A jó brownie titka

Színes fánkok, ropogós csirkék! – Megjelent a Vidék íze februári száma!

VIDEKIZE Már nagyon várjuk a tavaszt, ám előtte vár ránk a farsangi időszak. Ennek fényében pedig sok-sok fánkkal készültünk olvasóinknak a februári Vidék íze magazinban! Olvasson bele a tartalomba, lapunkat pedig keresse az újságosoknál!

A legfinomabb krumplilevesek!

VIDEKIZE Különleges levesek, amelyeknek az alapja bizony a krumpli! Mi ezeket ajánljuk!

Megálltunk egy reggelire

VIDEKIZE Lélekkel készül – ezt érezzük a Csillaghegyi Megálló ételeiben. Gasztroregénybe illő történetet mesél a két tulajdonosnő, akik jószerivel a semmiből hozták létre a mára népszerűvé vált reggelizőhelyüket. Baráti társaságok is szívesen betérnek, hiszen a nap első étkezése igenis fontos.

Egészséges köretek tészta és krumpli helyett

VIDEKIZE

Apa világgá megy: Egy igazi háztáji

VIDEKIZE A folyamatos pazarlásra és fogyasztásra berendezett világunk meglehetős távol került az egykorvolt paraszti gazdaságok takarékos, saját maguk számára minden szükséges élelmet előállító működésétől. Egy tanyasi vagy falusi portán régen mindent megtermeltek és mindent feldolgoztak, szemétbe semmi nem került. Még a sparhelt hamujának is akadt helye. Megjegyzem: a ma környezetvédői éppen 25 féle módon ajánlják felhasználni a hamut; ezt az öreg parasztemberek mindenféle tudomány nélkül, maguktól is tudták.

Gombóc, nudli, barátfüle

VIDEKIZE

Mennyei desszertek 40 perc alatt

VIDEKIZE Az ünnepek alatt sokat sütünk, így nem meglepő, ha januárban már inkább gyorsan elkészíthető finomságokra vágyunk. Ezek a desszertek 40 perc alatt megsülnek, szóval nem kell sok időt töltenünk a konyhában ahhoz, hogy valami édességet tálaljunk. (A sütik nevére nevére kattintva eljut a recepthez.)

Malacsültek szilveszterre! – 11 recept

VIDEKIZE Legyen malacunk! Szilveszterkor jobb, ha nem eszünk szárnyast, mert elrepül a szerencsének. Együnk hát malacot!

Falatkák, sonkatekercsek, töltött tojások – Mi kerüljön a szilveszteri hidegtálra?

VIDEKIZE Mi kerüljön a hidegtálra szilveszterkor? Készíthetünk például töltött tojást, sonkatekercset, minifasírtot, ahogyan virslit és lencsét is felvonultathatunk a tálon. A siker garantált, ha pedig időnk van, még házi pékárut is süthetünk!

Mákos guba: 9 ötletes recept

VIDEKIZE A világ talán legegyszerűbb ünnepi csemegéje a mákos guba! A tej, méz és a mák hármasa a kiflivel, vagy a bobájkával elképesztően finom. El is hoztunk néhány pompás receptet.

10 pontyból készült főétel Szentestére

VIDEKIZE Karácsonykor nemcsak a töltött káposzta, de a halból készült ételek is nélkülözhetetlenek. A legtöbben pontyot használnak ilyenkor, így erre hoztunk most ötleteket.

Aprósütemények, amiket imádni fognak a vendégek

VIDEKIZE Aprósüteményekből érdemes betárazni az ünnepek alatt, hiszen kisegítő az embert, ha hirtelen betoppannak a vendégek. Ráadásul sokkal finomabbak, ha mi magunk készítjük el őket!

Tejszínes, mézes, klasszikus – A Vidék íze kedvenc zserbó receptjei

VIDEKIZE Nincs karácsony zserbó nélkül. Ám már ezernyi változatban elkészíthetjük ezt a klasszikus süteményt!

A kívül ropogós, belül omlós kacsacomb titka

VIDEKIZE A kacsacombhoz idő kell, de ha valami igazán különleges szárnyast kínálnánk az ünnepek alatt, akkor megéri rászánni az időt. Konfitálhatjuk, hogy egyszerűen megsüthetjük, a lényeg a türelem, és még ezer apróság, amit most elárulunk!

Budapesté lehet Európa legszebb karácsonyi vására!

