telik. Ennek fényében sok húsmentes, vegán és vegetáriánus fogással készültünk olvasóinknak a márciusi Vidék íze magazinban! Olvasson bele a tartalomba, lapunkat pedig keresse az újságosoknál!

Így olvasszuk ki biztonságosan a csirkehúst!

VIDEKIZE A boltokban járva gyakran vásárolunk húsféléből többet, majd a fagyasztóban tároljuk a felhasználásig.

8 laktató húsos leves

VIDEKIZE Egy tányér leves is lehet laktató főfogás, különösen akkor, ha a leves valamilyen hússal készül.

Káposzta kisokos és szuper receptek

VIDEKIZE Kínai kel, fejes káposzta, kelbimbó, lila káposzta és kelkáposzta. Melyik mire jó, és milyen őrületesen finom ételeket készíthetünk belőlünk?!

Sós és édes olcsó desszertek gyűjteménye

VIDEKIZE Kevés pénzből is ki lehet hozni egy finom desszertet. Íme néhány sós vendégváró, vagy kellően édes, sütemény, amelyek amellett, hogy nagyon finomak, nem terhelik meg a kosztpénzt.

Velő a fasírtban

VIDEKIZE Ha popcorn helyett fasírtot árulnának a mozikban, az is népszerű lenne – vallja Semsei Rudolf, aki több étterem és egy partiszerviz többségi tulajdonosaként vágott bele a street foodba, pontosabban a fasírtba. Izgalmas ízeket kínálnak a Fasírt Kitchenben háromdekás, roppanós golyók formájában.

A jó brownie titka

VIDEKIZE

Spárga gyorstalpaló

VIDEKIZE Egy csecsemőnek minden vicc új. Így hát minden szezon elején röviden elmondjuk a spárgapucolásra vonatkozó okos tanácsainkat, hátha nem látta otthon mindenki. Egyszerű dolgok, de ha rosszul csináljuk, rossz lesz az étel is.

10 gyors, egyszerű finomság, ha van otthon sonka

VIDEKIZE Sonkás finomságok a vacsora megmentői lehetnek. Ezek az ételek 60 perc alatt elkészülnek! Saláták, egytálételek, tésztás különlegesség, ha van otthon sonka!

10 nagyszerű recept, ha kedveli a sült oldalast

VIDEKIZE Omlós, szaftos hús az oldalas, amit ezernyi módon elkészíthetünk. Nézzük a kedvenc receptjeinket! (Az ételek nevére kattintva eljut a receptekhez!)

10 tésztás egytálétel, ha nem tudja, mi legyen a vacsora

VIDEKIZE Gyorsan, valami finomat. A tészta mindig kihúz minket a pácból, ha nem tudjuk, hogy mi legyen a vacsora. Jöjjön tíz szuper ötlet.

Leves, egytálétel, nasi – finomságok, ha van otthon zeller

VIDEKIZE

Fánk kisokos a különlegestől a hagyományosig!

VIDEKIZE Különleges, színes fánk, hagyományos farsangi finomság és a svédek kedvence. Íme néhány fánk, amit érdemes kipróbálni!

Kelkáposzta, te finomság!

VIDEKIZE Miért együnk kelkáposztát télen, és mit készítsünk belőle?

Salátától a főételig – Szerencsét hozó receptek lencsével

VIDEKIZE Hozzon nekünk gazdagságot és szerencsét a lencse! Főzelék, leves, főétel, vagy saláta? Mindenre van egy ötletünk!

Last minute: a legjobb karácsonyi kacsasültek

VIDEKIZE A szárnyasok közül a kacsa a legnépszerűbb karácsonykor. Készíthetünk kacsasültet egészben, a melléből, vagy a combjából. Nézzük a Vidék íze legnépszerűbb receptjeit!

10 tökéletes leves az ünnepekre

VIDEKIZE A leves legalább annyira az ünnepekre része, mint a guba, vagy a káposzta. Készülhet fácánból, halból, sertésből, de vadból is. Elhoztuk a kedvenc ünnepi leveseket!