VIDEKIZE A European Best Destinations független utazási portál idén is elindította közönségszavazását arról, hogy a látogatók melyik karácsonyi vásárt tartják a legszebbnek Európában. Még 5 napig lehet szavzani, és Budapestnek jó esélyei vannak!

Mindent az égetett tészta elkészítéséről

VIDEKIZE Ekler, képviselő fánk, profiterol... Csak néhány népszerű édesség, amely égetett tésztából készül. Hoztunk néhány tanácsot, hogy mindenkinek sikerüljön a tökéletes égetett tészta!

Hajdina, a tatárok búzája

VIDEKIZE Köretként, kásaként, de még rétesben is használhatjuk a hajdinát. Receptek és főzési technikák, hogy újabb élelmiszerrel főzzünk gyakrabban!

„Öreg” hagyma, és passzírozás – A jó halászlé titkai

VIDEKIZE Miért fontos, hogy öreg hagymát használjunk? Mi adja a halászlé karakteres ízét, s ki jegyezte fel először ennek a finomságnak a receptjét?

Kiskarácsony, nagykarácsony – Megjelent a decemberi Vidék íze

VIDEKIZE Megjelent a Vidék íze decemberi, karácsonyi lapszáma! Készüljön velük az ünnepekre, sok-sok recept, hogy tökéletes legyen a menü. Ízelítő a tartalomból!

Csicsóka – Receptre kellene adni

VIDEKIZE Mire jó a csicsóka, és mit készítsünk ebből az egészséges zöldségből otthon?

10 töltött csirkecomb, amit mindenki imádni fog

VIDEKIZE Szeretjük töltve is rántva, a legjobb pedig, ha ezt a kettőt kombináljuk! Tíz nagyon finom és laktató töltött csirkecomb receptet hoztunk, amiben nem fog csalódni!

10+1 recept, ha van a hűtőben leveles tészta

VIDEKIZE Leveles tésztából készülhetnek kosárkák, lepények, de akár torták is. Gyors ételek csodatevője ez, ha a boltban kapható verziót használjuk.

A dobostorta is bekerült végre a Hungarikumok Gyűjteményébe

VIDEKIZE Régi kedvenc a dobostorta, ami meghódította a világot. Most, hogy bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe, felelevenítettük a történetét!

Édes ősz: sütőtökös sütemények gyűjteménye

VIDEKIZE A nyár slágere a görögdinnye, az őszi viszont a sütőtök! Számos édesség készülhet belőle a pitétől, a tortáig! Nézzük őket!

Ilyen a jó gofri!

VIDEKIZE A palacsinta után talán a gofri az egyik legkedveltebb, gyorsan elkészíthető édesség. Nézzük, hogyan készíthetjük el otthon ropogósra és puhára!

Kanadai sonkatök, az őszi esték megmentője

VIDEKIZE A kanadai sonkatök kiszorította a nagydobosi tököket. Könnyebb vele dolgozni, és a diétába is beilleszthető, azonban dísztöknek jobb, ha nem használjuk!

Birsben, céklában, és Márton-napi lakomákban gazdag november! – Megjelent a Vidék íze legfrissebb száma!

VIDEKIZE Hogy lenne az ősz szürke? Tele van színekkel és ízekkel! Novemberi lapszámunkban pedig be is mutatjuk őket! Ízelítő a Vidék íze legfrissebb tartalmából! Magazinunkat keresse az újságosoknál!

Feltétek főzelékhez! Próbálja ki őket!

VIDEKIZE Most nem a szokványos tükörtojással, és fasírttal fog találkozni! Újítson be néhány feltétet, amelyek ideálisak főzelékhez!

Felejtse el a leveskockát! Ezekkel ízesítsen!

VIDEKIZE Nagy divatja van a házi ételízesítőknek, jogosan. Természetesen a boltik között is találunk tartósítószer- és ízfokozószer-menteseket, de otthon is nagyon könnyen elkészíthetjük a saját változatunkat.

Ez a három legjobb sajt az országban

VIDEKIZE Hetedik alkalommal szervezte meg a Magyar Sajtkészítők Egyesülete a Sajtmustrát, ahol szakmai zsűri dönt az ország legjobb sajtkészítményeiről. A magyar sajtok legnagyobb seregszemléjén három kategóriában kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű sajtok.

Tények, tévhitek és receptek a Tojás Világnapjára

VIDEKIZE Október 11-én a Tojás Világnapja van. Rántva, főzve, sütve, töltve... ezernyi módon elkészíthetjük a tojást. Ám a még ma is számos tévhit kering erről az élelmiszerről, amit érdemes tisztázni. Aztán jöhetnek a receptek!

Háromnapos vegán diéta, amit nem lehetetlen betartani – receptekkel

VIDEKIZE A vegetarianizmust a legtöbb húsevő hóbortnak, felvágósságnak, különcködésnek tartja. Pedig a húshagyók legtöbbször alapos megfontolásból, komoly elhatározással mondanak le a húsról. Sőt sok esetben nemcsak a húsról, hanem minden állati eredetű élelmiszerről.

Birsalma, az őszi-téli Jolly Joker

VIDEKIZE Belerakhatják a hordós káposztába, készülhet belőle lekvár, de köret is. A birsalma az őszi, és a téli hónapok sztárja.

Receptek a füstölt sajt szerelmeseinek!

VIDEKIZE Töltelékek, sós vendégvárók, vagy tepsis finomságok remek hozzávalója lehet a füstölt sajt! Elhoztuk a kedvenc receptjeinket.

A jó csirke titka – Inkább kevesebbet, de jobbat

VIDEKIZE Mindegy, hogy csirkepaprikást, pörköltöt, sültet, vagy levest akarunk készíteni a csirkéből, ezeket az alapszabályokat érdemes betartani, mielőtt megvesszük a húst!

Így készül az igazi Spagetti carbonara

VIDEKIZE A bolognai, valamint a milánói után, a carbonara az egyik legnépszerűbb tésztaétel. Ám sokan tévesen, számos olyan alapanyagot is raknak bele, amire nincs szükség. Nézzük, hogy született ez az étel, és milyen az eredeti recept!

Hagyma, te jóságos!

VIDEKIZE

Így készül az igazi cézár saláta

VIDEKIZE Cézár salátának álcázva rengeteg étellel találkoztam már. Ám tisztázzuk, hogy az eredeti cézár salátába nem kerül sem trappista, sem főtt tojás, ahogyan sonka sem. Nézzük, hogy miből is áll ez a régi, egyszerű, de nagyszerű saláta!

Mihez kezdjünk a tojásfehérjével

VIDEKIZE Az ünnepek után a legtöbb  háziasszony fagyasztója tele van tojásfehérjével, hiszen sok sárgáját használtunk a csodálatos főzött krémekhez, házi fagylaltokhoz, foszlós kalácsokhoz. Mihez kezdjünk vele?

Hajnalban visít a malac

VIDEKIZE

Mit is együnk szilveszterkor meg az év első napján?

VIDEKIZE Mit együnk, és mit jobb kerülni szilveszterkor? Kik azok, akik a babonák ellenére, mégis ehetnek halat?

Kolbászos, juhtúrós, töpörtyűs – 16 kiváló pogácsarecept

VIDEKIZE Az év utolsó napjaiban sok vendég érkezik hozzánk. A pogácsát szinte mindenki szereti, ráadásul végtelen verzióban elkészíthetjük. Elhoztak a 16 kedvenc pogácsareceptünket.

Megjelent a Vidék Íze januári száma!

VIDEKIZE Már kapható a januári Vidék íze magazin! Készüljön velük a szilveszterre! Ízelítő a tartalomból!

12 recept, hogy tökéletes legyen a töltött káposzta

VIDEKIZE A magyar családokban a hal, valamint a mákos guba mellett, töltött káposzta kerül a leggyakrabban az asztalra karácsonykor. Sok-sok módon elkészíthetjük, elhoztuk a 12 kedvenc receptünket!

Karácsonyi menüsor sok-sok recepttel!

VIDEKIZE Levesek, főételek, desszertek és köretek. Mindenre gondoltunk. Induljon a karácsonyi főzőcskézés!

A legfinomabb halászlé receptek az ünnepekre

VIDEKIZE Halászlét készíteni az ünnepekre? Elhoztuk a kedvenc receptjeinket, amelyekben nem fog csalódni. Találja meg a kedvére valót!

7 lépés a tökéletes habcsókért

VIDEKIZE Sokan szeretnének tökéletes habcsókot készíteni otthon karácsonykor. Ez nem lehetetlen! Néhány apró trükk, és mesterei lehetünk ennek a cukorbombának!