Kiváló köretek karácsonyra -12 recept

VIDEKIZE Milyen köret kerüljön az ünnepi asztalra? Ha egy kis inspirációra van szüksége, nézze meg gyűjteményünket!

Kocsonyák karácsonyra és szilveszterre

VIDEKIZE Megosztja az embereket a kocsonya. Vannak, akik imádják, mások nem igazán rajongnak érte. Ha ön is szereti a téli ünnepek alkalmával elkészíteni a kocsonyát, akkor ezeket a recepteket ajánljuk.

Így lesz tökéletes a karácsonyi kalács, bejgli

VIDEKIZE Néhány apró trükk, és nekünk lesz a legfinomabb karácsonyi kalácsunk és bejglink idén! Jöjjenek a tanácsok, na és persze a receptek!

Zakatol a Mézeskalács-villamos

VIDEKIZE Olyan, akár egy hosszú, zakatoló mézeskalács, de ez igazából a Miskolc büszkesége, a Mézeskalács villamos.

Miért eszünk karácsonykor halat?

VIDEKIZE

Téli Jolly Joker: a savanyú káposzta

VIDEKIZE A téli időszakban ma is sok ételt készítünk savanyú káposztából. Akinek nincs a saját pincéjében, hordóban ez a finomság, az általában a piacon szerzi be. S ennek az egyik fellegvára: Vecsés.

Hogy kerül isler a marharagu mellé?

VIDEKIZE Kőrösi Blankát a Séfek séfében ismerték meg az emberek. Ám nem volt mindig egyértelmű, hogy a gasztronómia az ő világa. Most kreatív tanfolyamokat tart, és azon kísérletezik, hogyan tudja összepárosítani egy tányéron az islert és a marharagut.

Apa főz: csilis bab Szegedről

VIDEKIZE Régen elfeledett levél rejtette a legjobb csilis baba receptet, amit eddig próbáltunk!

Tanácsok, ha először süt kuglófot

VIDEKIZE Nehéznek tűnhet, de a kuglóffal hamar lehet sikerélményünk, viszont néhány tanácsot érdemes megfogadnunk!

A legjobb receptek a gulyás szerelmeseinek

VIDEKIZE Babgulyás, birkagulyás, marhagulyás, gulyás cukkinivel... Megszámlálhatatlan verzió, és mindegyik van egy jó ötletünk!

Fánk receptek is sütési trükkök!

VIDEKIZE Ősszel is süthetünk fánkot, nem kell várni a farsangig!

Vírus ellen nincs gyógynövény!

VIDEKIZE A koronavírus-járvány terjedését úgy tudjuk megfékezni, ha betartjuk az előírásokat, és otthon maradunk – ezt üzeni Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is az olvasóknak.

5 érdekesség a kölesről, amit nem tudott

VIDEKIZE A kuszkusz és a bulgur mellett a köles a legkedveltebb köret az egészséges életmódot követők körében. Nemcsak sokféle ételt készíthetünk vele, hanem rengeteg jótékony hatása is van. Összeszedtük öt pontban, hogy mit érdemes tudni erről a szuperélelmiszerről.

Ilyen gyakran érdemes a kávéfőzőt tisztítani!

VIDEKIZE Ha naponta használja a kávéfőzőt, akkor nem árt óvatosnak lenni, ugyanis akár a kotyogó, akár a legmodernebb gép is remek táptalaja lehet a baktériumoknak, penésznek.

Ilyen gyakran cserélje a fakanalat, vágódeszkát!

VIDEKIZE A konyhai eszközök esetében nem jelölik, hogy meddig használjuk a fakanalat, a szlikonlapátot, vagy a vágódeszkát. Mikor ajánlatos ezeket lecserélni?

Így készíthet omlós, szaftos csirkemellet

VIDEKIZE A csirkemell jó választás akár vasárnapi ebédnek, akár hétköznapi vacsorának, viszonylag olcsó és sokféleképpen elkészíthető. A roston sült csirkemell az egyik legegyszerűbb választás, ha gyors ételt szeretnénk.