Süssön piros sütiket Mikulásra! – 8 tuti recept

VIDEKIZE Kicsik, és nagyok is szeretni fogják ezeket a piros sütiket. A Mikulás a legjobb alkalom, hogy megsüssük ezeket a finomságokat!

Pontytól a bablevesig – József Attila kedvencei

VIDEKIZE Így ettek ők sorozatunk új részében József Attila kedvenceit vesszük górcső alá!

Szezonja van! Így süssünk hurkát, kolbászt!

VIDEKIZE A hurkát és a kolbászt főleg télen szeretjük. Krumplipürével, savanyúsággal, befőttel, vagy friss kenyérrel az igazi. Ám sokszor mérgelődünk, ha kidurran a hurka, vagy ha, az egyik már megsült, míg a  másiknak még kell egy kis idő. Íme néhány hasznos tanács, amit ha betartunk, mennyei lesz a végeredmény!

A zabkeksz titka

VIDEKIZE

10 mákos sütemény, ahogy a nagyi csinálta

VIDEKIZE Nyáron a gyümölcsöké a főszerep, de télen már a mákkal, a dióval, a sütőtökkel töltjük meg a süteményeinket. El is hoztunk tíz igazán házias mákos süteményt, amelyek akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket!

Gyorsan finomat: variációk töltött tojásra

VIDEKIZE A töltött tojás az egyik ilyen Jolly Joker, amit bármikor bevethetünk. Ráadásul sok verzióban elkészíthetjük. Bár sokan retró, kissé régimódi ételnek gondolják, apró változtatásokkal, meglepő fűszerekkel készíthetünk belőle trendi étket az asztalra.

Babonák a konyhából – Ön hisz bennük?

VIDEKIZE Mit jelent, ha kiömlik a bor? Na, és az, ha összetörik a tojás? Konyhai babonák nyomában!

Aki Márton-napon libát nem eszik, egész éven át éhezik

VIDEKIZE A Márton-napi lakomához tartozó történelem!

Lúdkásától a ropogós libacombig – 12 főétel Márton-napra

VIDEKIZE Közeleg a Márton-nap ideje hát libát enni! Elhoztuk a kedvenc receptjeinket, amire kedvére válogathat!

Étterem lett a kisvasút váróterméből

VIDEKIZE A diósgyőri vártól csak egy ugrásra remek helyre lelhet az éhes turista. Eredetileg a bükki kisvasút váróterme volt ez a hely, ahová a tulajdonosok megálmodták a Végállomás bistorantot. Az évek alatt kiderült, a miskolciakban is felébreszthető az igény a gasztronómiai kalandozásra…

10 egyszerű házi pizza

VIDEKIZE Bulira készülnek, vagy a gyerekek pizzát ennének? Felejtse el a rendelést, hiszen otthon is finom, házias pizzát készíthet. Mutatjuk hogyan! (A pizzák nevére kattintva eljut a recepthez!)

Halloween-parti: 6 ötletes megoldás

VIDEKIZE A fiatalok körében egyre inkább hódít ez az angolszász eredetű mulatság, vagyis a Hollyween parti. Mandulás boszorkányujjak, gumicukor fogsorral díszített muffinok, pókkal dekorált torták.

Apafőz: A gombás pacal

VIDEKIZE Mert hát itten gombás kaja készül, mégpedig erdei gombás pacal.

Vomberg Frigyes: „Nem atombombát hegesztettünk, hanem egy csirkét szedtünk darabokra”

VIDEKIZE Birtokba vette a legjobb tizennyolc versenyző a Séfek Séfe konyháját. Ám a TV2 műsorának fődíját, ebben a szezonban sem adják könnyen. Wolf Andrással, és Vomberg Frigyessel beszélgettünk nemcsak a képernyőn keresztül is érezhető feszültségről, de az abálásról is.

8 mikrós trükk, ami minden háziasszony kedvence lesz

VIDEKIZE A mikrót sokkal többre is használhatjuk, mint az ételek felmelegítése. Jöjjön néhány hasznos tipp, ami új értelmet ad a konyha egyik alapdarabjának.

Szalonnás, banános szendvics – Elvis kedvenc ételei

VIDEKIZE Elvis Presley milliók bálványa volt. Sármos fiatalemberként állt a színpadra, de csak kezdetben. Halála előtti években alaposan elhízott, köszönhető volt ez az életvitelének, melyben a kiadós, kalóriában gazdag ételeket sem vetette meg. A banánt például bacon szalonnával ette...