8 piskótatekercs, amiből egy rúd nem elég

VIDEKIZE A piskótatekercset a klasszikus változat mellett sokféleképpen elkészíthetjük. Íme néhány recept erre a nagyszerű süteményre.

Fűszer kisokos: Mikor, melyiket tegyük az ételbe?

VIDEKIZE A különféle fűszerek eltérően viselkednek a fazékban: egyesek nem bírják a magas hőmérsékletet, másoknak éppen a hőkezelés segít az aromák kiteljesítésében.

Zsírjában az ereje: így menekült meg a mangalica

VIDEKIZE Ősi magyar zsírsertés a mangalica, amely húsából számos finomságok készíthetünk. A mangalica a múlt század második felétől mintegy 100 éven keresztül európai hírt és rangot jelentett a magyar sertéstenyésztésnek. 

Mit használjunk cukor helyett? – Édesítők útvesztőjében

VIDEKIZE Nyírfacukor, eritrit, sztívia. Melyiket használjuk az alábbi édesítők közül, ha helyettesítenünk kell a cukort?

Apa világgá megy: Mangalica Mennyország

VIDEKIZE Ha örökké egészséges, fiatal és szép akarsz maradni, akkor mangalicatermékeket kell fogyasztanod. Ez egy egészen rendjén való ígéret, amihez már csak az ingyen sör/unikum társuljon, és helyben is lennénk: nemcsak mangalica, de Apamennyországban is…

A tökéletes vajas tészta titka

VIDEKIZE A vajas tésztát legtöbben boltban vásároljuk, ám ha van időnk, és türelmünk, akkor megéri otthon elkészíteni! Nézzük azokat a trükköket, amelyek segítségével, biztosan sikerülni fog!

Színes fánkok, ropogós csirkék! – Megjelent a Vidék íze februári száma!

VIDEKIZE Már nagyon várjuk a tavaszt, ám előtte vár ránk a farsangi időszak. Ennek fényében pedig sok-sok fánkkal készültünk olvasóinknak a februári Vidék íze magazinban! Olvasson bele a tartalomba, lapunkat pedig keresse az újságosoknál!

A legfinomabb krumplilevesek!

VIDEKIZE Különleges levesek, amelyeknek az alapja bizony a krumpli! Mi ezeket ajánljuk!

Megálltunk egy reggelire

VIDEKIZE Lélekkel készül – ezt érezzük a Csillaghegyi Megálló ételeiben. Gasztroregénybe illő történetet mesél a két tulajdonosnő, akik jószerivel a semmiből hozták létre a mára népszerűvé vált reggelizőhelyüket. Baráti társaságok is szívesen betérnek, hiszen a nap első étkezése igenis fontos.

Egészséges köretek tészta és krumpli helyett

VIDEKIZE

Apa világgá megy: Egy igazi háztáji

VIDEKIZE A folyamatos pazarlásra és fogyasztásra berendezett világunk meglehetős távol került az egykorvolt paraszti gazdaságok takarékos, saját maguk számára minden szükséges élelmet előállító működésétől. Egy tanyasi vagy falusi portán régen mindent megtermeltek és mindent feldolgoztak, szemétbe semmi nem került. Még a sparhelt hamujának is akadt helye. Megjegyzem: a ma környezetvédői éppen 25 féle módon ajánlják felhasználni a hamut; ezt az öreg parasztemberek mindenféle tudomány nélkül, maguktól is tudták.

Gombóc, nudli, barátfüle

VIDEKIZE

Mennyei desszertek 40 perc alatt

VIDEKIZE Az ünnepek alatt sokat sütünk, így nem meglepő, ha januárban már inkább gyorsan elkészíthető finomságokra vágyunk. Ezek a desszertek 40 perc alatt megsülnek, szóval nem kell sok időt töltenünk a konyhában ahhoz, hogy valami édességet tálaljunk. (A sütik nevére nevére kattintva eljut a recepthez.)

Malacsültek szilveszterre! – 11 recept

VIDEKIZE Legyen malacunk! Szilveszterkor jobb, ha nem eszünk szárnyast, mert elrepül a szerencsének. Együnk hát malacot!