Kürtös guba és a többiek – Variációk kürtőskalácsra

VIDEKIZE Dobjuk fel a kürtőskalácsot! Tudta, hogy felhasználhatjuk madátej, tejbegríz vagy éppen guba elkészítéséhez is?

Így hódította meg a világot a csörögefánk

VIDEKIZE Vajon honnan ered, és mégis hány éves a csörögefánk?

8 élelmiszer, amit a legtöbben rosszul tárolnak

VIDEKIZE Biztosan jól tárolja az uborkát? Na és a mézet, vagy az avokádót? Íme a leggyakoribb hibák, amiket elkövetünk.

Spárga gyorstalpaló

VIDEKIZE Egy csecsemőnek minden vicc új. Így hát minden szezon elején röviden elmondjuk a spárgapucolásra vonatkozó okos tanácsainkat, hátha nem látta otthon mindenki. Egyszerű dolgok, de ha rosszul csináljuk, rossz lesz az étel is.

10 gyors, egyszerű finomság, ha van otthon sonka

VIDEKIZE Sonkás finomságok a vacsora megmentői lehetnek. Ezek az ételek 60 perc alatt elkészülnek! Saláták, egytálételek, tésztás különlegesség, ha van otthon sonka!

10 nagyszerű recept, ha kedveli a sült oldalast

VIDEKIZE Omlós, szaftos hús az oldalas, amit ezernyi módon elkészíthetünk. Nézzük a kedvenc receptjeinket! (Az ételek nevére kattintva eljut a receptekhez!)

10 tésztás egytálétel, ha nem tudja, mi legyen a vacsora

VIDEKIZE Gyorsan, valami finomat. A tészta mindig kihúz minket a pácból, ha nem tudjuk, hogy mi legyen a vacsora. Jöjjön tíz szuper ötlet.

Leves, egytálétel, nasi – finomságok, ha van otthon zeller

VIDEKIZE

Fánk kisokos a különlegestől a hagyományosig!

VIDEKIZE Különleges, színes fánk, hagyományos farsangi finomság és a svédek kedvence. Íme néhány fánk, amit érdemes kipróbálni!

Kelkáposzta, te finomság!

VIDEKIZE Miért együnk kelkáposztát télen, és mit készítsünk belőle?

Salátától a főételig – Szerencsét hozó receptek lencsével

VIDEKIZE Hozzon nekünk gazdagságot és szerencsét a lencse! Főzelék, leves, főétel, vagy saláta? Mindenre van egy ötletünk!

Last minute: a legjobb karácsonyi kacsasültek

VIDEKIZE A szárnyasok közül a kacsa a legnépszerűbb karácsonykor. Készíthetünk kacsasültet egészben, a melléből, vagy a combjából. Nézzük a Vidék íze legnépszerűbb receptjeit!

10 tökéletes leves az ünnepekre

VIDEKIZE A leves legalább annyira az ünnepekre része, mint a guba, vagy a káposzta. Készülhet fácánból, halból, sertésből, de vadból is. Elhoztuk a kedvenc ünnepi leveseket!

Kiváló köretek karácsonyra -12 recept

VIDEKIZE Milyen köret kerüljön az ünnepi asztalra? Ha egy kis inspirációra van szüksége, nézze meg gyűjteményünket!

Kocsonyák karácsonyra és szilveszterre

VIDEKIZE Megosztja az embereket a kocsonya. Vannak, akik imádják, mások nem igazán rajongnak érte. Ha ön is szereti a téli ünnepek alkalmával elkészíteni a kocsonyát, akkor ezeket a recepteket ajánljuk.

Így lesz tökéletes a karácsonyi kalács, bejgli

VIDEKIZE Néhány apró trükk, és nekünk lesz a legfinomabb karácsonyi kalácsunk és bejglink idén! Jöjjenek a tanácsok, na és persze a receptek!

Zakatol a Mézeskalács-villamos

VIDEKIZE Olyan, akár egy hosszú, zakatoló mézeskalács, de ez igazából a Miskolc büszkesége, a Mézeskalács villamos.

Miért eszünk karácsonykor halat?

VIDEKIZE

Téli Jolly Joker: a savanyú káposzta

VIDEKIZE A téli időszakban ma is sok ételt készítünk savanyú káposztából. Akinek nincs a saját pincéjében, hordóban ez a finomság, az általában a piacon szerzi be. S ennek az egyik fellegvára: Vecsés.