Falatkák, sonkatekercsek, töltött tojások – Mi kerüljön a szilveszteri hidegtálra?

VIDEKIZE Mi kerüljön a hidegtálra szilveszterkor? Készíthetünk például töltött tojást, sonkatekercset, minifasírtot, ahogyan virslit és lencsét is felvonultathatunk a tálon. A siker garantált, ha pedig időnk van, még házi pékárut is süthetünk!

Mákos guba: 9 ötletes recept

VIDEKIZE A világ talán legegyszerűbb ünnepi csemegéje a mákos guba! A tej, méz és a mák hármasa a kiflivel, vagy a bobájkával elképesztően finom. El is hoztunk néhány pompás receptet.

10 pontyból készült főétel Szentestére

VIDEKIZE Karácsonykor nemcsak a töltött káposzta, de a halból készült ételek is nélkülözhetetlenek. A legtöbben pontyot használnak ilyenkor, így erre hoztunk most ötleteket.

Aprósütemények, amiket imádni fognak a vendégek

VIDEKIZE Aprósüteményekből érdemes betárazni az ünnepek alatt, hiszen kisegítő az embert, ha hirtelen betoppannak a vendégek. Ráadásul sokkal finomabbak, ha mi magunk készítjük el őket!

Tejszínes, mézes, klasszikus – A Vidék íze kedvenc zserbó receptjei

VIDEKIZE Nincs karácsony zserbó nélkül. Ám már ezernyi változatban elkészíthetjük ezt a klasszikus süteményt!

A kívül ropogós, belül omlós kacsacomb titka

VIDEKIZE A kacsacombhoz idő kell, de ha valami igazán különleges szárnyast kínálnánk az ünnepek alatt, akkor megéri rászánni az időt. Konfitálhatjuk, hogy egyszerűen megsüthetjük, a lényeg a türelem, és még ezer apróság, amit most elárulunk!

Budapesté lehet Európa legszebb karácsonyi vására!

VIDEKIZE A European Best Destinations független utazási portál idén is elindította közönségszavazását arról, hogy a látogatók melyik karácsonyi vásárt tartják a legszebbnek Európában. Még 5 napig lehet szavzani, és Budapestnek jó esélyei vannak!

Mindent az égetett tészta elkészítéséről

VIDEKIZE Ekler, képviselő fánk, profiterol... Csak néhány népszerű édesség, amely égetett tésztából készül. Hoztunk néhány tanácsot, hogy mindenkinek sikerüljön a tökéletes égetett tészta!

Hajdina, a tatárok búzája

VIDEKIZE Köretként, kásaként, de még rétesben is használhatjuk a hajdinát. Receptek és főzési technikák, hogy újabb élelmiszerrel főzzünk gyakrabban!

„Öreg” hagyma, és passzírozás – A jó halászlé titkai

VIDEKIZE Miért fontos, hogy öreg hagymát használjunk? Mi adja a halászlé karakteres ízét, s ki jegyezte fel először ennek a finomságnak a receptjét?

Kiskarácsony, nagykarácsony – Megjelent a decemberi Vidék íze

VIDEKIZE Megjelent a Vidék íze decemberi, karácsonyi lapszáma! Készüljön velük az ünnepekre, sok-sok recept, hogy tökéletes legyen a menü. Ízelítő a tartalomból!

Csicsóka – Receptre kellene adni

VIDEKIZE Mire jó a csicsóka, és mit készítsünk ebből az egészséges zöldségből otthon?

10 töltött csirkecomb, amit mindenki imádni fog

VIDEKIZE Szeretjük töltve is rántva, a legjobb pedig, ha ezt a kettőt kombináljuk! Tíz nagyon finom és laktató töltött csirkecomb receptet hoztunk, amiben nem fog csalódni!

10+1 recept, ha van a hűtőben leveles tészta

VIDEKIZE Leveles tésztából készülhetnek kosárkák, lepények, de akár torták is. Gyors ételek csodatevője ez, ha a boltban kapható verziót használjuk.