Hogy kerül isler a marharagu mellé?

VIDEKIZE Kőrösi Blankát a Séfek séfében ismerték meg az emberek. Ám nem volt mindig egyértelmű, hogy a gasztronómia az ő világa. Most kreatív tanfolyamokat tart, és azon kísérletezik, hogyan tudja összepárosítani egy tányéron az islert és a marharagut.

Apa főz: csilis bab Szegedről

VIDEKIZE Régen elfeledett levél rejtette a legjobb csilis baba receptet, amit eddig próbáltunk!

Tanácsok, ha először süt kuglófot

VIDEKIZE Nehéznek tűnhet, de a kuglóffal hamar lehet sikerélményünk, viszont néhány tanácsot érdemes megfogadnunk!

A legjobb receptek a gulyás szerelmeseinek

VIDEKIZE Babgulyás, birkagulyás, marhagulyás, gulyás cukkinivel... Megszámlálhatatlan verzió, és mindegyik van egy jó ötletünk!

Fánk receptek is sütési trükkök!

VIDEKIZE Ősszel is süthetünk fánkot, nem kell várni a farsangig!

Sütemények Márton-napra

VIDEKIZE Milyen desszerttel koronázzuk meg a Márton-napi lakomát? Lúdláb verziók a pohárkrémtől a tortáig!

Így született a paprikás csirke +3 hiba, amit elkövethet a főzésnél

VIDEKIZE Sok szafttal és házi nokedlivel esszük az egyik legmagyarosabb ételt a paprikás csirkét. De hogyan született ez a finomság, és mire kell figyelni a főzésnél, hogy tökéletes végeredményt kapjunk.

Gombaokosító – Laskagomba, az októberi csoda

VIDEKIZE Észrevehetjük a színes őszi erdőben is, de igazából lombhullatás után szúrja szemünket az erdőben a kései laskagomba.

Gyümölcskenyér, püspökkenyér – a hűvösebb hónapok sztárjai

VIDEKIZE A téli, őszi időszak slágere a gyümölcskenyér, püspökkenyér. De miben különbözik a két sütemény? Egyáltalán két süteményről beszélünk, vagy csak egyről, amit több néven ismerünk?

Pogácsa, rakottas, csülkös – a legtutibb receptek káposztával

VIDEKIZE Káposztás finomságok a pogácsától az egytálételig!

Hal, máj szűzpecsenye – 9 göngyölt finomság

VIDEKIZE A göngyölt húsok nagy kedvencek. Az őszi időszakban pedig használhatunk hozzájuk szezonális köreteket és töltelékeket!

Borban az igazság! – 10 étel, amihez bor is szükséges

VIDEKIZE Vörös, rözé, vagy fehér? Bármilyen bor is a kedvencünk, mutatunk egy finom ételt, amit elkészíthetünk vele!

Sör minden mennyiségben – Az Oktoberfest legfinomabb fogásai

VIDEKIZE Amikor eljön az október, Bajorországban a korsókban habzik az imádott árpalé, megrakják a tálakat ropogós bőrű, szaftos sültekkel, sörretekből készült salátával, gombócokkal és egyéb mennyei falatokkal. A bajor Oktoberfest a kulináris élvezetek csúcspontja.

23 köret, hogy könnyebb legyen megtervezni a hétvégi menüt

VIDEKIZE Mi kerüljön a rántott hús, a pörkölt, vagy a flekken mellé az asztalra? Mindegy, hogy rizst, zöldséget, krumplit, vagy gombócot készítene köretnek a hétvégén, mindenre van pár jó ötletünk!

Retró menzakaják, amiknek nehéz ellenállni

VIDEKIZE Nehéz bizony! Főleg akkor, ha otthon készítjük el, és kicsit turbózunk a recepteken. Jöjjenek a kedvelt menzakaják, amiket azért otthon is szívesen fogyasztunk! (Az ételek nevére kattintva eljut a receptekhez!)

4 dolog, amit ne öntsön a lefolyóba

VIDEKIZE Óvjuk a környezetünket, és a saját konyhánkat is azzal, hogy nem öntünk bele mindent a lefolyóba. Tippek, tanácsok.

Tepertős finomságok a levestől a pogácsáig

VIDEKIZE Nem diétás, de rettentően finom a tepertő. Készülhet belőle pogácsa, de még a krumplis tésztához is használhatjuk!